Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Gezochte personen in Rotterdam

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Rotterdam of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Verdachte overvallen Stadhoudersweg
  07-11-2017

  Rotterdam - Eind oktober worden op de Stadhoudersweg in Rotterdam twee gewapende overvallen gepleegd in drie dagen tijd. Het vermoeden bestaat dat het gaat om dezelfde dader. Vanwege de korte periode tussen beide overvallen, in dezelfde straat en een vergelijkbaar signalement en werkwijze van de dader.

  Rotterdam
  Politie zoekt getuigen van gewelddadige beroving Pinkterweide
  23-10-2017

  Rotterdam - Rotterdam - Een 28-jarige vrouw uit Dirksland raakte donderdagochtend 5 oktober gewond toen een man haar in het parkje aan de Pinksterweide in Rotterdam met een mes stak en beroofde van haar tas. Kort na de beroving werd een man aangehouden in de omgeving. Die bleek na onderzoek niks met deze beroving te maken te hebben. De politie zoekt verder en komt daarvoor graag in contact met getuigen.

  Rotterdam
  Cold Case: dubbele moord in woning André Gideplaats Rotterdam
  16-10-2017

  Rotterdam - Het pas verliefde stelletje Patricia van Blarcum en Bertus Broek werd op 16 maart 1991 met geweld om het leven gebracht. Dat gebeurde in een woning aan de André Gideplaats in Rotterdam Ommoord. De slachtoffers kwamen om door schoten en messteken.

  Rotterdam
  Man pint met gestolen pas in Rotterdam: wie herkent hem?
  05-10-2017

  Rotterdam - Een 86-jarige man wordt vrijdag 16 juni, slachtoffer van een babbeltruc. Korte tijd later pint deze man 1.250,00 euro van zijn rekening. Wie herkent de man?

  Rotterdam
  Verdachte poging overval geldloper Zwart Janstraat
  23-09-2017

  Rotterdam - Vrijdag 24 februari moet een geldloper in de namiddag geld afleveren bij de ING Bank op de Zwart Janstraat. Terwijl hij met een zak geld van zijn wagen naar de stortkluis loopt, probeert een man de zak uit zijn handen te trekken. Wie is deze man?

  Rotterdam
  Dodelijk schietincident Prins Hendrikkade
  05-09-2017

  Rotterdam - Op maandag 28 augustus 2017, werd op het terras van een café op de Prins Hendrikkade op het Noordereiland, voor de ogen van de andere terrasbezoekers om 22.20 uur een man neergeschoten. Er werd nog geprobeerd om zijn leven te redden, maar hij overleeft het niet. Het slachtoffer is Ergin Basakçi (42) uit Hellevoetsluis, vader van twee tienerdochters. Op de Nassauhaven werd niet veel later de vermoedelijke vluchtauto van de daders brandend terug gevonden. De politie zoekt getuigen. Dinsdag 5 september besteedde Opsporing Verzocht aandacht aan de zaak.

  Rotterdam
  Wie herkent berovers?
  20-08-2017

  Rotterdam - Een 58-jarige man uit Nieuw-Beijerland werd zondagmiddag 20 augustus het slachtoffer van een beroving. De man wilde zijn Breitling horloge verkopen maar werd op de Oldegaarde in Rotterdam mishandeld en daarna beroofd.

  Rotterdam
  Vondst dode baby aan de Antoine Platekade
  03-08-2017

  Rotterdam - Op 3 augustus 2017 vindt een vrouw die haar hond uitlaat omstreeks 09.30 uur een vuilniszak met daarin een dode baby. De vuilniszak ligt tussen planten aan de Antoine Platekade in Rotterdam op de Kop van Zuid.

  Rotterdam
  Maikel Rasoelbaks (44) overleden na mishandeling
  25-07-2017

  Rotterdam - In de 2e Rosestraat in Rotterdam vond in de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 juli 2017 een massale vechtpartij plaats. De 44-jarige Maikel Rasoelbaks werd daarbij zo ernstig mishandeld dat hij een week later overleed.

  Rotterdam
  Wie herkent de verdachte, betrokken bij de invoer van cocaïne in de Rotterdamse haven?
  11-07-2017

  Rotterdam - De politie en het HARC-team onderschepten dinsdag 16 mei ruim 20 kilo cocaïne op een containerterminal in Rotterdam. Daarvoor werd een 49-jarige man aangehouden. Maar er was nog een verdachte bij betrokken. Wie herkent de man?

  Rotterdam
  Slachtoffer mishandeling Coolhaven gezocht
  07-07-2017

  Rotterdam - Vier meisjes pleegden eind mei verschillende mishandelingen om deze te kunnen filmen en op Instagram te plaatsen. Van één van deze mishandelingen, namelijk die van (vermoedelijk) 31 mei op de Coolhaven, is nog geen aangifte gedaan. De politie komt graag in contact met het meisje dat deze dag is lastig gevallen in een speeltuintje nabij de Coolhaven.

  Rotterdam
  Mishandeling Stationsplein Rotterdam
  05-07-2017

  Rotterdam - Een man fietst begin april met zijn vriendin langs het Rotterdamse CS als hij onenigheid krijgt met drie mannen. De drie mannen mishandelen de Rotterdammer. De politie is op zoek naar deze mannen en publiceert camerabeelden.

  Rotterdam
  Wie herkent deze overvaller van tankstation Vaanweg
  03-07-2017

  Rotterdam - Wie is deze man die op maandag 3 mei om 15.40 uur een tankstation aan de Vaanweg in Rotterdam-Zuid overvalt met een mes?

  Rotterdam
  Getuigen en beelden gezocht van schietincident Rotterdam Ommoord
  27-06-2017

  Rotterdam - Zeker 20 rechercheurs onderzoeken een dodelijk schietincident in de Rotterdamse wijk Ommoord. Daarbij kwam zondagavond 28 mei op de Paardebloem de 21-jarige Parsa Maboud uit Zoetermeer om het leven. Ondanks de inzet van veel politiemensen wisten de daders ongezien weg te komen. Wel werd een vluchtauto gevonden op de Zernikeplaats, niet ver van de plek waar het slachtoffer om het leven kwam. De politie is op zoek naar de daders en spreekt nog altijd graag met getuigen.

  Rotterdam
  Oplichter gezocht in Rotterdam-Oost
  23-06-2017

  Rotterdam - De politie is op zoek naar een oplichter die zich voordoet als verwarmingsmonteur. Oudere kwetsbare dames zijn vaak het slachtoffer. Herkent u de man op de beelden?

  Rotterdam
  Wie herkent inbrekers?
  22-06-2017

  Rotterdam - Een tabakszaak aan de Vuurplaat was op vrijdag 20 januari het doelwit van een inbraak. Drie mannen namen o.a. rookwaar en krasloten mee. Het feit dat er camera’s in de winkel hangen, waren ze op dat moment kennelijk vergeten, want al hun handelingen zijn te volgen.

  Rotterdam
  Man veel geld kwijt na diefstal pinpas Heemraadsingel
  08-06-2017

  Rotterdam - Een man wordt slachtoffer van diefstal van zijn portemonnee terwijl hij nietsvermoedend aan het werk is in een woning aan de Heemraadssingel. Als hij de vermissing ontdekt en zijn pinpas blokkeert is het al te laat: dan is er al een groot geldbedrag van zijn rekening afgeschreven. In een eerdere uitzending van Bureau Rijnmond toonden we foto's van de verdachte. Nu laten we ook bewegende beveiligingsbeelden zien van de verdachte die rustig aan het shoppen is met de pinpas van een ander. Hopelijk leidt dit tot herkenning van de verdachte.

  Rotterdam
  Twee mannen gezocht voor poging inbraak Laan op Zuid
  08-06-2017

  Rotterdam - Na een opvallende voorbereiding probeerden twee verdachten dinsdag 11 april in te breken in een woning aan de Laan op Zuid te Rotterdam. Ze proberen de voordeur te forceren. Als dat na enkele pogingen niet lukt, gaan ze er vandoor. Even daarvoor ontdekken ze een beveiligingscamera, die ze kapot maken en meenemen. Dat voorkomt niet dat ze al goed herkenbaar vastgelegd zijn. De politie is op zoek naar de identiteit van de mannen.

  Rotterdam
  Man in parkeergarage Schouwburgplein mishandeld na opmerking in bioscoop
  16-05-2017

  Rotterdam - Op 18 maart ging een 20-jarige man uit Barendrecht met zijn vriendin, haar zus en de vriend van de zus naar de Pathé-bioscoop aan het Schouwburgplein in Rotterdam. Gedurende de film ondervonden deze vier bioscoopgangers veel overlast van twee tieners. Toen de Barendrechter de twee jongens op hun gedrag aansprak, kreeg hij een brutaal antwoord terug en ontstond er een ruzie waarbij één van de jongens begon te bellen.

  Rotterdam
  Overvaller pizzeria Kerstendijk wordt zelf overvallen
  16-05-2017

  Rotterdam - Op 22 april wordt Domino's Pizza aan de Kerstendijk in Rotterdam overvallen door een man. Dat is op zich al geen dagelijkse kost. Het geheel neemt een bizarre wending als op dat moment nog twee overvallers de pizzeria binnenstormen die naast de personeelsleden ook de eerste overvaller overvallen.....

  Rotterdam

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Rotterdam

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk