Gezochte personen in Schiedam

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Schiedam of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter Filter

Zaterdag 16 september 2023

Explosie - De Brauwweg - Schiedam

Gezochte personen

Schiedam - Bij een horecagelegenheid Het Paleis aan de De Brauwweg in Schiedam heeft op 7 september een explosie plaatsgevonden. De spreekt graag getuigen.

Donderdag 20 juli 2023

Openlijke geweldpleging - Bernardus IJzerdraadsingel - Schiedam

Gezochte personen

Schiedam - Dinsdagavond rond 23.00 uur werd een 21-jarige Schiedammer mishandeld door een groep jongens op de Bernardus IJzerdraadsingel in Schiedam. Hij raakte hierbij gewond. De politie zoekt getuigen.

Donderdag 11 mei 2023

Unidentified dead woman - Thorbeckesingel - Schiedam

Niet geïdentificeerd persoon

Schiedam - In the autumn of 2005, a red suitcase was seen lying in the canal at Thorbeckesingel, in a residential neighbourhood in Schiedam, the Netherlands. The suitcase was there for some time. A municipality landscape contractor wanted to remove the suitcase and took it out of the water. The suitcase was found to contain the body of a young woman.

Vrijdag 10 februari 2023

Woninginbraak - Lisztplein - Schiedam

Gezochte personen

Schiedam - Dinsdagmiddag 22 november is er ingebroken in een woning aan het Lisztplein. De inbrekers namen sieraden mee. Wie zijn deze inbrekers?

Vrijdag 14 oktober 2022

Wie weet meer over een explosie aan 't Hof van Spaland in Schiedam?

Gezochte personen

Schiedam - Het is zondag 14 augustus om half zes in de ochtend als bewoners aan de Hof van Spaland in Schiedam worden opgeschrikt door enorm harde knallen. Dat blijkt om twee explosies te gaan in de Albert Heijn. Gelukkig raakt hier niemand bij gewond, maar we zijn natuurlijk wel meteen een onderzoek begonnen na het incident.

Donderdag 29 september 2022

Schiedam

Niet geïdentificeerd persoon

Schiedam - Op Begraafplaats Crooswijk ligt al dertien jaar een jonge vrouw begraven in een naamloos graf. Zij werd woensdag 12 oktober 2005 gevonden. Ze zat, gewikkeld in dekbedovertrekken, in een rode koffer die dreef in de Thorbeckesingel in Schiedam. Het coldcaseteam van de politie zoekt opnieuw de publiciteit om haar identiteit te kunnen achterhalen.

Vermist persoon: Gerrit Nicolaas Lagerwij

Vermiste personen

Schiedam - Gerrit is verdwenen vanaf zijn woonadres in Schiedam. Sindsdien heeft niemand meer iets van hem vernomen. Gerrit is hartpatiënt en het vermoeden bestaat dat hij een einde aan zijn leven wil maken. Hij heeft een tenger postuur, een litteken op zijn rechterbeen vanaf zijn enkel tot aan de lies en een litteken van een blindedarmoperatie. Gerrit loopt moeilijk en trekt met het rechterbeen. Hij droeg vermoedelijk een grijze of blauwe spijkerbroek, een wit met beige T-shirt en sportschoenen.

Vermist kind: Habtemariam Estifanos

Vermiste kinderen

Schiedam - De vermiste is op die bewuste woensdag 8 januari 2020, om 16:00 uur, vanaf haar woning te Schiedam weggegaan om een stukje te wandelen. Zij heeft zich op 7 januari 2020 ziek gemeld omdat ze verkouden was. Op 8 januari is zij ook niet op school geweest.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent