Gezochte personen in Sittard-Geleen

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Sittard-Geleen of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vannacht

  Supermarktovervaller gezocht

  Geleen - Maandagavond 21 december werd een supermarkt op de Zuidhof in Geleen overvallen. Een jonge man rent rond 19.45 uur de supermarkt binnen. Hij bedreigt enkele medewerkers met een vuurwapen en probeert op die manier geld buit te maken. Wanneer een andere medewerker van de supermarkt de verdachte vast pakt, trekt de verdachte zich los en vlucht de winkel uit. Saillant detail is dat hij het vuurwapen in de supermarkt achterlaat. Hij gaat er te voet vandoor.

  Sittard-Geleen > Geleen

  Vrijdag 22 januari 2021

  Wie herkent de verdachten van een gewelddadige beroving op de Heinseweg in Sittard?

  Sittard - Op zaterdagmiddag 15 augustus 2020 wordt een jongeman uit Sittard op gewelddadige wijze beroofd van zijn scooter.

  Sittard-Geleen > Sittard

  Dinsdag 13 oktober 2020

  Man gewond bij schietincident Bradleystraat

  Sittard - Een man van 38 jaar raakte zaterdagavond 12 september gewond bij een schietincident op de Bradleystraat in Sittard.

  Sittard-Geleen > Sittard

  Zondag 28 juni 2020

  Wie (her)kent deze Sittardse supermarkt overvaller?

  Sittard - Het is zaterdagavond 1 februari als rond 19.30 uur twee verdachten een supermarkt aan de Bremstraat in Sittard binnen stormen. Ze bedreigen het aanwezige personeel en klanten met een steekwapen.

  Sittard-Geleen > Sittard

  Maandag 8 juni 2020

  Babbeltruc bij bejaarde vrouw

  Geleen - Twee vrouwen hebben zich in de afgelopen carnavalsperiode een woning van een 84-jarige vrouw binnen gepraat en daar haar portemonnee gestolen. Wanneer een van de verdachten vervolgens met de pinpas van het slachtoffer geld probeert te pinnen, wordt ze op bewakingsbeelden vastgelegd. Om tot identificatie van de verdachten te komen, worden deze beelden nu vrijgegeven.

  Sittard-Geleen > Geleen

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Sittard-Geleen

  Instellen

  Meer nieuws in Sittard-Geleen

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement