Gezochte personen in Veenendaal

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Veenendaal of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Donderdag 28 mei 2020

  Overval op snackbar Veenendaal

  Veenendaal - Op donderdagavond 6 februari wordt een snackbar aan de Valleistraat in Veenendaal overvallen. Een overvaller komt met een groot mes de zaak binnen en eist geld. De eigenaresse vlucht echter een halletje in en trekt de deur dicht. De overvaller vlucht dan zonder buit.

  Veenendaal

  Dinsdag 10 december 2019

  Bankpas gestolen en daarna mee gepind in Veenendaal

  Veenendaal - Op zaterdagmiddag 5 januari gaat een vrouw met haar dochter winkelen in het centrum van Veenendaal. Rond één uur rekent zij haar aankopen af bij een winkel aan de Hoofdstraat. Zij betaalt met haar bankpas en pincode. Daarbij heeft zij niet in de gaten dat haar pincode wordt afgekeken. Wel valt haar op dat een vrouw dicht bij haar in de buurt staat. Daarna moet zij enkele minuten in de winkel wachten omdat haar dochter een retour-formulier in moet vullen. Daarbij staat dezelfde vrouw weer vlak bij haar in de buurt. Kennelijk slaagt de vrouw erin ongemerkt de portemonnee uit haar tas te rollen, de twee bankpasjes eruit te halen en de portemonnee weer terug in de tas te doen, zodat het slachtoffer pas later de diefstal zou ontdekken. Met de bankpas wordt geld gepind en met internetbankieren wordt er geld van de spaar- naar de lopende rekening overgeboekt.

  Veenendaal

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Veenendaal

  Instellen

  Meer nieuws in Veenendaal

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement