Gezochte personen in Zeist

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Zeist of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Maandag 4 mei 2020

  IC-verpleegkundige op straat bespuugd Zeist

  Zeist - Een verpleegkundige is in haar vrije tijd op straat bespuugd vanuit een groep van6 jongens. Ze werkt in het ziekenhuis met COVID-patiƫnten en kan niet begrijpen dat mensen zoiets kunnen doen.

  Zeist

  Dinsdag 7 april 2020

  Bestuurder bestelbus gaat ervandoor na aanrijding in Zeist

  Zeist - Op maandagavond 13 januari rond 19.30 uur wordt een scooterrijdster op de kruising van de Driebergseweg en de Bunsinglaan in Zeist aangereden door een bestelbus. De bestuurder van de bestelbus bekommert zich niet om het zwaargewonde slachtoffer, maar gaat er met de bestelbus vandoor.

  Zeist

  Woensdag 15 januari 2020

  Vermoedelijk gestolen goederen Zeist

  Zeist - Er loopt een onderzoek naar woninginbraken. Op maandag 4 november 2019 zijn er 6 verdachten aangehouden. Vervolgens zijn 5 woningen doorzocht. Er zijn meerdere goederen in beslag genomen waarvan het vermoeden bestaat dat deze zijn weggenomen bij woninginbraken.

  Zeist

  Woensdag 24 juli 2019

  Agressieve racefietser veroorzaakt aanrijdingen

  Zeist - In deze zaak zoeken we niet de dader, maar slachtoffers van de dader. Onlangs is een man van 29 aangehouden voor onder meer zware mishandeling. Hij heeft het gemunt op mensen die op een elektrische fiets rijden. Daar lijkt hij een hekel aan te hebben. Een aantal slachtoffers is bij de politie bekend, maar nog niet allemaal.

  Zeist

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zeist

  Instellen

  Meer nieuws in Zeist

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement