Garagebedrijven in Oss

Zoek je een garagebedrijf in Oss? Hieronder vind je een overzicht van alle garagebedrijven in Oss.

Filter Filter

Donderdag 1 januari 2015

Rocars B.V.
Opgericht in November 2013

De besloten vennootschap Rocars B.V. is gevestigd op Gotenweg 13L te Oss en is actief in de branche garagebedrijven.

Automobielbedrijf Van Hunnik Oss B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Automobielbedrijf Van Hunnik Oss B.V. is gevestigd op Griekenweg 26 te Oss en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf Coen Droomers B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Autobedrijf Coen Droomers B.V. is gevestigd op Katwijkstraat 32 te Oss en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Verstegen Auto's B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Verstegen Auto's B.V. is gevestigd op Dommelstraat 29 te Oss en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf Martie Janssen
Opgericht in April 2013

De onderneming Autobedrijf Martie Janssen is gevestigd op Berghemseweg 1B te Herpen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Carselect van der Stappen
Opgericht in April 2013

De onderneming Carselect van der Stappen is gevestigd op Kanaalstraat 1 te Oss en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

De Garage
Opgericht in April 2013

De onderneming De Garage is gevestigd op Gasstraat-Oost 11B te Oss en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

J.B. Cars Oss
Opgericht in April 2013

De onderneming J.B. Cars Oss is gevestigd op Wapendrager 13 te Oss en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

van Buuren Autoservice
Opgericht in April 2013

De onderneming van Buuren Autoservice is gevestigd op Friezenweg 20K te Oss en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf G. Kuijpers V.O.F.
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma Autobedrijf G. Kuijpers V.O.F. is gevestigd op De Hammen 7 te Huisseling en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Ronnie Bens Auto's
Opgericht in April 2013

De onderneming Ronnie Bens Auto's is gevestigd op Hoogstraat 32 te Deursen-Dennenburg en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf F. Wijnakker
Opgericht in April 2013

De onderneming Autobedrijf F. Wijnakker is gevestigd op Maasdijk 78 te Dieden en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

A.J.M. Wolf
Opgericht in April 2013

De onderneming A.J.M. Wolf is gevestigd op Habsburgstraat 5 te Oss en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf J. van Veen
Opgericht in April 2013

De onderneming Autobedrijf J. van Veen is gevestigd op Havenstraat 19 te Oss en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Willy Heesbeen Auto's
Opgericht in April 2013

De onderneming Willy Heesbeen Auto's is gevestigd op Landweerstraat-Zuid 99 te Oss en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent