Bloemenwinkels in Middelburg

Zoek je een bloemenwinkel in Middelburg? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Middelburg.

In Middelburg zoek ik een:

Donderdag 1 januari 2015

André's Bloemen
Opgericht in april 2013

De onderneming André's Bloemen is gevestigd op Anodeweg 52 te Middelburg en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Middelburg > Middelburg-Zuidoost > Arnestein > 4338RA
GroenRijk Middelburg
Opgericht in april 2013

De onderneming GroenRijk Middelburg is gevestigd op Mortiereboulevard 2 te Middelburg en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Middelburg > Middelburg-Zuidoost > Mortiere > 4336RA
v.o.f. Bloemenhuis De Lelie
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma v.o.f. Bloemenhuis De Lelie is gevestigd op Langstraat 83 te Arnemuiden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Middelburg > Arnemuiden > Arnemuiden > 4341ED
De Boeketterie Bloembinderij
Opgericht in april 2013

De onderneming De Boeketterie Bloembinderij is gevestigd op Pottenbakkerssingel 1 te Middelburg en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Middelburg > Middelburg-Centrum > Binnenstad > 4331NA
Bloemenhuis
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenhuis "De Lelie" is gevestigd op Langstraat 83 te Arnemuiden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Middelburg > Arnemuiden > Arnemuiden > 4341ED
Het Dierenparadijs
Opgericht in april 2013

De onderneming Het Dierenparadijs is gevestigd op Langeviele 75 te Middelburg en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Middelburg > Middelburg-Centrum > Binnenstad > 4331LS
Dierenwinkel Zeeland
Opgericht in april 2013

De onderneming Dierenwinkel Zeeland is gevestigd op Vrijlandstraat 43 te Middelburg en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Middelburg > Middelburg-Zuidoost > Dauwendaele > 4337EB
Citybloem Bloemdecorateurs
Opgericht in april 2013

De onderneming Citybloem Bloemdecorateurs is gevestigd op Geerepassage 14 te Middelburg en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Middelburg > Middelburg-Centrum > Binnenstad > 4331MK
André's Bloemen
Opgericht in april 2013

De onderneming André's Bloemen is gevestigd op Markt 0 te Middelburg en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Middelburg > Middelburg-Centrum > Binnenstad > 4331LJ
In de Verbeelding
Opgericht in april 2013

De onderneming In de Verbeelding is gevestigd op Wijngaardstraat 7-9-11 te Middelburg en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Middelburg > Middelburg-Centrum > Binnenstad > 4331PM
Kringloopwinkel Traas
Opgericht in april 2013

De onderneming Kringloopwinkel Traas is gevestigd op Korte Noordstraat 27 te Middelburg en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Middelburg > Middelburg-Centrum > Binnenstad > 4331CG
Ellen Fleur
Opgericht in april 2013

De onderneming Ellen Fleur is gevestigd op Stationsstraat 0ongen te Middelburg en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Middelburg > Middelburg-Centrum > Binnenstad > 4331JB
Martin's Dierenspeciaalzaak
Opgericht in april 2013

De onderneming Martin's Dierenspeciaalzaak is gevestigd op Oosterscheldestraat 45 te Middelburg en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Middelburg > Middelburg-Zuidwest > Stromenwijk/'t Zand > 4335PB
Kees la Soe
Opgericht in april 2013

De onderneming Kees la Soe is gevestigd op Kromme Weele 26 te Middelburg en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Middelburg > Middelburg-Centrum > Binnenstad > 4331PB
Agriland Middelburg
Opgericht in april 2013

De onderneming Agriland Middelburg is gevestigd op Kleverskerkseweg 57 te Middelburg en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Middelburg > Middelburg-Zuidoost > Arnestein > 4338PM

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Middelburg

Instellen

Meer nieuws in Middelburg

© 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement