Gezochte personen in Rotterdam

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Rotterdam of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Rotterdam heeft nu een eigen 112 Facebook pagina

  Vannacht

  Wie weet meer over dodelijk schietincident Schiltmanstraat

  Rotterdam - Maandagavond 11 oktober ging een beroving op de Putsebocht vooraf aan een dodelijk schietincident op de Schiltmanstraat in de wijk Bloemhof op Rotterdam Zuid. Daarbij kwam de 20-jarige Roncherello uit Rotterdam om het leven.

  Rotterdam
  Politie zoekt bij aanrijding op Burgemeester van Walsumweg betrokken fietser

  Rotterdam - De politie is op zoek naar een fietser die betrokken was bij een aanrijding met een andere fietser op de Burgemeester van Walsumweg in Rotterdam in de nacht van zaterdag 18 op zondag 19 september rond 00.45 uur. Een 56-jarige Rotterdammer raakte ernstig gewond bij dit ongeval. Helaas reed betrokken fietser na de aanrijding weg. De politie is op zoek naar hem.

  Rotterdam
  Wie zijn deze twee brandstichters op het parkeerterrein van PI De Schie?

  Rotterdam - Op maandag 17 mei, midden op de dag, hebben twee jongemannen met jerrycans benzine auto’s van medewerkers van PI De Schie in Rotterdam in brand gestoken. Wie weet wie deze brandstichters zijn? Of wie heeft er meer informatie over deze brandstichting?

  Rotterdam
  Wie weet meer over het overlijden van een 42-jarige Rotterdammer?

  Rotterdam - Op dinsdagochtend 28 september werd een overleden man aangetroffen in een woning aan de Thomas A Kempisstraat in Rotterdam. Even daarvoor had de politie een aanwijzing hiervoor gekregen van een gewonde man die in een berging van dezelfde portiekflat zat opgesloten. De gewonde man werd aangehouden en later konden ook nog drie mannen en een vrouw worden aangehouden. De politie is op zoek naar meer informatie.

  Rotterdam

  Donderdag 21 oktober 2021

  Wie is de man op de fiets die vrouw betastte?

  Rotterdam - Donderdag 22 juli 2021 rond 17:35 uur fietste het slachtoffer De Rupsklaver op in Rotterdam Ommoord. Net toen ze de straat in reed, zag ze dat er een man naast haar kwam fietsen. Hij greep haar bij een borst en kneep erin. Wie is deze man?

  Rotterdam

  Zondag 10 oktober 2021

  Politie zoekt getuigen van dodelijk schietincident Rotterdam

  Rotterdam - De politie in Rotterdam komt graag in contact met getuigen van een dodelijk schietincident op de Laantjesweg in Rotterdam op 13 september jl.

  Rotterdam

  Dinsdag 5 oktober 2021

  Wie herkent de verdachte die iemand door zijn hoofd schoot op de Lelienstein?

  Rotterdam - In de nacht van zondag op maandag 19 juli loopt een ruzie op de Lelienstein in Charlois volledig uit de hand als er wordt geschoten. Een 50-jarige slachtoffer wordt in zijn hoofd geraakt en verliest zijn rechteroog. De schutter is nog altijd spoorloos.

  Rotterdam

  Dinsdag 21 september 2021

  Poging doodslag Schaarweide Rotterdam Zuid

  Rotterdam - Dinsdagavond 18 mei is er een brand gesticht in een woning aan de Schaarweide in Rotterdam. De 58-jarige bewoonster van de woning is met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

  Rotterdam

  Dinsdag 13 juli 2021

  Wie heeft er informatie over schietincident loopbrug Zuidplein en Ikazia?

  Rotterdam - Zaterdag 15 mei 2021 rond 14:28 uur vond er op klaarlichte dag een schietpartij plaats op de loopbrug tussen het Ikazia ziekenhuis en het winkelcentrum Zuidplein. Wie heeft er informatie over de drie verdachten?

  Rotterdam

  Maandag 21 juni 2021

  Gezocht twee mannen na brandstichting Plompertstraat Rotterdam Zuid

  Rotterdam - In de nacht van zaterdag 20 op zondag 21 februari reed rond 03.30 een auto tegen de garagedeur op een bedrijventerrein aan de Plompertstraat in Rotterdam Zuid. De verdachten stappen uit en steken de auto, een grijze Fiat Punto met Franse kentekenplaten in brand en vluchtten te voet. De autobrand slaat over op het bedrijfspand wat hierdoor ernstige schade oploopt.

  Rotterdam

  Woensdag 26 mei 2021

  Politie zoekt getuigen beroving Persoonskade

  Rotterdam - De politie zoekt getuigen van een beroving op de Persoonskade. Een 20-jarige man werd daar beroofd van zijn tas door twee mannen van wie hij een scooter wilde kopen. Bij de achtervolging van de daders loste een van hen een schot.

  Rotterdam

  Dinsdag 27 april 2021

  Wie overviel Coop supermarkt aan de Bredenoord?

  Rotterdam - Zondagmiddag 17 januari iets voor 18.00 uur pleegden twee mannen met een mes een overval op de supermarkt aan de Bredenoord. De schrik zat er goed in bij de verkopers. Agenten kwamen snel naar de winkel in IJsselmonde en spraken met getuigen.

  Rotterdam

  Dinsdag 20 april 2021

  Politie roept 2 jonge mannen op zich te melden

  Rotterdam - De politie roept twee jonge mannen, die op 31 december rond 18.20 uur flessen wasbenzine kochten bij een supermarkt in Schiebroek, op zich te melden. De wasbenzine is mogelijk gebruikt bij het aansteken van een brand in een school in Schiebroek rond 23.15 uur diezelfde avond.

  Rotterdam

  Dinsdag 6 april 2021

  94-jarige vrouw na babbeltruc sieraden kwijt

  Rotterdam - Op donderdag 25 februari 2021, omstreeks 16:00 uur werd er aangebeld bij 94-jarige vrouw. Ze deed open omdat er waarschijnlijk een familielid zou komen. De bewoonster zag de man en de vrouw staan die de dag ervoor ook al langs waren geweest. Ze wilden toen de buurt verkennen want ze hadden net een huis gekocht aan de Rotterdamse Rijweg. Voordat ze iets kon vragen, stapte de vrouw gelijk naar binnen, gevolgd door de man.

  Rotterdam

  Donderdag 18 maart 2021

  Wie herkent de verdachten ongeregeldheden Rotterdam?

  Rotterdam - Het onderzoeksteam van Rotterdam heeft de eerste beelden openbaar gemaakt van de verdachten die betrokken waren bij de forse ongeregeldheden van maandag 25 januari jl. in Rotterdam. Zij worden onder meer gezocht voor openlijke geweldpleging, diefstal, vernieling en/ of brandstichting. Wie herkent ze?

  Rotterdam

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement