Gezochte personen in Veenendaal

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Veenendaal of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Donderdag 19 augustus 2021

  Gewapende overval op supermarkt

  Veenendaal - Woensdagavond 17 februari werd rond 20.15 uur een winkel aan de Paddestoelenlaan overvallen door twee personen. Zij bedreigden het personeel en gingen er daarna op een zwarte scooter vandoor. Kort daarna werd een van de verdachten aangehouden in de trein.

  Veenendaal

  Dinsdag 4 mei 2021

  Poging overval tankstation

  Veenendaal - Op dinsdag 30 maart rond 20.45 uur werd door twee personen geprobeerd het tankstation aan de Smalle Zijde in Veenendaal te overvallen. In de shop van het tankstation kwamen twee personen in het donker gekleed naar binnen. Een van de personen had een vuurwapen bij zich en de tweede verdachte een mes. Uiteindelijk was het niet gelukt, maar we willen deze twee verdachten wel graag vinden.

  Veenendaal

  Maandag 3 mei 2021

  Pizzabezorger van scooter beroofd

  Veenendaal - Op maandagavond 15 maart rond 20.30 uur wordt een 17-jarige pizzabezorger uit Veenendaal op de Lindenlaan in Veenendaal met zijn bezorgscooter door een man met een vuurwapen tot stoppen gedwongen. De straatrover eist zijn scooter en gaat er met de scooter vandoor.

  Veenendaal

  Donderdag 11 maart 2021

  Gewapende overval

  Veenendaal - Op zaterdagavond 6 februari werd rond 19.45 uur de Jumbo aan het Prins Willem-Alexanderpark overvallen. Met een geldbedrag vlucht de dader in de richting van de Dahliastraat, waar hij linksaf via een steeg uit het zicht verdwijnt.

  Veenendaal

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Veenendaal

  Instellen

  Meer nieuws in Veenendaal

  © 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement