Gezochte personen in Veenendaal

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Veenendaal of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter Filter

Donderdag 29 september 2022

Onderzoek naar overleden man in water

Gezochte personen

Veenendaal - In het water van het Valleikanaal is het lichaam gevonden van de 48-jarige Mariusz Siemek uit Polen. Hij is door verdrinking om het leven gekomen.

Donderdag 23 juni 2022

Gewapende straatroof Veenendaal

Gezochte personen

VEENENDAAL - In de nacht van vrijdag 20 op zaterdag 21 mei heeft een 28-jarige man via Snapchat rond 01.40 uur op de Petrus Paulus Rubensstraat in Veenendaal met een persoon afgesproken. Als hij daar aan komt rijden, ziet hij een man staan en parkeert zijn bestelbus. Zij spreken daar kort met elkaar, waarna er opeens een tweede man verschijnt, die een vuurwapen in zijn hand heeft. De twee mannen horen duidelijk bij elkaar, bedreigen het slachtoffer en beroven hem van zijn geld. Dan weet het slachtoffer weg te rennen en gaan de straatrovers er te voet in de richting van de Adriaen van Ostadelaan vandoor. Een getuige ziet hen kort daarna nog op de Doctor Colijnstraat rennen.

Dinsdag 31 mei 2022

Diefstal pakketjes uit koeriersbus

Gezochte personen

Veenendaal - Een man steelt een koeriersbus die even later wordt teruggevonden. Uit de bus is een aantal pakketjes verdwenen.

Maandag 30 mei 2022

Vrouw slachtoffer van gewelddadige beroving in Veenendaal

Gezochte personen

Veenendaal - Een 22-jarige vrouw is op vrijdagavond 22 april slachtoffer geworden van een gewelddadige beroving. De politie zoekt getuigen.

Dinsdag 26 april 2022

Inbrekers in woning overlopen

Gezochte personen

Veenendaal - Een 84-jarige vrouw kreeg dinsdag 22 maart rond 22.30 uur de schrik van haar leven. Ze trof namelijk twee mannen in haar woning aan de Fluitersstraat in Veenendaal aan. Nadat de vrouw werd beroofd zijn de mannen er vandoor gegaan. Ze zijn in onbekende richting gevlucht.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent