Gezochte personen in Capelle aan den IJssel

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Capelle aan den IJssel of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter Filter

Vrijdag 3 mei 2024

Wie heeft er info over een grijze Caddy aan de Nabucco?

Gezochte personen

Capelle aan den IJssel - Op vrijdagavond 12 april heeft een man geprobeerd om een 36-jarige man uit Vlaardingen te ontvoeren vanuit een woning aan de Nabucco in Capelle aan den IJssel. De politie is op zoek naar getuigen en naar informatie over een grijze Caddy die daar lang heeft gestaan.

Getuigen van ongeval op Lijstersingel in Capelle aan den IJssel gezocht

Gezochte personen

Capelle aan den IJssel - De politie zoekt getuigen van een ongeval dat op 11 april rond 13.20 uur plaatsvond op het fietspad van de Lijstersingel in Capelle aan den IJssel. Een 78-jarige vrouw uit die plaats raakte ernstig gewond en overleed enkele dagen later in een ziekenhuis. De politie is op zoek naar getuigen van het ongeval.

Vrijdag 16 februari 2024

Babbeltruc - Zijpenberg - Capelle aan den IJssel

Gezochte personen

Capelle aan den IJssel - Op 24 november 2023 kreeg een 75-jarige vrouw uit Capelle aan den IJssel een sms’je met de mededeling dat haar betaalpas was gehackt en dat ze een bepaald telefoonnummer van haar bank moest bellen. En helaas dat deed ze.....

Woensdag 17 januari 2024

Opsporing Verzocht toont beelden schutter Capelle

Gezochte personen

Capelle aan den IJssel - In de eerste uitzending van Opsporing Verzocht van dit jaar zijn beelden getoond van de schutter die de 27-jarige Jenik Brito in de Nieuwjaarsnacht in Capelle aan den IJssel om het leven bracht.

Maandag 15 januari 2024

Schietincident - Rietbaan - Capelle aan den IJssel

Gezochte personen

Capelle aan den IJssel - Bij een schietincident aan de Rietbaan in Capelle aan den IJssel kwam in de vroege ochtend van Nieuwjaarsdag een 27-jarige Rotterdammer om het leven. Help ons dit brute misdrijf op te lossen en de dader van straat te halen!

Maandag 20 november 2023

Beroving - Bizetstraat - Capelle aan den IJssel

Gezochte personen

Capelle aan den IJssel - Op de Bizetstraat in Capelle aan den IJssel is op 6 november een hoogzwangere vrouw mishandeld en beroofd. Wie heeft iets gezien of wie heeft beelden van dit incident? Bel de politie!

Woensdag 31 mei 2023

Aanranding - Erasmusweg - Den Haag

Gezochte personen

Den Haag - Op dinsdag 7 maart rond 09.10 uur is in de tramtunnel van station Moerwijk een jonge vrouw aangerand rond dat tijdstip loopt het slachtoffer richting perron 3 van station Moerwijk. De beelden van deze man zijn goed zichtbaar.

Woensdag 24 mei 2023

Brand woning - Ter Heijdestraat - Den Haag

Gezochte personen

Den Haag - Op vrijdagavond 28 april tegen middernacht is een flinke brand geweest in een woning aan de Ter Heijdestraat in Den Haag.

Vrijdag 28 april 2023

Inbraak juwelierszaak - Amsteldiep - Capelle aan den IJssel

Gezochte personen

Capelle aan den IJssel - Op maandag 27 maart rond 04.20 uur ’s morgens kreeg de politie melding van een inbraak bij een juwelierszaak in een winkelcentrum aan het Amsteldiep. Toegesnelde agenten treffen de inbrekers niet meer aan. De recherche is hard op zoek naar de verdachten en komt graag in contact met getuigen die mogelijk iets gehoord of gezien hebben, of meer weten.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement