Garagebedrijven in Venray

Zoek je een garagebedrijf in Venray? Hieronder vind je een overzicht van alle garagebedrijven in Venray.

Filter Filter

Donderdag 1 januari 2015

Autostop Nederland
Opgericht in Mei 2013

De onderneming Autostop Nederland is gevestigd op Pastoor van der Gaetstraat 67 te Venray en is actief in de branche garagebedrijven.

Auto Arena B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Auto Arena B.V. is gevestigd op Keizersveld 85 te Venray en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Automobielbedrijf Van de Weem Venray B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Automobielbedrijf Van de Weem Venray B.V. is gevestigd op Keizersveld 95 te Venray en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf Hansen B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Autobedrijf Hansen B.V. is gevestigd op Keizersveld 2 te Venray en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf H. Strijbosch Venray B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Autobedrijf H. Strijbosch Venray B.V. is gevestigd op De Hulst 11 te Oostrum en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf Van Staveren
Opgericht in April 2013

De onderneming Autobedrijf Van Staveren is gevestigd op Jaegerhofweg 2 te Veulen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autocentrum De Hulst V.O.F.
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma Autocentrum De Hulst V.O.F. is gevestigd op Acaciastraat 8 te Venray en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Famizo B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Famizo B.V. is gevestigd op Lavendelplein 1 te Venray en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf Thissen
Opgericht in April 2013

De onderneming Autobedrijf Thissen is gevestigd op Smakterweg 9 te Venray en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Van Haren Automotive B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Van Haren Automotive B.V. is gevestigd op Keizersveld 101 te Venray en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Hendriks Auto's Venray
Opgericht in April 2013

De onderneming Hendriks Auto's Venray is gevestigd op Pastoor van der Gaetstraat 2 te Venray en is actief in de branche garagebedrijven.

J.P.W. Coppes
Opgericht in April 2013

De onderneming J.P.W. Coppes is gevestigd op Keizersveld 73C te Venray en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Handelsonderneming M.G. Lommen
Opgericht in April 2013

De onderneming Handelsonderneming M.G. Lommen is gevestigd op Coppelenberg 31 te Merselo en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Ghielen-Helden-Venray-G.H.V. B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Ghielen-Helden-Venray-G.H.V. B.V. is gevestigd op Stationsweg 183 te Oostrum en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf Gommans & de Wit B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Autobedrijf Gommans & de Wit B.V. is gevestigd op Gezellenbaan 8 te Ysselsteyn en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent