Gezochte personen in Rotterdam

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Rotterdam of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Rotterdam heeft nu een eigen 112 Facebook pagina

  Vannacht

  Politie zoekt getuigen beroving Persoonskade

  Rotterdam - De politie zoekt getuigen van een beroving op de Persoonskade. Een 20-jarige man werd daar beroofd van zijn tas door twee mannen van wie hij een scooter wilde kopen. Bij de achtervolging van de daders loste een van hen een schot.

  Rotterdam

  Vrijdag 16 april 2021

  Wie stal voor een vermogen aan VVV bonnen uit een basisschool?

  Rotterdam - Op woensdag 2 december 2020 rond 16.00 uur is een man duidelijk op zoek naar waardevolle spullen in basisschool De Korf in Rotterdam. Hij vindt daarbij een grote hoeveelheid aan VVV bonnen en wisselt deze diezelfde dag en de dagen daarop in bij verschillende winkels. Wie herkent deze man?

  Rotterdam

  Dinsdag 27 april 2021

  Wie overviel Coop supermarkt aan de Bredenoord?

  Rotterdam - Zondagmiddag 17 januari iets voor 18.00 uur pleegden twee mannen met een mes een overval op de supermarkt aan de Bredenoord. De schrik zat er goed in bij de verkopers. Agenten kwamen snel naar de winkel in IJsselmonde en spraken met getuigen.

  Rotterdam

  Dinsdag 20 april 2021

  Politie roept 2 jonge mannen op zich te melden

  Rotterdam - De politie roept twee jonge mannen, die op 31 december rond 18.20 uur flessen wasbenzine kochten bij een supermarkt in Schiebroek, op zich te melden. De wasbenzine is mogelijk gebruikt bij het aansteken van een brand in een school in Schiebroek rond 23.15 uur diezelfde avond.

  Rotterdam

  Dinsdag 13 april 2021

  Wie is de overvaller van een snackbar in Rotterdam?

  Rotterdam - Op woensdag 10 februari rond 12.45 uur stapte een man de snackbar op de Binnenhof in Rotterdam binnen. Hij kwam daar alleen niet om snacks te kopen, maar om de snackbar te overvallen. Hij bedreigde de medewerkster met een vuurwapen en eiste geld. Wie weet wie deze overvaller is?

  Rotterdam

  Dinsdag 6 april 2021

  94-jarige vrouw na babbeltruc sieraden kwijt

  Rotterdam - Op donderdag 25 februari 2021, omstreeks 16:00 uur werd er aangebeld bij 94-jarige vrouw. Ze deed open omdat er waarschijnlijk een familielid zou komen. De bewoonster zag de man en de vrouw staan die de dag ervoor ook al langs waren geweest. Ze wilden toen de buurt verkennen want ze hadden net een huis gekocht aan de Rotterdamse Rijweg. Voordat ze iets kon vragen, stapte de vrouw gelijk naar binnen, gevolgd door de man.

  Rotterdam

  Donderdag 18 maart 2021

  Wie herkent de verdachten ongeregeldheden Rotterdam?

  Rotterdam - Het onderzoeksteam van Rotterdam heeft de eerste beelden openbaar gemaakt van de verdachten die betrokken waren bij de forse ongeregeldheden van maandag 25 januari jl. in Rotterdam. Zij worden onder meer gezocht voor openlijke geweldpleging, diefstal, vernieling en/ of brandstichting. Wie herkent ze?

  Rotterdam

  Woensdag 17 maart 2021

  Vrouw twee keer achter elkaar mishandeld

  Rotterdam - Een jonge vrouw met een scooter wordt tweemaal kort na elkaar op straat, vlakbij het centrum, mishandeld door verschillende mannen. Ze loopt een gebroken neus en een breuk in haar oogkas op en verwondingen over haar hele lichaam. De daders worden verdacht van poging tot doodslag.

  Rotterdam

  Woensdag 3 februari 2021

  Wie is deze jongeman die een straatroof pleegde?

  Rotterdam - Een vrouw stapte op zondag 25 oktober 2020 rond 15.30 uur uit de bus bij de halte Conradstraat. Daar, vlakbij het Centraal Station, wordt haar telefoon uit haar handen gerukt door een jongen op de fiets. De verdachte en zijn maatje staan op beeld. Wie is de jongeman die de straatroof pleegde?

  Rotterdam

  Vrijdag 22 januari 2021

  Gezocht - fietsende auto-inbreker Anthony Fokkerweg

  Rotterdam - Een man fietst woensdag 7 oktober de parkeergarage van het Scheepvaart en Transportcollege aan de Anthony Fokkerweg binnen om rond te snuffelen tussen de geparkeerde auto's en vervolgens in één van de auto's zijn slag te slaan. Wie is deze fietsende auto-inbreker?

  Rotterdam

  Donderdag 21 januari 2021

  Getuige gezocht beroving met vuurwapen

  Rotterdam - Op maandagavond 30 november is een man onder bedreiging van een vuurwapen in zijn portiek aan de Spangesekade, door twee mannen beroofd van zijn tas. De daders deden zich voor als nepagenten en hadden mogelijk ook politiekleding aan.

  Rotterdam

  Vrijdag 15 januari 2021

  Wie veroorzaakte de brand aan de Slinge?

  Rotterdam - In de nacht van zaterdag 7 november op zondag 8 november rond 01.00 uur brak er brand uit bij een interieurwinkel aan de Slinge in Rotterdam Zuid.

  Rotterdam

  Maandag 18 januari 2021

  Gezocht – overvaller Marinus Bolkplein

  Rotterdam - Donderdag 10 december overviel een man de Dirk III aan het Marinus Bolkplein in Rotterdam-Alexander. Zondag 20 december werd de Kruidvat in hetzelfde winkelcentrum overvallen. Hoogstwaarschijnlijk door dezelfde man. De politie stelt alles in het werk om te voorkomen dat deze man een derde keer toeslaat. Help ons deze man te vinden en aan te houden.

  Rotterdam

  Dinsdag 8 december 2020

  Informatie gezocht schietincident Nieuwenoord

  Rotterdam - Op zondagavond 20 september rond 23.00 uur ’s avonds vond er een schietincident plaats op de hoek van de Nieuwenoord en Vegelinsoord in Rotterdam. Wie weet meer over dit schietincident?

  Rotterdam

  Zaterdag 7 november 2020

  Wie schoot er op bruine Kia Rio op de Melanchthonweg?

  Rotterdam - Op maandagavond 7 september 2020 rond 22.15 uur werd een bruine Kia Rio beschoten op de Melanchthonweg. Wie weet wie de schutter is? Heeft u meer informatie over dit schietincident? Vul het tipformulier in of bel.

  Rotterdam

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement