Slagers en poeliers in Oss

Zoek je een slager of poelier in Oss? Hieronder vind je een overzicht van alle slagers en poeliers in Oss.

Filter Filter

Donderdag 1 januari 2015

Slagerij Wilbers
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij Wilbers is gevestigd op Berghemseweg 102 te Oss en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Jeroen Keizer h/o Keurslagerij van Tuijl
Opgericht in April 2013

De onderneming Jeroen Keizer h/o Keurslagerij van Tuijl is gevestigd op Dorpstraat 26 te Geffen en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Bouwman Food B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Bouwman Food B.V. is gevestigd op Havenstraat 25-27 te Oss en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij Van de Camp
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij Van de Camp is gevestigd op Kloosterstraat 19 te Megen en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Geert van den Akker
Opgericht in April 2013

De onderneming Geert van den Akker is gevestigd op Dr. Ruijsstraat 13 te Ravenstein en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij Ebergen v.o.f.
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma Slagerij Ebergen v.o.f. is gevestigd op Pastoriestraat 20 te Lith en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij en Slachterij Bert van Dinther
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij en Slachterij Bert van Dinther is gevestigd op Heistraat 8 te Oss en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Keurslagerij Gerard Peters B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Keurslagerij Gerard Peters B.V. is gevestigd op Sterrebos 3 te Oss en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij Arie Zeegers
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij Arie Zeegers is gevestigd op Wolfskooi 25-27 te Oss en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

V.O.F. Slagerij A. Schoenmakers
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Slagerij A. Schoenmakers is gevestigd op Marktstraat 36 te Ravenstein en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij Eijsvogels
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij Eijsvogels is gevestigd op Meierijse Kar 12 te Oss en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent