Gezochte personen in Arnhem

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Arnhem of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter

Vrijdag 10 juni 2022

Politie zoekt man na incident overleden vrouw Arnhem

Arnhem - De politie is donderdagavond 26 mei een onderzoek gestart nadat er een vrouw werd aangetroffen aan de Cuijkstraat in Arnhem. Ze bleek te zijn overleden. Naar aanleiding van dit incident zijn we dringend op zoek naar de man op de foto. Het gaat om de 41-jarige Martijn van de Laar woonachtig in Arnhem. Benader de man niet zelf, maar bel direct 112.

Arnhem

Woensdag 8 juni 2022

Zware mishandeling - Pleijweg – Arnhem (N335)

Arnhem - Op zondag 15 mei rond 17:45 uur ‘s avonds werd op de Andrej Sacharovbrug een man uit het niets van zijn scooter getrapt. De man reed op dat moment op het fietspad in de richting van Arnhem Zuid. Op een gegeven moment passeerde twee tegemoetkomende scooters. In het voorbijrijden gaf de bestuurder van één van de scooters een harde trap tegen de voorkant van de scooter van het slachtoffer, waardoor het slachtoffer viel. Het slachtoffer raakte gewond en is overgebracht naar het ziekenhuis.

Arnhem

Dinsdag 19 oktober 2021

Arnhem – winkeldiefstal

Arnhem - Deze man wordt verdacht van een winkeldiefstal bij een drogisterij in Arnhem. Wie kent of herkent de man? Geef uw informatie door via het tipformulier of neem telefonisch contact op via 0800-6070.

Arnhem
Arnhem – bedrijfsinbraak

Arnhem - Op 5 april werd ingebroken bij het CBR in Arnhem. Wie is deze man?

Arnhem

Maandag 13 september 2021

Winkeldeur vernield bij poging inbraak, wie zijn deze mannen?

Arnhem - Onbekenden hebben geprobeerd in te breken bij een winkel aan de Kronenburgsingel. Dit gebeurde op vrijdag 6 augustus.

Arnhem

Woensdag 23 juni 2021

Getuigen gezocht van straatroof

Arnhem - Op woensdag 26 mei werd een jongeman in het Sonsbeekpark beroofd van zijn tas. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar informatie dat mogelijk met deze straatroof te maken heeft.

Arnhem

Dinsdag 4 mei 2021

Jongen slachtoffer van straatroof

Arnhem - Op woensdag 7 april is een 15-jarige jongen op de Graswinckelstraat beroofd. Hij had even na 13:30 uur geld opgenomen bij een pinautomaat op de Steenstraat en was op zijn fiets onderweg. Op de Graswinckelstraat stopte hij even en zag twee jongens op hem afkomen. Deze jongens eisten geld en bedreigden het slachtoffer met een mes.

Arnhem

Maandag 13 juli 2020

Politie zoekt verdachten van gewapende woningoverval

Arnhem - In een woning aan de Ratelaarstraat vindt in de nacht van zaterdag 13 juni op zondag 14 juni rond 00:45 uur een gewapende overval plaats. Drie mannen met bivakmutsen op komen de woning binnen. Ze bedreigen de bewoners met geweld, waarbij één bewoner licht gewond raakt, en gaan er met buit vandoor in een kleine donkerkleurige personenauto.

Arnhem

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement