Garagebedrijven in Horst aan de Maas

Zoek je een garagebedrijf in Horst aan de Maas? Hieronder vind je een overzicht van alle garagebedrijven in Horst aan de Maas.

Filter Filter

Donderdag 1 januari 2015

V.O.F. Automobielbedrijf Fer van Lin
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Automobielbedrijf Fer van Lin is gevestigd op Langstraat 8 te Hegelsom en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Garagebedrijf
Opgericht in April 2013

De onderneming Garagebedrijf "De Kreitenberg" is gevestigd op Kreuzelweg 4 te Horst en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Garage Cox C.V.
Opgericht in April 2013

De commanditaire vennootschap Garage Cox C.V. is gevestigd op Koekersestraat 24 te Sevenum en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Gebr. Hofmans
Opgericht in April 2013

De onderneming Gebr. Hofmans is gevestigd op Roothweg 11 te Meterik en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf Thielen
Opgericht in April 2013

De onderneming Autobedrijf Thielen is gevestigd op St. Odastraat 32 te Melderslo en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Automobielbedrijf E. Herrmann
Opgericht in April 2013

De onderneming Automobielbedrijf E. Herrmann is gevestigd op Schoolstraat 1 te Broekhuizenvorst en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

A.S.J. (Design Autostyling Autocleaning)
Opgericht in April 2013

De onderneming A.S.J. (Design Autostyling Autocleaning) is gevestigd op Dorperweiden 64 te Sevenum en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Schadeauto´s Noord-Limburg
Opgericht in April 2013

De onderneming Schadeauto´s Noord-Limburg is gevestigd op Stationsstraat 82 te Horst en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf John Wilbers B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Autobedrijf John Wilbers B.V. is gevestigd op Past. Debijestraat 95 te Horst en is actief in de branche garagebedrijven.

HERMOTECH
Opgericht in April 2013

De onderneming HERMOTECH is gevestigd op Americaanseweg 46 te Kronenberg en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

W. Coenen mobiel service en reparatiebedrijf
Opgericht in April 2013

De onderneming W. Coenen mobiel service en reparatiebedrijf is gevestigd op Swolgenseweg 57 te Tienray en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf Jos Willems
Opgericht in April 2013

De onderneming Autobedrijf Jos Willems is gevestigd op van Douverenstraat 5a te Horst en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Classic Shape Broekmans
Opgericht in April 2013

De onderneming Classic Shape Broekmans is gevestigd op Expeditiestraat 3d te Horst en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Jos Hendrix
Opgericht in April 2013

De onderneming Jos Hendrix is gevestigd op Daniëlweg 16 te Horst en is actief in de branche garagebedrijven.

Autoservice Keizers V.O.F.
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma Autoservice Keizers V.O.F. is gevestigd op Maasbreeseweg 70 te Sevenum en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent