Gezochte personen in Zwolle

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Zwolle of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Zwolle heeft nu een eigen 112 Facebook pagina

  Vannacht

  Wie is deze scooterrijder?

  Zwolle - Op zaterdag 31 oktober vond een achtervolging plaats waarbij een scooterrijder tegen een politiebike trapte en de politieman ten val kwam.

  Zwolle

  Maandag 14 december 2020

  Inbraak in bedrijf, wie kent de daders?

  Zwolle - In de nacht van 13 op 14 november is tussen 23:45 en 02:45 ingebroken bij een recyclebedrijf van onder andere katalysatoren aan de Faradaystraat.

  Zwolle
  Twee keer winkeldiefstal in één nacht, wie herkent de daders?

  Zwolle - Op vrijdag 13 november is in twee verschillende winkels in refurbished elektronica ingebroken. Twee mannen wisten die nacht een winkel aan de Nieuwe Veerallee binnen te dringen. Ze gingen er vandoor met verschillende goederen.

  Zwolle

  Maandag 19 oktober 2020

  Explosie bij woning, wie weet wie de dader is?

  Zwolle - In de nacht van vrijdag 11 op zaterdag 12 september 2020 vond een explosie plaats in een woning aan de Puntmos in Zwolle, waarbij een vrouw zwaar gewond raakte. De explosie werd veroorzaakt door een explosief dat in de brievenbus was gestopt. De politie doet onderzoek naar het incident en is op zoek naar getuigen.

  Zwolle

  Donderdag 24 september 2020

  Wie is de man die een restaurant in Zwolle overviel?

  Zwolle - Op zaterdag 8 augustus overviel deze man iets voor 18.00 uur een restaurant aan de Belvedèrelaan in Zwolle. De gemaskerde man bedreigde het personeel met een mes en eiste geld. Medewerkers van het restaurant verweerden zich en de overvaller vluchtte zonder buit het restaurant uit over de Belvedèrelaan in de richting van het Twistvlietpad en de Winterdijkstraat.

  Zwolle

  Maandag 13 juli 2020

  Explosief ontploft in woonwijk

  Zwolle - In de nacht van zaterdag op zondag 31 mei is in de Geleen in Zwolle, even voor 03:00 uur een explosief ontploft. De politie is op zoek naar een persoon die even voor de explosie in de buurt was. Het team heeft beelden uit de omgeving waarop om 2.48 uur een persoon te zien is. Deze man is mogelijk een belangrijke getuige voor het onderzoek. Het is lastig te zien, maar het lijkt of de persoon een petje. Zo'n vier minuten nadat deze persoon de straat inliep, zien we diegene wegrennen. Dat is het moment dat het explosief af gaat.

  Zwolle

  Maandag 23 maart 2020

  Sexshop overvallen

  Zwolle - Op vrijdag 21 februari rond 18:15 uur komt een gewapende man, vanuit de richting van de Halve Maansteeg een sexshop aan de Ossenmarkt binnen. Hij bedreigt de eigenaar en dwingt hem de kassa leeg te maken. Hij gaat er weer vandoor in de richting van de Halve Maansteeg.

  Zwolle

  Woensdag 26 februari 2020

  Handgranaat aangetroffen bij café

  Zwolle - In het centrum van Zwolle wordt op dinsdag 14 januari een handgranaat ontdekt bij café Bruut aan de Voorstraat. Zowel het café als de eigenaar ervan lijken sinds oktober 2018 doelwit van bedreigingen. De handgranaat werd ontdekt om 08:20. Een gebied rond de Voorstraat werd afgezet en winkels ontruimd zodat de handgranaat veilig kon worden afgevoerd. Uit onderzoek blijkt dat die nacht, om 01:00 uur een man het explosief aan de deur hangt.

  Zwolle

  Dinsdag 4 februari 2020

  Wie beschoot Henk Wolters op oudejaarsavond?

  Zwolle - Dinsdagavond 31 december werd rond 21.40 uur op de Buitengasthuisstraat in Zwolle een zwaargewonde man gevonden. De 52-jarige man is vermoedelijk rond tussen 20.15 en 20.30 uur neergeschoten en daarna overleden aan zijn verwondingen. Opsporing Verzocht en Onder de Loep besteden deze week aandacht aan deze zaak.

  Zwolle

  Dinsdag 14 januari 2020

  Man steelt dure zonnebril

  Zwolle - Rond 14.15 uur komt op zaterdag 23 november een man binnen bij een opticien aan de Diezerstraat in Zwolle. De man gaat met zijn rug naar de zonnebrillen toe staan maar heeft dan al een exemplaar uit het rek gepakt.

  Zwolle

  Maandag 7 oktober 2019

  Man mishandeld tijdens uitgaan

  Zwolle - In de nacht van vrijdag 22 op zaterdag 23 maart 2019, rond 03.00 uur, neemt een onbekende man een bezoeker van een uitgaansgelegenheid aan de Voorstraat in Zwolle in de houdgreep.

  Zwolle

  Dinsdag 24 september 2019

  Oudere man opgelicht voor tienduizenden euro's

  Zwolle - Op maandag 13 mei 2019 krijgt een oudere man in zijn woning aan de Voorsterweg in Zwolle bezoek van twee onbekende mannen.

  Zwolle

  Dinsdag 11 september 2018

  Drie vrouwen stelen kleding uit winkel

  Zwolle - Op vrijdag 16 én woensdag 28 februari 2018 stelen drie vrouwen voor een aanzienlijk bedrag kleding bij een kledingwinkel aan de Diezerstraat in Zwolle.

  Zwolle

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zwolle

  Instellen

  Meer nieuws in Zwolle

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement