Gezochte personen in Woerden

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Woerden of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter Filter

Zondag 9 juni 2024

Plofkraak – Voorstraat – Woerden

Gezochte personen

Woerden - In de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 juni vond rond 04.45 uur een plofkraak plaats bij een winkelpand in de Voorstraat. De plofkrakers hadden het gemunt op de geldautomaat in het pand. Na de plofkraak vluchtten de twee verdachten op een motorscooter. Heeft u iets gezien of gehoord wat de politie kan helpen bij het onderzoek? Of bezit u camerabeelden? Deel het met ons!

Vrijdag 3 mei 2024

Oplichting - Rijstraat - Woerden

Gezochte personen

Woerden - Een 86-jarige vrouw wordt op woensdag 17 januari helaas opgelicht en staat in alle vertrouwen zelfs haar trouwringen af. Wie is de koerier en pinner die haarscherp op beeld staat?

Diefstal uit auto - Hans Memlingstraat – Woerden

Gezochte personen

Woerden - Donderdagnacht 7 maart wordt een auto-eigenaar voor de tweede keer slachtoffer van inbraak in zijn auto. Dit gebeurde aan de Hans Memlingstraat in Woerden. De dieven zijn vastgelegd op beeld. Wie zijn ze?

Woensdag 24 april 2024

Beroving met geweld – Exercitieveld – Woerden

Gezochte personen

Woerden - In Woerden is een 14-jarige jongen beroofd op maandagavond 22 april. De jongen werd op de kermis in Woerden mishandeld door een groep jongeren en beroofd van zijn persoonlijke spullen. Heb jij iets gezien? Meld het nu!

Dinsdag 5 maart 2024

Brandstichting – Albert Cuypstraat – Woerden

Gezochte personen

Woerden - Gisteravond, zondag 3 maart, is een auto in brand gestoken die geparkeerd stond aan de Albert Cuypstraat. Wij komen graag in contact met mensen die meer weten over de mogelijke toedracht.

Donderdag 29 februari 2024

Insluipingen - Rietveld - Woerden

Gezochte personen

Woerden - In de periode tussen 4 december 2023 en 15 januari 2024 zijn er meerdere insluipingen geweest en het vermoeden is dat één persoon daarvoor verantwoordelijk is. Wie herkent hem?

Zondag 10 december 2023

Ongeval - Eikenlaan - Harmelen

Gezochte personen

Harmelen - Een 4-jarige kindje raakte zaterdagavond 2 december gewond bij een ongeval in Harmelen. De veroorzaker van het ongeval is echter doorgereden, de politie zoekt getuigen van het ongeval.

Bankhelpdeskfraude – Meulmansweg, Kalverstraat – Woerden, Harmelen

Gezochte personen

Woerden - In Woerden werd op maandag 24 april een 79-jarige man opgelicht voor ruim €2800. De man zijn vertrouwen werd gewonnen, waarna er misbruik van hem werd gemaakt. Wie is deze gewetenloze man die pint met de gestolen pinpas?

Zaterdag 2 december 2023

Explosie – Rijnstraat – Woerden

Gezochte personen

Woerden - Op 29 november vond rond 01.45 uur een explosie plaats bij een bedrijfspand aan de Rijnstraat. De politie doet onderzoek. Heb jij informatie of iets gezien? Tip ons!

Donderdag 5 oktober 2023

Bankpasfraude - Rijnstraat – Woerden

Gezochte personen

Woerden - Op een donderdagochtend wordt een 66-jarige vrouw uit gemeente Woerden opgelicht door een zogenaamde bankmedewerker. De vrouw wordt overtuigd om haar bankpas en pincode af te geven om fraude te voorkomen. Degene die met de gestolen pinpas pint staat op beeld. Omdat de verdachte mogelijk minderjarig is, wordt hij geblurd getoond. Ben of ken jij deze jongen? Meld je dan nu!

Zaterdag 30 september 2023

Mishandeling - Wagenstraat - Woerden

Gezochte personen

Woerden - Donderdag 28 september rond 10:15 uur heeft er een mishandeling plaatsgevonden aan de Wagenstraat in Woerden. Hierbij is een 63-jarige man mishandeld. De politie is op zoek naar getuigen.

Donderdag 28 september 2023

Diefstal met geweld - Reijerscopse Overgang - Harmelen

Gezochte personen

Harmelen - Gisteravond zijn twee minderjarige jongens met geweld beroofd onder dreiging van vuurwapen(s). De jongens zaten samen op een bankje aan de Reijerscopse Overgang in Harmelen, als opeens meerdere personen rennend op hen afkomen. Wij komen graag meer te weten over dit incident.

Woensdag 23 augustus 2023

Steekincident - Johan van Oldenbarneveltlaan - Woerden

Gezochte personen

Woerden - Bij een steekincident op de Johan van Oldenbarneveltlaan in Woerden raakte zaterdagochtend 19 augustus een 24-jarige man uit Woerden gewond aan zijn been. En een 28-jarige man uit Gouderak raakte lichtgewond. Wie heeft meer informatie of heeft gezien wat er is gebeurd?

Vrijdag 7 juli 2023

Bankpasfraude - oplichting - Harmelen

Gezochte personen

Harmelen - Een telefoontje van een nep-bankmedewerkster kwam een 80-jarige vrouw uit Harmelen duur te staan. Ze gaf haar bankpas en pincode mee aan een koerier. Later die dag pinnen twee mannen in totaal 4.500 euro van haar rekening. Van deze pinners zijn beelden. Weet jij wie dit zijn?

Donderdag 29 juni 2023

Diefstal uit woning - Park Oudeland - Woerden

Gezochte personen

Woerden - Een 76-jarige dame zit op maandag 13 maart op een gezamenlijk balkon te genieten van het weer en heeft haar voordeur op een kleine kier laten staan. Als de vrouw terug komt, merkt ze op dat haar laptop is weggenomen. Wie herkent de laptop-dief, die tussen 14:20u en 15:10u vermoedelijk heeft toegeslagen?

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement