Bloemenwinkels in Heiloo

Zoek je een bloemenwinkel in Heiloo? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Heiloo.

Filter Filter

Donderdag 1 januari 2015

Aalsmeerse Plantenhal B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Aalsmeerse Plantenhal B.V. is gevestigd op Zevenhuizerlaan 54 te Heiloo en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Houtenbos Bloemenshop
Opgericht in April 2013

De onderneming Houtenbos Bloemenshop is gevestigd op Heerenweg 246 te Heiloo en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Rentenaar V.O.F.
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma Rentenaar V.O.F. is gevestigd op Heerenweg 162 te Heiloo en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Henk Scholten Bloembinderij
Opgericht in April 2013

De onderneming Henk Scholten Bloembinderij is gevestigd op Stationsplein 47 te Heiloo en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Poko B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Poko B.V. is gevestigd op De Droogmakerij 22c te Heiloo en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Meerfleur V.O.F.
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma Meerfleur V.O.F. is gevestigd op Heerenweg 42 te Heiloo en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Hengelsport Handy Fish
Opgericht in April 2013

De onderneming Hengelsport Handy Fish is gevestigd op Kennemerstraatweg 129-131 te Heiloo en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Nuijens Bloemenhandel B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Nuijens Bloemenhandel B.V. is gevestigd op Stationsweg 90a te Heiloo en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

4allgreen Flowers B.V.
Opgericht in Juli 2013

De besloten vennootschap 4allgreen Flowers B.V. is gevestigd op Heerenweg 28 te Heiloo en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Bollen en Knollen
Opgericht in April 2013

De onderneming Bollen en Knollen is gevestigd op Keldercroftlaan 14 te Heiloo en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Tosamisi
Opgericht in April 2013

De onderneming Tosamisi is gevestigd op Het Hoekstuk 9 te Heiloo en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Aalsmeerse Plantenhal B.V.
Opgericht in Juni 2013

De besloten vennootschap Aalsmeerse Plantenhal B.V. is gevestigd op De Hoefsmid 25 te Heiloo en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Bloemenhuis Monique
Opgericht in April 2013

De onderneming Bloemenhuis Monique is gevestigd op Westerweg 254 te Heiloo en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent