Gezochte personen in Oss

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Oss of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Oss heeft nu een eigen 112 Facebook pagina

  Vannacht

  Inbraak bij Dierenkliniek de Ruwaard

  Oss - Beelden van een inbraak bij een Dierenkliniek in Oss op 4 april

  Oss
  Openlijke geweldpleging Berghem

  Berghem - Op donderdag 5 augustus 2021 en zondag 8 augustus 2021 zijn er meerdere vernielingen gepleegd bij hondensport vereniging PHV de Verdediger te Berghem. Op de foto’s zijn de twee daders nu nog onherkenbaar in beeld. Mochten wij na twee weken geen reactie hebben ontvangen zullen wij de foto’s herkenbaar plaatsen.

  Oss > Berghem
  Fietsendiefstal Oss

  Oss - Op zondag 18 april 2021, omstreeks 19.45 uur, werd er aan de Verdistraat te Oss een fiets weggenomen. Het verzoek om contact met ons op te nemen als je een van de personen op de beelden herkend.

  Oss

  Woensdag 18 augustus 2021

  Diefstal pinpas en pinfraude in Oss

  Oss - Twee mannen weten op gewiekste wijze in het bezit te komen van een nieuwe pinpas, nadat het slachtoffer die na een nepbericht van de bank had aangevraagd. Daarna werd er in Purmerend duizenden euro’s van de rekening van het slachtoffer afgeschreven.

  Oss

  Woensdag 7 juli 2021

  Inbraak Duiker Oss

  Oss - Op 21 april 2021, omstreeks 13.25 uur, vond er een inbraak woning plaats aan de Duiker te Oss.

  Oss
  Poging doodslag door vuurwerkbom

  Oss - Op maandagavond 7 september 2020 wordt in Oss een vuurwerkbom naar de voordeur van een huis in de Verlengde Tuinstraat gegooid. De explosie was enorm.

  Oss

  Dinsdag 29 juni 2021

  Overval op tankstation Berghem

  Berghem - Op donderdag 16 januari 2020 rond 20.00 uur wordt het Shell tankstation aan de Burgemeester van Erpstraat in Berghem overvallen.

  Oss > Berghem

  Dinsdag 18 mei 2021

  Deze dief bedreigde personeel met mes

  Oss - Op 9 december 2020 loopt een man rond 16.00 uur een computerzaak aan de Walstraat in Oss binnen. Hij kijkt even rond, pakt een computer en wil vervolgens de zaak weer uit lopen. Maar een medewerker die hem in de gaten krijgt houdt hem tegen. Maar dit laat de klant niet zomaar gebeuren.

  Oss

  Donderdag 16 maart 2017

  Gewapende overval

  Oss - Op zondagavond 31 januari 2016 wordt er een gewelddadige overval gepleegd op een begeleid wonen woning in de Kastanjelaan.

  Oss

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Oss

  Instellen

  Meer nieuws in Oss

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement