Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Gezochte personen in Zwolle

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Zwolle of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Gisteren

  Steekpartij in Zwolse wijk Dieze-Oost

  Zwolle - Op woensdag 17 oktober 2018 wordt een 18-jarige jongeman rond 15.30 uur beroofd in de Radewijnsstraat in de wijk Dieze-Oost te Zwolle als hij met een bekende aan het rondlopen is in de wijk.

  Zwolle
  Inbraak bij opticien Grote Markt Zwolle

  Zwolle - Op 12 november 2018 wordt er ‘s nachts ingebroken bij een opticien aan de Grote Markt in Zwolle. Er worden diverse brillen weggenomen.

  Zwolle

  Maandag 4 februari 2019

  Getuigen woningoverval gezocht!

  Zwolle - Op zondagavond 9 december werd een gewelddadige woningoverval gepleegd op een woning aan de Willem Barentszstraat in Zwolle. Om iets voor 22.00 uur werd aangebeld bij de (duplex)woning van het slachtoffer door een pizzabezorger. Deze bestormde hierna samen met twee handlangers de bewoner en zijn vriendin. De man raakte bij de overval gewond aan zijn hoofd. Korte tijd later verdwijnen de overvallers met hun buit.

  Zwolle

  Maandag 14 januari 2019

  Diefstal bij woningcorporatie

  Zwolle - Op woensdagavond 10 oktober 2018 rond 20.00 uur lopen twee negroïde mannen via de hoofdingang het kantoor van een woningcorporatie binnen aan de Veerallee in Zwolle.

  Zwolle

  Donderdag 17 januari 2019

  Diefstal verzorgingsproducten bij drogist

  Zwolle - Op vrijdag 6 juli 2018 steelt een man, met schoudertas, tegen 18:00 uur bij een drogist aan de Wade in Zwolle een grote hoeveelheid verzorgingsproducten.

  Zwolle

  Donderdag 10 januari 2019

  Dure parfums gestolen bij warenhuis

  Zwolle - Op zaterdagmiddag 11 augustus 2018 omstreeks 15:15 uur steelt een man twee zeer dure doosjes parfum uit een warenhuis aan de Nieuwstraat in Zwolle.

  Zwolle

  Woensdag 28 november 2018

  Diefstal duur horloge in Zwolle

  Zwolle - Op woensdagmiddag 8 augustus 2018 neemt een man een duur horloge weg bij een winkel aan het Eiland in het centrum van Zwolle.

  Zwolle

  Woensdag 14 november 2018

  Man gooit tweemaal ruit museum in

  Zwolle - Op vrijdag 17 augustus 2018 rond 22.00 uur gooit een man, aan de kant van de Witvoetsteeg, een ruit in bij een museum aan de Blijmarkt in Zwolle.

  Zwolle

  Maandag 22 oktober 2018

  Plaatsing explosief café Voorstraat

  Zwolle - De politie in Zwolle is dringend op zoek naar mensen die iets gezien hebben wat te maken kan hebben met het aangetroffen explosief op de voordeur van een horecagelegenheid aan de Voorstraat. De granaat werd op woensdagmorgen 10 oktober rond 9 uur ontdekt. Hierop werd direct opgeschaald door de politie en andere hulpdiensten en werd een groot gedeelte van de omgeving afgezet. Aan het einde van de ochtend werd het explosief verwijderd door de Explosieven Opruimingsdienst en werd de omgeving weer vrijgegeven.

  Zwolle

  Donderdag 18 oktober 2018

  Diefstal dure handtas uit winkel

  Zwolle - Uit een winkel aan de Nieuwstraat wordt op donderdagavond 30 augustus 2018 een dure handtas van ruim € 200,- gestolen door een onbekende man en vrouw. Bij het verlaten van de winkel loopt de man met de gestolen tas meteen weg, de vrouw loopt nog even de winkel in maar loopt dan ook snel achter de man aan.

  Zwolle

  Woensdag 17 oktober 2018

  Baksteen door ruit woning

  Zwolle - Op dinsdagmorgen 19 juni 2018 rond 02.00 uur wordt een man die ligt te slapen wakker van het geschreeuw buiten. Het geschreeuw is van twee mannen die vervolgens een baksteen door de ruiten van zijn woning aan de Nieuwstraat gooien.

  Zwolle

  Maandag 1 oktober 2018

  Laffe beroving bejaarde vrouw

  Zwolle - Op vrijdagmorgen 7 september 2018 wordt een 84-jarige vrouw beroofd van haar portemonnee voor haar woning aan de Meervalkolk in Zwolle (Zuid).

  Zwolle
  Diefstal motorfiets bij hotel

  Zwolle - In het weekend van de TT Assen, van zaterdag 30 juni tot en met zondag 1 juli 2018 verblijft een man bij een hotel aan de Stationsweg in Zwolle. Tijdens zijn verblijf wordt zijn zwarte motorfiets van het merk Suzuki gestolen, type GSXR 1000 K7.

  Zwolle

  Dinsdag 11 september 2018

  Drie vrouwen stelen kleding uit winkel

  Zwolle - Op vrijdag 16 én woensdag 28 februari 2018 stelen drie vrouwen voor een aanzienlijk bedrag kleding bij een kledingwinkel aan de Diezerstraat in Zwolle.

  Zwolle

  Woensdag 13 juni 2018

  Tweetal breekt in bij woning Stadshagen

  Zwolle - Op zaterdagavond 9 december rond 19.00 uur wordt ingebroken bij een woning in de wijk Stadshagen. Hierbij wordt er voor tienduizenden euro's aan goederen en geld buitgemaakt. Zelfs de spaarpotten van de kinderen worden weggenomen. Op bewakingsbeelden is te zien hoe twee onbekende mannen de voordeur forceren en na enkele minuten weer verdwijnen met de buit.

  Zwolle

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zwolle

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?