Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Gezochte personen in Rotterdam

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Rotterdam of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Maandag 17 december 2018

  Meisje overvalt pizzabezorger Dawesweg

  Rotterdam - Een pizzabezorger bracht zaterdag 8 september omstreeks 17:30 uur een pizza naar het Von Ossietzkypad in Rotterdam. Toen hij eenmaal het eten had afgeleverd, werd hij belaagd door een meisje. Ze sloeg hem en pakte zijn geld af. Daarna fietste ze hard weg. De politie zoekt het meisje en roept getuigen op zich te melden.

  Rotterdam
  Wie herkent deze pinpasdieven?

  Rotterdam - Tijdens het opwaarderen van zijn OV chipkaart op metrostation Slinge werd zaterdagavond 6 oktober een 28-jarige Rotterdammer beroofd van zijn pinpas. Wie herkent de pinpasdieven?

  Rotterdam

  Maandag 26 november 2018

  Overvaller met 'bijzonder loopje'

  Rotterdam - De politie is op zoek naar de man die op zondag 23 september 2018 rond 14:23 uur de slijterij Gall & Gall aan de Jacob Catsstraat in Rotterdam overviel. Op camerabeelden is te zien dat de overvaller een bijzonder  'loopje' heeft. Als hij na de overval de slijterij verlaat, is te zien hoe hij wegloopt, namelijk met de voeten naar buiten gedraaid en enigszins waggelend.  Het is een stevige tot gezette man van tussen de 20 en 30 jaar oud, gekleed in een halflange grijze jas met capuchon.

  Rotterdam

  Woensdag 14 november 2018

  Vrouwelijke verdachte pleegt overval op drogisterij

  Rotterdam - De politie zoekt een vrouw, die zaterdagavond 11 augustus 2018 na sluitingstijd bij het Kruidvat aan het Eudokiaplein in Rotterdam, heeft overvallen. De overvaller liet zich insluiten in de winkel, bedreigde het nog aanwezige personeel met een vuurwapen en ging er vandoor met een flinke som geld.

  Rotterdam

  Dinsdag 13 november 2018

  Wie is de schutter van de dodelijke schietpartij Rechthuislaan?

  Rotterdam - Wie is de schutter die zondagavond op Katendrecht het vuur opende op een groepje mannen? De man met zwarte helm vuurde om 21.20 uur meerdere schoten af op de Rechthuislaan. Een 32-jarige Rotterdammer kwam om het leven. De schutter is achterop een scooter gevlucht.

  Rotterdam
  Dader voortvluchtig van schietincident Kralingen

  Rotterdam - Op woensdag 17 oktober 2018 wordt een 64-jarige man meerdere malen beschoten. Hij overlijdt acht dagen later in het ziekenhuis, zonder nog bij kennis te zijn geweest. De schutter, die er vandoor gaat op een scooter, klapt tijdens zijn vlucht op een auto. Hij laat de scooter achter en gaat te voet verder.

  Rotterdam

  Dinsdag 2 oktober 2018

  Brutale inbrekers in Kralingen gefilmd

  Rotterdam - Rond 11.00 uur op woensdag 6 juni 2018 komen twee inbrekers een flatwoning binnen aan de Oudedijk in Rotterdam. Na wat rondstruinen maken ze onder meer een fototoestel en een portefeuille buit.

  Rotterdam

  Maandag 1 oktober 2018

  Dader(s) schietincident Weizichtstraat gezocht

  Rotterdam - Bij een schietincident op de Weizichtstraat is zaterdagavond 9 juni een 27-jarige Rotterdammer gewond geraakt. Het slachtoffer zou op de Essenburgsingel ruzie hebben gekregen met een groepje mannen.

  Rotterdam
  Vrouw van 83 bestolen door twee vrouwelijke zakkenrollers, wie herkent ze?

  Rotterdam - De politie is een onderzoek gestart naar twee vrouwelijke zakkenrollers. Zij hebben op 6 juli jl. een 83-jarige mevrouw bestolen van haar pinpas en daar honderden euro’s mee gepind. Ze staan goed op beeld, wie herkent ze?

  Rotterdam

  Woensdag 18 juli 2018

  Politie zoekt overvallers cafe Admiraliteitsstraat

  Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een café in de Admiraliteitsstraat in Rotterdam, op maandag 29 januari 2018. Die avond zijn medewerkers van het café nog aan het werk als twee in het zwart geklede mannen, bewapend met messen, komend uit de richting van de Admiraliteitskade, de zaak binnen rennen. Zij bedreigen de medewerkers en halen de kassa leeg, ze maken enkele honderden euro’s buit.

  Rotterdam

  Dinsdag 10 juli 2018

  Verdachte van gewapende overval snackbar Willempie gezocht

  Hoek van Holland - De politie is op zoek naar de verdachte die op zaterdag 24 februari 2018 rond 21.00 uur snackbar Willempie in Hoek van Holland heeft overvallen. Wie herkent deze man?

  Rotterdam » Hoek van Holland
  Drie aanhoudingen voor fataal schietincident Sandelingplein

  Rotterdam - De 30-jarige Zino Ignasia uit Roermond is op vrijdagmiddag 15 juni om tien voor vijf doodgeschoten in een woning aan het Sandelingplein in Rotterdam. De politie verrichtte drie aanhoudingen. Het onderzoek naar de toedracht is nog steeds in volle gang.

  Rotterdam
  Verdachten mishandeling Gordelweg gezocht

  Rotterdam - In de nacht van 12 op 13 december 2017 koopt een man rond 02.25 uur een pakje sigaretten bij een tankstation aan de Gordelweg in Rotterdam. Als hij naar buiten loopt, komt hij twee mannen tegen die hij herkent als lastige klanten van zijn werk.

  Rotterdam

  Woensdag 23 mei 2018

  Overval eetcafe Asterlo

  Rotterdam - Donderdag 28 september rond 23:45 uur liep een man met een sjaal voor zijn mond en neus, gewapend met een groot mes dit eetcafé aan de Asterlo in Rotterdam binnen. Op dat moment waren de eigenaar, twee werknemers en twee klanten in de winkel. De overvaller bedreigde het personeel met de dood en eiste geld. Natuurlijk namen zij geen enkel risico en gaven ze hem wat hij vroeg. Toen de dader zijn zakken had gevuld is hij weggerend in de richting van de Goudestein. Onderzoek in de omgeving en de analyse van beeldmateriaal leverde tot nu toe niet de gouden tip op.

  Rotterdam

  Woensdag 11 april 2018

  Wie herkent deze inbrekers Bospolderstraat Rotterdam

  Rotterdam - Tussen 27 juli 2017 en 3 augustus 2017 is er ingebroken in een woning op de Bospolderstraat 57 in Rotterdam. Hierbij zijn onder andere sieraden en een Smart tv weggenomen. 1 verdachte is aangehouden. We zijn nog op zoek naar drie anderen. Wie herkent ze?

  Rotterdam

  Dinsdag 6 maart 2018

  Overvaller met opvallende sjaal gezocht

  Rotterdam - Zaterdag 6 januari in het begin van de avond overviel een man de SPAR supermarkt aan de Steve Bikoplaats  in Rotterdam. Rond 19.40 uur kwam hij de supermarkt binnen, bedreigde een personeelslid met een vuurwapen en dwong hem geld uit de kassa te halen.

  Rotterdam

  Woensdag 7 maart 2018

  Dood Ali Fotowatikha Someeserai (56)

  Rotterdam - Op woensdagavond 14 februari is aan de Mombassaplaats in Rotterdam een gewonde man aangetroffen. Rond 22.30 uur hoorde iemand een persoon gillen in de buurt van de ingang van flat de Hoeksteen. Wanneer de getuige kijkt, ziet deze een man wegrennen en een gewonde, neergestoken man op de straat liggen. Hij is er zo slecht aan toe dat hij de avond erna overlijdt. Het blijkt de 56-jarige Ali Fotowatikha Someeserai te zijn. De politie doet er alles aan om de dader te vinden. Informatie van getuigen is daarbij van groot belang.

  Rotterdam

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Rotterdam

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?