Gezochte personen in Breda

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Breda of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Woensdag 16 december 2020

  Woningoverval in Breda

  Breda - Aan het begin van dit jaar, op zaterdag 18 januari, wordt een echtpaar in Breda in hun huis overvallen. Er gaat iets opmerkelijks aan vooraf.

  Breda

  Dinsdag 8 december 2020

  Schietpartij en handgranaat in Breda-Noord

  Breda - Paniek in Breda-Noord, op zondagavond 18 oktober. Er was geschoten in de Bruno Renardstraat. Op een man die om ongeveer half acht thuis kwam en op het punt stond zijn huis in te gaan. Het scheelde niet veel of hij was geraakt door de kogels. En een dag later was het weer raak in Breda-Noord.

  Breda

  Dinsdag 6 oktober 2020

  Woninginbraken

  Breda - Tussen dinsdag 17 en woensdag 18 maart werd er twee keer ingebroken in huizen in de wijk Princenhage in Breda.

  Breda

  Woensdag 17 juni 2020

  Stapper mishandeld voor eetgelegenheid in Breda

  Breda - Een 23-jarige Roosendaalse man werd in de nacht van zaterdag 7 op zondag 8 december omstreeks 04.15 uur voor een eetgelegenheid op de Haven fors mishandeld. De dader staat op beeld.

  Breda

  Dinsdag 7 juli 2020

  Man krijgt tijdens stapavond bierglas in gezicht

  Breda - In de nacht van zaterdag 5 oktober op zondag 6 oktober liep het tijdens een stapavond in Breda goed uit de hand. Bij een horecagelegenheid aan de Visserstraat kreeg een 21-jarige man uit het niets een bierglas in zijn gezicht. Hij moest voor verdere behandeling naar het ziekenhuis. Wij zoeken deze dader.

  Breda

  Zondag 28 juni 2020

  Openbreken gokkast in Breda

  Breda - Deze dieven kregen een week de tijd om zich bij de politie melden, dat deden ze niet dus nu laten we ze herkenbaar in beeld zien.

  Breda

  Maandag 15 juni 2020

  Pinnen met gestolen bankpassen in Roosendaal, Zundert en Breda

  Breda - In december 2018 werd ingebroken in een woning en schuur aan de Hartelweg in Breda. Daarbij werden pinpassen buitgemaakt.

  Breda

  Maandag 8 juni 2020

  Vuurwerkgeweld tijdens Oudejaarsnacht in Breda

  Breda - Tijdens oudejaarsavond liep het op meerdere plekken in Breda uit de hand. Vooral in de wijk de Hoge Vucht was het onrustig en werd veel vernield. Door de ontploffingen vlogen bij een bus van Arriva de ruiten eruit en lagen de scherven door de bus. Ook de politie werd belaagd.

  Breda

  Donderdag 14 mei 2020

  Politie zoekt veroordeelde Anel Bijedic

  Breda - De politie is op zoek naar Anel Bijedic (29) uit Breda. Hij is donderdag 9 april 2020 door de rechtbank in Breda tot 20 jaar gevangenisstraf voor moord veroordeeld.

  Breda
  Oplichter actief in Breda

  Breda - In Breda werden op 4, 5 en 11 september 2019 van drie bejaarde inwoners op slinkse wijze de pincode en bankpas ontfutseld. Daarmee werden vervolgens duizenden euro’s van de bankrekeningen opgenomen.

  Breda

  Woensdag 8 april 2020

  De dood van Ger van Zundert

  Breda - Op 8 april 2019 werd Ger van Zundert (49) in brand gestoken. Dat gebeurde in een garagebox aan de Sparrenweg in Breda, de locatie waar zijn bedrijf gevestigd zit. Ger is de volgende dag aan de gevolgen van de brand overleden. Er zit op dit moment een hoofdverdachte vast. De politie is nog op zoek naar de twee mannen die hier ook bij betrokken zijn.

  Breda

  Vrijdag 3 april 2020

  Diefstal notebooks

  Breda - We hebben beelden van een diefstal in een winkel in Breda op 4 oktober van het afgelopen jaar.

  Breda

  Dinsdag 17 maart 2020

  Man neergestoken

  Breda - Een vechtpartij tijdens een avondje stappen in Breda eindigt voor een 32-jarige man met een gebroken oogkas, twee klaplongen en drie steekwonden.

  Breda

  Maandag 30 maart 2020

  Woninginbraak in Breda

  Breda - In de nacht van zondag 16 op maandag 17 november, werd er een woninginbraak gepleegd bij een woning aan de Van Speykweg. De inbrekers namen een Macbook en een pinpas mee. En met dier ontvreemde pinpas, bleek even later betaald te zijn bij de Shell aan de Backer en Ruebweg in Breda.

  Breda

  Dinsdag 25 februari 2020

  Deurbelcamera filmt inbreker in Breda

  Breda - Bij een woninginbraak op dinsdag 17 september 2019 omstreeks 09.50 uur op de Jacqueline de Grezlaan in Breda staat de inbreker op beeld dankzij een deurbelcamera.

  Breda

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Breda

  Instellen

  Meer nieuws in Breda

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement