Gezochte personen in Rotterdam

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Rotterdam of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter Filter

Vrijdag 17 maart 2023

Mishandeling Bgm van Walsumweg Rotterdam-Centrum

Gezochte personen

Rotterdam - Een taxichauffeur kreeg er flink van langs op zaterdagnacht 14 januari tussen 2.10 en 2.45 uur toen hij een klant meenam. De chauffeur reed op de Burgemeester van Walsumweg vlakbij de Kubuswoningen, toen de man hem opeens vanaf de achterbank aanviel. We hebben inmiddels een aanhouding, maar we zijn op zoek naar belangrijke getuigen.

Explosie - Sint Andriesstraat - Rotterdam Zuid

Gezochte personen

Rotterdam - Bewoners krijgen op klaarlichte dag op dinsdag 21 februari de schrik van hun leven als er een explosie is in hun flat. Deze mannen willen we aanhouden. Wie herkent ze?

Vrijdag 10 maart 2023

Schietincident-Middellandplein-Rotterdam

Gezochte personen

Rotterdam - De politie zoekt getuigen die meer kunnen vertellen over een schietincident op het Middellandplein op 8 en 9 februari. Er werd toen twee keer op een café geschoten.

Zaterdag 4 maart 2023

Bedreiging - Beurs - Rotterdam Centrum

Gezochte personen

Rotterdam - Maandagavond 17 oktober 2022 is er een man bedreigd met een vuurwapen in de metro. Er zijn geen gewonden gevallen, maar meerdere passagiers in de metro zijn geschrokken. De politie is een onderzoek gestart.

Vrijdag 3 maart 2023

Bankhelpdeskfraude - Emmalaan - Rotterdam

Gezochte personen

Rotterdam - Eind december worden in een paar dagen tijd drie verschillende mensen slachtoffer van bankhelpdeskfraude, een babbeltruc waarbij iemand zich voordoet als een medewerker van een bank en vervolgens op slinkse wijze je pinpas en pincode afhandig maakt om vervolgens grote bedragen van je rekening te pinnen of er grote aankopen mee te doen. Zo ook op 30 december op de Emmalaan in Rotterdam-Noord waar een 76-jarige vrouw het slachtoffer wordt.

Politie zoekt beelden en getuigen aanslagen op panden

Gezochte personen

Rotterdam - In Rotterdam volgen de aanslagen op woningen en bedrijfspanden elkaar in rap tempo op. Alleen al in februari van dit jaar zijn er ruim tien gepleegd. De meeste incidenten zijn in Zuid

Bankhelpdeskfraude - Grindweg - Rotterdam

Gezochte personen

Rotterdam - Een 76-jarige man uit Rotterdam-Noord wordt het slachtofferbankhelpdeskfraude, een babbeltruc waarbij iemand zich voordoet als een medewerker van een bank en vervolgens op slinkse wijze je pinpas en pincode afhandig maakt om vervolgens grote bedragen van je rekening te pinnen of er grote aankopen mee te doen. De dader staat op beeld, zowel in de portiek van de woning als bij de pinautomaat. Wie herkent hem?

Bankhelpdeskfraude – Jan van Loonslaan - Rotterdam

Gezochte personen

Rotterdam - Eind december worden in een paar dagen tijd drie verschillende mensen slachtoffer van bankhelpdeskfraude, een babbeltruc waarbij iemand zich voordoet als een medewerker van een bank en vervolgens op slinkse wijze je pinpas en pincode afhandig maakt om vervolgens grote bedragen van je rekening te pinnen of er grote aankopen mee te doen. Zo ook op 29 december op de Jan van Loonstraat in Rotterdam-Oost waar een 75-jarige vrouw het slachtoffer wordt.

Zaterdag 25 februari 2023

Explosie - Riederlaan - Rotterdam Zuid

Gezochte personen

Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over een explosie aan de Riederlaan op 8 februari in Rotterdam Zuid. Gelukkig raakte niemand hierbij gewond. De dader(s) sloegen op de vlucht.

Mishandeling – Emmastraat - Rozenburg

Gezochte personen

Rozenburg - Op vrijdag 20 januari 2023 rond 17:50 uur wordt een 63-jarige man uit Rozenburg mishandeld nadat hij een jongen die op het trottoir fietst aan de Emmastraat daarop aanspreekt. Hij krijgt direct een klap tegen zijn oog van de jongen, waardoor het slachtoffer omvalt en op de grond terecht komt. De jongen fietst vervolgens direct door. Het slachtoffer, die met zijn vrouw aan het lopen was, blijft gewond en geschrokken achter. De politie doet onderzoek naar deze laffe daad en roept getuigen op zich te melden.

Mishandeling - Lijnbaan - Rotterdam Centrum

Gezochte personen

Rotterdam - Twee mannen komen nietsvermoedend in een gevecht terecht, waar zij helemaal niets mee van doen hebben. Ze raken hierbij gewond en één zelfs ernstig. Het slachtoffer werd meerdere malen met een scherp voorwerp in zijn rug gestoken.

Donderdag 23 februari 2023

Explosie - Rosestraat - Rotterdam Zuid

Gezochte personen

Rotterdam - De politie zoekt getuigen van de explosie aan de Rosestraat in Rotterdam op 10 februari 2023. Rond 10:55 uur ontplofte een explosief in een portiek aan de Rosestraat. Gelukkig raakte niemand gewond.

Mishandeling - Rotterdam - Zuidplein

Gezochte personen

Rotterdam - Op 6 juli 2022 werd een vrouw in een winkel in het winkelcentrum Zuidplein in Rotterdam lastig gevallen en uiteindelijk mishandeld. De politie toont beelden van de verdachte.

Vrijdag 17 februari 2023

Steekincident-Dreef-Rotterdam Zuid

Gezochte personen

Rotterdam - Een 28-jarige Poolse automobilist is op 12 februari zwaargewond geraakt bij een steekincident op de Dreef in Rotterdam. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De politie is op zoek naar de dader(s).

Zaterdag 11 februari 2023

Aanranding - Gijsingstraat - Rotterdam

Gezochte personen

Rotterdam - Op 23 januari werd een vrouw uit Rotterdam slachtoffer van aanranding. De verdachte staat op beeld.

 

Meer nieuws in Rotterdam

Snelheidscontroles Rotterdam

Flitser A4, Hoogvliet
Schiedam - Pernis
Laatst waargenomen: 14:55 uur
Flitser A15, Pernis
Maasvlakte - Rotterdam
Laatst waargenomen: 14:55 uur
Flitser A15, Rotterdam
Rotterdam - Maasvlakte
Laatst waargenomen: 14:55 uur
Flitser Waalhaven Z.z., Rotterdam
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 14:55 uur
Flitser Westzeedijk, Rotterdam
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 14:55 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent