Bloemenwinkels in Barneveld

Zoek je een bloemenwinkel in Barneveld? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Barneveld.

In Barneveld zoek ik een:

Donderdag 1 januari 2015

Bloemenhal Chloris
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenhal Chloris is gevestigd op Amersfoortsestraat 53 te Barneveld en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Barneveld > Barneveld > De Koot > 3772CG
Bloemen Herman Kloezeman
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemen Herman Kloezeman is gevestigd op Schoutenstraat 6 te Barneveld en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Barneveld > Barneveld > Centrum Barneveld > 3771CJ
Bloemsierkunst Van Dijk
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemsierkunst Van Dijk is gevestigd op Wesselseweg 145 te Kootwijkerbroek en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Barneveld > Kootwijkerbroek > Kootwijkerbroek > 3774RK
Kloezeman v.o.f.
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma Kloezeman v.o.f. is gevestigd op Koningsweg 28 te Garderen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Barneveld > Garderen > Garderen > 3886KD
Bloemenhandel Fleurina
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenhandel Fleurina is gevestigd op Hoofdstraat 172-174 te Voorthuizen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Barneveld > Voorthuizen > Centrum Voorthuizen > 3781AK
Dierenspeciaalzaak Davelaar V.O.F.
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma Dierenspeciaalzaak Davelaar V.O.F. is gevestigd op Marijkelaan 17 te Voorthuizen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Barneveld > Voorthuizen > Prinsessenwijk > 3781VG
Bloemenhuis Vink
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenhuis Vink is gevestigd op Bakkersweg 10 te Voorthuizen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Barneveld > Voorthuizen > Centrum Voorthuizen > 3781GP
De Boekettenspecialist
Opgericht in april 2013

De onderneming De Boekettenspecialist is gevestigd op Kampstraat 10 te Barneveld en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Barneveld > Barneveld > Centrum Barneveld > 3771AV
Tuinwinkel De Ganzenbeek
Opgericht in april 2013

De onderneming Tuinwinkel De Ganzenbeek is gevestigd op Apeldoornsestraat 28A te Voorthuizen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Barneveld > Voorthuizen > Buitengebied Voorthuizen > 3781PN
P.W. Roelofs h.o.d.n. Dobey Voorthuizen
Opgericht in april 2013

De onderneming P.W. Roelofs h.o.d.n. Dobey Voorthuizen is gevestigd op Hoofdstraat 153 te Voorthuizen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Barneveld > Voorthuizen > Centrum Voorthuizen > 3781AD
Nymphaea
Opgericht in april 2013

De onderneming Nymphaea is gevestigd op Hoofdstraat 176 te Voorthuizen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Barneveld > Voorthuizen > Centrum Voorthuizen > 3781AK
Bloematelier Rolinda
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloematelier Rolinda is gevestigd op Stationsweg 51 te Barneveld en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Barneveld > Barneveld > Vliegersveld > 3771VC
H. Morren-van Ee, de Bloemenmand
Opgericht in april 2013

De onderneming H. Morren-van Ee, de Bloemenmand is gevestigd op Frans van Mierishof 1 te Voorthuizen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Barneveld > Voorthuizen > Roeleneng > 3781XP
Jansen Bloemdecoratie Voorthuizen
Opgericht in april 2013

De onderneming Jansen Bloemdecoratie Voorthuizen is gevestigd op Rademakerslaan 5 te Voorthuizen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Barneveld > Voorthuizen > De Maat > 3781DE
Intratuin Barneveld B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Intratuin Barneveld B.V. is gevestigd op Burgemeester Aschofflaan 1 te Barneveld en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Barneveld > Barneveld > De Burgt > 3772MV

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Barneveld

Instellen

Meer nieuws in Barneveld

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement