Gezochte personen in Zeist

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Zeist of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Woensdag 15 januari 2020

  Vermoedelijk gestolen goederen Zeist

  Zeist - Er loopt een onderzoek naar woninginbraken. Op maandag 4 november 2019 zijn er 6 verdachten aangehouden. Vervolgens zijn 5 woningen doorzocht. Er zijn meerdere goederen in beslag genomen waarvan het vermoeden bestaat dat deze zijn weggenomen bij woninginbraken.

  Zeist

  Woensdag 24 juli 2019

  Agressieve racefietser veroorzaakt aanrijdingen

  Zeist - In deze zaak zoeken we niet de dader, maar slachtoffers van de dader. Onlangs is een man van 29 aangehouden voor onder meer zware mishandeling. Hij heeft het gemunt op mensen die op een elektrische fiets rijden. Daar lijkt hij een hekel aan te hebben. Een aantal slachtoffers is bij de politie bekend, maar nog niet allemaal.

  Zeist

  Maandag 25 februari 2019

  Beroving met geweld in Zeist

  Zeist - Een 26-jarige man ontmoet op zaterdagmiddag 6 oktober 2018 een vage bekende in Nieuwegein. Deze bekende biedt hem een lift aan. De man stapt in, maar wordt even later beroofd.

  Zeist

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zeist

  Instellen

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement