Gezochte personen in Zoetermeer

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Zoetermeer of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Maandag 14 oktober 2019

  Fietsendiefstal Zoetermeer

  Zoetermeer - Op maandag 19 augustus 2019, stelen twee mannen twee fietsen bij de Albert Heijn aan het Monnikenbos in Zoetermeer.

  Zoetermeer

  Woensdag 4 september 2019

  Diefstal met geweld

  Zoetermeer - Op 8 april rond 16.30 uur, heeft een oudere dame gepind bij een supermarkt aan de Nathaliegang in wijk Rokkeveen in Zoetermeer.

  Zoetermeer

  Donderdag 11 juli 2019

  Diefstal champagne

  Zoetermeer - Op dinsdag 2 en woensdag 3 april nemen twee mannen in totaal zeven flessen champagne mee bij een filiaal van de Albert Heijn aan de Westwaarts in Zoetermeer. De flessen hebben bij elkaar een waarde van bijna 300 euro.

  Zoetermeer

  Maandag 24 juni 2019

  Diefstal pinpas Zoetermeer

  Zoetermeer - Op 14 maart rond 16.30 uur, werd een aangeefster vlak voor de ingang van haar appartementencomplex, Victoriagang in Zoetermeer aangesproken door een onbekende man.

  Zoetermeer
  Diefstal pinpas Zoetermeer

  Zoetermeer - Op 30 maart kwam de aangever er achter dat zijn pinpas niet meer in zijn portemonnee zat. De aangever herinnerde zich dat hij op 27 maart boodschappen had gedaan bij een winkel in de Dorpsstraat in Zoetermeer.

  Zoetermeer

  Dinsdag 18 juni 2019

  Diefstallen uit Zoetermeerse hotels

  Zoetermeer - Op maandagochtend 15 april lukt het twee mannen om de tas van een van de gasten van het NH Hotel aan de Danny Kayelaan te stelen.

  Zoetermeer

  Donderdag 6 juni 2019

  Diefstal mobiele telefoon

  Zoetermeer - Op 18 februari heeft er een diefstal plaatsgevonden van een mobiele telefoon uit een telefoonwinkel gelegen aan de Promenade in Zoetermeer.

  Zoetermeer

  Dinsdag 28 mei 2019

  Identiteitsfraude Zoetermeer

  Zoetermeer - Twee mannen is het gelukt om de identiteit van iemand te stelen en op diens naam dure spullen te bestellen. Het slachtoffer deed aangifte van identiteitsfraude.

  Zoetermeer
  Diefstal boot en buitenboordmotor Zoetermeer

  Zoetermeer - Op donderdagmiddag 18 april wordt er onder de ogen van een botenverkoper aan de Voorweg in Zoetermeer een boot met buitenboordmotor gestolen.

  Zoetermeer

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zoetermeer

  Instellen

  Meer nieuws in Zoetermeer

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement