Gezochte personen in Rotterdam

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Rotterdam of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Rotterdam heeft nu een eigen 112 Facebook pagina

  Gisteren

  Wie schoot er op bruine Kia Rio op de Melanchthonweg?

  Rotterdam - Op maandagavond 7 september 2020 rond 22.15 uur werd een bruine Kia Rio beschoten op de Melanchthonweg. Wie weet wie de schutter is? Heeft u meer informatie over dit schietincident? Vul het tipformulier in of bel.

  Rotterdam
  Vrouw gezocht voor babbeltruc in Hoek van Holland

  Hoek van Holland - Het 86-jarige slachtoffer kwam thuis en zag bij de brievenbussen van het flat dat daar een vrouw stond. Deze vrouw liep met hem mee naar binnen de centrale hal in en samen gingen zij de lift binnen. Daar zei de vrouw dat zei op het huisnummer van het slachtoffer moest zijn om de woning te ontsmetten van het corona-virus.

  Rotterdam > Hoek van Holland

  Maandag 26 oktober 2020

  Dodelijke Schietpartij Clazina Kouwenbergzoom

  Rotterdam - Een team van twintig rechercheurs onderzoekt de fatale schietpartij van vrijdagavond 5 juni rond 22.15 uur waarbij een 58-jarige Rotterdammer om het leven kwam. Het team is op zoek naar omwonenden en getuigen die wellicht meer weten over deze zaak. Alle informatie, hoe klein of onbelangrijk deze soms ook lijkt, is welkom.

  Rotterdam

  Vrijdag 23 oktober 2020

  Wie is de 2e verdachte van woninginbraak Hindersteinstraat?

  Rotterdam - Een inbraak donderdagochtend bij een gezin in Rotterdam-Beverwaard zorgde voor groot verdriet en grote publieke verontwaardiging. Inbrekers namen behalve een aantal waardevolle spullen ook iets onbetaalbaars mee: een laptop met harde schijf met daarop foto’s van een recent overleden kindje. Een verdachte is aangehouden, wie is de tweede?

  Rotterdam

  Donderdag 22 oktober 2020

  Welke overvallers bedreigden kind met vuurwapen?

  Rotterdam - Twee mannen belden donderdagavond, 17 september, aan op de Dr. de Visserstraat. Een kind van 11 dat de deur opendeed, werd bedreigd met een vuurwapen. Ze drongen binnen en namen spullen mee. De vrouw wist met de kinderen naar buiten te vluchten. De politie doet een dringende oproep aan getuigen om zich te melden in de hoop dat we deze gewetenloze daders kunnen pakken.

  Rotterdam

  Maandag 12 oktober 2020

  Man ontzet met geweld winkeldievegge in Zuidplein

  Rotterdam - Een vrouw steelt een fles parfum bij de ICI Paris in winkelcentrum Zuidplein. Medewerksters van de winkel houden haar samen met een beveiliger aan. Terwijl zij in het kantoortje van de winkel wachten op de politie, komt een man de vrouw met geweld bevrijden. Tijdens hun vlucht slaat de man een andere beveiliger neer in de nabijgelegen metrohal. De politie is zowel op zoek naar de winkeldievegge als de man die de beveiliger heeft mishandeld.

  Rotterdam

  Dinsdag 22 september 2020

  Politie zoekt straatrovers Ahoy

  Rotterdam - Op zondag 26 januari, om ongeveer 15:00 uur liep een dan 15 jarige jongeman op het Voorplein van het Ahoy complex in Rotterdam Zuid. Hier werd hij omsingeld door een groep jongens. Eén van hen trok de mobiele telefoon bij de aangever uit zijn handen en rende weg. Een aantal andere jongens hadden een groot mes in hun handen.

  Rotterdam

  Donderdag 17 september 2020

  Wie is deze man bij metrostation Delfshaven?

  Rotterdam - Op 6 december 2019 is er een man in zijn woning aan de Mathenesserdijk overvallen en is zijn laptop meegenomen. De twee hadden een afspraak gemaakt via marktplaats om bij de verkoper thuis zijn laptop te bekijken.

  Rotterdam

  Dinsdag 8 september 2020

  Woningoverval Zevenkampse Ring in Rotterdam

  Rotterdam - Op 18 februari 2020 overvielen twee mannen een 31-jarige vrouw in haar woning aan de Zevenkampse Ring. Ze bedreigden de vrouw met de dood en dreigden ook haar - nog geen zes weken oude - baby te doden.

  Rotterdam

  Maandag 31 augustus 2020

  Mogelijk twee keer zelfde dader bij overvallen snackbar Oude Watering

  Rotterdam - Een snackbar aan de Oude Watering in Rotterdam-Zuid is mogelijk twee keer door de zelfde dader overvallen. De eerste overval vond plaats op donderdag 30 januari, de tweede overval precies een week later op 6 februari. De politie zoekt de dader.

  Rotterdam

  Dinsdag 30 juni 2020

  Verdachte gezocht van mishandeling vrouw

  Rotterdam - Maandag 6 april, om 15.00 uur ’s middags, werd een vrouw (48) op metrostation Prinsenlaan met een riem mishandeld en discriminerend beledigd. Zij had een man aangesproken die opzettelijk een aantal keer vlak voor haar voeten op de grond spuugde. Een omstander wist de dader bij het slachtoffer weg te halen. Wellicht dankzij hem is het bij lichte verwondingen gebleven. De angst en schrik zitten er bij de vrouw echter nog altijd goed in. Wij zijn op zoek naar deze verdachte en naar de behulpzame jongeman die een belangrijke getuige is.

  Rotterdam

  Dinsdag 23 juni 2020

  Politie zoekt verdachten mishandeling CS

  Rotterdam - De politie zoekt de verdachten van een mishandeling die plaats vond in de nacht van zaterdag 29 februari op zondag 1 maart rond 02.45 uur op het Centraal Station in Rotterdam.

  Rotterdam

  Donderdag 14 mei 2020

  Politie zoekt brutale dief slijterij Harculo

  Rotterdam - De politie zoekt een brutale dief die op 26 januari flessen drank stal bij een slijterij op de Harkulo in Rotterdam.

  Rotterdam

  Maandag 27 april 2020

  Getuigen schietpartij Dadeltuin gezocht

  Rotterdam - De politie zoekt getuigen van een schietpartij op de Dadeltuin in Rotterdam die plaats vond op zondag 22 maart rond 18.00 uur. Bij dit incident raakte een 19-jarige Rotterdammer zwaar gewond.

  Rotterdam

  Donderdag 16 april 2020

  Wie is de onbekende man die een kind probeerde mee te nemen?

  Rotterdam - Op vrijdag 13 september heeft een onbekende man een 4-jarig jongetje van het schoolplein proberen te halen. Wie is deze man? Kijk mee naar de compositietekening.

  Rotterdam

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement