Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Gezochte personen in Arnhem

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Arnhem of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vannacht

  Inbraak tandartspraktijk Arnhem

  Arnhem - Tussen woensdag 28 en donderdag 29 maart 2018 wordt er ingebroken bij een tandartspraktijk aan de Slochterenweg in Arnhem.

  Arnhem
  Overvaller snackbar verjaagd

  Arnhem - Op donderdag 24 mei 2018 rond 23.30 uur probeert een man een snackbar aan de Honigkamp te overvallen. De gemaskerde man bedreigt daarbij de eigenaar met een pistool.

  Arnhem
  Man steekt vrouw zonder aanleiding

  Arnhem - In de nacht van 28 op 29 juni valt een onbekende man twee vrouwen lastig in het centrum van Arnhem (Steenstraat). De man begint te schelden en steekt één van de vrouwen met een mes.

  Arnhem

  Dinsdag 3 juli 2018

  Arnhem: mishandeling

  Arnhem - Op zondagochtend 27 mei 2018 wordt een 37-jarige man door een onbekende man mishandeld in de Duizelsteeg.

  Arnhem

  Dinsdag 26 juni 2018

  Man in woning overvallen door vijftal

  Arnhem - Op donderdagmorgen 31 mei om 08.00 uur wordt aangebeld bij een woning aan de Bakkerstraat.

  Arnhem
  Diefstal partij deodorant

  Arnhem - Op donderdagmiddag 11 januari neemt een onbekende man een partij deodorant weg ter waarde van ruim € 160,- bij een drogist aan de Steenstraat. Wanneer hij de winkel verlaat, gaat het alarm af en rent de man er vandoor. De man en de diefstal staan duidelijk op bewakingsbeelden.

  Arnhem

  Dinsdag 5 juni 2018

  Diefstal krasloten

  Arnhem - Op donderdag 14 en zondag 17 december werden bij een supermarkt aan het Elderveldplein en een tankstation aan de Apeldoornseweg meerdere krasloten gestolen.

  Arnhem

  Donderdag 14 juni 2018

  Man beroofd in bank door duo

  Arnhem - Op vrijdagochtend 8 december werd een 70-jarige man in een bank aan het Willemsplein met geweld beroofd van het geld dat hij wilde storten.

  Arnhem

  Dinsdag 5 juni 2018

  Gewapende overval op tankstation

  Arnhem - Op woensdagavond 21 januari overviel een onbekende man een tankstation aan het Kramersgildeplein. Onder bedreiging van een vuurwapen weet de man geld en sigaretten buit te maken. De man is duidelijk op bewakingsbeelden vastgelegd.

  Arnhem

  Maandag 28 mei 2018

  Diefstal rugzak in restaurant

  Arnhem - Op woensdagavond 7 maart stelen twee onbekende jongemannen een rugzak uit een restaurant aan de Oude Stationsstraat.

  Arnhem

  Dinsdag 22 mei 2018

  Man pint na oplichtingstruc belastingdienst

  Arnhem - Een onbekende man nam in 2017 verschillende keren grote bedragen op bij verschillende pinautomaten in Arnhem.

  Arnhem
  Buurtbewoner betrapt woninginbreker op heterdaad

  Arnhem - Op woensdagmorgen 14 maart ziet een buurtbewoner een onbekende man inbreken bij een huis aan het Mr. D. van Ruijvenpad. De buurtbewoner maakt met de mobiele telefoon foto’s van de onbekende man. Nadat deze de mobiele telefoon daarna met geweld weet af te pakken, gaat hij er vandoor.

  Arnhem

  Woensdag 16 mei 2018

  Diefstal pinpas op station

  Arnhem - Op woensdagmiddag 31 januari werd een treinreiziger ongemerkt bestolen van zijn portemonnee op het station.

  Arnhem

  Dinsdag 17 april 2018

  Man steelt jas en auto

  Arnhem - Op zondag 21 januari wordt bij een uitgaansgelegenheid aan de Korenmarkt een jas uit de garderobe gestolen.

  Arnhem

  Dinsdag 13 maart 2018

  Man betaalt met gestolen pinpas

  Arnhem - Op woensdagmiddag 11 oktober werd uit het kantoor van een verpleeghuis aan de Malburgstaete een pinpas gestolen. Met deze pas werd meerdere keren door dezelfde onbekende man contactloos betaald in twee supermarkten en bij een tankstation. Van de verdachte zijn zeer duidelijke beelden.

  Arnhem

  Vrijdag 2 februari 2018

  Diefstal uit fooienpot ijssalon

  Arnhem - Op vrijdagavond 17 november stelen twee onbekende mannen de fooienpot van een ijssalon aan het Pallas Atheneplein.

  Arnhem

  Woensdag 10 januari 2018

  Gestolen pinpas gebruikt bij pinnen

  Arnhem - Een onbekende man pint op 8 februari met de pinpas van een 82-jarige vrouw uit Elst. Vermoedelijk is haar pas diezelfde dag ongemerkt gestolen tijdens het winkelen. De man, die pint op het Willemsplein, staat duidelijk op de beelden van de pinautomaat.

  Arnhem

  Dinsdag 2 januari 2018

  Pinnen met gestolen pinpas

  Arnhem - Op dinsdagmiddag 5 september doet een inwoonster van Arnhem boodschappen bij een winkel op het Kruidenplein.

  Arnhem

  Woensdag 13 december 2017

  Tweetal mishandeld man in auto

  Arnhem - Op dinsdagavond 20 juni wordt een 67-jarige inwoner van Arnhem mishandeld door twee onbekende mannen op de Kamphuizenlaan.

  Arnhem

  Dinsdag 5 december 2017

  Man pint met gestolen pinpas

  Arnhem - Op dinsdagmiddag 13 juni pint een onbekende jonge man ruim € 3000,- van de rekening van een 90-jarige inwoonster van Arnhem. De man pint bij een pinautomaat aan de Hanzestraat. Het is onduidelijk hoe hij aan de pas en de bijbehorende pincode is gekomen. De man staat duidelijk op bewakingsbeelden.

  Arnhem

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Arnhem

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?