Gezochte personen in Heerenveen

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Heerenveen of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter Filter

Dinsdag 28 november 2023

Vernieling - Breedpad - Heerenveen

Gezochte personen

Heerenveen - Op 7 november vernielde deze man meerdere ruiten en meubilair van een uitgaansgelegenheid in Heerenveen. Herken jij deze persoon? Tip ons!

Donderdag 4 mei 2023

Bankhelpdeskfraude - Molenplein - Heerenveen

Gezochte personen

Heerenveen - Urenlang heeft een 77-jarige vrouw uit Heerenveen een zogenaamde bankmedewerker aan de lijn. De ‘medewerker’ weet op geraffineerde wijze haar vertrouwen te winnen en vertelt dat er gefraudeerd is met haar betaalrekeningen. Ze wordt overgehaald om haar bankpassen af te geven aan een koerier die bij haar thuis komt. Niet veel later zijn er flinke geldbedragen met de passen gepind. De pinner staat goed op beeld, wie herkent deze vrouw(en)?

Dinsdag 28 februari 2023

Woninginbraak - Burgemeester Falkenaweg - Heerenveen

Gezochte personen

Heerenveen - De politie is op zoek naar een man die wordt verdacht van een woninginbraak, waarbij voor duizenden euro’s aan goederen is buitgemaakt. Het gaat om een inbraak op vrijdag 3 februari rond 19:30 uur, in een appartementencomplex aan de Burgemeester Falkenaweg in Heerenveen.

Maandag 19 april 2021

Diefstal portemonnee en bankpas

Gezochte personen

Heerenveen - HEERENVEEN- Twee dieven zagen kans om de portemonnee van een bejaarde man te stelen. Met de bankpas die in de portemonnee zat werden grote geldbedragen opgenomen.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent