Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Gezochte personen in Arnhem

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Arnhem of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Maandag 24 december 2018

  Man bedreigt personeel in winkels Arnhem met mes

  Arnhem - Een man wordt op vrijdagmiddag 19 oktober 2018 aangesproken door het personeel van een supermarkt aan de Klarendalseweg in Arnhem voor winkeldiefstal. Hierop bedreigt de man het personeel en omstanders met een mes.

  Arnhem

  Dinsdag 20 november 2018

  Tweetal steelt cosmetica bij drogist

  Arnhem - Bij een drogist aan de Steenstraat in Arnhem stelen een man en een vrouw op vrijdag 25 mei 2018 cosmetische producten met een in totaal aanzienlijke waarde.

  Arnhem

  Maandag 1 oktober 2018

  Inbraak in elf opslagboxen

  Arnhem - Op woensdag 27 juni 2018 plegen twee personen een inbraak bij een bedrijf met opslagboxen aan de Lelyweg in Arnhem. Zij breken in in elf opslagboxen.

  Arnhem
  Drie straatroven binnen één uur

  Arnhem - Op dinsdagavond 18 september 2018 worden er binnen een uur tijd drie mensen op straat beroofd in Arnhem-Noord. Aan de Steenstraat, Walburgstraat en Graaf Lodewijkstraat worden mensen bestolen.

  Arnhem
  Steekincident in Sonsbeekpark

  Arnhem - Op maandag 3 september 2018 rond 23:00 uur raakt een 48-jarige man uit Arnhem gewond bij een steekincident in het Sonsbeekpark in Arnhem.

  Arnhem

  Woensdag 19 september 2018

  Diefstal van telefoon in pizzeria

  Arnhem - Op donderdag 21 juni 2018 steelt een onbekende man een telefoon van een klant in een pizzeria aan de Broerenstraat in Arnhem.

  Arnhem

  Donderdag 13 september 2018

  Telefoon gestolen in schoenenwinkel

  Arnhem - Op dinsdag 5 juni 2018 tussen 17:00 en 18:00 uur wordt in een schoenenwinkel aan de Ketelstraat in Arnhem een telefoon van een klant gestolen.

  Arnhem

  Donderdag 6 september 2018

  Inbraak tandartspraktijk Arnhem

  Arnhem - Tussen woensdag 28 en donderdag 29 maart 2018 wordt er ingebroken bij een tandartspraktijk aan de Slochterenweg in Arnhem.

  Arnhem

  Dinsdag 28 augustus 2018

  Overvaller snackbar verjaagd

  Arnhem - Op donderdag 24 mei 2018 rond 23.30 uur probeert een man een snackbar aan de Honigkamp te overvallen. De gemaskerde man bedreigt daarbij de eigenaar met een pistool.

  Arnhem
  Man steekt vrouw zonder aanleiding

  Arnhem - In de nacht van 28 op 29 juni valt een onbekende man twee vrouwen lastig in het centrum van Arnhem (Steenstraat). De man begint te schelden en steekt één van de vrouwen met een mes.

  Arnhem

  Dinsdag 3 juli 2018

  Arnhem: mishandeling

  Arnhem - Op zondagochtend 27 mei 2018 wordt een 37-jarige man door een onbekende man mishandeld in de Duizelsteeg.

  Arnhem

  Dinsdag 26 juni 2018

  Man in woning overvallen door vijftal

  Arnhem - Op donderdagmorgen 31 mei om 08.00 uur wordt aangebeld bij een woning aan de Bakkerstraat.

  Arnhem
  Diefstal partij deodorant

  Arnhem - Op donderdagmiddag 11 januari neemt een onbekende man een partij deodorant weg ter waarde van ruim € 160,- bij een drogist aan de Steenstraat. Wanneer hij de winkel verlaat, gaat het alarm af en rent de man er vandoor. De man en de diefstal staan duidelijk op bewakingsbeelden.

  Arnhem

  Donderdag 14 juni 2018

  Man beroofd in bank door duo

  Arnhem - Op vrijdagochtend 8 december werd een 70-jarige man in een bank aan het Willemsplein met geweld beroofd van het geld dat hij wilde storten.

  Arnhem

  Dinsdag 5 juni 2018

  Gewapende overval op tankstation

  Arnhem - Op woensdagavond 21 januari overviel een onbekende man een tankstation aan het Kramersgildeplein. Onder bedreiging van een vuurwapen weet de man geld en sigaretten buit te maken. De man is duidelijk op bewakingsbeelden vastgelegd.

  Arnhem

  Maandag 28 mei 2018

  Diefstal rugzak in restaurant

  Arnhem - Op woensdagavond 7 maart stelen twee onbekende jongemannen een rugzak uit een restaurant aan de Oude Stationsstraat.

  Arnhem

  Dinsdag 22 mei 2018

  Man pint na oplichtingstruc belastingdienst

  Arnhem - Een onbekende man nam in 2017 verschillende keren grote bedragen op bij verschillende pinautomaten in Arnhem.

  Arnhem
  Buurtbewoner betrapt woninginbreker op heterdaad

  Arnhem - Op woensdagmorgen 14 maart ziet een buurtbewoner een onbekende man inbreken bij een huis aan het Mr. D. van Ruijvenpad. De buurtbewoner maakt met de mobiele telefoon foto’s van de onbekende man. Nadat deze de mobiele telefoon daarna met geweld weet af te pakken, gaat hij er vandoor.

  Arnhem

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Arnhem

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?