Gezochte personen in Hellendoorn

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Hellendoorn of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter Filter

Vrijdag 21 juni 2024

Bedrijfsinbraak – Snoeymansweg – Haarle

Gezochte personen

Haarle - Aan de Snoeymansweg in Haarle stalen twee inbrekers een groot aantal gereedschappen uit een bedrijf. Weet jij wie dit zijn? Neem dan contact met ons op!

Vrijdag 20 oktober 2023

Fietsendiefstallen – Willem-Alexanderstraat – Nijverdal

Gezochte personen

Nijverdal - Deze twee mannen hebben al zeker twee keer toegeslagen in Nijverdal en Rijssen en het is aannemelijk dat ze nog veel meer fietsendiefstallen op hun geweten hebben. Wie weet wie deze mannen zijn?

Zaterdag 4 februari 2023

Woninginbraak Nijverdal, wie kent de daders?

Gezochte personen

Nijverdal - Twee mannen wisten op dinsdag 13 december bij een huis in Nijverdal in te breken. Wie zijn deze twee mannen?

Donderdag 12 mei 2022

Woninginbraak - Oranjestraat - Nijverdal

Gezochte personen

Nijverdal - Aan de Oranjestraat in Nijverdal is er ingebroken in een huis. Bij de inbraak werd een kluis met kostbare sieraden, geld en verschillende pasjes, waaronder een bankpas, gestolen. De kluis werd later zonder spullen teruggevonden in het water aan de Ministerlaan/Meesterware in Zwolle.

Maandag 31 mei 2021

Wie bekladde het gebouw van Dimence met graffiti?

Gezochte personen

Nijverdal - In de late avond van vrijdag 16 april, of de nacht op 17 april werd het gebouw van Dimence aan de Rijssensestraat in Nijverdal met oranje graffiti beklad.

Vrijdag 19 juni 2020

Diefstal forellenkwekerij

Gezochte personen

Hellendoorn - In de nacht van vrijdag op zaterdag 22 op 23 mei wordt ingebroken bij een Forellenkweker aan de Ommerweg. ’s Morgensvroeg ontdekt de eigenaar dat verschillende goederen, waaronder een groene luchtbak weg zijn.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement