Gezochte personen in Zwolle

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Zwolle of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Zwolle heeft nu een eigen 112 Facebook pagina

  Dinsdag 19 oktober 2021

  Beroving park Engelse werk

  Zwolle - Op zondag 26 september rond 04.00 uur werd een 18-jarige jongen uit Zwolle in het Engelse werk door vier personen beroofd van zijn air pods. Hij raakte lichtgewond maar wist te ontkomen.

  Zwolle

  Donderdag 10 juni 2021

  Wie zit achter autobranden?

  Zwolle - Wie kan iets vertellen over een tweetal autobranden in Zwolle? Binnen 24 uur hebben in de wijk Stadshagen twee autobranden plaatsgevonden waarbij de betrokken voertuigen volledig zijn uitgebrand. Ondanks dat het in beide incidenten om brandstichting gaat, is het niet duidelijk of beide zaken met elkaar te maken hebben.

  Zwolle

  Vrijdag 4 juni 2021

  Poging brandstichting in woning, wie heeft informatie?

  Zwolle - In de nacht van zondag 9 op maandag 10 mei is bij een woning aan de Evertsenstraat in Zwolle geprobeerd brand te stichten.

  Zwolle

  Woensdag 2 juni 2021

  Politie zoekt daders van brandstichting auto

  Zwolle - In de wijk Stadshagen ging in de nacht van dinsdag 4 op woensdag 5 mei een auto in vlammen op. In december vorig waar brandde op dezelfde locatie ook al een auto uit.

  Zwolle

  Dinsdag 9 februari 2021

  Diefstal gereedschap speeltuin

  Zwolle - Bij een inbraak in een opslagcontainer van een speeltuin aan de Trompstraat hebben onbekenden diverse tuingereedschappen gestolen. Dit gebeurde op 15 januari tussen 02:00 en 03:30 uur.

  Zwolle

  Maandag 1 februari 2021

  Wie is deze scooterrijder?

  Zwolle - Op zaterdag 31 oktober vond een achtervolging plaats waarbij een scooterrijder tegen een politiebike trapte en de politieman ten val kwam.

  Zwolle

  Maandag 14 december 2020

  Inbraak in bedrijf, wie kent de daders?

  Zwolle - In de nacht van 13 op 14 november is tussen 23:45 en 02:45 ingebroken bij een recyclebedrijf van onder andere katalysatoren aan de Faradaystraat.

  Zwolle
  Twee keer winkeldiefstal in één nacht, wie herkent de daders?

  Zwolle - Op vrijdag 13 november is in twee verschillende winkels in refurbished elektronica ingebroken. Twee mannen wisten die nacht een winkel aan de Nieuwe Veerallee binnen te dringen. Ze gingen er vandoor met verschillende goederen.

  Zwolle

  Maandag 19 oktober 2020

  Explosie bij woning, wie weet wie de dader is?

  Zwolle - In de nacht van vrijdag 11 op zaterdag 12 september 2020 vond een explosie plaats in een woning aan de Puntmos in Zwolle, waarbij een vrouw zwaar gewond raakte. De explosie werd veroorzaakt door een explosief dat in de brievenbus was gestopt. De politie doet onderzoek naar het incident en is op zoek naar getuigen.

  Zwolle

  Donderdag 24 september 2020

  Wie is de man die een restaurant in Zwolle overviel?

  Zwolle - Op zaterdag 8 augustus overviel deze man iets voor 18.00 uur een restaurant aan de Belvedèrelaan in Zwolle. De gemaskerde man bedreigde het personeel met een mes en eiste geld. Medewerkers van het restaurant verweerden zich en de overvaller vluchtte zonder buit het restaurant uit over de Belvedèrelaan in de richting van het Twistvlietpad en de Winterdijkstraat.

  Zwolle

  Maandag 13 juli 2020

  Explosief ontploft in woonwijk

  Zwolle - In de nacht van zaterdag op zondag 31 mei is in de Geleen in Zwolle, even voor 03:00 uur een explosief ontploft. De politie is op zoek naar een persoon die even voor de explosie in de buurt was. Het team heeft beelden uit de omgeving waarop om 2.48 uur een persoon te zien is. Deze man is mogelijk een belangrijke getuige voor het onderzoek. Het is lastig te zien, maar het lijkt of de persoon een petje. Zo'n vier minuten nadat deze persoon de straat inliep, zien we diegene wegrennen. Dat is het moment dat het explosief af gaat.

  Zwolle

  Maandag 7 oktober 2019

  Man mishandeld tijdens uitgaan

  Zwolle - In de nacht van vrijdag 22 op zaterdag 23 maart 2019, rond 03.00 uur, neemt een onbekende man een bezoeker van een uitgaansgelegenheid aan de Voorstraat in Zwolle in de houdgreep.

  Zwolle

  Dinsdag 24 september 2019

  Oudere man opgelicht voor tienduizenden euro's

  Zwolle - Op maandag 13 mei 2019 krijgt een oudere man in zijn woning aan de Voorsterweg in Zwolle bezoek van twee onbekende mannen.

  Zwolle

  Dinsdag 11 september 2018

  Drie vrouwen stelen kleding uit winkel

  Zwolle - Op vrijdag 16 én woensdag 28 februari 2018 stelen drie vrouwen voor een aanzienlijk bedrag kleding bij een kledingwinkel aan de Diezerstraat in Zwolle.

  Zwolle

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zwolle

  Instellen

  Meer nieuws in Zwolle

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement