Gezochte personen in Arnhem

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Arnhem of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Dinsdag 19 oktober 2021

  Arnhem – winkeldiefstal

  Arnhem - Deze man wordt verdacht van een winkeldiefstal bij een drogisterij in Arnhem. Wie kent of herkent de man? Geef uw informatie door via het tipformulier of neem telefonisch contact op via 0800-6070.

  Arnhem
  Arnhem – bedrijfsinbraak

  Arnhem - Op 5 april werd ingebroken bij het CBR in Arnhem. Wie is deze man?

  Arnhem

  Maandag 13 september 2021

  Winkeldeur vernield bij poging inbraak, wie zijn deze mannen?

  Arnhem - Onbekenden hebben geprobeerd in te breken bij een winkel aan de Kronenburgsingel. Dit gebeurde op vrijdag 6 augustus.

  Arnhem

  Woensdag 23 juni 2021

  Getuigen gezocht van straatroof

  Arnhem - Op woensdag 26 mei werd een jongeman in het Sonsbeekpark beroofd van zijn tas. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar informatie dat mogelijk met deze straatroof te maken heeft.

  Arnhem

  Dinsdag 4 mei 2021

  Jongen slachtoffer van straatroof

  Arnhem - Op woensdag 7 april is een 15-jarige jongen op de Graswinckelstraat beroofd. Hij had even na 13:30 uur geld opgenomen bij een pinautomaat op de Steenstraat en was op zijn fiets onderweg. Op de Graswinckelstraat stopte hij even en zag twee jongens op hem afkomen. Deze jongens eisten geld en bedreigden het slachtoffer met een mes.

  Arnhem

  Donderdag 18 februari 2021

  Drie straatroven in drie dagen tijd, politie zoekt getuigen

  Arnhem - Eind januari vond in de omgeving van het Sonsbeekpark in Arnhem een drietal straatroven plaats. Bij twee van de straatroven werd het slachtoffer bedreigd met een wapen. De straatroven vonden plaats op de Thomas a Kempislaan, de St. Antonielaan en in het Sonsbeekpark nabij de Zijpendaalsweg. De politie doet uitgebreid onderzoek en is op zoek naar getuigen.

  Arnhem

  Maandag 13 juli 2020

  Politie zoekt verdachten van gewapende woningoverval

  Arnhem - In een woning aan de Ratelaarstraat vindt in de nacht van zaterdag 13 juni op zondag 14 juni rond 00:45 uur een gewapende overval plaats. Drie mannen met bivakmutsen op komen de woning binnen. Ze bedreigen de bewoners met geweld, waarbij één bewoner licht gewond raakt, en gaan er met buit vandoor in een kleine donkerkleurige personenauto.

  Arnhem

  Maandag 1 mei 2017

  Zakkenrollerij bij Swoopy

  Arnhem - Op 25 februari staat een mevrouw in de rij voor een ijssalon om een ijsje te halen voor haar zoon. Daar wordt haar portemonnee gerold door twee dames.

  Arnhem

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement