Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in gemeente 's-Gravenhage

Ook zo benieuwd wat er allemaal in gemeente 's-Gravenhage gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over gemeente 's-Gravenhage 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in 's-Gravenhage

Vannacht

Woning Paul Gabriëlstraat 75 Den Haag
Binnenkijken bij   24 minuten geleden

Het adres van deze woning uit 1930 is Paul Gabriëlstraat 75 te Den Haag. Het pand heeft een oppervlakte van 159m² en heeft 7 kamers kamers waarvan 5 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 649.500.

Woning David Blesstraat 11 Den Haag
Binnenkijken bij   24 minuten geleden

Het adres van deze woning uit 2008 is David Blesstraat 11 te Den Haag. Het pand heeft een oppervlakte van 116m² en heeft 4 kamers kamers waarvan 3 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 245.000.

Meer woningen vannacht

Er zijn nog meer woningen gevonden.

Bekijken alle woningen
112 melding Besteld ambulance vervoer naar Bronovolaan in 's-Gravenhage

In de nacht van dinsdag op woensdag 18 juli 2018 om 04:18 is er besteld ambulance vervoer uitgereden naar Bronovolaan te 's-Gravenhage.

Nieuws in omliggende gemeenten

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor 's-Gravenhage

Instellen

Feiten en statistieken 's-Gravenhage

Aantal inwoners 's-Gravenhage
519.988
Waarvan 65+
73.260 (14.1%)
Waarvan allochtoon (westers en niet westers)
270.319 (52.0%)
Meer weetjes en statistieken over 's-Gravenhage
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Winkels in de omgeving

Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

© 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?