Bloemenwinkels in Veldhoven

Zoek je een bloemenwinkel in Veldhoven? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Veldhoven.

In Veldhoven zoek ik een:

Donderdag 1 januari 2015

Grandiflora Veldhoven B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Grandiflora Veldhoven B.V. is gevestigd op Pleintjes 105A te Veldhoven en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Veldhoven > Veldhoven > Cobbeek en Centrum > 5501EE
Liebregts' Bloemsierkunst
Opgericht in april 2013

De onderneming Liebregts' Bloemsierkunst is gevestigd op Kromstraat 8 te Veldhoven en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Veldhoven > Veldhoven > Veldhoven > 5504BC
Tuincentrum Coppelmans Veldhoven
Opgericht in april 2013

De onderneming Tuincentrum Coppelmans Veldhoven is gevestigd op Sondervick 19 te Veldhoven en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Veldhoven > Veldhoven > Zonderwijk > 5505NA
Oogenlust B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Oogenlust B.V. is gevestigd op De Run 6825 te Veldhoven en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Veldhoven > Veldhoven > Veldhoven > 5504DW
filiaal Van den Eijnden Oerle
Opgericht in april 2013

De onderneming filiaal Van den Eijnden Oerle is gevestigd op Zandoerleseweg 33 te Veldhoven en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Veldhoven > Oerle > Oerle > 5507NH
't Bloemenhuukske
Opgericht in april 2013

De onderneming 't Bloemenhuukske is gevestigd op Meester Rijkenstraat 50 te Veldhoven en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Veldhoven > Veldhoven > Veldhoven > 5504BJ
Sfeerique
Opgericht in april 2013

De onderneming Sfeerique is gevestigd op Kerkakkerstraat 75 te Veldhoven en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Veldhoven > Veldhoven > Veldhoven > 5504GL
Het Heem
Opgericht in april 2013

De onderneming Het Heem is gevestigd op Polkestraat 8A te Veldhoven en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Veldhoven > Veldhoven > Zeelst > 5502RC
Tuincentrum De Heikant
Opgericht in april 2013

De onderneming Tuincentrum De Heikant is gevestigd op Polderstraat 17 te Veldhoven en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Veldhoven > Noordelijk Woongebied > De Polders > 5509LB
Danny's Dierenshop
Opgericht in april 2013

De onderneming Danny's Dierenshop is gevestigd op Meiveld 159 te Veldhoven en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Veldhoven > Veldhoven > Cobbeek en Centrum > 5501KH
Paardenboulevard
Opgericht in april 2013

De onderneming Paardenboulevard is gevestigd op Zandoerleseweg 53 te Veldhoven en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Veldhoven > Oerle > Oerle > 5507NH
Opgericht in april 2013

De onderneming "Byzonder" is gevestigd op Kromstraat 1C te Veldhoven en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Veldhoven > Veldhoven > Veldhoven > 5504BA

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Veldhoven

Instellen

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement