Gezochte personen in Rotterdam

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Rotterdam of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Rotterdam heeft nu een eigen 112 Facebook pagina

  Vannacht

  Inbrekers KFC Binnenwegplein gezocht

  Rotterdam - Op zaterdag 31 augustus wordt de bedrijfsleider van de Kentucky Fried Chicken onaangenaam verrast als hij via de achteringang van zijn restaurant op het Binnenwegplein naar binnen wil gaan. De deur staat open en de vuilnisbakken, die hij echt de voorgaande avond had binnen gezet, staan buiten. Ook binnen staat de deur open en nog vervelender, de deur van de kluis ook. Er blijkt een geldbedrag te zijn weggenomen.

  Rotterdam
  Nieuwe beelden van man die agent bewusteloos sloeg

  Rotterdam - De politie laat in Opsporing Verzocht nieuwe beelden zien die een getuige maakte van de confrontatie tussen een Rotterdamse agent en een aantal boze bruiloftsgasten.

  Rotterdam
  Politie zoekt schutters Poolsterplein

  Rotterdam - Wie zijn de schutters die op dinsdag 10 september op het Poolsterplein bij het Alexandrium schoten losten? Vanavond in Opsporing Verzocht worden er beelden getoond en een reconstructie van de carjacking.

  Rotterdam

  Donderdag 17 oktober 2019

  Groot onderzoek naar schietpartij Nieuwe Binnenweg

  Rotterdam - Zondagavond raakte een man zwaargewond tijdens een schietincident op de Nieuwe Binnenweg. Of de kogels voor hem bedoeld waren, is nog onderwerp van onderzoek. De politie heeft de gewonde man aangehouden evenals twee andere mannen. De politie heeft een groot onderzoeksteam opgestart en is op zoek naar getuigen en camerabeelden.

  Rotterdam

  Dinsdag 15 oktober 2019

  Welke mannen overvielen ouder echtpaar Vinkenstraat?

  Rotterdam - Een ouder echtpaar is op dinsdag 26 februari 2019 overvallen in de woning door 2 daders. Omstreeks 21:10 uur werd er op het raam geklopt dat aan de voorzijde zit. Voor de deur staat een man die zegt een brief te hebben voor de bewoner. Als het slachtoffer de voordeur opent, wordt hij gelijk door de man tegen zijn keel geslagen waardoor hij achterover valt. Op de grond ontstaat vervolgens een worsteling tussen het slachtoffer en dader 1. De dader drukte de mond van het slachtoffer dicht zodat hij niet kon gillen en gaf hem 4 tot 5 vuistslagen tegen het hoofd. Tijdens de worsteling hoorde het slachtoffer dader 1 spreken met een tweede dader. Het slachtoffer heeft dader 2 niet gezien, die liep meteen naar de kelder die onder de trap is gelegen.

  Rotterdam

  Donderdag 12 september 2019

  Wie herkent schutter woning Transvaalstraat?

  Rotterdam - Een woning aan de Transvaalstraat is in de nacht van maandag 19 op dinsdag 20 augustus meerdere keren beschoten. Er raakte niemand gewond. De schutter ging er vandoor op een scooter. Politie komt graag in contact met mensen die meer informatie hebben.

  Rotterdam

  Maandag 24 juni 2019

  Overvaller wisselkantoor maakt enorm bedrag buit

  Rotterdam - Wanneer een medewerkster van Western Union op 21 juni 2018 op haar werk aankomt en de deur opent, staat ineens een onbekende man bij haar. Hij bedreigt de vrouw en eenmaal binnen weet hij een enorm geldbedrag buit te maken.

  Rotterdam

  Dinsdag 18 juni 2019

  Wie plaatste explosief bij shishalounge Schiedamseweg?

  Rotterdam - De eigenaar verlaat die 1 december zijn zaak rond half twee ’s nachts. Om 10 uur ’s morgens, als hij opstaat, hoort hij dat zijn zaak is vernield. Hij springt meteen in zijn auto en trof een enorme ravage. Er is een grote ruit binnen gesneuveld, glaswerk is kapot en uiteraard het rolluik. De eigenaar is compleet van slag. Maar wat misschien nog meer een reden is om de dader hiervan op te sporen; er hadden gewonden, misschien zelfs wel doden kunnen vallen bij deze explosie.

  Rotterdam
  Zwaar vuurwerk gebruikt bij aanslagen op familie

  Rotterdam - Twee explosies door zwaar vuurwerk veroorzaakten in juli 2018 levensgevaarlijke situaties in twee woningen van een Rotterdamse familie. De politie vermoedt dat beide aanslagen door dezelfde dader(s) zijn veroorzaakt. Het motief achter de aanslagen is waarschijnlijk geld, maar ook andere scenario’s zijn denkbaar.

  Rotterdam

  Donderdag 6 juni 2019

  Wie herkent deze Golf GTI?

  Rotterdam - Op zondag 12 mei werd om 23:00 uur in de Joubertstraat meerdere keren geschoten. Een geparkeerde auto en scooter werden geraakt. Kort erna troffen agenten een uitgebrande Volkswagen in de Jalonstraat. De auto is vermoedelijk betrokken bij het schietincident. De politie spreekt graag met mensen die de Golf GTI eerder hebben gezien.

  Rotterdam

  Maandag 27 mei 2019

  Daders gezocht overval Esso tankstation Rotterdam

  Rotterdam - Vrijdag 16 november, even na 22.00, komt een donker geklede man uit de bosjes uit de richting van de parkeerplaats bij de Adriaan de Jongstraat, Rotterdam-IJsselmonde. Hij loopt de winkel van tankstation Esso aan de Adriaan Volkerlaan binnen, bedreigt de 19-jarige medewerkster met een zwart vuurwapen en eist geld. De jonge vrouw schrikt enorm en overhandigt hem de kassalade. Daarna rent hij weg, richting dezelfde bosjes waar hij uit kwam, en durft de medewerkster de politie te bellen.

  Rotterdam
  Politie zoekt getuigen van overval op bejaard echtpaar

  Rotterdam - Vrijdagmorgen 19 oktober op klaarlichte dag overviel een onbekende man op de Rotterdamse Multatulistraat een bejaard echtpaar dat net terugkeerde van een griepprik. Alle informatie die de politie helpt in het onderzoek is welkom!

  Rotterdam

  Donderdag 16 mei 2019

  Poging doodslag door vermoedelijke auto-inbreker

  Rotterdam - Een hardloper sprak op woensdag 27 maart een man aan die leek te willen inbreken in een auto. Dat moest hij op een haar na met de dood bekopen.

  Rotterdam

  Dinsdag 14 mei 2019

  Politie zoekt getuigen in onderzoek fatale brand Hilledijk

  Rotterdam - Op 29 april heeft de politie een 54-jarige Rotterdammer aangehouden die verdacht wordt van betrokkenheid bij de fatale brandstichting, waarbij op zaterdagmiddag 13 april de 27-jarige Robert Hendrix uit Rotterdam om het leven kwam. De verdachte zit vast, de politie komt graag nog in contact met mensen die meer informatie hebben over wat er in het pand aan de Hilledijk gebeurde.

  Rotterdam

  Dinsdag 7 mei 2019

  Wie sloeg 27-jarige man knock-out?

  Rotterdam - Een bewoner van de Professor Poelslaan opende nog even zijn brievenbus voordat hij naar binnen ging. Opeens werd hij zomaar uit het niets knock-out geslagen. De politie zoekt de agressieve dader. (Her)kent u hem?

  Rotterdam

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Rotterdam

  Instellen

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement