Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Woningen in de gemeente Veldhoven

Benieuwd hoe de woning van je buren er vanbinnen uitziet? Zoek dan hun woning op en kom alles te weten, van de waarde van de woning tot de indeling en inrichting. Hieronder vind je alle gevonden woningen in de gemeente Veldhoven.

  Dinsdag 8 januari 2019

  Woning Nijverheidslaan 68 Veldhoven

  Het adres van deze woning uit 1972 is Nijverheidslaan 68 te Veldhoven. Het pand heeft 6 kamers kamers waarvan 5 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 300.000.

  Veldhoven » Veldhoven » 't Look » 5506EG
  Woning Johan Frisostraat 8 Veldhoven

  Het adres van deze woning uit 1969 is Johan Frisostraat 8 te Veldhoven. Het pand heeft 5 kamers kamers waarvan 4 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 350.000.

  Veldhoven » Veldhoven » Zeelst » 5502VH

  Woensdag 12 december 2018

  Woning Het Lover 41 Veldhoven

  Het adres van deze woning uit 1984 is Het Lover 41 te Veldhoven. Het pand heeft 5 kamers kamers waarvan 4 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 269.000.

  Veldhoven » Veldhoven » Cobbeek en Centrum » 5501CP
  Woning De Pruikenmaker 7 Veldhoven

  Het adres van deze woning uit 1986 is De Pruikenmaker 7 te Veldhoven. Het pand heeft 5 kamers kamers waarvan 4 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 239.500.

  Veldhoven » Veldhoven » 't Look » 5506CT

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Veldhoven

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?