Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Gezochte personen in Rotterdam

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Rotterdam of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vannacht

  Wie herkent de berover van de Stationssingel?

  Rotterdam - Op vrijdag 17 augustus rond 01:00 uur vond er een beroving plaats op de Stationssingel in Rotterdam. Dit is aan de achterzijde van het Centraal Station. De politie zoekt de verdachte. Heeft u iets gezien? Of herkent u hem op de beelden?

  Rotterdam

  Dinsdag 2 oktober 2018

  Brutale inbrekers in Kralingen gefilmd

  Rotterdam - Rond 11.00 uur op woensdag 6 juni 2018 komen twee inbrekers een flatwoning binnen aan de Oudedijk in Rotterdam. Na wat rondstruinen maken ze onder meer een fototoestel en een portefeuille buit.

  Rotterdam

  Maandag 1 oktober 2018

  Dader(s) schietincident Weizichtstraat gezocht

  Rotterdam - Bij een schietincident op de Weizichtstraat is zaterdagavond 9 juni een 27-jarige Rotterdammer gewond geraakt. Het slachtoffer zou op de Essenburgsingel ruzie hebben gekregen met een groepje mannen.

  Rotterdam
  Vrouw van 83 bestolen door twee vrouwelijke zakkenrollers, wie herkent ze?

  Rotterdam - De politie is een onderzoek gestart naar twee vrouwelijke zakkenrollers. Zij hebben op 6 juli jl. een 83-jarige mevrouw bestolen van haar pinpas en daar honderden euro’s mee gepind. Ze staan goed op beeld, wie herkent ze?

  Rotterdam

  Woensdag 18 juli 2018

  Politie zoekt overvallers cafe Admiraliteitsstraat

  Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een café in de Admiraliteitsstraat in Rotterdam, op maandag 29 januari 2018. Die avond zijn medewerkers van het café nog aan het werk als twee in het zwart geklede mannen, bewapend met messen, komend uit de richting van de Admiraliteitskade, de zaak binnen rennen. Zij bedreigen de medewerkers en halen de kassa leeg, ze maken enkele honderden euro’s buit.

  Rotterdam

  Dinsdag 10 juli 2018

  Verdachte van gewapende overval snackbar Willempie gezocht

  Hoek van Holland - De politie is op zoek naar de verdachte die op zaterdag 24 februari 2018 rond 21.00 uur snackbar Willempie in Hoek van Holland heeft overvallen. Wie herkent deze man?

  Rotterdam » Hoek van Holland
  Drie aanhoudingen voor fataal schietincident Sandelingplein

  Rotterdam - De 30-jarige Zino Ignasia uit Roermond is op vrijdagmiddag 15 juni om tien voor vijf doodgeschoten in een woning aan het Sandelingplein in Rotterdam. De politie verrichtte drie aanhoudingen. Het onderzoek naar de toedracht is nog steeds in volle gang.

  Rotterdam
  Verdachten mishandeling Gordelweg gezocht

  Rotterdam - In de nacht van 12 op 13 december 2017 koopt een man rond 02.25 uur een pakje sigaretten bij een tankstation aan de Gordelweg in Rotterdam. Als hij naar buiten loopt, komt hij twee mannen tegen die hij herkent als lastige klanten van zijn werk.

  Rotterdam

  Woensdag 23 mei 2018

  Overval eetcafe Asterlo

  Rotterdam - Donderdag 28 september rond 23:45 uur liep een man met een sjaal voor zijn mond en neus, gewapend met een groot mes dit eetcafé aan de Asterlo in Rotterdam binnen. Op dat moment waren de eigenaar, twee werknemers en twee klanten in de winkel. De overvaller bedreigde het personeel met de dood en eiste geld. Natuurlijk namen zij geen enkel risico en gaven ze hem wat hij vroeg. Toen de dader zijn zakken had gevuld is hij weggerend in de richting van de Goudestein. Onderzoek in de omgeving en de analyse van beeldmateriaal leverde tot nu toe niet de gouden tip op.

  Rotterdam

  Woensdag 11 april 2018

  Wie herkent deze inbrekers Bospolderstraat Rotterdam

  Rotterdam - Tussen 27 juli 2017 en 3 augustus 2017 is er ingebroken in een woning op de Bospolderstraat 57 in Rotterdam. Hierbij zijn onder andere sieraden en een Smart tv weggenomen. 1 verdachte is aangehouden. We zijn nog op zoek naar drie anderen. Wie herkent ze?

  Rotterdam

  Woensdag 28 maart 2018

  Mannen gezocht voor babbeltruc Aelbrechtskade

  Rotterdam - Een 78-jarige man doet boodschappen bij een Tabakshop en een Albert Heijn aan het Mathenesserplein. Als hij daarna naar huis loopt wordt hij aangesproken door een man die zegt dat hij vijf euro heeft laten vallen. Als het slachtoffer de vijf euro opraapt, geeft de man hem zijn ING bankpas terug omdat hij die ook heeft laten vallen.

  Rotterdam

  Dinsdag 6 maart 2018

  Overvaller met opvallende sjaal gezocht

  Rotterdam - Zaterdag 6 januari in het begin van de avond overviel een man de SPAR supermarkt aan de Steve Bikoplaats  in Rotterdam. Rond 19.40 uur kwam hij de supermarkt binnen, bedreigde een personeelslid met een vuurwapen en dwong hem geld uit de kassa te halen.

  Rotterdam

  Woensdag 7 maart 2018

  Dood Ali Fotowatikha Someeserai (56)

  Rotterdam - Op woensdagavond 14 februari is aan de Mombassaplaats in Rotterdam een gewonde man aangetroffen. Rond 22.30 uur hoorde iemand een persoon gillen in de buurt van de ingang van flat de Hoeksteen. Wanneer de getuige kijkt, ziet deze een man wegrennen en een gewonde, neergestoken man op de straat liggen. Hij is er zo slecht aan toe dat hij de avond erna overlijdt. Het blijkt de 56-jarige Ali Fotowatikha Someeserai te zijn. De politie doet er alles aan om de dader te vinden. Informatie van getuigen is daarbij van groot belang.

  Rotterdam

  Dinsdag 13 februari 2018

  Mishandeling Zuiderparkweg

  Rotterdam - Twee mannen worden na een bezoek aan een feest in Ahoy op de Zuiderparkweg mishandeld door een groepje jongens. De jongens zijn even verderop vastgelegd door camera's als zij weglopen. Wie herkent deze mannen?

  Rotterdam

  Woensdag 7 februari 2018

  Twee mannen straatroof Witte de Withstraat gezocht

  Rotterdam - Het is in de vroege ochtend van zondag 22 oktober. In grillroom Jaffa Shoarma aan de Witte de Withstraat zitten nog mensen te eten. Onder hen drie mannen en een vrouw. Twee van de mannen zijn even later betrokken bij een beroving. Een man wordt daarbij geslagen en beroofd van zijn bril.

  Rotterdam

  Maandag 29 januari 2018

  Dood Adyan Koeiman (41)

  Rotterdam - Op maandag 15 januari 2018 werd om ongeveer 16.15 uur het levenloze lichaam aangetroffen van Adyan Koeiman (41). Haar lichaam lag in een appartement aan de Mathenesserweg in Rotterdam en werd ontdekt door een van haar kinderen.

  Rotterdam

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Rotterdam

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?