Gezochte personen in Arnhem

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Arnhem of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Zondag 27 september 2020

  Politie zoekt twee overvallers cafetaria aan de Kroonse Wal met opvallende jas en masker

  Arnhem - Op 4 december overvielen twee jonge mannen rond 22.00 uur een cafetaria aan de Kroonse Wal in Arnhem. De medewerker van de snackbar joeg hen de zaak uit, maar kwam daarbij ten val en werd toen door een van de overvallers hard in zijn gezicht geschopt. Het slachtoffer moest aan zijn verwondingen worden geholpen in het ziekenhuis.

  Arnhem

  Maandag 13 juli 2020

  Politie zoekt verdachten van gewapende woningoverval

  Arnhem - In een woning aan de Ratelaarstraat vindt in de nacht van zaterdag 13 juni op zondag 14 juni rond 00:45 uur een gewapende overval plaats. Drie mannen met bivakmutsen op komen de woning binnen. Ze bedreigen de bewoners met geweld, waarbij één bewoner licht gewond raakt, en gaan er met buit vandoor in een kleine donkerkleurige personenauto.

  Arnhem

  Dinsdag 14 april 2020

  Man bedreigt en bespuugt beveiliger

  Arnhem - Een beveiliger van een supermarkt aan het St Ganghulpusplein vraagt een klant die de winkel binnenkomt een mandje te pakken in verband met de coronamaatregelen.

  Arnhem

  Maandag 23 maart 2020

  Wie herkent de overvallers van een snackbar aan het Schuttersbergplein?

  Arnhem - Op 21 februari rond 21.15 uur overvielen twee gemaskerde jongemannen in donkere kleding een snackbar aan het Schuttersbergplein. Beiden waren gewapend, maar het lukte een medewerker om ze zonder buit de zaak uit te krijgen. De medewerker kwam ten val en werd door een van de overvallers in haar rug geschopt. Het duo is er vervolgens vandoor gegaan in de richting van de Sperwerstraat.

  Arnhem

  Maandag 3 februari 2020

  Politie zoekt gewapende overvaller bruidsmodezaak annex juwelier en handlanger in auto

  Arnhem - Op dinsdag 7 januari rond 13.00 uur overvalt deze gewapende man een bruidsmodezaak annex juwelier aan de Steenstraat in Arnhem. Hij neemt verschillende sieraden mee en stapt na de overval bij een handlanger in een opvallende oranje Volkswagen Polo.

  Arnhem

  Donderdag 23 januari 2020

  Mannen steken pand zonnestudio in brand

  Arnhem - De politie is op zoek naar de personen die ’s nachts op 7 augustus 2019 een zonnestudio in brand steken.

  Arnhem

  Maandag 20 januari 2020

  Man steelt tot 2 keer toe hoeveelheid apparatuur uit bedrijfspand

  Arnhem - Bij een bedrijf gevestigd in een pand aan de Nieuwe Stationsstraat in Arnhem weet een man binnen te komen en onder andere apparatuur en (rug)tassen te stelen.

  Arnhem

  Maandag 13 januari 2020

  Wie reed er door na fatale aanrijding?

  Arnhem - Dinsdagmorgen 5 november rond tien over half 11 fietst een 78-jarige man op de splitsing van de Lisztstraat en Mahlerstraat richting de Cattepoelseweg in Arnhem.

  Arnhem

  Zaterdag 7 december 2019

  Klant café neemt smartphone weg

  Arnhem - Begin van de middag op dinsdag 27 augustus 2019 neemt een klant van een café aan de Beekstraat een smartphone weg die onbewaakt op een tafel ligt.

  Arnhem

  Dinsdag 10 december 2019

  Betrapte dief in supermarkt vlucht alsnog

  Arnhem - Een beveiliger van een supermarkt aan de Spijkerlaan in Arnhem ziet live op camerabeelden een man in een shirt met camouflage-print in de winkel spullen stelen.

  Arnhem

  Woensdag 4 december 2019

  Rugzak uit bus lijn 7 weggenomen

  Arnhem - Op donderdag 29 augustus 2019 rond 9.30 uur neemt een man de bus vanaf de halte Centraal Station in Arnhem naar halte Velperplein.

  Arnhem

  Woensdag 27 november 2019

  Mannen stelen dure laptop uit winkel

  Arnhem - Op vrijdag 23 augustus 2019 iets na 17.00 uur komen twee mannen een computerstore aan de Roggestraat binnen.

  Arnhem

  Donderdag 21 november 2019

  Man met bruut geweld beroofd van portemonnee

  Arnhem - Op 15 september 2019 rond 14.00 uur komt een man via de hoofdingang de flat binnen aan het Brandenburgseplein in Arnhem.

  Arnhem

  Donderdag 31 oktober 2019

  Man steelt fooienpot kapsalon

  Arnhem - Aan de Kroonse Wal in Arnhem loopt op donderdag 1 augustus 2019 een man een kapsalon binnen die voor iets anders komt dan voor een knipbeurt.

  Arnhem

  Dinsdag 1 oktober 2019

  Tas medewerker gestolen bij restaurantketen

  Arnhem - Op zondag 23 juni 2019 wordt de rugtas van een medewerker van een restaurantketen aan de Fortunastraat in Arnhem-Zuid gestolen.

  Arnhem

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement