Gezochte personen in Roosendaal

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Roosendaal of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Woensdag 26 mei 2021

  Man zwaar mishandeld in Roosendaal

  Roosendaal - Een 23-jarige man uit Halsteren koopt begin augustus 2020 in Roosendaal een tweedehands scooter. De verkoper licht hem echter op en gaat er met het geld vandoor, enkele honderden euros, zonder de scooter te leveren. Op woensdag 6 oktober 2020 ziet het slachtoffer de verkoper op de Laan van Wallonie in Roosendaal rijden in een zandkleurige Kia Picanto. De bestuurder stapt uit en er ontstaat een kort gesprek tussen de twee waarbij het slachtoffer door de andere man met een moersleutel meerdere keren n het gezicht en op het achterhoofd geslagen wordt.

  Roosendaal

  Dinsdag 18 mei 2021

  Explosief aangetroffen bij woning Roosendaal

  Roosendaal - De recherche doet onderzoek nadat dinsdagavond 6 april een explosief bij een woning aan de Stephanusdonk is aangetroffen. Het explosief is door de Explosieven Opruimingsdienst (EOD) veiliggesteld en vernietigd. De daders zijn vastgelegd op camerabeelden.

  Roosendaal

  Zaterdag 7 november 2020

  Een zware mishandeling in Roosendaal

  Roosendaal - Een 34-jarige vrouw is in de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 september 2020 in Roosendaal op weg naar huis. Ze fietst vanuit het centrum van de stad richting de Vijfhuizenberg. Daar wordt ze door iemand (ook op de fiets waarschijnlijk) van haar fiets geslagen.

  Roosendaal

  Woensdag 30 september 2020

  Overval op Bakker Bart in Roosendaal

  Roosendaal - Op vrijdagochtend 28 augustus om 06.30 uur, wordt een vestiging Bakker Bart in Roosendaal overvallen. Die ochtend was een vrouwelijk personeelslid als eerste in de zaak. Vanaf ongeveer 06.00 uur was ze bezig met de voorbereidingen van de dag.

  Roosendaal

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Roosendaal

  Instellen

  Meer nieuws in Roosendaal

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement