Bloemenwinkels in Nieuwkoop

Zoek je een bloemenwinkel in Nieuwkoop? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Nieuwkoop.

Filter Filter

Donderdag 1 januari 2015

Lek Tuinmaterialen B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Lek Tuinmaterialen B.V. is gevestigd op Harsweg 26 te Ter Aar en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Dierenspeciaalzaak Rijnbeek
Opgericht in April 2013

De onderneming Dierenspeciaalzaak Rijnbeek is gevestigd op Dorpsstraat 153 te Nieuwkoop en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Firma Eldorado
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma Firma Eldorado is gevestigd op Paradijsweg 40 te Ter Aar en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Bloemenhuis Pietersen
Opgericht in April 2013

De onderneming Bloemenhuis Pietersen is gevestigd op Voorweg 40A te Noorden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Welkoop Rijnhoek Plaza
Opgericht in April 2013

De onderneming Welkoop Rijnhoek Plaza is gevestigd op Hertog van Beijerenstraat 6 te Ter Aar en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Intratuin Ter Aar B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Intratuin Ter Aar B.V. is gevestigd op Kerkweg 28 te Ter Aar en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Handelskwekerij C. van Dijk
Opgericht in April 2013

De onderneming Handelskwekerij C. van Dijk is gevestigd op Nieuwveens Jaagpad 7A te Nieuwveen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

De Gloriosa V.O.F.
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma De Gloriosa V.O.F. is gevestigd op Dorpsstraat 64 te Nieuwkoop en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

IJzerman Dierplezier
Opgericht in April 2013

De onderneming IJzerman Dierplezier is gevestigd op Lindenplein 7 te Ter Aar en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Bloemenhandel ,,Joco''
Opgericht in April 2013

De onderneming Bloemenhandel ,,Joco'' is gevestigd op Geerweg 1 te Ter Aar en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Trend Flowers
Opgericht in April 2013

De onderneming Trend Flowers is gevestigd op Dorpsstraat 83A te Nieuwkoop en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Your Illusion
Opgericht in April 2013

De onderneming Your Illusion is gevestigd op Kerkpad 2 te Ter Aar en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent