Bedrijven in Industrieterrein Haven

Wil je weten welke bedrijven er in Industrieterrein Haven zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Industrieterrein Haven.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

Stichting Administratiekantoor NUCE Holding
Opgericht in Mei 2024

De stichting Stichting Administratiekantoor NUCE Holding is gevestigd op Spuiweg 22f te Waalwijk en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

Ignition New Midco B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Ignition New Midco B.V. is gevestigd op Gompenstraat 49 te Waalwijk en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

KIK Personeelsvereniging
Opgericht in Mei 2024

De vereniging KIK Personeelsvereniging is gevestigd op Havenweg 26 te Waalwijk en is actief in de branche Gezelligheidsverenigingen.

Dinsdag 11 juni 2024

B?chner Transport Holding B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap B?chner Transport Holding B.V. is gevestigd op van Schijndelstraat 7 te Waalwijk en is actief in de branche Financiële holdings.

Lucas Car Repair
Opgericht in April 2024

De onderneming Lucas Car Repair is gevestigd op Industrieweg 22 te Waalwijk en is actief in de branche Carrosserieherstel.

Studio Erik Remmers B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Studio Erik Remmers B.V. is gevestigd op Gompenstraat 25a te Waalwijk en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Eegim Shoes B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Eegim Shoes B.V. is gevestigd op van Schijndelstraat 5 te Waalwijk en is actief in de branche Groothandel in schoenen.

Woensdag 24 april 2024

DC Auto B.V.
Opgericht in Mei 2005

De besloten vennootschap DC Auto B.V. is gevestigd op Spuiweg 22m te Waalwijk en is actief in de branche stukadoors.

Primaverde Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Primaverde Holding B.V. is gevestigd op Industrieweg 22a te Waalwijk en is actief in de branche Financiële holdings.

Tree On Earth B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Tree On Earth B.V. is gevestigd op Industrieweg 10c te Waalwijk en is actief in de branche Groothandel in schoenen.

Woensdag 10 april 2024

Boer cultuurtechniek B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Boer cultuurtechniek B.V. is gevestigd op Industrieweg 56 te Waalwijk en is actief in de branche Leggen van rioleringen, buizen en pijpleidingen; aanleg van bronbemaling.

Topfinish Productions
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Topfinish Productions is gevestigd op Schutweg 17 te Waalwijk en is actief in de branche Reparatie van schoenen en lederwaren.

Vlad Tepes
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Vlad Tepes is gevestigd op Pompweg 4 te Waalwijk en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Maandag 18 maart 2024

Spaincargo B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Spaincargo B.V. is gevestigd op van Schijndelstraat 10 te Waalwijk en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

Donderdag 1 februari 2024

Pang Balloons
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Pang Balloons is gevestigd op Industrieweg 90d te Waalwijk en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement