Gezochte personen in 's-Gravenhage

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in 's-Gravenhage of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter Filter

Woensdag 16 november 2022

Most wanted: Sherwin Benshomin Windster

Most wanted

's-Gravenhage - Het Openbaar Ministerie heeft op 15 november 2022 Sherwin Windster op de Nationale Opsporingslijst geplaatst.

Donderdag 29 september 2022

Den Haag - Marktweg

Niet geïdentificeerd persoon

's-Gravenhage - Het stoffelijk overschot van een man van Noord-Afrikaanse afkomst, geschatte leeftijd 40 jaar, is op 5 januari 2004 aangetroffen in Den Haag. De man is vermoedelijk door een misdrijf om het leven gekomen. De man had een tatoeage van zwart stippen op zijn linkerschouder. NB: De getoonde foto’s zijn van de man toen hij nog in leven was.

Scheveningen - Zuiderstrand

Niet geïdentificeerd persoon

Scheveningen - Op 29 mei 2002 werd op het strand van Scheveningen een stoffelijk overschot aangetroffen van een man. Het betrof een blanke man met een lengte van ongeveer 175cm.

Op de Noordzee aangetroffen ongeïdentificeerde persoon

Niet geïdentificeerd persoon

Scheveningen - Deze volwassen man is op 26 augustus 2020 aangetroffen op de Noordzee, ongeveer 19 mijl west van Scheveningen.

Most wanted: Mohamed nyabi

Most wanted

's-Gravenhage - Het Openbaar Ministerie heeft donderdag 12 mei Mohamed Nyabi op de Nationale Opsporingslijst geplaatst. Hij wordt onder andere verdacht van betrokkenheid bij grootschalige handel en smokkel van verdovende middelen én een gewelddadige ontvoering in Duitsland.

Maandag 9 mei 2022

Schoten gelost Haringkade

Gezochte personen

Scheveningen - Op woensdagavond 30 maart rond 19.30 uur ziet een getuige dat er door twee jongens die op een scooter zaten geschoten wordt.

Meer nieuws in 's-Gravenhage

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent