Gezochte personen in Hoofddorp

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Hoofddorp of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Man gezocht na explosies

Gezochte personen

Hoofddorp - Op zondag 11 september 2022 omstreeks 06.15 uur waren er twee ontploffingen bij een restaurant aan de Hoofdweg in Hoofddorp nadat een onbekende man zwaar vuurwerk gooide. Hij vertrok op een donkerkleurige scooter met zilveren bagagedrager in de richting van de Kruisweg om daarna weer terug te rijden in de richting van de Van Heuven Goedhartlaan. Er zijn duidelijke camerabeelden van deze verdachte met een opvallend loopje. Wie is deze man? Als u informatie heeft, neem dan contact op met de politie via 0800-6070 of bel anoniem met 0800-7000.

Vrijdag 4 november 2022

Pinner gezocht na oplichting 75-jarige man

Gezochte personen

Hoofddorp - De politie is op zoek naar de man die geld heeft opgenomen met een gestolen pinpas van een 75-jarige man uit Hoofddorp. Herkent u deze verdachte? Heeft u hem al eens eerder gezien? Of heeft u informatie over deze persoon? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070 of bel anoniem 0800-7000.

Vrijdag 1 juli 2022

Wie herkent deze man?

Gezochte personen

Hoofddorp - Op maandagmiddag 14 maart 2022 werd een 75-jarige man uit Hoofddorp opgelicht. De man werd gebeld door iemand die zich voordeed als bankmedewerker. Door het slachtoffer lang aan de praat te houden wist deze persoon de bankpassen van het slachtoffer te ontfutselen. De bankpassen werden vervolgens opgehaald door een man die bij een geldautomaat op de Nieuweweg een flink geldbedrag heeft opgenomen.

Woensdag 16 maart 2022

Pinfraude na spoofing, wie herkent deze pinner?

Gezochte personen

Hoofddorp - Op donderdag 18 november 2021 werd een hoogbejaard echtpaar uit Hoofddorp het slachtoffer van pinpasfraude na oplichting via spoofing. De slachtoffers werden gebeld door iemand die zich voordeed als een bankmedewerker. Door het echtpaar telefonisch aan de praat te houden, gevolgd door een huisbezoek, wisten de oplichters een groot geldbedrag van hun bankrekening af te halen.

Buurten in Hoofddorp

Meer nieuws in Hoofddorp

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent