Gezochte personen in Arnhem

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Arnhem of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter Filter

Donderdag 1 december 2022

Winkeldiefstal - Ketelstraat - Arnhem

Gezochte personen

Arnhem - Op 20 oktober stalen twee mannen sportkleding uit een winkel aan de Ketelstraat in Arnhem. De mannen wisten precies waar ze moesten zijn. Uit het zicht van de medewerkers stopten ze sportkleding in een tas. Toen de mannen de winkel verlieten, ging het alarm af. Vervolgens gingen de mannen ervandoor.

Vrijdag 14 oktober 2022

Inbraak - Drielsedijk - Arnhem

Gezochte personen

Arnhem - In de nacht van 18 september werd er ingebroken in een sportkantine aan de Drielsedijk in Arnhem. De inbreker ging ervandoor met de kassalade en een televisie.

Donderdag 29 september 2022

Arnhem - Stationsplein

Niet geïdentificeerd persoon

Arnhem - De man is op het Stationsplein in elkaar gezakt en is een natuurlijke dood gestorven.

Woensdag 8 juni 2022

Zware mishandeling - Pleijweg – Arnhem (N335)

Gezochte personen

Arnhem - Op zondag 15 mei rond 17:45 uur ‘s avonds werd op de Andrej Sacharovbrug een man uit het niets van zijn scooter getrapt. De man reed op dat moment op het fietspad in de richting van Arnhem Zuid. Op een gegeven moment passeerde twee tegemoetkomende scooters. In het voorbijrijden gaf de bestuurder van één van de scooters een harde trap tegen de voorkant van de scooter van het slachtoffer, waardoor het slachtoffer viel. Het slachtoffer raakte gewond en is overgebracht naar het ziekenhuis.

Dinsdag 19 oktober 2021

Arnhem – winkeldiefstal

Gezochte personen

Arnhem - Deze man wordt verdacht van een winkeldiefstal bij een drogisterij in Arnhem. Wie kent of herkent de man? Geef uw informatie door via het tipformulier of neem telefonisch contact op via 0800-6070.

Arnhem – bedrijfsinbraak

Gezochte personen

Arnhem - Op 5 april werd ingebroken bij het CBR in Arnhem. Wie is deze man?

Maandag 13 september 2021

Winkeldeur vernield bij poging inbraak, wie zijn deze mannen?

Gezochte personen

Arnhem - Onbekenden hebben geprobeerd in te breken bij een winkel aan de Kronenburgsingel. Dit gebeurde op vrijdag 6 augustus.

Woensdag 23 juni 2021

Getuigen gezocht van straatroof

Gezochte personen

Arnhem - Op woensdag 26 mei werd een jongeman in het Sonsbeekpark beroofd van zijn tas. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar informatie dat mogelijk met deze straatroof te maken heeft.

Dinsdag 4 mei 2021

Jongen slachtoffer van straatroof

Gezochte personen

Arnhem - Op woensdag 7 april is een 15-jarige jongen op de Graswinckelstraat beroofd. Hij had even na 13:30 uur geld opgenomen bij een pinautomaat op de Steenstraat en was op zijn fiets onderweg. Op de Graswinckelstraat stopte hij even en zag twee jongens op hem afkomen. Deze jongens eisten geld en bedreigden het slachtoffer met een mes.

Maandag 13 juli 2020

Politie zoekt verdachten van gewapende woningoverval

Gezochte personen

Arnhem - In een woning aan de Ratelaarstraat vindt in de nacht van zaterdag 13 juni op zondag 14 juni rond 00:45 uur een gewapende overval plaats. Drie mannen met bivakmutsen op komen de woning binnen. Ze bedreigen de bewoners met geweld, waarbij één bewoner licht gewond raakt, en gaan er met buit vandoor in een kleine donkerkleurige personenauto.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent