Gezochte personen in Rotterdam

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Rotterdam of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter

Vrijdag 30 september 2022

Getuigen van schietpartij Wolphaertsbocht gezocht

Gezochte personen

Rotterdam - Wie weet meer van de schietpartij die zondag 4 september in de vroege ochtend, rond 3.40 uur, plaats vond op de Wolphaertsbocht? Het schieten is vermoedelijk het gevolg van een ruzie op een feestje eerder die nacht in een nabij gelegen café. Wie weet meer over deze ruzie?

Donderdag 29 september 2022

Rotterdam, Schie

Niet geïdentificeerd persoon

Rotterdam - Het stoffelijk overschot droeg een bordeauxrode trainingsbroek en een blauwe trui met een witte/lichtblauwe streep.

Rotterdam – Rijnhaven, ter hoogte van  Antoine Platekade

Niet geïdentificeerd persoon

Rotterdam - Op 8 mei jl. is op de Zuiderbegraafplaats in Rotterdam een man begraven van wie de identiteit onbekend is. Tijdens een havenbeschermingsoefening op woensdag 12 april werd zijn lichaam aangetroffen in de Rijnhaven aan de zijde van de Antoine Platekade (tussen bolder 11 en 12 naast of in de buurt van de trap naast bolder 11). De man bleek door verdrinking om het leven te zijn gekomen. Databanken zijn uiteraard gecheckt maar tot nu toe heeft niemand aangegeven de man te missen.

Vermist persoon: Remco van der Torre

Vermiste personen

Rotterdam - Remco wordt sinds 10 september vermist. Hij is het laatst gezien in de wijk Zevenkamp in Rotterdam. Sindsdien is niets meer van hem vernomen. Remco is verdwenen in een gehuurde zwarte Volkswagen Golf met witte kentekenplaten met het kenteken 35-ZD-PK. Hij heeft een blanke huidskleur, kort donkerblond haar, een gezet postuur en bruin/zwarte ogen. Hij droeg vermoedelijk een zwarte broek en een zwarte jas.

Vermist persoon: Mary Redina Antony Pillay

Vermiste personen

Rotterdam - Moeder en dochter worden sinds juni 2006 vermist. Ze zijn voor het laatst gezien in Rotterdam. Sindsdien heeft niemand meer iets van hen vernomen. Moeder en dochter komen oorspronkelijk uit Sri Lanka, hebben een donkere huidskleur en donker haar. De foto's dateren uit 2006.

Vermist persoon: Joyce Ann Babiera Dela Cruz

Vermiste personen

Rotterdam - Joyce is Filipijnse, heeft een licht getinte huidskleur en een tenger postuur. Zij is met onbekende bestemming (mogelijk naar familie in Spanje) vertrokken uit een woning in Rotterdam.

Vermist persoon: Svetla Angelova

Vermiste personen

Rotterdam - Svetla, ook wel Sibel of Angel genoemd, komt uit Bulgarije en is pas enkele maanden in Nederland. Zij spreekt, naast Bulgaars, Turks en gebrekkig Nederlands.

Vermist persoon: Monika Ivanova Tanova

Vermiste personen

Rotterdam - Monika wordt sinds donderdag 30 december 2010 vermist. Nadat zij omstreeks 09.00 uur die dag metrostation Slinge verliet, heeft niemand haar meer gezien. Regelmatig verkocht zij de Zelfkrant, een soort straatkrant, voor de ingang van supermarkt de Aldi aan Plein 1953 in Rotterdam. Daarnaast verrichte zij schoonmaakwerkzaamheden. Monika komt oorspronkelijk uit Bulgarije, heeft een nomaal postuur, een licht getinte huidskleur en lang donker haar. Monika droeg een zwarte jas, een lange broek en schoenen, kleur en merk onbekend.

Vermist persoon: Hibayo Ma’alin

Vermiste personen

Rotterdam - Vanaf eind 2012 is Hibayo niet meer gezien. Zij beweegt zich voort in een rolstoel. Hibayo komt oorspronkelijk uit Somalië.

Vermist persoon: Munashe Tyrone Goromonzi

Vermiste personen

Rotterdam - De 23-jarige Munashe Tyrone Goromonzi is sinds 26-8-2O22 vermist uit Amsterdam. Hij is de afgelopen dagen voor het laatst gezien op verscheidene plekken in Amsterdam, waaronder de Ouderzijds Achterburgwal, Sumatraplantsoen en de Lauriergracht.

Vermist persoon: Kidane Kflay Welegebrial

Vermiste personen

Rotterdam - -

Vermist persoon: Mohamed Anaya (26) vermist, mogelijk drugsconflict

Vermiste personen

Rotterdam - De politie is onlangs een groot onderzoek gestart naar de sinds vrijdag 14 juni vermiste Mohamed Anaya (26). Ondanks dat zijn auto is teruggevonden, ontbreekt naar Anaya zelf ieder spoor. Op basis van bewakingsbeelden is er een tijdlijn gemaakt van zijn verdwijning. Het Openbaar Ministerie in Rotterdam looft een beloning uit van €10.000,- voor de gouden tip die leidt naar de 26-jarige Rotterdammer.

Most wanted: Cengiz Akin

Most wanted

Rotterdam - Cengiz Akin wordt ervan verdacht op 23 september 2014 een 31-jarige man uit Amsterdam te hebben doodgeschoten.

Vermist kind: Sultan Abbady

Vermiste kinderen

Rotterdam - Sultan is in september 2013, zonder toestemming, door zijn vader meegenomen, vermoedelijk naar Soedan.

Verdachte straatroof Rotterdam gezocht

Gezochte personen

Rotterdam - Dinsdagavond 5 juli zijn drie jongens beroofd onder bedreiging van een vuurwapen. Eén van de twee verdachten is aangehouden, we zijn nog op zoek naar de andere verdachte. Wie is hij?

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent