Gezochte personen in Arnhem

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Arnhem of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Zondag 27 september 2020

  Politie zoekt twee overvallers cafetaria aan de Kroonse Wal met opvallende jas en masker

  Arnhem - Op 4 december overvielen twee jonge mannen rond 22.00 uur een cafetaria aan de Kroonse Wal in Arnhem. De medewerker van de snackbar joeg hen de zaak uit, maar kwam daarbij ten val en werd toen door een van de overvallers hard in zijn gezicht geschopt. Het slachtoffer moest aan zijn verwondingen worden geholpen in het ziekenhuis.

  Arnhem

  Maandag 13 juli 2020

  Politie zoekt verdachten van gewapende woningoverval

  Arnhem - In een woning aan de Ratelaarstraat vindt in de nacht van zaterdag 13 juni op zondag 14 juni rond 00:45 uur een gewapende overval plaats. Drie mannen met bivakmutsen op komen de woning binnen. Ze bedreigen de bewoners met geweld, waarbij één bewoner licht gewond raakt, en gaan er met buit vandoor in een kleine donkerkleurige personenauto.

  Arnhem

  Dinsdag 14 april 2020

  Man bedreigt en bespuugt beveiliger

  Arnhem - Een beveiliger van een supermarkt aan het St Ganghulpusplein vraagt een klant die de winkel binnenkomt een mandje te pakken in verband met de coronamaatregelen.

  Arnhem

  Maandag 23 maart 2020

  Wie herkent de overvallers van een snackbar aan het Schuttersbergplein?

  Arnhem - Op 21 februari rond 21.15 uur overvielen twee gemaskerde jongemannen in donkere kleding een snackbar aan het Schuttersbergplein. Beiden waren gewapend, maar het lukte een medewerker om ze zonder buit de zaak uit te krijgen. De medewerker kwam ten val en werd door een van de overvallers in haar rug geschopt. Het duo is er vervolgens vandoor gegaan in de richting van de Sperwerstraat.

  Arnhem

  Maandag 20 januari 2020

  Man steelt tot 2 keer toe hoeveelheid apparatuur uit bedrijfspand

  Arnhem - Bij een bedrijf gevestigd in een pand aan de Nieuwe Stationsstraat in Arnhem weet een man binnen te komen en onder andere apparatuur en (rug)tassen te stelen.

  Arnhem

  Maandag 1 mei 2017

  Zakkenrollerij bij Swoopy

  Arnhem - Op 25 februari staat een mevrouw in de rij voor een ijssalon om een ijsje te halen voor haar zoon. Daar wordt haar portemonnee gerold door twee dames.

  Arnhem

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement