Gezochte personen in Schiedam

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Schiedam of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Maandag 13 juli 2020

  Overval op KPN winkel in Schiedam

  Schiedam - Op donderdag 17 oktober 2019 iets voor 21:00 uur overviel een man de KPN winkel in de Nieuwe Passage in Schiedam. Hij staat op beeld. Wie herkent hem?

  Schiedam

  Woensdag 29 april 2020

  Welke drie mannen overvielen supermarkt Dieselstraat?

  Schiedam - Het was die zaterdagochtend heel vroeg, rond 6.10 uur, toen er drie medewerkers bezig waren met de bevoorrading van de supermarkt aan de Dieselstraat. Er kwam net een vrachtwagen binnengereden met vers brood. Via de deur die aan de achterzijde openstond, komen de drie gemaskerde mannen binnen. De drie medewerkers en de vrachtwagenchauffeur moeten onder bedreiging van de messen op de grond gaan liggen.

  Schiedam

  Woensdag 19 februari 2020

  Politie zoekt getuigen dodelijke schietpartij Schiedam

  Schiedam - Op 28 december 2019 vond er een schietpartij plaats in een woning aan de Boomgaardstraat in Schiedam. Hierbij overleed een 26-jarige man uit Rijswijk. De politie onderzoekt door wie en waarom hij is neergeschoten. Het schietincident gebeurde die avond tussen 19.00 en 20.00 uur. De recherche komt graag in contact met iedereen die mogelijk iets van het incident af weet of gezien heeft.

  Schiedam

  Donderdag 16 maart 2017

  Wie herkent daders van gewelddadige poging overval?

  Schiedam - Een 73-jarige man werd op woensdag 9 december bijna het slachtoffer van een overval. Maar hij verzette zich en wist de twee daders met enkele klappen zijn huis uit te jagen. De mannen staan op camerabeelden van de portiek van de flat. Wie herkent ze?

  Schiedam

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Schiedam

  Instellen

  Meer nieuws in Schiedam

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement