Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bloemenwinkels in Delfzijl

Zoek je een bloemenwinkel in Delfzijl? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Delfzijl.

In Delfzijl zoek ik een:

Donderdag 1 januari 2015

GroenRijk Delfzijl
Opgericht in april 2013

De onderneming GroenRijk Delfzijl is gevestigd op Zwet 28 te Delfzijl en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Delfzijl » Stad » Tuikwerd » 9932AB
Bloemenhuis Akkerman V.O.F.
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma Bloemenhuis Akkerman V.O.F. is gevestigd op Landstraat 21 te Delfzijl en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Delfzijl » Stad » Delfzijl-Centrum » 9934BG
Pets Place De Wending B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Pets Place De Wending B.V. is gevestigd op De Wending 4 te Delfzijl en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Delfzijl » Stad » Delfzijl-Noord » 9933KN
Bloemenhuis Vita-Nova
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenhuis Vita-Nova is gevestigd op Hoofdweg 32 te Wagenborgen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Delfzijl » Wijk 02 » Wagenborgen » 9945PG
De Bloemerij
Opgericht in april 2013

De onderneming De Bloemerij is gevestigd op Waterstraat 25 te Delfzijl en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Delfzijl » Stad » Delfzijl-Centrum » 9934AP
Bloembinderij Riet Wessels
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloembinderij Riet Wessels is gevestigd op Schoolstraat 38-40 te Delfzijl en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Delfzijl » Stad » Delfzijl-Centrum » 9934CD
Bloemenhuis Tele Fleur
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenhuis Tele Fleur is gevestigd op Jachtlaan 2 te Delfzijl en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Delfzijl » Stad » Delfzijl-West » 9934JA
Bloemenhuis
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenhuis "'t Centrum"/C.N.M. Snel is gevestigd op Landstraat 58 te Delfzijl en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Delfzijl » Stad » Delfzijl-Centrum » 9934BP
Handelsonderneming De Groene Leeuw
Opgericht in april 2013

De onderneming Handelsonderneming De Groene Leeuw is gevestigd op Seendweg 7 te Farmsum en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Delfzijl » Stad » Farmsum » 9936GA
Aquariumvereniging
Opgericht in april 2013

De onderneming Aquariumvereniging "De Maanvis" is gevestigd op Heerd 4 te Delfzijl en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Delfzijl » Stad » Tuikwerd » 9932CE

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Delfzijl

Instellen

Wijken in Delfzijl

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?