Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Gezochte personen in Arnhem

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Arnhem of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vannacht

  Man beroofd in bank door duo

  Arnhem - Op vrijdagochtend 8 december werd een 70-jarige man in een bank aan het Willemsplein met geweld beroofd van het geld dat hij wilde storten.

  Arnhem
  Gewapende overval op tankstation

  Arnhem - Op woensdagavond 21 januari overviel een onbekende man een tankstation aan het Kramersgildeplein. Onder bedreiging van een vuurwapen weet de man geld en sigaretten buit te maken. De man is duidelijk op bewakingsbeelden vastgelegd.

  Arnhem
  Diefstal rugzak in restaurant

  Arnhem - Op woensdagavond 7 maart stelen twee onbekende jongemannen een rugzak uit een restaurant aan de Oude Stationsstraat.

  Arnhem

  Dinsdag 22 mei 2018

  Man pint na oplichtingstruc belastingdienst

  Arnhem - Een onbekende man nam in 2017 verschillende keren grote bedragen op bij verschillende pinautomaten in Arnhem.

  Arnhem
  Buurtbewoner betrapt woninginbreker op heterdaad

  Arnhem - Op woensdagmorgen 14 maart ziet een buurtbewoner een onbekende man inbreken bij een huis aan het Mr. D. van Ruijvenpad. De buurtbewoner maakt met de mobiele telefoon foto’s van de onbekende man. Nadat deze de mobiele telefoon daarna met geweld weet af te pakken, gaat hij er vandoor.

  Arnhem

  Woensdag 16 mei 2018

  Diefstal pinpas op station

  Arnhem - Op woensdagmiddag 31 januari werd een treinreiziger ongemerkt bestolen van zijn portemonnee op het station.

  Arnhem

  Dinsdag 17 april 2018

  Man steelt jas en auto

  Arnhem - Op zondag 21 januari wordt bij een uitgaansgelegenheid aan de Korenmarkt een jas uit de garderobe gestolen.

  Arnhem

  Dinsdag 13 maart 2018

  Man betaalt met gestolen pinpas

  Arnhem - Op woensdagmiddag 11 oktober werd uit het kantoor van een verpleeghuis aan de Malburgstaete een pinpas gestolen. Met deze pas werd meerdere keren door dezelfde onbekende man contactloos betaald in twee supermarkten en bij een tankstation. Van de verdachte zijn zeer duidelijke beelden.

  Arnhem

  Vrijdag 2 februari 2018

  Diefstal uit fooienpot ijssalon

  Arnhem - Op vrijdagavond 17 november stelen twee onbekende mannen de fooienpot van een ijssalon aan het Pallas Atheneplein.

  Arnhem

  Woensdag 10 januari 2018

  Gestolen pinpas gebruikt bij pinnen

  Arnhem - Een onbekende man pint op 8 februari met de pinpas van een 82-jarige vrouw uit Elst. Vermoedelijk is haar pas diezelfde dag ongemerkt gestolen tijdens het winkelen. De man, die pint op het Willemsplein, staat duidelijk op de beelden van de pinautomaat.

  Arnhem

  Dinsdag 2 januari 2018

  Pinnen met gestolen pinpas

  Arnhem - Op dinsdagmiddag 5 september doet een inwoonster van Arnhem boodschappen bij een winkel op het Kruidenplein.

  Arnhem

  Woensdag 13 december 2017

  Tweetal mishandeld man in auto

  Arnhem - Op dinsdagavond 20 juni wordt een 67-jarige inwoner van Arnhem mishandeld door twee onbekende mannen op de Kamphuizenlaan.

  Arnhem

  Dinsdag 5 december 2017

  Man pint met gestolen pinpas

  Arnhem - Op dinsdagmiddag 13 juni pint een onbekende jonge man ruim € 3000,- van de rekening van een 90-jarige inwoonster van Arnhem. De man pint bij een pinautomaat aan de Hanzestraat. Het is onduidelijk hoe hij aan de pas en de bijbehorende pincode is gekomen. De man staat duidelijk op bewakingsbeelden.

  Arnhem

  Donderdag 30 november 2017

  Diefstal vlees uit hotel

  Arnhem - Op zaterdagavond 16 september wordt een onbekende man betrapt in de kelder van een hotel aan het Stationsplein.

  Arnhem

  Zaterdag 25 november 2017

  Man mishandeld door drietal

  Arnhem - Een 23-jarige inwoner van Arnhem werd op zondagavond 6 augustus rond 23.40 uur mishandeld door drie onbekende mannen op de Rijnstraat.

  Arnhem

  Vrijdag 20 oktober 2017

  15-jarige jongen geslagen

  Arnhem - Op donderdagmiddag 21 september rond 16.00 uur wordt een 15-jarige jongen geslagen in het park aan de Thomas a Kempislaan. Er zijn verschillende mensen in de buurt die de mishandeling zien.

  Arnhem

  Vrijdag 22 september 2017

  Vrouw bestolen na phishing mail

  Arnhem - Een 78-jarige inwoonster van Arnhem kreeg op 23 mei een mail van haar bank. Via deze mail, die achteraf vals bleek te zijn, moest de vrouw een nieuwe bankpas aanvragen.

  Arnhem

  Donderdag 24 augustus 2017

  Straatroof met geweld

  Arnhem - Op vrijdagmiddag 19 mei rond 13.30 uur wordt een 85-jarige vrouw met geweld beroofd van haar tas. Terwijl de bejaarde vrouw met haar rollator op een taxi stond te wachten op de Velperbuitensingel, kreeg ze een stomp in haar rug. Hierdoor raakte ze uit balans en werd haar tas weggenomen. Korte tijd later werd met haar pinpas geld opgenomen door een onbekende jonge vrouw. Van deze vrouw zijn bewakingsbeelden.

  Arnhem

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Arnhem

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?