Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Faillissementen in Skoatterwald

Bekijk alle faillissementen en surseances van ondernemingen en privé personen in Skoatterwald. Klik op een faillissement voor meer informatie over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm en publicaties zodat je precies weet wat de status van het faillissement of surseance is.

  Woensdag 27 januari 2016

  Opti Business Operations B.V.
  Laatste wijziging faillissement woensdag 27 januari 2016

  Op 27 januari 2016 is het faillissement uitgesproken van Opti Business Operations B.V.. Het insolventienummer is F.03/16/34. Opti Business Operations B.V. is gevestigd in Weert. Opti Business Operations B.V. is actief in de branche Advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  Heerenveen » Heerenveen » Skoatterwald » 8448NA

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Skoatterwald

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?