Gezochte personen in Rotterdam

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Rotterdam of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter

Vanmorgen

Oplichter van 79-jarige vrouw gezocht

Rotterdam - Op donderdag 24 maart 2022 omstreeks 19:00 uur werd een 79-jarige mevrouw gebeld op haar vaste telefoon door een bankmedewerker, tenminste dat zei hij.

Rotterdam
Meerdere schietincidenten en afpersing

Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen en meer informatie over een reeks schietincidenten en een afpersing in de periode van 17 januari tot en met 29 maart van dit jaar.

Rotterdam
Wie herkent de dief?

Rotterdam - Op dinsdag 8 maart is een 84-jarige vrouw slachtoffer geworden van een Babbeltruc in een zorgcentrum aan de Boezemsingel. De verdachte staat goed op beeld. De politie doet onderzoek.

Rotterdam

Vrijdag 20 mei 2022

Wie overvielen de sigarenboer aan de Molenvliet in Rotterdam?

Rotterdam - Op vrijdag 18 februari raasde storm Eunice over ons land. Toch weerhield de storm twee mannen er niet van om een sigarenboer aan de Molenvliet in Rotterdam te overvallen onder bedreiging van een vuurwapen. Heeft u iets gezien of gehoord over deze overval?

Rotterdam

Donderdag 19 mei 2022

Slachtoffer woningoverval in buik en bil gestoken, wie zijn hiervoor verantwoordelijk?

Hoogvliet - Op woensdagochtend 23 oktober 2019 overvielen twee mannen een 49-jarige bewoner van de Abadanstraat in Rotterdam Hoogvliet. Het slachtoffer werd daarbij twee keer in zijn buik en in zijn bil gestoken. Hij hield er een klaplong aan over. De daders staan op camera. Wie zijn deze mannen?

Rotterdam > Hoogvliet

Woensdag 11 mei 2022

Wie heeft de explosie bij Vuurplaat op zijn geweten?

Rotterdam - Zaterdagochtend 26 maart werden bewoners van en rondom de Vuurplaat opgeschrikt door een flinke knal en trillende ramen. Bij de flat De Paperclip vond er een explosie plaatst. Er was veel schade, vooral bij de pizzeria. De politie is een onderzoek gestart en wil weten wie dit op zijn geweten heeft.

Rotterdam

Woensdag 4 mei 2022

Verdachten gewelddadige overval slijterij Schiedamseweg

Rotterdam - De politie is op zoek naar deze verdachten van een gewelddadige overval op een slijterij aan de Schiedamseweg in Rotterdam.

Rotterdam

Dinsdag 26 april 2022

Wie is de pinner die een oude man beroofde van bijna duizend euro?

Rotterdam - Een 74-jarige man is het slachtoffer geworden van 'bankhelpdeskfraude'; een oplichtingstruc waarbij je denkt gebeld te worden door de bank, de bankmedewerker je overtuigt van groot financieel gevaar en je vervolgens aanbiedt te helpen door de rekening te blokkeren en de pasjes in te leveren. Maar met die pasjes gaat een crimineel daarna pinnen om geld van je rekening af te halen. We hebben beelden van de pinner. Wie herkent deze jongeman?

Rotterdam

Donderdag 31 maart 2022

Wie is deze pinner die betrokken is bij fraude?

Rotterdam - Op woensdag 20 oktober 2021 is een oudere dame uit Rotterdam opgelicht waarbij ze een flink geldbedrag kwijt is geraakt. Er zijn beelden van de pinner die geld opnam van haar rekening. Wie is deze pinner?

Rotterdam

Dinsdag 29 maart 2022

Vier overvallen tankstation Groene Kruisweg in Opsporing Verzocht

Rotterdam - Maar liefst vier keer in twee maanden tijd was een tankstation aan de Groene Kruisweg in Rotterdam doelwit van overvallers. Een traumatische ervaring voor de medewerkers. Op dinsdag 8 maart besteden we aandacht aan deze overvallen in Opsporing Verzocht, 20.33 NPO 1. Wie helpt ons verder in het onderzoek naar deze overvallen?

Rotterdam

Woensdag 2 maart 2022

Wie herkent woningovervallers 3e Carnissestraat Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagavond 12 november krijgt een 49-jarige vrouw de schrik van haar leven als zij door een man met een jas van PostNL samen met een andere man in haar woning aan de 3e Carnissestraat in Rotterdam-Zuid wordt overvallen. Een van de mannen heet mogelijk Adil. Wie weet wie ze zijn?

Rotterdam

Woensdag 16 februari 2022

Wie zijn deze inbrekers?

Rotterdam - Op vrijdag 5 november is er ingebroken bij een bedrijf aan de Marten Meesweg in Rotterdam. Er zijn meerdere spullen meegenomen, o.a. een laptop. De inbrekers hebben ook geprobeerd de beveiligde deuren te forceren.

Rotterdam

Vrijdag 11 februari 2022

Wie bedreigden een bewoner aan de Stavenissestraat in Rotterdam?

Rotterdam - Op zaterdagavond 6 maart 2021 probeerden twee mannen een woning binnen te dringen aan de Stavenissestraat in Rotterdam. Daarbij bedreigden ze de bewoner met twee voorwerpen lijkend op een vuurwapen. Wie weet wie de twee mannen zijn die hier verantwoordelijk voor zijn?

Rotterdam

Donderdag 20 januari 2022

Politie zoekt getuigen van beroving Middenhagen

Rotterdam - De politie is op zoek naar drie mannen die woensdag 29 december om ongeveer 12.50 uur op de Middenhagen in Rotterdam een pakketbezorger beroofden.

Rotterdam

Maandag 17 januari 2022

Wie heeft er informatie over de overval op de juwelier in Rotterdam?

Rotterdam - Op dinsdagmiddag 16 november rond 13.45 uur werd de juwelier Siebel aan de Poolsterstraat in Rotterdam overvallen. De overvaller bedreigde het aanwezige personeel met een vuurwapen en nam sieraden mee. Later konden agenten twee mannen aanhouden. Toch is de politie op zoek naar meer informatie, voornamelijk over de vluchtauto. Denkt u mee?

Rotterdam

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement