Gezochte personen in Arnhem

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Arnhem of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter Filter

Gisteren

Schietincident - Driekoningenstraat - Arnhem

Gezochte personen

Arnhem - Aan de Driekoningenstraat in Arnhem raakte op dinsdag 9 april een persoon gewond door een schietincident. We zijn op zoek naar een verdachte die is gevlucht op een motorscooter. Herken jij de scooter of weet je waar hij is gebleven? Tip ons!

Vrijdag 12 april 2024

Openlijk geweld – Beekstraat – Arnhem

Gezochte personen

Arnhem - Aan de Beekstraat in Arnhem belaagden vier jongemannen twee andere jongemannen. Herken jij een of meer van deze vier? Laat het ons weten!

Zaterdag 23 maart 2024

Diefstal portemonnee – Rosendaalseweg – Arnhem

Gezochte personen

Arnhem - Aan de Rosendaalseweg in Arnhem stal een groepje personen de portemonnee van een vrouw. Herken jij de verdachten? Tip ons!

Vrijdag 1 maart 2024

Getuige – Korenmarkt – Arnhem

Gezochte personen

Arnhem - Aan de Korenmarkt in Arnhem raakte iemand op 28 december gewond na een opstootje. We zoeken een belangrijke getuige. Ben of ken je deze man? Neem dan contact met ons op!

Zondag 25 februari 2024

Overval op snackbar – Schaapsdrift – Arnhem

Gezochte personen

Arnhem - Aan de Schaapsdrift in Arnhem werd op 22 december 2023 een cafetaria overvallen. Denk jij te weten wie de overvaller was? Laat het ons dan weten!

Dumping drugsafval – Burgemeester Bloemersweg – Arnhem

Gezochte personen

Arnhem - In Arnhem en Rozendaal is op 2 februari afval gevonden dat vermoedelijk afkomstig is van een drugslab. Heb jij misschien iets gezien dat hiermee te maken heeft? Zie jij in jouw buurt activiteiten die je niet vertrouwt? Laat het ons weten!

Woensdag 21 februari 2024

Overval McDonalds – Kronenburgpassage – Arnhem

Gezochte personen

Arnhem - De McDonalds aan de Kronenburgpassage in Arnhem is op zaterdag 30 december overvallen. Denk jij te weten wie de overvaller is? Tip ons!

Vrijdag 9 februari 2024

Overval - Sonsbeekpark - Arnhem

Gezochte personen

Arnhem - In het Sonsbeekpark in Arnhem werden woensdag 17 januari twee personen overvallen door twee gemaskerde mannen. Heb jij informatie? Laat het ons weten!

Doorrijden na ongeval – Rosendaalseweg – Arnhem

Gezochte personen

Arnhem - Aan de Rosendaalseweg in Arnhem raakte een 13-jarige meisje gewond bij een ongeluk. De veroorzaker van het ongeluk fietste door. Weet jij wie dit is? Laat het ons dan weten.

Vrijdag 26 januari 2024

Overval - Sonsbeekpark - Arnhem

Gezochte personen

Arnhem - In Sonsbeekpark werden woensdag 17 januari twee personen overvallen door twee gemaskerde mannen. Heb jij informatie? Laat het ons weten!

Zondag 21 januari 2024

Diefstal en pinnen met gestolen pas – Jansplaats – Arnhem

Gezochte personen

Arnhem - Aan de Jansplaats in Arnhem stalen twee mannen een portemonnee uit een vrachtwagen. Vervolgens deden ze meerdere aankopen met een bankpas uit die portemonnee. Herken jij de mannen? Tip ons!

Woensdag 17 januari 2024

Bedrijfsinbraak – Koningsweg – Arnhem

Gezochte personen

Arnhem - Aan de Koningsweg in Arnhem braken twee mannen in bij een loods. Herken jij deze mannen? Tip ons!

Vrijdag 22 december 2023

Winkeldiefstal – St. Gangulphusplein – Arnhem

Gezochte personen

Arnhem - Aan het St. Gangulphusplein in Arnhem stal iemand zeven pakken babyvoeding ter waarde van ruim 125 euro uit een supermarkt. Weet jij wie dit is? Of herken je zijn handlanger die op de uitkijk staat? Laat het weten!

Vrijdag 15 december 2023

Straatroof – Steenstraat – Arnhem

Gezochte personen

Arnhem - Aan de Steenstraat in Arnhem beroofde een man een 26-jarige Arnhemmer van zijn fiets. Hij dreigde hierbij met een mes. Weet jij wie deze man is? Tip ons!

Maandag 20 november 2023

Overval - winkelcentrum Rijkerswoerd - Arnhem

Gezochte personen

Arnhem - In winkelcentrum Rijkerswoerd in Arnhem is zaterdag 11 november een opticien overvallen. Daarbij is de eigenaar verwond met een mes. Heb jij de overvaller mogelijk gezien of ben je in het bezit van camerabeelden? Laat het ons weten!

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement