Gezochte personen in Zoetermeer

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Zoetermeer of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

Straatroof - Muzieklaan - Zoetermeer

Gezochte personen

Zoetermeer - Op vrijdagavond 7 juni rond 19.00 uur wordt een man in Zoetermeer op de Muzieklaan ter hoogte van de Bachrode met geweld door twee mannen beroofd. De twee mannen staan goed op beeld.

Vrijdag 21 juni 2024

Beroving-Bijdorplaan-Zoetermeer

Gezochte personen

Zoetermeer - Op zondag 28 april rond 20.30 uur is een inwoner van een appartement aan de Bijdorplaan in Zoetermeer het slachtoffer geworden van een beroving. Onder bedreiging van een vuurwapen hebben twee onbekende mannen een duur horloge van het slachtoffer weggenomen. De twee mannen zijn goed op beeld vastgelegd.

Donderdag 14 maart 2024

Explosie - Van Leeuwenhoeklaan - Zoetermeer

Gezochte personen

Zoetermeer - Op woensdag 27 december rond 22.30 uur heeft er bij een woning aan de Van Leeuwenhoeklaan in Zoetermeer een explosie plaats gevonden.

Woensdag 7 februari 2024

Aanranding - Kadelaan - Zoetermeer

Gezochte personen

Zoetermeer - Op maandagavond 22 mei rond 22.10 uur is een 22- jarige vrouw bij een flat aan de Kadelaan in Zoetermeer aangerand.

Donderdag 14 september 2023

Babbeltruc -  Quirinnegang - Zoetermeer

Gezochte personen

Zoetermeer - Op woensdagmiddag 30 mei rond 16.00 wordt een 69- jarige alleenstaande gepensioneerde man slachtoffer van een babbeltruc waarbij hij al zijn spaargeld kwijtraakt. Twee mannen komen goed in beeld.

Woensdag 5 juli 2023

Inbraak winkel - Schepenenveld - Zoetermeer

Gezochte personen

Zoetermeer - Op dinsdag 20 juni rond 03.45 uur is er ingebroken bij een winkel aan de Schepenenveld in Zoetermeer. De beelden van de vijf inbrekers zijn goed in beeld gebracht.

Woensdag 10 mei 2023

Woninginbraak - Willemstraat - Zoetermeer

Gezochte personen

Zoetermeer - Op donderdag 2 maart rond 13.00 uur hebben twee mannen geprobeerd bij een appartement aan de Willemstraat in te breken. De verdachten zijn goed in beeld gebracht.

Straatroof Zoetermeer

Gezochte personen

Zoetermeer - Op donderdagavond 6 mei rond 06.00 uur wordt een jonge vrouw op het station Javalaan in Zoetermeer door een man van haar mobiele telefoon beroofd.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement