Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Gezochte personen in Zwolle

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Zwolle of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Diefstal uit tas in supermarkt
  14-12-2017

  Zwolle - Een inwoonster van Zwolle doet op vrijdag 15 september boodschappen bij een supermarkt aan de Dobbe.

  Zwolle
  Diefstal uit fietstas
  14-12-2017

  Zwolle - Op dinsdagmiddag 19 september parkeert een inwoonster van Zwolle haar fiets voor een winkel op de Assendorperstraat.

  Zwolle
  Vrouw gewond na bekogeling met stenen
  19-10-2017

  Zwolle - Op zaterdagavond 22 juli fietst een inwoonster van Zwolle vanuit de stad over de Van Wevelinkshovenstraat met haar vriend. Vanuit het niets wordt de vrouw bekogeld met een steen die gegooid wordt vanaf de bovenste verdieping van de parkeergarage.

  Zwolle
  Pinpas gestolen bij drogist
  05-10-2017

  Zwolle - Een 24-jarige inwoonster van Zwolle werd op dinsdagmiddag 13 juni bestolen van haar portemonnee. Korte tijd later rekent een onbekende man goederen af met haar pinpas bij een drogist aan de Dobbe. Dit is vastgelegd door bewakingscamera’s.

  Zwolle
  Man pint met gestolen pinpas
  05-10-2017

  Zwolle - Een 75-jarige inwoonster van Zwolle wordt op maandagmiddag 10 juli bestolen van haar portemonnee in een supermarkt aan de Dobbe.

  Zwolle
  Man pint met gestolen pinpas
  07-09-2017

  Zwolle - In de nacht van 22 op 23 juli pint een onbekende persoon met een pinpas die niet van hem is. Deze pinpas is kort daarvoor gestolen bij een woninginbraak aan de Herfterlaan. De onbekende pinner, die een opvallende jas draagt, is vastgelegd op bewakingsbeelden.

  Zwolle
  Diefstal bril bij opticien
  27-07-2017

  Zwolle - Op maandagmiddag 8 mei steelt een duo 3 dure merkzonnebrillen bij een opticien aan de Diezerstraat. Het onbekende stel en de diefstal staan duidelijk op bewakingsbeelden.

  Zwolle
  Diefstal iPhone uit winkel
  14-07-2017

  Zwolle - Op vrijdag 26 mei nemen twee mannen een Iphone 7 weg uit een winkel aan de Diezerstraat. De mannen weten het alarm ongemerkt los te koppelen en de telefoon ongemerkt mee te nemen. De mannen en de diefstal staan duidelijk op beeld. Wie kent of herkent dit onbekende duo?

  Zwolle
  Diefstal pinpas bejaarde vrouw
  14-07-2017

  Zwolle - Op vrijdagochtend 31 maart wordt een 82-jarige vrouw ongemerkt bestolen van haar pinpas. Hiermee worden na die tijd grote bedragen van haar rekening gepind. Op bewakingsbeelden van een supermarkt aan de Forelkolk is te zien hoe een onbekend stel haar pincode afkijkt wanneer de vrouw haar boodschappen afrekent. Dezelfde man van het onbekende stel is ook op bewakingsbeelden van een andere supermarkt te zien wanneer er geld van haar rekening wordt gepind.

  Zwolle
  Briefschrijver in verband met woningoverval 2003 gezocht
  11-07-2017

  Zwolle - In de vroege ochtend van donderdag 10 juli 2003 werd een 79-jarige bloemenhandelaar in zijn woning aan de Biltweg in Zwolle overvallen. De alleenstaande man werd door twee onbekende mannen in zijn huis overvallen, mishandeld, met een mes gestoken en vastgebonden met tape. De daders gingen er zonder buit vandoor. Op basis van aangetroffen DNA sporen werden later alsnog twee verdachten aangehouden. Ondanks deze aanhoudingen heeft het rechercheteam nog verschillende vragen. Zo is er in het onderzoek in 2004 een anonieme tip via een brief binnen gekomen. Het rechercheteam wil graag met de schrijver van deze brief in contact komen.

  Zwolle
  Poging diefstal uit autobedrijf
  15-06-2017

  Zwolle - Op zaterdagmiddag 13 mei probeert een onbekende man autosleutels uit een kluis van een autobedrijf aan de Molenland weg te nemen. Een medewerker van het bedrijf betrapt de onbekende man met de sleutel van de kluis in zijn hand en stuurt de onbekende man weg. Een collega weet nog snel foto’s van de man te maken.

  Zwolle
  Diefstal/verduistering Iphone
  13-06-2017

  Zwolle - Op zondag 26 februari tijdens de carnaval, verliest een 25-jarige inwoonster van Zwolle haar iPhone in een snackbar aan de Luttekestraat.

  Zwolle
  Poging wisseltruc
  18-05-2017

  Zwolle - Op donderdag 23 februari komt een vrouw bij de apotheek aan het Straussplein in Zwolle en wil een tube van €3 betalen met €100.

  Zwolle
  Diefstal telefoon
  04-05-2017

  Zwolle - Op dinsdag 28 maart steelt een onbekende man een telefoon vanaf een balie in een winkel aan de Diezerstraat. De man en de diefstal staan zeer duidelijk op bewakingsbeelden.

  Zwolle
  Diefstal parfum
  04-05-2017

  Zwolle - Een onbekende vrouw nam op donderdag 2 maart een fles parfum ter waarde van 69,- weg uit een winkel aan de Diezerstraat. Wanneer het personeel de vrouw en haar vriendin aanspreken en vragen om in haar tas te mogen kijken, verlaten ze acuut de winkel.

  Zwolle
  Diefstal parfums
  06-04-2017

  Zwolle - Op 15 februari nemen twee onbekende vrouwen meerdere dure verpakkingen parfum weg uit een winkel aan de Diezerstraat. De twee dames en de diefstal zijn op bewakingsbeelden vastgelegd.

  Zwolle
  Man prikt autobanden lek
  28-03-2017

  Zwolle - Op 9 en 30 januari 2017 werden tot twee keer toe de 4 banden van de auto van aangeefster op de oprit van haar woning in de wijk Aa-landen te Zwolle door een onbekend persoon lek gestoken. Van de dader zijn camerabeelden opgenomen. Op 3 juli 2016 werden er door dezelfde dader varkensvleesresten gedeponeerd op de auto van aangeefster. Ook werden er resten van varkens door de brievenbus gestopt. Het lijken zeer doelgerichte acties te zijn geweest.

  Zwolle
  Inbraak Menso Altingcollege
  09-03-2017

  Zwolle - Op 7 december 2016 omstreeks 03:30 uur is er ingebroken bij het Menso Altingcollege in Zwolle. Op het eerste gezicht leek het erop dat de inbrekers bij de loge van de conciërge een aantal geldkistjes weggenomen hadden. Maar de volgende dag bleek dat ook de brandkast was leeggeroofd. In totaal is er voor ongeveer €1000 aan contant geld en VVV-bonnen weggenomen. Op de camerabeelden is te zien dat twee mannen omstreeks 03:30 uur de school binnen komen en daarna bijzonder snel het alarmsysteem uitschakelen.

  Zwolle
  Diefstal parfums
  12-01-2017

  Zwolle - Op 22 november 2016 in de middag loopt een man in de Douglas aan de Diezerstraat in Zwolle. Hij maakt een vreemde indruk op de verkoopster en zegt haar dat hij alleen even kijkt. Een half uur nadat de man weggaat, komt hij weer terug. Later blijken zes doosjes parfum te zijn weggenomen. Uit de beelden blijkt dat de onbekende man de doosjes parfum klaarzet. Als hij na een half uur terugkeert, doet een andere man de parfums in een vermoedelijk geprepareerde tas en loopt de winkel uit zonder te betalen.

  Zwolle
  Zakkenrollen en pinnen
  12-01-2017

  Zwolle - Op woensdag 6 augustus 2016, tussen 14:00 uur en 16:00 uur, ging een 85 jarige vrouw winkelen in Zwolle. Ze is niet goed ter been en loopt met een rollator. Aan het handvat van de rollator had ze haar tas hangen met daarin haar portemonnee.

  Zwolle

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zwolle

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk