Garagebedrijven in Assen

Zoek je een garagebedrijf in Assen? Hieronder vind je een overzicht van alle garagebedrijven in Assen.

Filter Filter

Dinsdag 21 juni 2016

Auto onderhoud Nageeb
Opgericht in April 2016

De onderneming Auto onderhoud Nageeb is gevestigd op C.T. Storkweg 6C te Assen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Donderdag 1 januari 2015

Auto Woud Meppel
Opgericht in April 2013

De onderneming Auto Woud Meppel is gevestigd op van der Waalspad 23 te Assen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf Jaap Dik V.O.F.
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma Autobedrijf Jaap Dik V.O.F. is gevestigd op Aziëweg 17 te Assen en is actief in de branche garagebedrijven.

Diana Autoservice
Opgericht in April 2013

De onderneming Diana Autoservice is gevestigd op Boslelie 16 te Assen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Handelsonderneming C.J. Jansen
Opgericht in April 2013

De onderneming Handelsonderneming C.J. Jansen is gevestigd op Graswijk 30 te Assen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

J&S Handelsonderneming
Opgericht in April 2013

De onderneming J&S Handelsonderneming is gevestigd op Amerikaweg 30 te Assen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autohandel Boxma
Opgericht in April 2013

De onderneming Autohandel Boxma is gevestigd op De Wouden 314 te Assen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

RG Autos
Opgericht in April 2013

De onderneming RG Autos is gevestigd op Aziëweg 33 te Assen en is actief in de branche garagebedrijven.

RR Holding B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap RR Holding B.V. is gevestigd op van Vlissingenstraat 43 te Assen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf Bleijleven
Opgericht in April 2013

De onderneming Autobedrijf Bleijleven is gevestigd op Tooropstraat 33 te Assen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Compact Car Company
Opgericht in April 2013

De onderneming Compact Car Company is gevestigd op Blauwbandkade 12 te Assen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Cool Cat Classic Cars B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Cool Cat Classic Cars B.V. is gevestigd op Kloostersingel 31 te Assen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Esam's Auto
Opgericht in April 2013

De onderneming Esam's Auto is gevestigd op Dr. A.F. Philipsweg 23 te Assen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Vriesendijk B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Vriesendijk B.V. is gevestigd op Transportweg 6 te Assen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Broekhuis Assen 2 B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Broekhuis Assen 2 B.V. is gevestigd op Duitslandlaan 2 te Assen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent