Gezochte personen in Roosendaal

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Roosendaal of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Zaterdag 7 november 2020

  Een zware mishandeling in Roosendaal

  Roosendaal - Een 34-jarige vrouw is in de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 september 2020 in Roosendaal op weg naar huis. Ze fietst vanuit het centrum van de stad richting de Vijfhuizenberg. Daar wordt ze door iemand (ook op de fiets waarschijnlijk) van haar fiets geslagen.

  Roosendaal

  Woensdag 30 september 2020

  Overval op Bakker Bart in Roosendaal

  Roosendaal - Op vrijdagochtend 28 augustus om 06.30 uur, wordt een vestiging Bakker Bart in Roosendaal overvallen. Die ochtend was een vrouwelijk personeelslid als eerste in de zaak. Vanaf ongeveer 06.00 uur was ze bezig met de voorbereidingen van de dag.

  Roosendaal

  Donderdag 27 augustus 2020

  Mishandeling in een discotheek

  Roosendaal - Een bezoeker van een discotheek krijgt twee glazen tegen zich aan gegooid. Weet u wie dit deed?

  Roosendaal

  Maandag 15 juni 2020

  Diefstal ID kaart en pinnen met gestolen bankpas in Roosendaal

  Roosendaal - Op zaterdag 28 september 2019 werd op het Stationsplein in Roosendaal een ID-kaart en een bankpas uit een rugzak gestolen.

  Roosendaal

  Woensdag 13 mei 2020

  Diefstal tas en frauduleus pinnen

  Roosendaal - Toen een man op dinsdag 18 juni 2019 rond 18.15 uur zijn scooter parkeerde aan de Uniestede in Roosendaal, zag iemand kans om zijn tas te stelen. In zijn tas zat onder andere zijn bankpas. Hier bleek niet veel later mee gepind te zijn. De dader staat op beeld.

  Roosendaal

  Dinsdag 21 april 2020

  Diefstal dagopbrengst Roosendaal

  Roosendaal - Het is donderdag 24 oktober. Het gaat om deze twee mannen, van mogelijk Oost-Europese afkomst. Op het eerste gezicht gewone klanten. En lijken ze niet eens bij elkaar te horen. Maar dan zien we dat een van hen een praatje begint met de winkel medewerkster. Hij is op zoek naar een leuke liefdeskaart, zo zegt hij. De medewerkster helpt hem zo goed ze kan en dat is het moment dat zijn kompaan z’n kans grijpt.

  Roosendaal

  Dinsdag 17 april 2018

  Overval op Domino's Pizza

  Roosendaal - Op donderdag 18 januari tegen half negen werd een vestiging van de Domino’s Pizza aan de Boulevard overvallen. Het was de derde overval op dit filiaal in korte tijd.

  Roosendaal

  Woensdag 25 april 2018

  Vrouw beroofd door scooterrijders

  Roosendaal - We vragen uw hulp bij het oplossen van deze laffe daad: een straatroof waarbij een meisje de tas van een vrouw afrukt. Ze verdwijnt achterop een scooter met haar handlanger.

  Roosendaal

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Roosendaal

  Instellen

  Meer nieuws in Roosendaal

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement