Bloemenwinkels in Heiloo

Zoek je een bloemenwinkel in Heiloo? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Heiloo.

Filter

Donderdag 1 januari 2015

4allgreen Flowers B.V.
Opgericht in juli 2013

De besloten vennootschap 4allgreen Flowers B.V. is gevestigd op Heerenweg 28 te Heiloo en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Heiloo > Heiloo-Midden > Tuindorp > 1851KS
Aalsmeerse Plantenhal B.V.
Opgericht in juni 2013

De besloten vennootschap Aalsmeerse Plantenhal B.V. is gevestigd op De Hoefsmid 25 te Heiloo en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Heiloo > Ypestein > Oude Werf > 1851PZ
Aalsmeerse Plantenhal B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Aalsmeerse Plantenhal B.V. is gevestigd op Zevenhuizerlaan 54 te Heiloo en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Heiloo > Stationsomgeving > Zuiderloo > 1851MX
Houtenbos Bloemenshop
Opgericht in april 2013

De onderneming Houtenbos Bloemenshop is gevestigd op Heerenweg 246 te Heiloo en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Heiloo > Stationsomgeving > Oud Zuid > 1851KZ
Bloemenhuis Monique
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenhuis Monique is gevestigd op Westerweg 254 te Heiloo en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Heiloo > Stationsomgeving > Akkerbuurt > 1852AR
Meerfleur V.O.F.
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma Meerfleur V.O.F. is gevestigd op Heerenweg 42 te Heiloo en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Heiloo > Heiloo-Midden > Tuindorp > 1851KS
Rentenaar V.O.F.
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma Rentenaar V.O.F. is gevestigd op Heerenweg 162 te Heiloo en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Heiloo > Stationsomgeving > Oud Zuid > 1851KW
Henk Scholten Bloembinderij
Opgericht in april 2013

De onderneming Henk Scholten Bloembinderij is gevestigd op Stationsplein 47 te Heiloo en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Heiloo > Stationsomgeving > Oud Zuid > 1851LN
Hengelsport Handy Fish
Opgericht in april 2013

De onderneming Hengelsport Handy Fish is gevestigd op Kennemerstraatweg 129-131 te Heiloo en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Heiloo > Heiloo-Midden > Tuindorp > 1851BC
Nuijens Bloemenhandel B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Nuijens Bloemenhandel B.V. is gevestigd op Stationsweg 90a te Heiloo en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Heiloo > Stationsomgeving > Oud Zuid > 1851LM
Bollen en Knollen
Opgericht in april 2013

De onderneming Bollen en Knollen is gevestigd op Keldercroftlaan 14 te Heiloo en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Heiloo > Stationsomgeving > Oud Zuid > 1851VH
Tosamisi
Opgericht in april 2013

De onderneming Tosamisi is gevestigd op Het Hoekstuk 9 te Heiloo en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Heiloo > Heiloo-West > Zuiderneg > 1852KX
Poko B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Poko B.V. is gevestigd op De Droogmakerij 22c te Heiloo en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Heiloo > Heiloo-Oost > Het Die > 1851LX

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Heiloo

Instellen

Meer nieuws in Heiloo

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement