Gezochte personen in Sittard-Geleen

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Sittard-Geleen of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Dinsdag 13 oktober 2020

  Man gewond bij schietincident Bradleystraat

  Sittard - Een man van 38 jaar raakte zaterdagavond 12 september gewond bij een schietincident op de Bradleystraat in Sittard.

  Sittard-Geleen > Sittard

  Zondag 28 juni 2020

  Wie (her)kent deze Sittardse supermarkt overvaller?

  Sittard - Het is zaterdagavond 1 februari als rond 19.30 uur twee verdachten een supermarkt aan de Bremstraat in Sittard binnen stormen. Ze bedreigen het aanwezige personeel en klanten met een steekwapen.

  Sittard-Geleen > Sittard

  Maandag 8 juni 2020

  Babbeltruc bij bejaarde vrouw

  Geleen - Twee vrouwen hebben zich in de afgelopen carnavalsperiode een woning van een 84-jarige vrouw binnen gepraat en daar haar portemonnee gestolen. Wanneer een van de verdachten vervolgens met de pinpas van het slachtoffer geld probeert te pinnen, wordt ze op bewakingsbeelden vastgelegd. Om tot identificatie van de verdachten te komen, worden deze beelden nu vrijgegeven.

  Sittard-Geleen > Geleen

  Woensdag 4 december 2019

  Overvaller frituur gezocht

  Geleen - Donderdagavond 7 november wordt er een poging overval op een frituur aan de Dahliastraat gepleegd. Deze gebeurtenis is vastgelegd op beeld. Wie herkent de verdachte die dit op zijn geweten heeft?

  Sittard-Geleen > Geleen

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Sittard-Geleen

  Instellen

  Meer nieuws in Sittard-Geleen

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement