Gezochte personen in Zwolle

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Zwolle of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter

Donderdag 29 september 2022

Vermist persoon: Bennie Dijkslag

Vermiste personen

Zwolle - De 62-jarige Bennie is sinds 29 augustus 2022 vermist uit Zwolle. Hij is het laatst gezien in Berkum, een wijk in Zwolle. Het is onbekend waar hij naartoe is vertrokken.

Most wanted: Voortvluchtige nazir ahmad chaudhry

Most wanted

Zwolle - Nazir Chaudhry is op 12 mei 1999 veroordeeld tot 5 jaar gevangenisstraf. Hij is veroordeeld voor zware mishandeling, met de dood tot gevolg, op zijn 3-jarige stiefzoon. Chaudhry was in afwachting van zijn rechtszaak vrijgelaten. Sinds zijn veroordeling is Chaudhry niet meer gezien. Chaudhry heeft een licht getinte huid en is kaal.

Most wanted: Voortvluchtige sharif korz

Most wanted

Zwolle - Korz is veroordeeld tot 12 jaar gevangenisstraf voor medeplichtigheid aan moord.

Leo Majorlaan - Zwolle

Gezochte personen

Zwolle - We doen onderzoek naar een verdachte situatie op zaterdag 20 augustus rond 14:30 uur. Een jong kind werd vastgepakt door een nog onbekende jongeman.

Onzedelijk betasten – Zwolle

Gezochte personen

Zwolle - We zoeken deze man omdat hij er van wordt verdacht twee jonge vrouwen onzedelijk te hebben betast in Zwolle in 2019 en 2021. Hij droeg tussen 2019 en 2021 dit opvallende spijkerjack en mogelijk draagt hij het nog steeds. We weten wel wie hij is, maar niet waar hij verblijft. Hij reisde in genoemde periode vooral tussen Zwolle en Zwartsluis.

Maandag 25 april 2022

Schietincident- Floresstraat- Zwolle

Gezochte personen

Zwolle - Bij een schietincident in een restaurant van McDonald’s aan de Floresstraat in Zwolle zijn woensdagavond 30 maart twee doden gevallen. Het gaat om een 57-jarige man en een 62-jarige man, beiden uit Zwolle. Woensdagavond laat heeft een 32-jarige man zich op het politiebureau van Deventer gemeld. Deze man gaf aan dat hij betrokken was geweest bij het schietincident met dodelijke afloop in Zwolle. De man is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het dodelijke schietincident in Zwolle. Uit onderzoek van de politie lijkt het aannemelijk dat het om een incident gaat dat gericht was op de twee slachtoffers.

Zondag 17 april 2022

Beroving - Wezenlandenpark - Zwolle

Gezochte personen

Zwolle - Op zaterdag 28 maart rond 22.45 uur werden een meisje en een jongen beroofd door drie jongens in het Wezenlandenpark in Zwolle. Daarbij werden zij bedreigd met een mes. Het meisje is hierbij licht gewond geraakt. De jongens gingen ervandoor met een jas, portemonnee en een telefoon. Vermoedelijk zijn ze richting het Achterdijkspad gevlucht.

Dinsdag 18 januari 2022

Beroving- Holtenbroekerdijk- Zwolle

Gezochte personen

Zwolle - Op maandag 20 december werd op de Holtenbroekerdijk in Zwolle een vrouw beroofd. Dat gebeurde iets voor negen uur ’s avond. Het 28-jarige slachtoffer fietste in de richting van de Twistvlietbrug toen ze iemand achter zich hoorde rennen. Ze werd bij haar zadel gepakt en van haar fiets getrokken, waardoor ze op de grond viel. Er ontstond een worsteling met de daders, maar gelukkig wist het slachtoffer weg te komen.

Mishandeling- Rijnlaan- Zwolle

Gezochte personen

Zwolle - Op maandag 20 december rond 10.15 uur werd een jongen van 12 jaar mishandeld bij een supermarkt aan de Rijnlaan in Zwolle. De jongen had zijn fiets op de grond gelegd, waardoor de man er niet langs kon. De man heeft de jongen vervolgens bij de keel vastgegrepen. De jongen kon ontkomen doordat een vrouw de man aansprak waarop de man de jongen los liet.

Woensdag 12 januari 2022

Winkeldiefstal Zwolle

Gezochte personen

Zwolle - Op 4 september 2021 probeerden twee mannen en een vrouw meerdere Iphones te stelen bij een elektronicawinkel in Zwolle. Een alerte beveiliger wist dit te voorkomen.

Dinsdag 19 oktober 2021

Beroving park Engelse werk

Gezochte personen

Zwolle - Op zondag 26 september rond 04.00 uur werd een 18-jarige jongen uit Zwolle in het Engelse werk door vier personen beroofd van zijn air pods. Hij raakte lichtgewond maar wist te ontkomen.

Donderdag 10 juni 2021

Wie zit achter autobranden?

Gezochte personen

Zwolle - Wie kan iets vertellen over een tweetal autobranden in Zwolle? Binnen 24 uur hebben in de wijk Stadshagen twee autobranden plaatsgevonden waarbij de betrokken voertuigen volledig zijn uitgebrand. Ondanks dat het in beide incidenten om brandstichting gaat, is het niet duidelijk of beide zaken met elkaar te maken hebben.

Vrijdag 4 juni 2021

Poging brandstichting in woning, wie heeft informatie?

Gezochte personen

Zwolle - In de nacht van zondag 9 op maandag 10 mei is bij een woning aan de Evertsenstraat in Zwolle geprobeerd brand te stichten.

Woensdag 2 juni 2021

Politie zoekt daders van brandstichting auto

Gezochte personen

Zwolle - In de wijk Stadshagen ging in de nacht van dinsdag 4 op woensdag 5 mei een auto in vlammen op. In december vorig waar brandde op dezelfde locatie ook al een auto uit.

Dinsdag 9 februari 2021

Diefstal gereedschap speeltuin

Gezochte personen

Zwolle - Bij een inbraak in een opslagcontainer van een speeltuin aan de Trompstraat hebben onbekenden diverse tuingereedschappen gestolen. Dit gebeurde op 15 januari tussen 02:00 en 03:30 uur.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent