Gezochte personen in Woerden

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Woerden of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter Filter

Donderdag 1 december 2022

Schietincident - Leidsestraatweg - Woerden

Gezochte personen

Woerden - In de nacht van dinsdag 15 op woensdag 16 november rond 02.15 uur kwam de melding binnen van schoten die werden gehoord aan de Leidsestraatweg in Woerden. De politie is op zoek naar getuigen en camerabeelden.

Maandag 21 november 2022

Man (81) voor ruim 24.000 euro opgelicht

Gezochte personen

Woerden - Een 81-jarige man wordt gebeld door een zogenaamde bankmedewerker die wat vreemde transacties op zijn rekening ziet. Deze babbeltruc komt veel voor, maar deze keer weten de daders het slachtoffer een enorme buit te ontfutselen: meer dan 24.000 euro.

Donderdag 20 oktober 2022

Vrouw van bankpas bestolen

Gezochte personen

Woerden - Een oudere dame slachtoffer is geworden van de inmiddels beruchte telefonische bankmedewerkers-truc. In dit geval gaat het om een vrouw van 85 uit Woerden bij wie begin juli de bankpas wordt gestolen. Er zijn beelden van de pinner.

Donderdag 1 september 2022

Inbraak bedrijfspand Woerden

Gezochte personen

WOERDEN - Pandjeswinkel 'Used Products' in Woerden is in één maand drie keer bezocht door inbrekers. Niet alle keren wisten de daders de winkel binnen te komen. De laatste poging was in de nacht van 5 op 6 juli. Toen probeerden de daders ook toe te slaan bij fotozaak Bij Veerman. Daarbij is één verdachte aangehouden.

Donderdag 17 maart 2022

Winkeldief steelt dure jassen

Gezochte personen

Woerden - Op zaterdagmiddag 30 oktober steelt een winkeldief vijf dure jassen van het merk Arc’Teryx bij de Zwerfkei Buitensport aan de Jaap Bijzerweg in Woerden. De dader staat goed op beeld.

Woensdag 16 februari 2022

Insluiping bouwkeet Woerden

Gezochte personen

Woerden - Op donderdagmiddag 14 oktober vindt kort na vier uur een insluiping in een grote bouwkeet aan de Houttuinlaan in Woerden plaats. De insluiper steelt twee laptops en een telefoon. Een getuige ziet dat de verdachte na de insluiping op een tegenovergelegen parkeerplaats (Polanerbaan) in een zilverkleurige Opel Corsa stapt en wegrijdt.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent