Gezochte personen in Lelystad

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Lelystad of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter Filter

Vanmorgen

Plofkraken – juwelier en fastfoodketen – Lelystad

Gezochte personen

Lelystad - Begin oktober vonden twee plofkraken vlak na elkaar plaats in Lelystad. De eerste was in de nacht van zondag 2 op maandag 3 oktober bij een fastfoodketen aan het Bataviaplein. De tweede een nacht later bij een juwelier aan De Wissel. De verdachten gingen er beide keren zonder buit op de fiets vandoor. Ze laten een grote ravage achter. De politie is meteen een onderzoek gestart, maar heeft de verdachten niet meer aangetroffen in de omgeving.

Woensdag 19 oktober 2022

Vermist persoon: Edwin Hekman

Vermiste personen

Lelystad - De 38-jarige Edwin Hekman is sinds februari 2012 vermist uit Lelystad. Het is onbekend waar Edwin naartoe vertrokken is. In 2012 was zijn haar tussen de 2 en 10 cm lang. Lichte scheiding naar links, bakkebaarden, forse neus met gebochelde neusrug. Het kan zijn dat hij zichzelf Koenraad noemt.

Donderdag 29 september 2022

Marktplaatsberoving Lelystad

Gezochte personen

Lelystad - Drie mannen hebben op woensdag 31 augustus, een 26-jarige man uit Enschede beroofd. Het incident vond rond 20.40 uur plaats op de Wold 26 in Lelystad. Politie Lelystad is op zoek naar de drie verdachten en eventuele getuigen.

Dinsdag 3 mei 2022

Vrouw rijdt winkelpersoneel aan

Gezochte personen

Lelystad - Het is woensdagavond 9 februari 18.30 uur, als medewerkers van een supermarkt aan de Tjalk 15 in Lelystad het vermoeden krijgen dat een vrouw niet al haar boodschappen heeft afgerekend. Twee medewerkers besluiten de vrouw hier buiten op aan te spreken, wanneer zij naar haar auto loopt. Het gaat alleen anders dan verwacht.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent