Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Gezochte personen in Rotterdam

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Rotterdam of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Hardhandige overvaller Goudsesingel
  18-01-2018

  Rotterdam - Een medewerkster van een beautysalon kreeg op 15 februari 2017 te maken met een hardhandige overvaller.

  Rotterdam
  Wie herkent verdachte dubbele liquidatie Rhijnauwensingel?
  08-01-2018

  Rotterdam - Bij een schietincident op de Rhijnauwensingel in Beverwaard kwamen woensdagavond 20 december twee jonge mannen van 25 en 26 jaar uit Rotterdam om het leven. Vanuit een zwarte Audi werd op hen geschoten. De liquidatie was voorbereid. Op camerabeelden is een verdachte te zien die eerder op de dag uit dezelfde auto stapt op de Rhijnauwensingel. De vluchtauto van de daders was eerder uit Rotterdam-Ommoord gestolen en werd na de liquidaties in brand gestoken op de Kruisweg in Ridderkerk. De politie heeft meerdere onderzoeksvragen, waaronder wie de verdachte op de camerabeelden herkent.

  Rotterdam
  Getuigen gezocht van bedreigingen Club Blu
  15-12-2017

  Rotterdam - De politie is een onderzoek gestart na een reeks bedreigingen tegen Club Blu, waarbij zelfs gebruik is gemaakt van een automatisch wapen. Om de hulp van het publiek in te roepen, worden vanavond beelden getoond in Opsporing Verzocht.

  Rotterdam
  Diefstal pinpas Bergweg
  06-12-2017

  Rotterdam - De politie is op zoek naar man die pint met een pas die de vorige dag gestolen is van een 81-jarige man

  Rotterdam
  Overvallers gezocht dinsdag 28 november Opsporing Verzocht
  28-11-2017

  Rotterdam - De politie is op zoek naar twee mannen die maandag 7 augustus rond 02.00 uur in de nacht een 32-jarige vrachtwagenchauffeur overvielen op de Spaarnestraat achter de Groothandelsmarkt in de Spaanse Polder.

  Rotterdam
  Verdachte mislukte overval geldloper Zwart Janstraat
  21-11-2017

  Rotterdam - Op vrijdagmiddag 24 februari wordt geprobeerd een geldloper van SecurCash te overvallen bij de ING op de Zwart Janstraat in Rotterdam. De dader komt rechtstreeks uit de D-Reizen winkel daar tegenover gelopen.

  Rotterdam
  Politie zoekt getuigen van gewelddadige beroving Pinkterweide
  23-10-2017

  Rotterdam - Rotterdam - Een 28-jarige vrouw uit Dirksland raakte donderdagochtend 5 oktober gewond toen een man haar in het parkje aan de Pinksterweide in Rotterdam met een mes stak en beroofde van haar tas. Kort na de beroving werd een man aangehouden in de omgeving. Die bleek na onderzoek niks met deze beroving te maken te hebben. De politie zoekt verder en komt daarvoor graag in contact met getuigen.

  Rotterdam
  Cold Case: dubbele moord in woning André Gideplaats Rotterdam
  16-10-2017

  Rotterdam - Het pas verliefde stelletje Patricia van Blarcum en Bertus Broek werd op 16 maart 1991 met geweld om het leven gebracht. Dat gebeurde in een woning aan de André Gideplaats in Rotterdam Ommoord. De slachtoffers kwamen om door schoten en messteken.

  Rotterdam
  Man pint met gestolen pas in Rotterdam: wie herkent hem?
  05-10-2017

  Rotterdam - Een 86-jarige man wordt vrijdag 16 juni, slachtoffer van een babbeltruc. Korte tijd later pint deze man 1.250,00 euro van zijn rekening. Wie herkent de man?

  Rotterdam
  Dodelijk schietincident Prins Hendrikkade
  05-09-2017

  Rotterdam - Op maandag 28 augustus 2017, werd op het terras van een café op de Prins Hendrikkade op het Noordereiland, voor de ogen van de andere terrasbezoekers om 22.20 uur een man neergeschoten. Er werd nog geprobeerd om zijn leven te redden, maar hij overleeft het niet. Het slachtoffer is Ergin Basakçi (42) uit Hellevoetsluis, vader van twee tienerdochters. Op de Nassauhaven werd niet veel later de vermoedelijke vluchtauto van de daders brandend terug gevonden. De politie zoekt getuigen. Dinsdag 5 september besteedde Opsporing Verzocht aandacht aan de zaak.

  Rotterdam
  Wie herkent berovers?
  20-08-2017

  Rotterdam - Een 58-jarige man uit Nieuw-Beijerland werd zondagmiddag 20 augustus het slachtoffer van een beroving. De man wilde zijn Breitling horloge verkopen maar werd op de Oldegaarde in Rotterdam mishandeld en daarna beroofd.

  Rotterdam
  Vondst dode baby aan de Antoine Platekade
  03-08-2017

  Rotterdam - Op 3 augustus 2017 vindt een vrouw die haar hond uitlaat omstreeks 09.30 uur een vuilniszak met daarin een dode baby. De vuilniszak ligt tussen planten aan de Antoine Platekade in Rotterdam op de Kop van Zuid.

  Rotterdam
  Maikel Rasoelbaks (44) overleden na mishandeling
  25-07-2017

  Rotterdam - In de 2e Rosestraat in Rotterdam vond in de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 juli 2017 een massale vechtpartij plaats. De 44-jarige Maikel Rasoelbaks werd daarbij zo ernstig mishandeld dat hij een week later overleed.

  Rotterdam
  Wie herkent de verdachte, betrokken bij de invoer van cocaïne in de Rotterdamse haven?
  11-07-2017

  Rotterdam - De politie en het HARC-team onderschepten dinsdag 16 mei ruim 20 kilo cocaïne op een containerterminal in Rotterdam. Daarvoor werd een 49-jarige man aangehouden. Maar er was nog een verdachte bij betrokken. Wie herkent de man?

  Rotterdam
  Slachtoffer mishandeling Coolhaven gezocht
  07-07-2017

  Rotterdam - Vier meisjes pleegden eind mei verschillende mishandelingen om deze te kunnen filmen en op Instagram te plaatsen. Van één van deze mishandelingen, namelijk die van (vermoedelijk) 31 mei op de Coolhaven, is nog geen aangifte gedaan. De politie komt graag in contact met het meisje dat deze dag is lastig gevallen in een speeltuintje nabij de Coolhaven.

  Rotterdam
  Mishandeling Stationsplein Rotterdam
  05-07-2017

  Rotterdam - Een man fietst begin april met zijn vriendin langs het Rotterdamse CS als hij onenigheid krijgt met drie mannen. De drie mannen mishandelen de Rotterdammer. De politie is op zoek naar deze mannen en publiceert camerabeelden.

  Rotterdam
  Wie herkent deze overvaller van tankstation Vaanweg
  03-07-2017

  Rotterdam - Wie is deze man die op maandag 3 mei om 15.40 uur een tankstation aan de Vaanweg in Rotterdam-Zuid overvalt met een mes?

  Rotterdam
  Getuigen en beelden gezocht van schietincident Rotterdam Ommoord
  27-06-2017

  Rotterdam - Zeker 20 rechercheurs onderzoeken een dodelijk schietincident in de Rotterdamse wijk Ommoord. Daarbij kwam zondagavond 28 mei op de Paardebloem de 21-jarige Parsa Maboud uit Zoetermeer om het leven. Ondanks de inzet van veel politiemensen wisten de daders ongezien weg te komen. Wel werd een vluchtauto gevonden op de Zernikeplaats, niet ver van de plek waar het slachtoffer om het leven kwam. De politie is op zoek naar de daders en spreekt nog altijd graag met getuigen.

  Rotterdam
  Oplichter gezocht in Rotterdam-Oost
  23-06-2017

  Rotterdam - De politie is op zoek naar een oplichter die zich voordoet als verwarmingsmonteur. Oudere kwetsbare dames zijn vaak het slachtoffer. Herkent u de man op de beelden?

  Rotterdam
  Wie herkent inbrekers?
  22-06-2017

  Rotterdam - Een tabakszaak aan de Vuurplaat was op vrijdag 20 januari het doelwit van een inbraak. Drie mannen namen o.a. rookwaar en krasloten mee. Het feit dat er camera’s in de winkel hangen, waren ze op dat moment kennelijk vergeten, want al hun handelingen zijn te volgen.

  Rotterdam

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Rotterdam

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk