Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in gemeente Veldhoven

Ook zo benieuwd wat er allemaal in gemeente Veldhoven gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over gemeente Veldhoven 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Veldhoven

Gisteravond

Aanleg zonnepark in Veldhoven nabij
Binnenlands nieuws   6 uur en 47 minuten geleden

VELDHOVEN - Aan de Vooraard verrijst de komende weken een zonnepark. 5900 zonnepanelen gaan energie leveren voor vierhonderd huishoudens. Het wordt een ecologische zonneweide met aandacht voor technie...

Gisteren

112 melding Ambulance naar Botsehei in Veldhoven
112 melding   10 uur en 22 minuten geleden

Op 20 november 2018 om 16:48 is de ambulancedienst met gepaste spoed uitgereden naar Botsehei te Veldhoven.

112 melding Ambulance naar Oude Kerkstraat in Veldhoven
112 melding   10 uur en 49 minuten geleden

Op 20 november 2018 om 16:21 is de ambulancedienst met gepaste spoed uitgereden naar Oude Kerkstraat te Veldhoven.

Meer 112 meldingen gisteren

© 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?