Gezochte personen in Breda

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Breda of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vrijdag 28 juni 2019

  Vrouw van pinpas beroofd

  Breda - Op zaterdagavond 2 maart, rond kwart over zeven, wordt een 24-jarige vrouw in de Roeselarestraat beroofd van haar pinpas.

  Breda

  Dinsdag 2 juli 2019

  Poging woningoverval in Breda

  Breda - Precies op het moment dat twee mensen op woensdag 27 maart tegen middernacht hun woning aan de Haagweg in Breda willen binnen gaan, rijden twee jongens op een scooter met een noodgang de stoep op, regelrecht het huis in.

  Breda

  Maandag 3 juni 2019

  Zware mishandeling na stapavond in Breda

  Breda - Na een avond stappen lopen twee mannen (waaronder het latere slachtoffer) in de nacht van zondag 17 op maandag 18 februari in Breda door het centrum van de stad. Als ze twee andere mannen tegen komen ontstaat er een woordenwisseling. Er ontstaat een vervelend sfeertje, maar er gebeurt dan nog niks. Het lijkt over te gaan en ze lopen verder. Nadat ze doorlopen, sluit een derde man zich bij het andere groepje aan. Even later gaat het helemaal mis.

  Breda

  Zondag 26 mei 2019

  Verdachte steekincident gezocht Breda

  Breda - De politie geeft beelden vrij van de mogelijke verdachte van een steekincident op donderdagavond bij het station in Breda. Het is van groot belang dat de verdachte snel aangehouden wordt. Ziet u hem? Benader hem dan niet zelf maar bel 112.

  Breda

  Maandag 20 mei 2019

  Zware mishandeling van fietser in Breda

  Breda - Op zaterdag 2 maart 2019 fietste een 63-jarige man samen met twee vrienden over de Minderbroedersstraat in Breda. Ze passeren in deze smalle straat een scooter met twee mannen. Die rijden opzettelijk tegen de fiets van de man aan. De man pikt dat niet en trekt een jongen van de scooter af om verhaal te halen. Dan loopt het uit de hand. De man wordt door de twee scooterrijders mishandeld waarna zij de wijk Fellenoord in vluchten.

  Breda

  Donderdag 9 mei 2019

  Slachtoffer verkeersongeval zwaar gewond, veroorzaker doorgereden

  Breda - De politie onderzoekt een ernstig verkeersongeval in Breda Noord, waarbij zondagavond 28 april 2019 een voetganger, een 79-jarige vrouw, werd aangereden en zwaar gewond raakte. De automobilist, die de aanrijding veroorzaakte, reed door zonder zich om het slachtoffer te bekommeren. Vanwege de ernst van haar letsel heeft de officier van justitie besloten om camerabeelden van de aanrijding direct vrij te geven. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via de tiplijn 0800-6070, anoniem tippen kan ook via 0800-7000.

  Breda

  Maandag 8 april 2019

  Overval supermarkt Breda

  Breda - Op zondag 11 november 2018 omstreeks 19.50 uur, vond een overval plaats in de Albert Heijn, aan de Heksenwaag. De dader bedreigde het aanwezige personeel met een mes. Hij dwong hen geld af te geven. De overvaller vluchtte daarna in de richting van de Keislagen.

  Breda
  Vrouw (88) slachtoffer van zakkenrollers

  Breda - Een 88-jarige vrouw met rollator werd woensdag 14 november bij een kledingwinkel aan de Karrestraat het slachtoffer van zakkenrollers. Twee vrouwen die aan haar jas staan te plukken, zeggen dat ze dat doen om de oude vrouw te helpen.

  Breda

  Woensdag 27 maart 2019

  Politie geeft beelden overvallers juwelierszaak Breda vrij

  Breda - De politie geeft vandaag met toestemming van de officier van justitie beelden vrij van de vier mannen die woensdagochtend 6 maart 2019 een gewapende overval hebben gepleegd op een juwelierszaak in Breda. Een beveiliger en een klant raakten gewond door de klappen die ze kregen. Er zijn kostbare horloges buit gemaakt. Ook is in de winkel veel schade aangericht. De daders vluchtten met een gestolen auto die korte tijd daarna onbeheerd op een parkeerplaats aan de Nieuwe Ginnekenstraat werden aangetroffen.

  Breda

  Woensdag 30 januari 2019

  Fietsendieven sleuren benadeelde mee op motorkap auto

  Breda - Een bewoner aan de Ginnekenweg is de nacht van dinsdag 15 op woensdag 16 januari 2019 omstreeks 03.30 uur gewond geraakt nadat hij met zijn vrouw twee fietsendieven had betrapt en hun auto, een lichtgrijze stationwagen, wilde tegenhouden. Zij wisten de diefstal van hun fietsen te voorkomen maar hij werd wel enkele meters op de motorkap meegesleurd. Het slachtoffer sloeg de voorruit in. De politie roept mensen die meer informatie hebben over de dieven en / of hun auto om contact op te nemen.

  Breda

  Woensdag 23 januari 2019

  Vermissing van de 32-jarige Henk-Kris Heeren uit Breda

  Breda - Sinds woensdag 19 september jl. om 16 uur wordt de 32-jarige Henk-Kris Heeren uit Breda vermist. Hij was die woensdagmiddag in zijn auto vertrokken nadat hij zijn 2-jarige zoontje bij zijn moeder had afgezet aan de Kaprijkestraatin Breda. Henk reed in een grijze Toyota Aygo voorzien van het kenteken 49-SP-DH. Henk was kerngezond en had geen psychische problemen. Ook was hij nog nooit langere tijd van huis geweest.

  Breda

  Maandag 7 januari 2019

  Snelle autodiefstal in Breda

  Breda - In Breda werd op 8 juli van dit jaar een auto gestolen. En dan ook op een hele snelle werkwijze. Het gaat om de zwarte BMW 318 uit de M-serie die op de Lisdodde stond. De knipperlichten gaan vlak voor de diefstal aan en uit. Dan is de auto open. De auto start kennelijk niet meteen, want eerst rolt hij hem naar achteren. Dan gaan de koplampen aan, en weg is hij.

  Breda

  Dinsdag 11 december 2018

  Meerdere mishandelingen in de wijk Tuinzigt

  Breda - In de avond van 5 juli dit jaar gaat het in de Bredase wijk Tuinzigt behoorlijk mis. Om onduidelijke redenen ontstaat er een broeierige sfeer in de wijk, waarbij grote groepen jongeren met elkaar slaags raken. Ook worden er verschillende bewoners en omstanders mishandeld.

  Breda

  Dinsdag 4 december 2018

  Getuigenoproep na dodelijke steekpartij in Breda

  Breda - Op zondag 4 november werd rond 04.00 uur op de Adriaan van Bergenstraat in Breda een man neergestoken. Deze man overleed kort tijd later aan de verwondingen. De politie is op zoek naar getuigen die kort voor en kort na het incident contact met de verdachte hebben gehad. Van deze contacten zijn beelden, afkomstig van het gemeentelijke cameratoezicht.

  Breda

  Dinsdag 27 november 2018

  Intimiderende zakkenrollers

  Breda - De meeste zakkenrollers willen zo min mogelijk gezien worden. Deze twee zoeken juist de confrontatie met hun slachtoffer.

  Breda

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Breda

  Instellen

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement