Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Gezochte personen in Rotterdam

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Rotterdam of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vannacht

  Verdachten straatroof Grotekerkplein nu nog geblurd

  Rotterdam - Nu zijn ze nog geblurd maar als ze zich niet melden dan wordt de heldere foto van twee straatrovers volgende week in de uitzending van Bureau Rijnmond en op politie.nl getoond zonder dat hun gezichten onherkenbaar zijn gemaakt. De twee beroofden een meisje van haar telefoon.

  Rotterdam

  Woensdag 11 april 2018

  Wie herkent deze inbrekers Bospolderstraat Rotterdam

  Rotterdam - Tussen 27 juli 2017 en 3 augustus 2017 is er ingebroken in een woning op de Bospolderstraat 57 in Rotterdam. Hierbij zijn onder andere sieraden en een Smart tv weggenomen. 1 verdachte is aangehouden. We zijn nog op zoek naar drie anderen. Wie herkent ze?

  Rotterdam

  Woensdag 28 maart 2018

  Mannen gezocht voor babbeltruc Aelbrechtskade

  Rotterdam - Een 78-jarige man doet boodschappen bij een Tabakshop en een Albert Heijn aan het Mathenesserplein. Als hij daarna naar huis loopt wordt hij aangesproken door een man die zegt dat hij vijf euro heeft laten vallen. Als het slachtoffer de vijf euro opraapt, geeft de man hem zijn ING bankpas terug omdat hij die ook heeft laten vallen.

  Rotterdam

  Dinsdag 6 maart 2018

  Overvaller met opvallende sjaal gezocht

  Rotterdam - Zaterdag 6 januari in het begin van de avond overviel een man de SPAR supermarkt aan de Steve Bikoplaats  in Rotterdam. Rond 19.40 uur kwam hij de supermarkt binnen, bedreigde een personeelslid met een vuurwapen en dwong hem geld uit de kassa te halen.

  Rotterdam

  Woensdag 7 maart 2018

  Dood Ali Fotowatikha Someeserai (56)

  Rotterdam - Op woensdagavond 14 februari is aan de Mombassaplaats in Rotterdam een gewonde man aangetroffen. Rond 22.30 uur hoorde iemand een persoon gillen in de buurt van de ingang van flat de Hoeksteen. Wanneer de getuige kijkt, ziet deze een man wegrennen en een gewonde, neergestoken man op de straat liggen. Hij is er zo slecht aan toe dat hij de avond erna overlijdt. Het blijkt de 56-jarige Ali Fotowatikha Someeserai te zijn. De politie doet er alles aan om de dader te vinden. Informatie van getuigen is daarbij van groot belang.

  Rotterdam

  Dinsdag 13 februari 2018

  Mishandeling Zuiderparkweg

  Rotterdam - Twee mannen worden na een bezoek aan een feest in Ahoy op de Zuiderparkweg mishandeld door een groepje jongens. De jongens zijn even verderop vastgelegd door camera's als zij weglopen. Wie herkent deze mannen?

  Rotterdam

  Woensdag 7 februari 2018

  Twee mannen straatroof Witte de Withstraat gezocht

  Rotterdam - Het is in de vroege ochtend van zondag 22 oktober. In grillroom Jaffa Shoarma aan de Witte de Withstraat zitten nog mensen te eten. Onder hen drie mannen en een vrouw. Twee van de mannen zijn even later betrokken bij een beroving. Een man wordt daarbij geslagen en beroofd van zijn bril.

  Rotterdam

  Maandag 29 januari 2018

  Dood Adyan Koeiman (41)

  Rotterdam - Op maandag 15 januari 2018 werd om ongeveer 16.15 uur het levenloze lichaam aangetroffen van Adyan Koeiman (41). Haar lichaam lag in een appartement aan de Mathenesserweg in Rotterdam en werd ontdekt door een van haar kinderen.

  Rotterdam

  Maandag 22 januari 2018

  Wie herkent verdachte dubbele liquidatie Rhijnauwensingel?

  Rotterdam - Bij een schietincident op de Rhijnauwensingel in Beverwaard kwamen woensdagavond 20 december twee jonge mannen van 25 en 26 jaar uit Rotterdam om het leven. Vanuit een zwarte Audi werd op hen geschoten. De liquidatie was voorbereid. Op camerabeelden is een verdachte te zien die eerder op de dag uit dezelfde auto stapt op de Rhijnauwensingel. De vluchtauto van de daders was eerder uit Rotterdam-Ommoord gestolen en werd na de liquidaties in brand gestoken op de Kruisweg in Ridderkerk. De politie heeft meerdere onderzoeksvragen, waaronder wie de verdachte op de camerabeelden herkent.

  Rotterdam

  Vrijdag 12 januari 2018

  Getuigen gezocht van bedreigingen Club Blu

  Rotterdam - De politie is een onderzoek gestart na een reeks bedreigingen tegen Club Blu, waarbij zelfs gebruik is gemaakt van een automatisch wapen. Om de hulp van het publiek in te roepen, worden vanavond beelden getoond in Opsporing Verzocht.

  Rotterdam

  Donderdag 21 december 2017

  Diefstal pinpas Bergweg

  Rotterdam - De politie is op zoek naar man die pint met een pas die de vorige dag gestolen is van een 81-jarige man

  Rotterdam

  Dinsdag 5 december 2017

  Verdachte mislukte overval geldloper Zwart Janstraat

  Rotterdam - Op vrijdagmiddag 24 februari wordt geprobeerd een geldloper van SecurCash te overvallen bij de ING op de Zwart Janstraat in Rotterdam. De dader komt rechtstreeks uit de D-Reizen winkel daar tegenover gelopen.

  Rotterdam

  Dinsdag 7 november 2017

  Politie zoekt getuigen van gewelddadige beroving Pinkterweide

  Rotterdam - Rotterdam - Een 28-jarige vrouw uit Dirksland raakte donderdagochtend 5 oktober gewond toen een man haar in het parkje aan de Pinksterweide in Rotterdam met een mes stak en beroofde van haar tas. Kort na de beroving werd een man aangehouden in de omgeving. Die bleek na onderzoek niks met deze beroving te maken te hebben. De politie zoekt verder en komt daarvoor graag in contact met getuigen.

  Rotterdam

  Dinsdag 31 oktober 2017

  Cold Case: dubbele moord in woning André Gideplaats Rotterdam

  Rotterdam - Het pas verliefde stelletje Patricia van Blarcum en Bertus Broek werd op 16 maart 1991 met geweld om het leven gebracht. Dat gebeurde in een woning aan de André Gideplaats in Rotterdam Ommoord. De slachtoffers kwamen om door schoten en messteken.

  Rotterdam

  Vrijdag 22 september 2017

  Dodelijk schietincident Prins Hendrikkade

  Rotterdam - Op maandag 28 augustus 2017, werd op het terras van een café op de Prins Hendrikkade op het Noordereiland, voor de ogen van de andere terrasbezoekers om 22.20 uur een man neergeschoten. Er werd nog geprobeerd om zijn leven te redden, maar hij overleeft het niet. Het slachtoffer is Ergin Basakçi (42) uit Hellevoetsluis, vader van twee tienerdochters. Op de Nassauhaven werd niet veel later de vermoedelijke vluchtauto van de daders brandend terug gevonden. De politie zoekt getuigen. Dinsdag 5 september besteedde Opsporing Verzocht aandacht aan de zaak.

  Rotterdam

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Rotterdam

  Instellen

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk