Gezochte personen in Delft

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Delft of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Maandag 5 augustus 2019

  Inbraak edelsmid Delft

  Delft - In de nacht van maandag op dinsdag 28 mei braken twee mannen in bij het bedrijfspand van een edelsmid aan de Hippolytusbuurt in Delft. Ze gaan er vandoor met sieraden uit diverse vitrines. Hun activiteiten werden vastgelegd door de bewakingscamera’s. Een van de verdachten is inmiddels aangehouden, de recherche hoopt dat de tweede verdachte wordt herkend door het tonen van de camerabeelden.

  Delft

  Donderdag 15 november 2018

  Nieuwe getuigen gezocht zaak Mona Baartmans uit Delft

  Delft - De 79-jarige Mona Baartmans uit Delft verliet op zondagmiddag 23 september om 16.30 uur verpleeghuis Houtwijk aan de Architect Duikerstraat in Den Haag. Zij bezocht daar haar man. Op camerabeelden van het verpleeghuis is zij te zien. Ze is vertrokken met iemand die in een zwarte Renault Megane rijdt. Deze auto is vervolgens naar Delft gereden en is gefilmd op het Oosteinde. Mevrouw Baartmans zou daar zijn afgezet, vlakbij de kruising met de Broerhuisstraat, om vervolgens naar haar woning te gaan aan de Maria van Reigersberchstraat. Het onderzoeksteam heeft beeldmateriaal van nieuwe getuigen die op die bewuste middag in de buurt van het Oosteinde waren.

  Delft

  Maandag 1 oktober 2018

  Geweldsincidenten Delft

  Delft - Op zondag 16 september wordt er even voor half negen 's ochtends geschoten op coffeeshop The Game in de Breestraat in Delft. Rond 05.55 uur die ochtend bleek er al een poging geweest te zijn om hetzelfde pand te beschieten, maar toen weigerde het wapen.

  Delft
  Handgranaat / poging brandstichting Delft

  Delft - Op 26 juni rond 23.00 uur werd een handgranaat voor de deur van Garage Dino in de Neringstraat in Delft geplaatst. Op de camerabeelden is te zien hoe een verdachte de handgranaat op 26 juni voor de deur neerlegt en wegrent.

  Delft

  Woensdag 12 september 2018

  Mishandeling hardloper Delft

  Delft - Op donderdag 2 augustus 2018 rond 15.30 uur, liep de aangever hard over het Sint Maartensrechtpad te Delft.

  Delft

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Delft

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?