Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Gezochte personen in Breda

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Breda of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vannacht

  Snelle autodiefstal in Breda

  Breda - In Breda werd op 8 juli van dit jaar een auto gestolen. En dan ook op een hele snelle werkwijze. Het gaat om de zwarte BMW 318 uit de M-serie die op de Lisdodde stond. De knipperlichten gaan vlak voor de diefstal aan en uit. Dan is de auto open. De auto start kennelijk niet meteen, want eerst rolt hij hem naar achteren. Dan gaan de koplampen aan, en weg is hij.

  Breda

  Dinsdag 11 december 2018

  Meerdere mishandelingen in de wijk Tuinzigt

  Breda - In de avond van 5 juli dit jaar gaat het in de Bredase wijk Tuinzigt behoorlijk mis. Om onduidelijke redenen ontstaat er een broeierige sfeer in de wijk, waarbij grote groepen jongeren met elkaar slaags raken. Ook worden er verschillende bewoners en omstanders mishandeld.

  Breda

  Dinsdag 4 december 2018

  Getuigenoproep na dodelijke steekpartij in Breda

  Breda - Op zondag 4 november werd rond 04.00 uur op de Adriaan van Bergenstraat in Breda een man neergestoken. Deze man overleed kort tijd later aan de verwondingen. De politie is op zoek naar getuigen die kort voor en kort na het incident contact met de verdachte hebben gehad. Van deze contacten zijn beelden, afkomstig van het gemeentelijke cameratoezicht.

  Breda
  Vermissing van de 32-jarige Henk-Kris Heeren uit Breda

  Breda - Sinds woensdag 19 september jl. om 16 uur wordt de 32-jarige Henk-Kris Heeren uit Breda vermist. Hij was die woensdagmiddag in zijn auto vertrokken nadat hij zijn 2-jarige zoontje bij zijn moeder had afgezet aan de Kaprijkestraatin Breda. Henk reed in een grijze Toyota Aygo voorzien van het kenteken 49-SP-DH. Henk was kerngezond en had geen psychische problemen. Ook was hij nog nooit langere tijd van huis geweest.

  Breda

  Dinsdag 27 november 2018

  Intimiderende zakkenrollers

  Breda - De meeste zakkenrollers willen zo min mogelijk gezien worden. Deze twee zoeken juist de confrontatie met hun slachtoffer.

  Breda

  Vrijdag 26 oktober 2018

  Inbraak en pinfraude

  Breda - De bezitter van een gestolen pinpas neemt het ervan in een casino. Maar was hij ook de dief?

  Breda

  Woensdag 4 juli 2018

  Valse bommeldingen

  Breda - Drie bommeldingen door waarschijnlijk dezelfde persoon. Wie weet daar meer van?

  Breda

  Donderdag 24 mei 2018

  Overval op HEMA filiaal

  Breda - Het is 30 januari 2018 ,16.40 uur, een medewerker van de HEMA aan de Haagse Markt in de Bredase wijk Princenhage staat achter de kassa. Hij hoort plots een man met luide stem schreeuwen: “Geld, geld, dit is een overval”.

  Breda

  Woensdag 23 mei 2018

  Overval op zonnestudio La Costa

  Breda - Op donderdag 15 februari 2018 rond 21.30 uur staat de studiomedewerkster achter de balie van zonnestudio La Costa aan de Wilhelminastraat. Ze spreekt met een klant als een zwart geklede overvaller de zonnestudio binnenloopt.

  Breda

  Woensdag 4 april 2018

  Overval woning

  Breda - Op zondag 11 juni 2017 omstreeks 00.30 uur vindt een overval plaats op woning aan de Diderica Mijnssenstraat in Breda.

  Breda

  Dinsdag 6 maart 2018

  Zware mishandeling

  Breda - Een 23-jarige Oosterhouter werd in de nacht van zaterdag 18 op zondag 19 november 2017 omstreeks 04.15 uur op de Haven nabij de Vismarktstraat nabij een urinoir, dat daar op uitgaansavonden staat, door een nog onbekende man fors mishandeld. Zijn kaak brak op drie plaatsen, zijn tanden en kiezen stonden scheef in zijn mond. Een operatie was noodzakelijk

  Breda

  Donderdag 15 maart 2018

  Twee gewapende overvallen op McDonalds

  Breda - Twee gewapende overvallen op MacDonalds vinden plaats op 12 november 2017 en daarna op 14 januari 2018. Er lijkt een overeenkomst te zijn bij de dader.

  Breda

  Maandag 5 februari 2018

  Gewelddadige mishandeling man in auto

  Breda - Op 10 augustus in de avond parkeert een man zijn auto vlakbij zijn huis in Breda. Hij wordt opgewacht door twee mannen die hem ernstig mishandelen terwijl hij in zijn auto zit.

  Breda

  Maandag 22 januari 2018

  Politie zoekt overvaller hamburgerrestaurant

  Breda - Een man heeft vrijdag 3 november 2017 omstreeks 23.05 uur onder bedreiging van een mes geld buit gemaakt in een hamburgerrestaurant. De man kwam rond 23.05 uur de horecagelegenheid aan de Sophiastraat binnen en eiste direct geld van de medewerkster. Hij rende de zaak uit in de richting van de Mauritsstraat en de Seeligsingel/Mauritssingel.

  Breda

  Dinsdag 14 november 2017

  Politie zoekt doorrijder in Breda

  Breda - Zondag 29 oktober 2017 omstreeks 03.40 uur Nieuwe Prinsenkade te Breda. Een 34-jarige man uit Breda werd tijdens het oversteken aangereden. Hij raakte zwaar gewond. De automobilist die de aanrijding veroorzaakte reed door en vervolgde zijn weg over de Nieuwe Prinsenkade. De politie is op zoek naar getuigen van het incident en naar mensen die meer weten over de doorgereden bestuurder en diens auto.

  Breda

  Dinsdag 4 april 2017

  Overval op tankstation

  Breda - Op maandagavond 2 januari 2017 wordt een tankstation aan de Heerbaan overvallen.

  Breda

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Breda

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?