Gezochte personen in Oss

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Oss of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter Filter

Woensdag 5 juni 2024

Steekincident - Koornstraat - Oss

Gezochte personen

Oss - Op maandag 3 juni rond 16.00 uur op de Koornstraat is bij een conflict tussen een groep jongeren gestoken. Drie jongeren raakten gewond. De politie zoekt naar (camera)beelden van omstanders of van bewoners en bedrijven in de omgeving waarop het incident te zien is. Heeft u beelden? Deel ze dan via onderstaand tipformulier.

Dinsdag 4 juni 2024

Schietincident - Graafsebaan - Oss

Gezochte personen

Oss - De politie is op zoek naar getuigen en camerabeelden van een schietincident op zaterdag 1 juni aan de Graafsebaan in Oss. Daar werd tussen 13.30 en 14.30 uur een 37-jarige man beschoten. Niemand raakte gewond. Wie weet meer over deze zaak? Tip en help mee!

Zondag 26 mei 2024

Schietincident - Karel de Stoutestraat - Oss

Gezochte personen

Oss - Op vrijdagavond 24 mei iets voor de klok van 21.00 uur werd er een woning beschoten aan de Karel de Stoutestraat in Oss. Er werden meerdere schoten afgevuurd op een raam van de woning. Niemand raakte gewond bij dit schietincident maar dit had zeker anders kunnen aflopen voor de persoon die aanwezig was in de woning.

Zaterdag 18 mei 2024

Explosie - Pater van den Elsenstraat - Geffen

Gezochte personen

Geffen - Wie weet meer? De politie doet onderzoek nadat er rond middernacht, zondag 12 mei, een explosief is afgegaan bij een woning aan de Pater van den Elsenstraat. De vermoedelijke brandbom veroorzaakte kort een brand en een ruit van de voordeur sneuvelde. Op het moment van de brand waren de bewoners in de woning aanwezig, maar niemand raakte gewond.

Woensdag 17 april 2024

Explosie - Rozenstraat - Oss

Gezochte personen

Oss - De politie is op zoek naar getuigen van een explosie bij een woning aan de Rozenstraat in Oss. Bij de explosie zijn enkele ruiten gesneuveld van de woning en ook het huis ernaast liep schade op. Er zou vermoedelijk gebruik zijn gemaakt van zwaar vuurwerk.

Woensdag 14 februari 2024

Brandstichting – Kerkstraat – Geffen

Gezochte personen

Geffen - We zijn op zoek naar deze twee verdachten. Op 8 januari 2024 wordt er brandgesticht bij een cafe in Geffen. Er vielen gelukkig geen gewonden, maar het cafe raakte aan de voorgevel beschadigd. Help mee en tip als je weet wie dit zijn. Herken je jezelf, meld je dan bij de politie!

Zaterdag 2 december 2023

Diefstal elektrische bakfiets - Kersenlaan - Oss

Gezochte personen

Oss - Twee, vermoedelijk jonge, mannen op een scooter stelen midden op de dag een dure elektrische bakfiets. Wie weet wie ze zijn en waar de bakfiets gebleven is? Waarschijnlijk stal één van de vermoedelijk daders kort daarvoor de tas van het slachtoffer, waarin de sleutel zat.

Woningoverval - Gezellehof - Oss

Gezochte personen

Oss - De persoon op de afbeelding is verdachte in een rechercheonderzoek naar een woningoverval op de Gezellehof in Oss, waar een babbeltruc over bankhelpdeskfraude aan vooraf is gegaan. Hij is vermoedelijk minderjarig en om die reden nog even geblurd. Hij krijgt t/m 10 december de tijd zich te melden bij de politie, daarna tonen we hem herkenbaar. Herken je jezelf? Meld je dan!

Donderdag 26 oktober 2023

Schietincident - Schadewijkstraat - Oss

Gezochte personen

Oss - In de avond van zaterdag 14 oktober is een 15-jarige jongen uit Oss neergeschoten. Totaal onverwachts en het lijkt erop dat het slachtoffer zonder enige aanleiding beschoten is door de dader.

Dinsdag 10 oktober 2023

Schietincident - Nieuwe Brouwerstraat - Oss

Gezochte personen

Oss - We hebben beelden van de schutter die op vrijdag 15 september meerdere schoten heeft gelost op een schoenenzaak aan de Nieuwe Brouwerstraat in Oss. Help mee de dader te vinden, tip als je iets weet.

Zaterdag 30 september 2023

Verdachte situatie - Beethovengaarde - Oss

Gezochte personen

Oss - Afgelopen woensdag kregen we een melding van een verdachte situatie op de Beethovengaarde in Oss waarbij een minderjarig meisje zou zijn lastig gevallen (beetgepakt) door een tot nu toe onbekende man.

Woensdag 23 augustus 2023

Schietincident - Berghemseweg - Oss

Gezochte personen

Oss - Op 14 augustus rond 04:00 uur werd er geschoten op de Berghemseweg in Oss. Niemand raakte gewond, wel zijn twee winkelpanden en een personenauto beschadigd. De recherche is een onderzoek gestart en op zoek naar getuigen die meer weten. Help mee en tip als u iets weet: 08006070 / M. 08007000.

Zaterdag 15 april 2023

Moord -  Leeuwerikhof - Oss

Gezochte personen

Oss - Aan de Leeuwerikhof in Oss werd op donderdag 14 april een 23-jarige man doodgeschoten. Rond 16.00 uur klonken er meerdere schoten aan de Leeuwerikhof in Oss. Het slachtoffer, een bekende van de politie, zat op een scooter toen hij onder vuur werd genomen. Verschillende hulpdiensten kwamen naar de plek van het schietincident toe. Zij troffen daar het slachtoffer zwaargewond aan. Hulp mocht helaas niet meer baten. Het slachtoffer is ter plaatse overleden.

Zaterdag 10 december 2022

Woningoverval - Burgemeester van den Elzenlaan - Oss

Gezochte personen

Oss - Op zondag 13 november rond 23.00 uur is er een melding binnen gekomen bij de meldkamer van een overval. De vrouwelijke bewoonster van een huis aan de Burgemeester van den Elzenlaan in Oss is hierbij gewond geraakt.

Zondag 20 maart 2022

Zware mishandeling - Koornstraat - Oss

Gezochte personen

Oss - De recherche in het district Den Bosch is op zoek naar drie licht getinte jongens, die op vrijdag 31 december 2021 een inwoner van Oss hebben mishandeld en in zijn benen hebben gestoken. Aanleiding was dat het latere slachtoffer de jongens aansprak in verband met vuurwerkoverlast. We roepen mensen die meer weten van deze zaak met klem op om zich te melden met hun informatie.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement