Markthandel in textiel, kleding en schoenen in Groot IJsselmonde

Een overzicht van alle markthandel in textiel, kleding en schoenen in Groot IJsselmonde.

Filter Filter

Dinsdag 12 juli 2022

SamTex
Opgericht in Juni 2022

De onderneming SamTex is gevestigd op Sluiskreek 152 te Rotterdam en is actief in de branche Markthandel in textiel, kleding en schoenen.

Donderdag 27 oktober 2016

Hi5 Enterprises
Opgericht in September 2016

De onderneming Hi5 Enterprises is gevestigd op Backershagen 434 te ROTTERDAM en is actief in de branche Markthandel in textiel, kleding en schoenen.

Donderdag 1 januari 2015

IKAY
Opgericht in Augustus 2013

De onderneming IKAY is gevestigd op Valkreek 21 te Rotterdam en is actief in de branche Markthandel in textiel, kleding en schoenen.

Aujla Fashion
Opgericht in Mei 2015

De onderneming Aujla Fashion is gevestigd op Prinsendijk 77 te ROTTERDAM en is actief in de branche Markthandel in textiel, kleding en schoenen.

Markthandel Wahidullah
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Markthandel Wahidullah is gevestigd op Kerstendijk 40 te Rotterdam en is actief in de branche Markthandel in textiel, kleding en schoenen.

J.J. Lady Fashion and Jewels
Opgericht in Oktober 2013

De onderneming J.J. Lady Fashion and Jewels is gevestigd op Koninginneweg 173 te Rotterdam en is actief in de branche Markthandel in textiel, kleding en schoenen.

DM Shop
Opgericht in Maart 2013

De onderneming DM Shop is gevestigd op Zevenoord 70 te Rotterdam en is actief in de branche Markthandel in textiel, kleding en schoenen.

KSS Kleding
Opgericht in Maart 2013

De onderneming KSS Kleding is gevestigd op Prinsendijk 77 te Rotterdam en is actief in de branche Markthandel in textiel, kleding en schoenen.

Sweet Dream Bedtextiel
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Sweet Dream Bedtextiel is gevestigd op Gouderakstraat 49 te Rotterdam en is actief in de branche Markthandel in textiel, kleding en schoenen.

Handelsonderneming Coja
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Handelsonderneming Coja is gevestigd op Bichon van IJsselmondelaan 50 te Rotterdam en is actief in de branche Markthandel in textiel, kleding en schoenen.

Openlucht Boetiek M.T.C. Grob
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Openlucht Boetiek M.T.C. Grob is gevestigd op Schuilingsoord 153 te Rotterdam en is actief in de branche Markthandel in textiel, kleding en schoenen.

S&S Bedmode
Opgericht in Februari 2015

De onderneming S&S Bedmode is gevestigd op Spuikreek 261 te ROTTERDAM en is actief in de branche Markthandel in textiel, kleding en schoenen.

Markthandel Dunya
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Markthandel Dunya is gevestigd op Grote Hagen 153 te Rotterdam en is actief in de branche Markthandel in textiel, kleding en schoenen.

Absoluut
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Absoluut is gevestigd op Discusstraat 5 te Rotterdam en is actief in de branche Markthandel in textiel, kleding en schoenen.

 

Meer nieuws in Groot IJsselmonde

Snelheidscontroles Rotterdam

Flitser A4, Hoogvliet
Schiedam - Pernis
Laatst waargenomen: 13:21 uur
Flitser A15, Pernis
Maasvlakte - Rotterdam
Laatst waargenomen: 13:21 uur
Flitser Matlingeweg, Rotterdam
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 13:21 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent