Garagebedrijven in Emmen

Zoek je een garagebedrijf in Emmen? Hieronder vind je een overzicht van alle garagebedrijven in Emmen.

Filter Filter

Donderdag 1 januari 2015

S.G. Auto's
Opgericht in November 2013

De onderneming S.G. Auto's is gevestigd op Barnar 10 te Emmen en is actief in de branche garagebedrijven.

Autohuis Jacobs B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Autohuis Jacobs B.V. is gevestigd op Vaart NZ 53 te Nieuw-Amsterdam en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Sent Waninge Emmen B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Sent Waninge Emmen B.V. is gevestigd op Phileas Foggstraat 22 te Emmen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf J. Hoiting Emmen B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Autobedrijf J. Hoiting Emmen B.V. is gevestigd op Nijbracht 50 te Emmen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf Luth-Tangenberg B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Autobedrijf Luth-Tangenberg B.V. is gevestigd op Verlengde Vaart ZZ 82 te Erica en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf Luth-Tangenberg Zwartemeer
Opgericht in April 2013

De onderneming Autobedrijf Luth-Tangenberg Zwartemeer is gevestigd op Eemslandweg 29 te Zwartemeer en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

MB-Performance
Opgericht in April 2013

De onderneming MB-Performance is gevestigd op Weerdingerkanaal NZ 237 te Nieuw-Weerdinge en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Koolen Garage en Bergingsbedrijf B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Koolen Garage en Bergingsbedrijf B.V. is gevestigd op Jacob le Mairestraat 10-12 te EMMEN en is actief in de branche garagebedrijven.

Autobedrijf Gerdes
Opgericht in April 2013

De onderneming Autobedrijf Gerdes is gevestigd op Mr. Ovingkanaal OZ 1A te Klazienaveen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autohandel H. Setz
Opgericht in April 2013

De onderneming Autohandel H. Setz is gevestigd op Kanaal A NZ 56 te Emmer-Compascuum en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Garage
Opgericht in April 2013

De onderneming Garage "Lüdwig" is gevestigd op Warmeerweg 28 te Emmen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf Berndt B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Autobedrijf Berndt B.V. is gevestigd op Magelhaenstraat 2 te Emmen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

M. Willems Holding B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap M. Willems Holding B.V. is gevestigd op Rademakerstraat 3 te Emmer-Compascuum en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf Jetze De Jong Nieuw Amsterdam
Opgericht in April 2013

De onderneming Autobedrijf Jetze De Jong Nieuw Amsterdam is gevestigd op Vaart NZ 2 te Nieuw-Amsterdam en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf Joop Teuben
Opgericht in April 2013

De onderneming Autobedrijf Joop Teuben is gevestigd op Sint Gerardusstraat 151 te Emmen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent