Gezochte personen in Zoetermeer

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Zoetermeer of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vannacht

  Diefstal met geweld

  Zoetermeer - Op 8 april rond 16.30 uur, heeft een oudere dame gepind bij een supermarkt aan de Nathaliegang in wijk Rokkeveen in Zoetermeer.

  Zoetermeer

  Donderdag 11 juli 2019

  Diefstal champagne

  Zoetermeer - Op dinsdag 2 en woensdag 3 april nemen twee mannen in totaal zeven flessen champagne mee bij een filiaal van de Albert Heijn aan de Westwaarts in Zoetermeer. De flessen hebben bij elkaar een waarde van bijna 300 euro.

  Zoetermeer

  Maandag 24 juni 2019

  Diefstal pinpas Zoetermeer

  Zoetermeer - Op 14 maart rond 16.30 uur, werd een aangeefster vlak voor de ingang van haar appartementencomplex, Victoriagang in Zoetermeer aangesproken door een onbekende man.

  Zoetermeer
  Diefstal pinpas Zoetermeer

  Zoetermeer - Op 30 maart kwam de aangever er achter dat zijn pinpas niet meer in zijn portemonnee zat. De aangever herinnerde zich dat hij op 27 maart boodschappen had gedaan bij een winkel in de Dorpsstraat in Zoetermeer.

  Zoetermeer

  Donderdag 6 juni 2019

  Diefstal mobiele telefoon

  Zoetermeer - Op 18 februari heeft er een diefstal plaatsgevonden van een mobiele telefoon uit een telefoonwinkel gelegen aan de Promenade in Zoetermeer.

  Zoetermeer

  Maandag 18 februari 2019

  Diefstal armband juwelier Zoetermeer

  Zoetermeer - Op woensdagmiddag 7 november loopt een man bij een juwelier aan het Westwaarts in Zoetermeer binnen. Hij toont interesse in een armband en rent uiteindelijk hiermee de zaak uit.

  Zoetermeer

  Maandag 11 februari 2019

  Winkeldiefstal Kruidvat Zoetermeer

  Zoetermeer - Op vrijdag 31 augustus is de verdachte in beeld als hij het Kruidvat aan de Dorpsstraat in Zoetermeer binnengaat. Hij heeft een geprepareerde tas bij zich.

  Zoetermeer
  Mishandeling Osylaan Zoetermeer

  Zoetermeer - Een 60-jarige man wordt op maandagavond 7 januari op een parkeerplaats aan de Osylaan mishandeld nadat hij de passagier van een auto aanspreekt die bij het openen van het autoportier tegen zijn auto aan komt.

  Zoetermeer

  Dinsdag 15 januari 2019

  Diefstal uit gokkast Zoetermeer

  Zoetermeer - Terwijl twee mannen bij een biljartcentrum in Zoetermeer op een gokkast spelen, lukt het een van hen om de kast te openen en het geld eruit te halen.

  Zoetermeer

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zoetermeer

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?