Bloemenwinkels in Barendrecht

Zoek je een bloemenwinkel in Barendrecht? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Barendrecht.

Filter

Donderdag 1 januari 2015

Dierenspeciaalzaak Wesdijk B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Dierenspeciaalzaak Wesdijk B.V. is gevestigd op Middenbaan 56- 62 te Barendrecht en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Barendrecht > Centrum > Centrum > 2991CT
Bouquetterie Koremans
Opgericht in april 2013

De onderneming Bouquetterie Koremans is gevestigd op Middenbaan 23 te Barendrecht en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Barendrecht > Centrum > Centrum > 2991CS
Monte Carlo Flowers & Gifts
Opgericht in april 2013

De onderneming Monte Carlo Flowers & Gifts is gevestigd op Muziekplein 8 te Barendrecht en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Barendrecht > Nieuweland > Nieuweland 3 > 2992GH
Bloemenwinkel Johan Schop
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenwinkel Johan Schop is gevestigd op Marijkesingel 6 te Barendrecht en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Barendrecht > Oranjewijk > Oranjewijk 1 > 2991BK
Bloemsierkunst
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemsierkunst "Palmyra" is gevestigd op Muziekplein 9 te Barendrecht en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Barendrecht > Nieuweland > Nieuweland 3 > 2992GH
De Dierenvriend
Opgericht in april 2013

De onderneming De Dierenvriend is gevestigd op Van Beuningenhaven 13 te Barendrecht en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Barendrecht > Havenkwartier > Havenkwartier > 2993EH
Hengelsport Wesdijk
Opgericht in april 2013

De onderneming Hengelsport Wesdijk is gevestigd op Gouwe 9 te Barendrecht en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Barendrecht > Oranjewijk > Oranjewijk 1 > 2991CJ
Odeur De Fleur
Opgericht in april 2013

De onderneming Odeur De Fleur is gevestigd op Voordijk 495a te Barendrecht en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Barendrecht > Smitshoek > Smitshoek > 2993BE
Monica Baas bloemwerk
Opgericht in april 2013

De onderneming Monica Baas bloemwerk is gevestigd op Voordijk 320 te Barendrecht en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Barendrecht > Bijdorp > Bijdorp > 2992AM
Koç Trading
Opgericht in april 2013

De onderneming Koç Trading is gevestigd op Tielseweg 1 te Barendrecht en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Barendrecht > Bedrijventerreinen > BT Vaanpark 4 > 2994LG
Dierenspeciaalzaak 't Dijkje
Opgericht in april 2013

De onderneming Dierenspeciaalzaak 't Dijkje is gevestigd op Chopinstraat 21 te Barendrecht en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Barendrecht > Nieuweland > Nieuweland 2 > 2992EE
Marquerite Flowers & Decorations
Opgericht in april 2013

De onderneming Marquerite Flowers & Decorations is gevestigd op Weerkant 56 te Barendrecht en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Barendrecht > Waterkant > Waterkant > 2993DA
Koi Specials
Opgericht in april 2013

De onderneming Koi Specials is gevestigd op Reijerwaardseweg 21 te Barendrecht en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Barendrecht > Buitengebied Noord > Dordtsestraatweg > 2991XC
Het Rozenpakhuijs
Opgericht in april 2013

De onderneming Het Rozenpakhuijs is gevestigd op Middeldijk 73a te Barendrecht en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Barendrecht > Buitengebied Zuid > Kilweg > 2992SH

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Barendrecht

Instellen

Meer nieuws in Barendrecht

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement