Gezochte personen in Oss

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Oss of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter Filter

Zaterdag 10 december 2022

Woningoverval - Burgemeester van den Elzenlaan - Oss

Gezochte personen

Oss - Op zondag 13 november rond 23.00 uur is er een melding binnen gekomen bij de meldkamer van een overval. De vrouwelijke bewoonster van een huis aan de Burgemeester van den Elzenlaan in Oss is hierbij gewond geraakt.

Dinsdag 22 november 2022

Spoofing - Oss

Gezochte personen

Oss - Een oudere dame is het slachtoffer van spoofing. Nep bankmedewerkers weten met handige praatjes haar bankgegevens én een root aantal sieraden afhandig te maken.

Donderdag 6 oktober 2022

Vermist persoon: Lowie van der Sluijs

Vermiste personen

Ravenstein - De 41-jarige Lowie is sinds 4 september 2022 vermist uit Ravenstein. Hij is vertrokken in onbekende richting.

Woensdag 5 oktober 2022

Straatroof - De Wildestraat - Oss

Gezochte personen

Oss - Een 20-jarige man uit Oss werd maandagavond rond acht uur bij het Station-West aan de De Wildestraat in Oss beroofd van elektronica artikelen die hij via internet te koop had aangeboden. Wij zijn op zoek naar drie verdachten die er met de spullen van het slachtoffer vandoor gingen.

Donderdag 28 april 2022

Poging inbraak - Zaltbommelseweg - Oss

Gezochte personen

Oss - Wie is deze man die met geweld een wijnhuis aan de Zaltbommelseweg in Oss probeert binnen te komen?

Zondag 20 maart 2022

Zware mishandeling - Koornstraat - Oss

Gezochte personen

Oss - De recherche in het district Den Bosch is op zoek naar drie licht getinte jongens, die op vrijdag 31 december 2021 een inwoner van Oss hebben mishandeld en in zijn benen hebben gestoken. Aanleiding was dat het latere slachtoffer de jongens aansprak in verband met vuurwerkoverlast. We roepen mensen die meer weten van deze zaak met klem op om zich te melden met hun informatie.

Maandag 7 maart 2022

Aanranding - Burchtplein - Oss

Gezochte personen

Oss - We zijn op zoek naar een man die een medewerkster van een supermarkt in Oss onzedelijk betastte.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent