Bloemenwinkels in Zoetermeer

Zoek je een bloemenwinkel in Zoetermeer? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Zoetermeer.

In Zoetermeer zoek ik een:

Donderdag 1 januari 2015

Taste of Flowers
Opgericht in april 2013

De onderneming Taste of Flowers is gevestigd op Stadhoudersring 446 te Zoetermeer en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Zoetermeer > Centrum > Driemanspolder > 2713GN
Intratuin Zoetermeer
Opgericht in april 2013

De onderneming Intratuin Zoetermeer is gevestigd op Voorweg 192 te Zoetermeer en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Zoetermeer > Meerzicht > Meerzicht-West > 2716NK
Groenrijk Zoetermeer B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Groenrijk Zoetermeer B.V. is gevestigd op Olof Palmelaan 15 te Zoetermeer en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Zoetermeer > Oosterheem > Oosterheem-Zuid-West > 2729NA
Bloemsierkunst Van Baar
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemsierkunst Van Baar is gevestigd op Quirinegang 81 te Zoetermeer en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Zoetermeer > Rokkeveen > Rokkeveen-West > 2719CG
Plantencentrum
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Plantencentrum "De Driesprong" B.V. is gevestigd op Vierde Stationsstraat 462 te Zoetermeer en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Zoetermeer > Rokkeveen > Rokkeveen-Oost > 2719RB
Diertotaal Utopia
Opgericht in april 2013

De onderneming Diertotaal Utopia is gevestigd op Broekwegzijde 171 te Zoetermeer en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Zoetermeer > Buytenwegh - De Leyens > De Leyens > 2725PE
Bloemsierkunst Flora Project
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemsierkunst Flora Project is gevestigd op Middelwaard 46 te Zoetermeer en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Zoetermeer > Meerzicht > Meerzicht-West > 2716CW
Maks Dierenplezier
Opgericht in april 2013

De onderneming Maks Dierenplezier is gevestigd op Amsterdamstraat 87 te Zoetermeer en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Zoetermeer > Centrum > Stadscentrum > 2711ED
Dierenluxe
Opgericht in april 2013

De onderneming Dierenluxe is gevestigd op Dorpsstraat 190C te Zoetermeer en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Zoetermeer > Centrum > Dorp > 2712AR
SUPERBLOEM B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap SUPERBLOEM B.V. is gevestigd op Cobaltstraat 27 te Zoetermeer en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Zoetermeer > Industriegebied > Lansinghage c.a. > 2718RN
Bloemsierkunst
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemsierkunst "Florette" is gevestigd op Kentgensplein 5 te Zoetermeer en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Zoetermeer > Buytenwegh de Leyens > Buytenwegh > 2717HS
Discus Buijtenwegh
Opgericht in april 2013

De onderneming Discus Buijtenwegh is gevestigd op Teldersrode 5 te Zoetermeer en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Zoetermeer > Buytenwegh - De Leyens > Buytenwegh > 2717HR
Pet's Place
Opgericht in april 2013

De onderneming Pet's Place is gevestigd op Middelwaard 87 te Zoetermeer en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Zoetermeer > Meerzicht > Meerzicht-West > 2716CW
V.O.F. Diervoeders Zoetermeer
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Diervoeders Zoetermeer is gevestigd op Storkstraat 8 te Zoetermeer en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Zoetermeer > Industriegebied > Hoornerhage c.a. > 2722NN
Maurice van Leeuwen B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Maurice van Leeuwen B.V. is gevestigd op Tintlaan 99 te Zoetermeer en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Zoetermeer > Rokkeveen > Rokkeveen-West > 2719AM

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zoetermeer

Instellen

© 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement