Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Skoatterwald

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Skoatterwald. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Skoatterwald op onderwerp:

  Woensdag 12 maart 2014

  Metaaldieven aangehouden
  Politienieuws
  Woensdag 12 maart 2014 om 11:01

  Heerenveen - Dankzij een oplettende getuige heeft de politie in de nacht van dinsdag op woensdag een 27 en een 23-jarige, beide inwoners van Heerenveen aan kunnen houden. De verdachten worden ervan verdacht koper te hebben gestolen bij een in aanbouwzijnde woning aan de Willem de Zwijgerlaan.

  Heerenveen » Heerenveen » Skoatterwald

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Skoatterwald

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?