Bloemenwinkels in Oosterhout

Zoek je een bloemenwinkel in Oosterhout? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Oosterhout.

In Oosterhout zoek ik een:

Donderdag 1 januari 2015

Groenrijk Oosterhout
Opgericht in april 2013

De onderneming Groenrijk Oosterhout is gevestigd op Damweg 7 te Oosterhout en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Oosterhout > Industrieterrein Noord > Industrieterrein Statendam > 4905BS
AVRI Bloem- en Tuincentrum
Opgericht in april 2013

De onderneming AVRI Bloem- en Tuincentrum is gevestigd op Heistraat 47 te Oosteind en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Oosterhout > Oosteind > Buitengebied-Oosteind-Zuid > 4909BD
Bloemsierkunst
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemsierkunst "'t Blommeke" is gevestigd op Arkendonk 27 te Oosterhout en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Oosterhout > Dommelbergen > Donkenbuurt > 4907XT
Allure Bloemen en Planten B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Allure Bloemen en Planten B.V. is gevestigd op Arendshof 291 te Oosterhout en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Oosterhout > Oosterhout-Centrum > Centrum > 4901NE
Dieren Dromen
Opgericht in april 2013

De onderneming Dieren Dromen is gevestigd op Tempelierstraat 24 te Oosterhout en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Oosterhout > Slotjes > Slotjes-Midden > 4902XJ
Flowerhouse
Opgericht in april 2013

De onderneming Flowerhouse is gevestigd op Arkendonk 73 te Oosterhout en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Oosterhout > Dommelbergen > Donkenbuurt > 4907XP
Discus Huisdierenspeciaalzaak Ad Gorisse
Opgericht in april 2013

De onderneming Discus Huisdierenspeciaalzaak Ad Gorisse is gevestigd op Bredaseweg 47 te Oosterhout en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Oosterhout > Oosterhout-Centrum > Centrum > 4901KN
Dierenspeciaalzaak Trudy de Leeuw
Opgericht in april 2013

De onderneming Dierenspeciaalzaak Trudy de Leeuw is gevestigd op Arkendonk 68 te Oosterhout en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Oosterhout > Dommelbergen > Donkenbuurt > 4907XP
Bloemsierkunst Erica
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemsierkunst Erica is gevestigd op Zuiderhout 72-73 te Oosterhout NB en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Oosterhout > Oosterheide > Bloemenbuurt > 4904AV
Boeketterie
Opgericht in april 2013

De onderneming Boeketterie is gevestigd op Patrijslaan 0Ong. te Oosterhout NB en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Oosterhout > Strijen > Vogelbuurt > 4901AS
Bloemenhuis Kamp
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenhuis Kamp is gevestigd op Rulstraat 18 te Oosterhout en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Oosterhout > Oosterhout-Centrum > Centrum > 4901LN
Labax Bloemdecoraties en Historische Schouwen
Opgericht in april 2013

De onderneming Labax Bloemdecoraties en Historische Schouwen is gevestigd op Provincialeweg 88A te Oosteind en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Oosterhout > Oosteind > Oosteind > 4909AL
J&L Bloembinders
Opgericht in april 2013

De onderneming J&L Bloembinders is gevestigd op Schapendries 6 te Oosterhout en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Oosterhout > Oosterhout-Centrum > Centrum > 4901HH
Hemelsbloempje
Opgericht in april 2013

De onderneming Hemelsbloempje is gevestigd op Binnenhofje 5 te Oosterhout en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Oosterhout > Oosterhout-Centrum > Centrum > 4901JN
H. Elhadji h/o Bloemenshop Inoflor
Opgericht in april 2013

De onderneming H. Elhadji h/o Bloemenshop Inoflor is gevestigd op Nieuwe Bouwlingstraat 2 te Oosterhout en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Oosterhout > Oosterhout-Centrum > Centrum > 4901KJ

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Oosterhout

Instellen

Meer nieuws in Oosterhout

© 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement