Gezochte personen in Schiedam

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Schiedam of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Donderdag 18 april 2019

  Bumperklever schiet op medeweggebruiker A20

  Schiedam - Op zaterdagochtend 1 december 2018 ontstond er een levensgevaarlijke situatie op de A20. Terwijl een man naar huis reed, werd hij beschoten door de inzittenden van een zwarte Volkswagen Up. De kogel raakte de zijkant van de auto en is zelfs in de bestuurdersstoel terecht gekomen. Gelukkig kwam het slachtoffer met de schrik vrij, maar de politie beschouwt het incident als poging doodslag of moord. Inmiddels heeft de politie op 8 april een verdachte aangehouden. Hij zit vast en wordt verhoord en de politie zet het onderzoek voort.

  Schiedam

  Donderdag 7 maart 2019

  Wie herkent overvallers supermarkt Nolenslaan Schiedam

  Schiedam - Vier medewerkers van de Lidl-supermarkt aan de Monseigneur Nolenslaan werden 22 januari 2018 gegijzeld door overvallers. De twee mannen waren uit op de inhoud van de kluis. Nadat ze hun buit binnen hadden, dwongen ze twee medewerkers mee in een auto. Wie herkent deze overvallers of heeft andere informatie die kan helpen in het onderzoek?

  Schiedam

  Woensdag 13 februari 2019

  Sluwe babbeltruc op Nieuwe Damlaan in Schiedam

  Schiedam - Een 92-jarige Schiedamse is slachtoffer geworden van een sluwe babbeltruc waarbij honderden euro’s van haar zijn gestolen. Een van de daders deed of zij de nieuwe buurvrouw was en wist zo het vertrouwen van de vrouw te winnen. De politie is op zoek naar hen.

  Schiedam

  Maandag 4 februari 2019

  Belager 84-jarige vrouw Schiedam gezocht

  Schiedam - Zaterdagmiddag 5 januari beroofde een man een bejaarde dame van haar tas aan de Delflandseweg. De 84-jarige Schiedamse werd om ongeveer 17:15 uur omver gelopen en kwam lelijk ten val. Ze werd overgebracht naar een ziekenhuis waar bleek dat ze haar arm en jukbeen had gebroken.

  Schiedam

  Donderdag 16 maart 2017

  Wie herkent daders van gewelddadige poging overval?

  Schiedam - Een 73-jarige man werd op woensdag 9 december bijna het slachtoffer van een overval. Maar hij verzette zich en wist de twee daders met enkele klappen zijn huis uit te jagen. De mannen staan op camerabeelden van de portiek van de flat. Wie herkent ze?

  Schiedam

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Schiedam

  Instellen

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement