Kledingswinkels in Heiloo

Zoek je een kledingwinkel in Heiloo? Hieronder vind je een overzicht van alle kledingswinkels in Heiloo.

Filter Filter

Donderdag 1 januari 2015

Sosha B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Sosha B.V. is gevestigd op Raadhuisweg 13 te Heiloo en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Van Os Mode Heiloo V.O.F.
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma Van Os Mode Heiloo V.O.F. is gevestigd op 't Loo 13 te Heiloo en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Brakenhoff Mode tevens handelend onder de naam Didi Heiloo
Opgericht in April 2013

De onderneming Brakenhoff Mode tevens handelend onder de naam Didi Heiloo is gevestigd op 't Loo 48 te Heiloo en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Intercity
Opgericht in April 2013

De onderneming Intercity is gevestigd op Stationsweg 87a te Heiloo en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Dibbes Children's Wear
Opgericht in April 2013

De onderneming Dibbes Children's Wear is gevestigd op Stationsweg 83 te Heiloo en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Tally-Ho B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Tally-Ho B.V. is gevestigd op Raadhuisweg 13 te Heiloo en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Beautifull Illusion (b.i.)
Opgericht in April 2013

De onderneming Beautifull Illusion (b.i.) is gevestigd op 't Loo 68 te Heiloo en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Baby Dutch
Opgericht in April 2013

De onderneming Baby Dutch is gevestigd op Dokterslaan 20 te Heiloo en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Van Vastenhoven Mode Heiloo B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Van Vastenhoven Mode Heiloo B.V. is gevestigd op 't Loo 30 te Heiloo en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

4FUN & Fashion
Opgericht in April 2013

De onderneming 4FUN & Fashion is gevestigd op Kennemerstraatweg 111 te Heiloo en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Amba Heiloo v.o.f.
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma Amba Heiloo v.o.f. is gevestigd op De Brink 40 te Heiloo en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

't Ateliertje
Opgericht in April 2013

De onderneming 't Ateliertje is gevestigd op Heerenweg 138b te Heiloo en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Kèk Womenswear
Opgericht in April 2013

De onderneming Kèk Womenswear is gevestigd op Stationsweg 87 te Heiloo en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Rose Organizers
Opgericht in April 2013

De onderneming Rose Organizers is gevestigd op Stationsweg 78C te Heiloo en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Mascotte Mode
Opgericht in April 2013

De onderneming Mascotte Mode is gevestigd op Stationsweg 85 te Heiloo en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent