Gezochte personen in Rotterdam

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Rotterdam of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Rotterdam heeft nu een eigen 112 Facebook pagina

  Gisteren

  Woningoverval Zevenkampse Ring in Rotterdam

  Rotterdam - Op 18 februari 2020 overvielen twee mannen een 31-jarige vrouw in haar woning aan de Zevenkampse Ring. Ze bedreigden de vrouw met de dood en dreigden ook haar - nog geen zes weken oude - baby te doden.

  Rotterdam
  Mogelijk twee keer zelfde dader bij overvallen snackbar Oude Watering

  Rotterdam - Een snackbar aan de Oude Watering in Rotterdam-Zuid is mogelijk twee keer door de zelfde dader overvallen. De eerste overval vond plaats op donderdag 30 januari, de tweede overval precies een week later op 6 februari. De politie zoekt de dader.

  Rotterdam

  Donderdag 9 juli 2020

  Dodelijke Schietpartij Clazina Kouwenbergzoom

  Rotterdam - Een team van twintig rechercheurs onderzoekt de fatale schietpartij van afgelopen vrijdag rond 22.15 uur waarbij een 58-jarige Rotterdammer om het leven kwam. Het team is op zoek naar omwonenden en getuigen die wellicht meer weten over deze zaak. Alle informatie, hoe klein of onbelangrijk deze soms ook lijkt, is welkom.

  Rotterdam

  Dinsdag 30 juni 2020

  Verdachte gezocht van mishandeling vrouw

  Rotterdam - Maandag 6 april, om 15.00 uur ’s middags, werd een vrouw (48) op metrostation Prinsenlaan met een riem mishandeld en discriminerend beledigd. Zij had een man aangesproken die opzettelijk een aantal keer vlak voor haar voeten op de grond spuugde. Een omstander wist de dader bij het slachtoffer weg te halen. Wellicht dankzij hem is het bij lichte verwondingen gebleven. De angst en schrik zitten er bij de vrouw echter nog altijd goed in. Wij zijn op zoek naar deze verdachte en naar de behulpzame jongeman die een belangrijke getuige is.

  Rotterdam

  Dinsdag 23 juni 2020

  Politie zoekt verdachten mishandeling CS

  Rotterdam - De politie zoekt de verdachten van een mishandeling die plaats vond in de nacht van zaterdag 29 februari op zondag 1 maart rond 02.45 uur op het Centraal Station in Rotterdam.

  Rotterdam

  Dinsdag 26 mei 2020

  Politie zoekt drie verdachten van schietincident Coolhaven

  Rotterdam - Een 25-jarige man werd op dinsdagavond 17 maart 2020 op de Coolhaven in Rotterdam rond 22.45 uur met een pistool geslagen en in zijn kuit geschoten. De politie is dringend op zoek naar de drie verdachten van het schietincident.

  Rotterdam

  Donderdag 14 mei 2020

  Politie zoekt brutale dief slijterij Harculo

  Rotterdam - De politie zoekt een brutale dief die op 26 januari flessen drank stal bij een slijterij op de Harkulo in Rotterdam.

  Rotterdam

  Maandag 27 april 2020

  Getuigen schietpartij Dadeltuin gezocht

  Rotterdam - De politie zoekt getuigen van een schietpartij op de Dadeltuin in Rotterdam die plaats vond op zondag 22 maart rond 18.00 uur. Bij dit incident raakte een 19-jarige Rotterdammer zwaar gewond.

  Rotterdam

  Donderdag 16 april 2020

  Wie is de onbekende man die een kind probeerde mee te nemen?

  Rotterdam - Op vrijdag 13 september heeft een onbekende man een 4-jarig jongetje van het schoolplein proberen te halen. Wie is deze man? Kijk mee naar de compositietekening.

  Rotterdam

  Zaterdag 28 maart 2020

  Beroving Boergoensevliet Rotterdam-Zuid

  Rotterdam - Wie herkent de twee jongens die worden verdacht van het stelen van een mobiele telefoon? De verkoop via Markplaats verloopt helemaal anders. Eén stapt in de auto van het slachtoffer en bedreigt hem uiteindelijk met een vuurwapen, waarna het duo met het mobieltje vlucht richting Kromme Zandweg. Zoals op de foto is te zien, draagt één van de verdachten een opvallend geel jack. Wie herkent hem of de andere jongeman?

  Rotterdam

  Donderdag 26 maart 2020

  Wie herkent deze autospiegeldief

  Hoek van Holland - In de nacht van dinsdag 28 januari 2020 op woensdag 29 januari 2020 werden in Hoek van Holland autospiegels verwijderd van twee verschillende voertuigen, vermoedelijk door de bekabeling door te knippen. Van beide diefstallen zijn er beelden beschikbaar, waarop de verdachte te zien is.

  Rotterdam > Hoek van Holland

  Donderdag 27 februari 2020

  Wie herkent deze fietsendief?

  Rotterdam - Zaterdag 26 oktober rond 16.15 uur is er op de Siciliëboulevard een zwarte elektrische fiets gestolen, van het merk Stella Vicenza. De verdachte staat op camera. Herkent u hem?

  Rotterdam

  Zaterdag 15 februari 2020

  Meer getuigen gezocht voor mishandeling Sumatraweg

  Rotterdam - Naar aanleiding van een ruzie op de Sumatraweg waarbij een zwaargewonde man werd aangetroffen op oudejaarsavond, hield de politie vijf verdachten aan. Toch lijkt het dat er meerdere mensen bij betrokken waren. Daarom nogmaals een oproep aan getuigen, die nog niet met de politie hebben gesproken, om zich te melden.

  Rotterdam

  Woensdag 13 november 2019

  Wie beroofde man van zijn tas op Gouvernestraat?

  Rotterdam - Op zondagavond 25 augustus rond 22:30 uur liep het slachtoffer in de Gouvernestraat op weg naar huis. Opeens kreeg hij een duw in zijn rug en werd hij door drie mannen beroofd van zijn tas. De politie roept getuigen op zich te melden.

  Rotterdam

  Dinsdag 22 oktober 2019

  Inbrekers KFC Binnenwegplein gezocht

  Rotterdam - Op zaterdag 31 augustus wordt de bedrijfsleider van de Kentucky Fried Chicken onaangenaam verrast als hij via de achteringang van zijn restaurant op het Binnenwegplein naar binnen wil gaan. De deur staat open en de vuilnisbakken, die hij echt de voorgaande avond had binnen gezet, staan buiten. Ook binnen staat de deur open en nog vervelender, de deur van de kluis ook. Er blijkt een geldbedrag te zijn weggenomen.

  Rotterdam

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Rotterdam

  Instellen

  Meer nieuws in Rotterdam

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement