Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Garagebedrijven in Veldhoven

Zoek je een garagebedrijf in Veldhoven? Hieronder vind je een overzicht van alle garagebedrijven in Veldhoven.

In Veldhoven zoek ik een:

Donderdag 1 januari 2015

Autobedrijven Verdonk B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Autobedrijven Verdonk B.V. is gevestigd op De Run 5507 te Veldhoven en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Veldhoven » Veldhoven » Veldhoven » 5504DH
Verdaat Veldhoven B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Verdaat Veldhoven B.V. is gevestigd op Heistraat 33 te Veldhoven en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Veldhoven » Veldhoven » Zeelst » 5502NK
Nefkens-Veldhoven
Opgericht in april 2013

De onderneming Nefkens-Veldhoven is gevestigd op De Run 5136 te Veldhoven en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Veldhoven » Veldhoven » Meerveldhoven » 5503LV
Automobielbedrijf van Hooff C.V.
Opgericht in april 2013

De commanditaire vennootschap Automobielbedrijf van Hooff C.V. is gevestigd op De Run 6803 te Veldhoven en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Veldhoven » Veldhoven » Veldhoven » 5504DW
Ford Veldhoven
Opgericht in april 2013

De onderneming Ford Veldhoven is gevestigd op Burgemeester van Hooffln 12 te Veldhoven en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Veldhoven » Veldhoven » D'Ekker » 5503BN
Baetsen Garage B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Baetsen Garage B.V. is gevestigd op Locht 100 te Veldhoven en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Veldhoven » Veldhoven » Verspreide huizen ten zuiden van de E3-weg » 5504RP
Autobedrijf Dingen V.O.F.
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma Autobedrijf Dingen V.O.F. is gevestigd op Sint Janstraat 11 te Veldhoven en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Veldhoven » Oerle » Oerle » 5507NA
De Beemd Veldhoven
Opgericht in april 2013

De onderneming De Beemd Veldhoven is gevestigd op De Run 5408 te Veldhoven en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Veldhoven » Veldhoven » Veldhoven » 5504DE
Exco Auto's B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Exco Auto's B.V. is gevestigd op De Run 4432 te Veldhoven en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Veldhoven » Veldhoven » Meerveldhoven » 5503LR
Autobedrijf W. Versantvoort B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Autobedrijf W. Versantvoort B.V. is gevestigd op Kruisstraat 86 te Veldhoven en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Veldhoven » Veldhoven » Zeelst » 5502JH
Servicebedrijf W. Versantvoort B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Servicebedrijf W. Versantvoort B.V. is gevestigd op Sterrenlaan 1 te Veldhoven en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Veldhoven » Veldhoven » 't Look » 5501BK
ABS Autoherstel G. Coppens
Opgericht in april 2013

De onderneming ABS Autoherstel G. Coppens is gevestigd op De Run 5439 te Veldhoven en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Veldhoven » Veldhoven » Veldhoven » 5504DG
Hegru B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Hegru B.V. is gevestigd op Provincialeweg 73 te Veldhoven en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Veldhoven » Veldhoven » Meerveldhoven » 5503HB
Autobedrijf van Gerwen
Opgericht in april 2013

De onderneming Autobedrijf van Gerwen is gevestigd op Frits Verhagenstraat 2 te Veldhoven en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Veldhoven » Veldhoven » Veldhoven » 5504CC
Automobielbedrijf Dingen B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Automobielbedrijf Dingen B.V. is gevestigd op Sint Janstraat 11 te Veldhoven en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Veldhoven » Oerle » Oerle » 5507NA
Campercentrumbrabant
Opgericht in april 2013

De onderneming Campercentrumbrabant is gevestigd op Schouwberg 1 te Veldhoven en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Veldhoven » Noordelijk Woongebied » Heikant-West » 5508JA
Fwr Frank Wouters Restyling
Opgericht in april 2013

De onderneming Fwr Frank Wouters Restyling is gevestigd op Lariksbeek 11 te Veldhoven en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Veldhoven » Veldhoven » Cobbeek en Centrum » 5501GP
Garagebedrijf J. Tanis
Opgericht in april 2013

De onderneming Garagebedrijf J. Tanis is gevestigd op Nieuwstraat 39 te Veldhoven en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Veldhoven » Veldhoven » Veldhoven » 5504EA
Autokempen
Opgericht in april 2013

De onderneming Autokempen is gevestigd op De Run 4301 te Veldhoven en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Veldhoven » Veldhoven » Meerveldhoven » 5503LP
Autohandel Seijkens
Opgericht in april 2013

De onderneming Autohandel Seijkens is gevestigd op Klaverstraat 6 te Veldhoven en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Veldhoven » Veldhoven » D'Ekker » 5503PG

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Veldhoven

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?