Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Haar- en schoonheidsverzorging in Kralingse Bos

Een overzicht van alle haar- en schoonheidsverzorging in Kralingse Bos.

In Kralingse Bos zoek ik een:

Donderdag 1 januari 2015

J.B.A. Blom Haarmode
Opgericht in april 2013

De onderneming J.B.A. Blom Haarmode is gevestigd op Kralingseweg 224 te Rotterdam en is actief in de branche Haar- en schoonheidsverzorging.

Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Kralingse Bos » 3062CG
Beauty Center Kralingen B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Beauty Center Kralingen B.V. is gevestigd op Kralingseweg 224 te Rotterdam en is actief in de branche Haar- en schoonheidsverzorging.

Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Kralingse Bos » 3062CG
Sports & Nails
Opgericht in april 2013

De onderneming Sports & Nails is gevestigd op Kralingseweg 224 te Rotterdam en is actief in de branche Haar- en schoonheidsverzorging.

Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Kralingse Bos » 3062CG

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?