Bedrijven in Waalwijk

Wil je weten welke bedrijven er in Waalwijk zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Waalwijk.

Filter Filter

Donderdag 1 februari 2024

Zavonta
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Zavonta is gevestigd op Diederikhof 29 te Waalwijk en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Safari-Safari
Opgericht in Januari 2024

De vennootschap onder firma Safari-Safari is gevestigd op Jan de Rooystraat 4 te Waalwijk en is actief in de branche Reisorganisatie.

Yinzhou Medical Center V.O.F.
Opgericht in Februari 2023

De vennootschap onder firma Yinzhou Medical Center V.O.F. is gevestigd op Stationsstraat 51a te Waalwijk en is actief in de branche Winkels in natuurvoeding en reformartikelen.

J.Z.D.Works
Opgericht in Januari 2024

De onderneming J.Z.D.Works is gevestigd op Erve 27 te Waalwijk en is actief in de branche Dakdekken en bouwen van dakconstructies.

Barber Moawia
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Barber Moawia is gevestigd op Noordstraat 244 te Waalwijk en is actief in de branche Haarverzorging.

Pang Balloons
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Pang Balloons is gevestigd op Industrieweg 90d te Waalwijk en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

MS Guitar & Music
Opgericht in Januari 2024

De onderneming MS Guitar & Music is gevestigd op Meerdijk 47 te Waalwijk en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Verkooijen Fruit Waalwijk B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Verkooijen Fruit Waalwijk B.V. is gevestigd op Overstortweg 9 te Waalwijk en is actief in de branche Teelt van pit- en steenvruchten.

Mootje the Barber
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Mootje the Barber is gevestigd op Pieter Vreedestraat 28 te Waalwijk en is actief in de branche Haarverzorging.

Pelt@Work B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Pelt@Work B.V. is gevestigd op St. Crispijnstraat 89 te Waalwijk en is actief in de branche Beveiliging via beveiligingssystemen.

Dinsdag 23 januari 2024

MCvdM
Opgericht in Januari 2024

De onderneming MCvdM is gevestigd op Grotestraat 142 te Waalwijk en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

Verkooijen Waalwijk B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Verkooijen Waalwijk B.V. is gevestigd op Overstortweg 9 te Waalwijk en is actief in de branche Financiële holdings.

De Zon Woningontruiming
Opgericht in Januari 2024

De vennootschap onder firma De Zon Woningontruiming is gevestigd op Kamperfoeliestraat 12 te Waalwijk en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Security2Safety V.O.F.
Opgericht in Januari 2020

De vennootschap onder firma Security2Safety V.O.F. is gevestigd op Dr. Kuyperlaan 16 te Waalwijk en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

MiX B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap MiX B.V. is gevestigd op Midden-Brabantweg 3 te Waalwijk en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent