Gezochte personen in Zwolle

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Zwolle of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter

Maandag 25 april 2022

Schietincident- Floresstraat- Zwolle

Zwolle - Bij een schietincident in een restaurant van McDonald’s aan de Floresstraat in Zwolle zijn woensdagavond 30 maart twee doden gevallen. Het gaat om een 57-jarige man en een 62-jarige man, beiden uit Zwolle. Woensdagavond laat heeft een 32-jarige man zich op het politiebureau van Deventer gemeld. Deze man gaf aan dat hij betrokken was geweest bij het schietincident met dodelijke afloop in Zwolle. De man is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het dodelijke schietincident in Zwolle. Uit onderzoek van de politie lijkt het aannemelijk dat het om een incident gaat dat gericht was op de twee slachtoffers.

Zwolle

Zondag 17 april 2022

Beroving - Wezenlandenpark - Zwolle

Zwolle - Op zaterdag 28 maart rond 22.45 uur werden een meisje en een jongen beroofd door drie jongens in het Wezenlandenpark in Zwolle. Daarbij werden zij bedreigd met een mes. Het meisje is hierbij licht gewond geraakt. De jongens gingen ervandoor met een jas, portemonnee en een telefoon. Vermoedelijk zijn ze richting het Achterdijkspad gevlucht.

Zwolle

Dinsdag 18 januari 2022

Mishandeling- Rijnlaan- Zwolle

Zwolle - Op maandag 20 december rond 10.15 uur werd een jongen van 12 jaar mishandeld bij een supermarkt aan de Rijnlaan in Zwolle. De jongen had zijn fiets op de grond gelegd, waardoor de man er niet langs kon. De man heeft de jongen vervolgens bij de keel vastgegrepen. De jongen kon ontkomen doordat een vrouw de man aansprak waarop de man de jongen los liet.

Zwolle
Beroving- Holtenbroekerdijk- Zwolle

Zwolle - Op maandag 20 december werd op de Holtenbroekerdijk in Zwolle een vrouw beroofd. Dat gebeurde iets voor negen uur ’s avond. Het 28-jarige slachtoffer fietste in de richting van de Twistvlietbrug toen ze iemand achter zich hoorde rennen. Ze werd bij haar zadel gepakt en van haar fiets getrokken, waardoor ze op de grond viel. Er ontstond een worsteling met de daders, maar gelukkig wist het slachtoffer weg te komen.

Zwolle

Woensdag 12 januari 2022

Winkeldiefstal Zwolle

Zwolle - Op 4 september 2021 probeerden twee mannen en een vrouw meerdere Iphones te stelen bij een elektronicawinkel in Zwolle. Een alerte beveiliger wist dit te voorkomen.

Zwolle

Dinsdag 19 oktober 2021

Beroving park Engelse werk

Zwolle - Op zondag 26 september rond 04.00 uur werd een 18-jarige jongen uit Zwolle in het Engelse werk door vier personen beroofd van zijn air pods. Hij raakte lichtgewond maar wist te ontkomen.

Zwolle

Donderdag 10 juni 2021

Wie zit achter autobranden?

Zwolle - Wie kan iets vertellen over een tweetal autobranden in Zwolle? Binnen 24 uur hebben in de wijk Stadshagen twee autobranden plaatsgevonden waarbij de betrokken voertuigen volledig zijn uitgebrand. Ondanks dat het in beide incidenten om brandstichting gaat, is het niet duidelijk of beide zaken met elkaar te maken hebben.

Zwolle

Vrijdag 4 juni 2021

Poging brandstichting in woning, wie heeft informatie?

Zwolle - In de nacht van zondag 9 op maandag 10 mei is bij een woning aan de Evertsenstraat in Zwolle geprobeerd brand te stichten.

Zwolle

Woensdag 2 juni 2021

Politie zoekt daders van brandstichting auto

Zwolle - In de wijk Stadshagen ging in de nacht van dinsdag 4 op woensdag 5 mei een auto in vlammen op. In december vorig waar brandde op dezelfde locatie ook al een auto uit.

Zwolle

Dinsdag 9 februari 2021

Diefstal gereedschap speeltuin

Zwolle - Bij een inbraak in een opslagcontainer van een speeltuin aan de Trompstraat hebben onbekenden diverse tuingereedschappen gestolen. Dit gebeurde op 15 januari tussen 02:00 en 03:30 uur.

Zwolle

Maandag 1 februari 2021

Wie is deze scooterrijder?

Zwolle - Op zaterdag 31 oktober vond een achtervolging plaats waarbij een scooterrijder tegen een politiebike trapte en de politieman ten val kwam.

Zwolle

Maandag 14 december 2020

Inbraak in bedrijf, wie kent de daders?

Zwolle - In de nacht van 13 op 14 november is tussen 23:45 en 02:45 ingebroken bij een recyclebedrijf van onder andere katalysatoren aan de Faradaystraat.

Zwolle
Twee keer winkeldiefstal in één nacht, wie herkent de daders?

Zwolle - Op vrijdag 13 november is in twee verschillende winkels in refurbished elektronica ingebroken. Twee mannen wisten die nacht een winkel aan de Nieuwe Veerallee binnen te dringen. Ze gingen er vandoor met verschillende goederen.

Zwolle

Donderdag 24 september 2020

Wie is de man die een restaurant in Zwolle overviel?

Zwolle - Op zaterdag 8 augustus overviel deze man iets voor 18.00 uur een restaurant aan de Belvedèrelaan in Zwolle. De gemaskerde man bedreigde het personeel met een mes en eiste geld. Medewerkers van het restaurant verweerden zich en de overvaller vluchtte zonder buit het restaurant uit over de Belvedèrelaan in de richting van het Twistvlietpad en de Winterdijkstraat.

Zwolle

Maandag 13 juli 2020

Explosief ontploft in woonwijk

Zwolle - In de nacht van zaterdag op zondag 31 mei is in de Geleen in Zwolle, even voor 03:00 uur een explosief ontploft. De politie is op zoek naar een persoon die even voor de explosie in de buurt was. Het team heeft beelden uit de omgeving waarop om 2.48 uur een persoon te zien is. Deze man is mogelijk een belangrijke getuige voor het onderzoek. Het is lastig te zien, maar het lijkt of de persoon een petje. Zo'n vier minuten nadat deze persoon de straat inliep, zien we diegene wegrennen. Dat is het moment dat het explosief af gaat.

Zwolle

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zwolle

Instellen

Meer nieuws in Zwolle

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement