Gezochte personen in Lelystad

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Lelystad of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter Filter

Woensdag 12 juni 2024

Overleden vrouw aangetroffen - Knardijk - Lelystad

Gezochte personen

Lelystad - Dinsdag 28 mei rond 09.00 uur werd in het water aan de Knardijk in Lelystad het lichaam aangetroffen van de 18-jarige Ryan al Najjar. De vrouw was door een misdrijf om het leven gekomen. Onder leiding van het Openbaar Ministerie startte de politie met een Team Grootschalig Opsporing (TGO) een groot rechercheonderzoek.

Dinsdag 11 juni 2024

Schietincident - Koopmansstraat - Lelystad

Gezochte personen

Lelystad - Bij een schietincident zondagochtend 9 juni op de Koopmanstraat raakte een 23-jarige inwoner uit Lelystad gewond. De politie is een onderzoek gestart en is daarbij op zoek naar getuigen.

Zaterdag 8 juni 2024

Explosie woning – Botter 19 - Lelystad

Gezochte personen

Lelystad - In de nacht van maandag 3 op dinsdag 4 juni was rond 00.30 uur opnieuw een explosie bij een woning in de Botter 19 in Lelystad. Heb jij iets gezien of heb je informatie? Bel de politie, 0800-8844.

Dodelijk ongeval – Karperweg – Lelystad

Gezochte personen

Lelystad - Op zondagmiddag 2 juni is tijdens een motortreffen op de Karperweg in Lelystad een ongeval geweest tussen twee motoren. Een van de twee bestuurder is uiteindelijk aan zijn verwondingen overleden. Heb jij het ongeluk gezien of heb je informatie over deze straatrace? Bel (anoniem) de politie.

Dinsdag 4 juni 2024

Explosie – Harderwijkstraat – Lelystad

Gezochte personen

Lelystad - In de nacht van zaterdag 1 op zondag 2 juni ging kort voor 02.00 uur een explosief af bij een woning aan de Harderwijkstraat in Lelystad. De politie doet onderzoek. Heeft u iets gezien of gehoord, of heeft u andere informatie? Deel het met de politie!

Donderdag 23 mei 2024

Explosie - Botter 19 - Lelystad

Gezochte personen

Lelystad - In de nacht van dinsdag 21 op woensdag 22 mei is rond 00.50 uur bij een woning in de Botter 19 een explosie geweest. Heb jij informatie? Bel de politie, 0800-8844

Woensdag 22 mei 2024

Schietincident - Horst - Lelystad

Gezochte personen

Lelystad - Op maandagochtend 20 mei rond 4.00 uur vindt er een schietincident plaats aan de Horst in Lelystad. Van de dader ontbreekt elk spoor. Heb jij iets gezien of heb je camerabeelden? Laat het ons weten!

Dinsdag 21 mei 2024

Schietincident - Kamp 42 - Lelystad

Gezochte personen

Lelystad - In de nacht van zondag 19 op maandag 20 mei heeft rond 04.00 uur een schietincident plaatsgevonden in Kamp 42. Heb jij informatie? Neem contact op met de politie of Meld Misdaad Anoniem.

Zaterdag 18 mei 2024

Bedreiging - Middenweg - Lelystad

Gezochte personen

Lelystad - Zaterdag 11 mei rond 19.45 uur is op de Middenweg in Lelystad een automobilist bedreigd door een man met een mes. Heb jij iets gezien? Bel de politie, 0900-8844.

Maandag 13 mei 2024

Woningoverval - Schoener - Lelystad

Gezochte personen

Lelystad - In de nacht van zaterdag 11 op zondag 12 mei is een woning aan de Schoener in Lelystad overvallen door vier mannen.

Dinsdag 7 mei 2024

Brandstichting - Galjoen - Lelystad

Gezochte personen

Lelystad - In de nacht van vrijdag 3 mei op zaterdag 4 mei kreeg de politie een melding van een brand bij een woning op de Galjoen in Lelystad. De brandweer wist de brand snel te blussen. Mogelijk is de brand ontstaan door een explosief. De week daarvoor heeft er een soortgelijk incident plaatsgevonden bij deze woning, waarna de woning is gesloten door de gemeente. De politie doet nader onderzoek en zoekt getuigen.

Woensdag 17 april 2024

Bewoonster overvallen - Neringweg - Lelystad

Gezochte personen

Lelystad - In de nacht van zaterdag op zondag 14 april hoorde een 67-jarige bewoonster aan de Neringweg in Lelystad voetstappen in haar woning. Ze werd vastgehouden en haar woning werd doorzocht door meerdere personen. Op dit moment was het druk op straat, wie weet er meer?

Zondag 14 april 2024

Mogelijke explosie - Jol - Lelystad

Gezochte personen

Lelystad - Zaterdagnacht 13 april is rond 01:25 uur is een mogelijk explosief afgegaan bij een woning aan de Jol in Lelystad. De politie doet onderzoek. Weet jij meer? Of heb je camerabeelden uit de omgeving waar iets verdachts op te zien is? Neem dan contact met ons op.

Zaterdag 23 maart 2024

Vernieling - Horst - Lelystad

Gezochte personen

Lelystad - Vannacht, vrijdag 22 maart, heeft een persoon iets brandbaars in de voortuin gegooid van een woning gelegen aan de Horst in Lelystad. De recherche is onderzoekt de zaak. Wie weet meer?

Zaterdag 9 maart 2024

Overval supermarkt - Neringpassage – Lelystad

Gezochte personen

Lelystad - Donderdagavond 7 maart overviel een man een supermarkt aan de Neringpassage in Lelystad. Heb jij een idee wie de dader is? Neem contact met ons op!

Meer nieuws in Lelystad

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Snelheidscontroles Lelystad

Flitser Larserdreef, Lelystad
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 01:01 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement