Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Gezochte personen in Zwolle

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Zwolle of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Gewapende overval op supermarkt
  08-03-2018

  Zwolle - Op maandagavond 19 februari wordt een supermarkt aan de Oude Vismarkt overvallen door een gewapende en gemaskerde man. Hij houdt twee medewerkers van de winkel onder schot met een vuurwapen en gaat er met de inhoud van de kassa vandoor. De overval is gefilmd door bewakingscamera’s.

  Zwolle
  Diefstal pinpas 86 jarige vrouw
  22-02-2018

  Zwolle - Op 20 december doet een oudere dame boodschappen bij de AH aan de Pijmanstraat, pint vervolgens bij de ING en gaat dan naar de Primera in Zwolle Zuid waar zij ook een betaling doet met haar pinpas.

  Zwolle
  Woningoverval
  22-02-2018

  Zwolle - Op 14 februari wordt er bij de bewonder van een huis aan de Biesbosch aangebeld aan de voordeur.

  Zwolle
  Diefstal portemonnee
  08-02-2018

  Zwolle - Op zaterdag 2 december doet een 86-jarige vrouw boodschappen met haar dochter. Zij bergt haar portemonnee na het afrekenen zorgvuldig op.

  Zwolle
  Diefstal laptop en ipad uit school
  08-02-2018

  Zwolle - Op donderdagmiddag 12oktober steelt een onbekende jongeman een tas met een laptop en een ipad uit een school aan de Klokkengieterlaan.

  Zwolle
  Woninginbraak
  25-01-2018

  Zwolle - Op zaterdagavond 9 december rond 19.00 uur wordt ingebroken bij een woning aan de Boswalstraat. Hierbij wordt er voor tienduizenden euro's aan goederen en geld weggenomen. Op bewakingsbeelden is te zien hoe twee onbekende mannen de voordeur forceren en na enkele minuten weer verdwijnen met de buit.

  Zwolle
  Diefstal partij make-up door onbekend stel
  11-01-2018

  Zwolle - Op woensdagmiddag 6 december steelt een onbekend stel een grote partij make-up bij de Kruidvat aan de Kleine A.

  Zwolle
  Diefstal uit tas in supermarkt
  14-12-2017

  Zwolle - Een inwoonster van Zwolle doet op vrijdag 15 september boodschappen bij een supermarkt aan de Dobbe.

  Zwolle
  Diefstal uit fietstas
  14-12-2017

  Zwolle - Op dinsdagmiddag 19 september parkeert een inwoonster van Zwolle haar fiets voor een winkel op de Assendorperstraat.

  Zwolle
  Vrouw gewond na bekogeling met stenen
  19-10-2017

  Zwolle - Op zaterdagavond 22 juli fietst een inwoonster van Zwolle vanuit de stad over de Van Wevelinkshovenstraat met haar vriend. Vanuit het niets wordt de vrouw bekogeld met een steen die gegooid wordt vanaf de bovenste verdieping van de parkeergarage.

  Zwolle
  Pinpas gestolen bij drogist
  05-10-2017

  Zwolle - Een 24-jarige inwoonster van Zwolle werd op dinsdagmiddag 13 juni bestolen van haar portemonnee. Korte tijd later rekent een onbekende man goederen af met haar pinpas bij een drogist aan de Dobbe. Dit is vastgelegd door bewakingscamera’s.

  Zwolle
  Man pint met gestolen pinpas
  05-10-2017

  Zwolle - Een 75-jarige inwoonster van Zwolle wordt op maandagmiddag 10 juli bestolen van haar portemonnee in een supermarkt aan de Dobbe.

  Zwolle
  Man pint met gestolen pinpas
  07-09-2017

  Zwolle - In de nacht van 22 op 23 juli pint een onbekende persoon met een pinpas die niet van hem is. Deze pinpas is kort daarvoor gestolen bij een woninginbraak aan de Herfterlaan. De onbekende pinner, die een opvallende jas draagt, is vastgelegd op bewakingsbeelden.

  Zwolle
  Diefstal bril bij opticien
  27-07-2017

  Zwolle - Op maandagmiddag 8 mei steelt een duo 3 dure merkzonnebrillen bij een opticien aan de Diezerstraat. Het onbekende stel en de diefstal staan duidelijk op bewakingsbeelden.

  Zwolle
  Diefstal iPhone uit winkel
  14-07-2017

  Zwolle - Op vrijdag 26 mei nemen twee mannen een Iphone 7 weg uit een winkel aan de Diezerstraat. De mannen weten het alarm ongemerkt los te koppelen en de telefoon ongemerkt mee te nemen. De mannen en de diefstal staan duidelijk op beeld. Wie kent of herkent dit onbekende duo?

  Zwolle
  Diefstal pinpas bejaarde vrouw
  14-07-2017

  Zwolle - Op vrijdagochtend 31 maart wordt een 82-jarige vrouw ongemerkt bestolen van haar pinpas. Hiermee worden na die tijd grote bedragen van haar rekening gepind. Op bewakingsbeelden van een supermarkt aan de Forelkolk is te zien hoe een onbekend stel haar pincode afkijkt wanneer de vrouw haar boodschappen afrekent. Dezelfde man van het onbekende stel is ook op bewakingsbeelden van een andere supermarkt te zien wanneer er geld van haar rekening wordt gepind.

  Zwolle
  Briefschrijver in verband met woningoverval 2003 gezocht
  11-07-2017

  Zwolle - In de vroege ochtend van donderdag 10 juli 2003 werd een 79-jarige bloemenhandelaar in zijn woning aan de Biltweg in Zwolle overvallen. De alleenstaande man werd door twee onbekende mannen in zijn huis overvallen, mishandeld, met een mes gestoken en vastgebonden met tape. De daders gingen er zonder buit vandoor. Op basis van aangetroffen DNA sporen werden later alsnog twee verdachten aangehouden. Ondanks deze aanhoudingen heeft het rechercheteam nog verschillende vragen. Zo is er in het onderzoek in 2004 een anonieme tip via een brief binnen gekomen. Het rechercheteam wil graag met de schrijver van deze brief in contact komen.

  Zwolle
  Poging diefstal uit autobedrijf
  15-06-2017

  Zwolle - Op zaterdagmiddag 13 mei probeert een onbekende man autosleutels uit een kluis van een autobedrijf aan de Molenland weg te nemen. Een medewerker van het bedrijf betrapt de onbekende man met de sleutel van de kluis in zijn hand en stuurt de onbekende man weg. Een collega weet nog snel foto’s van de man te maken.

  Zwolle
  Diefstal/verduistering Iphone
  13-06-2017

  Zwolle - Op zondag 26 februari tijdens de carnaval, verliest een 25-jarige inwoonster van Zwolle haar iPhone in een snackbar aan de Luttekestraat.

  Zwolle
  Poging wisseltruc
  18-05-2017

  Zwolle - Op donderdag 23 februari komt een vrouw bij de apotheek aan het Straussplein in Zwolle en wil een tube van €3 betalen met €100.

  Zwolle

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zwolle

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk