Nieuws over Stadsdeel Centrum

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Stadsdeel Centrum. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Stadsdeel Centrum op onderwerp:

  Lichaam aangetroffen in Amsterdam West
  Zondag 15 oktober 2017 om 14:10

  Amsterdam - Donderdagmiddag, 12 oktober 2017, is in Amsterdam West een lichaam onder verdachte omstandigheden aangetroffen.

  AmsterdamStadsdeel Centrum
  AAN ALLE REDACTIES
  Woensdag 11 oktober 2017 om 18:15

  Amsterdam - Vanmiddag vond in Roosteren (Limburg) een politie-inzet plaats waarbij een verdachte door een speciale eenheid van de politie is neergeschoten. Deze verdachte is aan zijn verwondingen overleden.

  AmsterdamStadsdeel CentrumJordaanSchietincident
  Waarschuwingsschot terecht gegeven
  Dinsdag 3 oktober 2017 om 11:16

  Amsterdam - Uit onderzoek is gebleken dat het waarschuwingsschot dat gistermiddag op het Stationsplein is gegeven voorafgaand aan de aanhouding van twee mannen terecht was. Het Openbaar Ministerie heeft deze beoordeling gedaan. De twee mannen zitten nog vast voor een bedreiging, die in de metro op weg naar het CS, was geuit.

  AmsterdamStadsdeel CentrumBurgwallen-Nieuwe ZijdeBedreiging
  Twee aanhoudingen na melding vuurwapenbezit
  Maandag 2 oktober 2017 om 18:06

  Amsterdam - Twee mannen in de leeftijd van 48 jaar zijn maandagmiddag aangehouden, nadat een melding was binnengekomen dat zij mogelijk in het bezit waren van een vuurwapen. Voorafgaand aan de aanhouding is een waarschuwingsschot gelost. Bij de mannen is geen vuurwapen aangetroffen.

  AmsterdamStadsdeel CentrumBurgwallen-Nieuwe ZijdeWapenbezit
  Aangever en vierde verdachte gezocht
  Zaterdag 30 september 2017 om 17:51

  Amsterdam Zuidoost - De politie is op zoek naar een man die gisteravond net buiten het metrostation Bullewijk is beroofd of mogelijk is beroofd door vier jongens. Drie van de vier verdachten zijn aangehouden, echter het slachtoffer heeft zich nog niet gemeld.

  AmsterdamStadsdeel CentrumOverval
  Voortvluchtige Italiaan in Amsterdam aangehouden
  Donderdag 21 september 2017 om 08:23

  Amsterdam - Een speciaal rechercheteam heeft op het Waterlooplein in Amsterdam op 7 september 2017 een voortvluchtige Italiaan aangehouden. De Italiaanse autoriteiten zochten de 33-jarige verdachte in verband met het lidmaatschap van de ‘ndrangheta, een criminele organisatie en ook voor de handel in verdovende middelen.

  AmsterdamStadsdeel CentrumNieuwmarkt/Lastage
  Maserati buitgemaakt bij woningoverval
  Donderdag 14 september 2017 om 15:31

  Amsterdam - Amsterdam – Op donderdagochtend 14 september 2017 is een man gewond geraakt bij een woningoverval in Amsterdam-Zuid. De overvallers hebben een Maserati gestolen. De politie is op zoek naar getuigen.

  AmsterdamStadsdeel CentrumDiefstal
  Getuigenoproep steekincident Oosterdokskade
  Maandag 11 september 2017 om 12:55

  Amsterdam - Zondag 10 september kwam omstreeks 00:05 een melding binnen van een steekincident op de Oosterdokskade. Twee mannen raakten hierbij gewond. De politie zoekt getuigen.

  AmsterdamStadsdeel CentrumNieuwmarkt/LastageSteekincident
  Babbeltruc met bos bloemen
  Woensdag 6 september 2017 om 09:31

  Amsterdam - De recherche heeft in het onderzoek naar oplichters aan de deur drie aanhoudingen verricht. Twee mannen werden afgelopen zondag in Almere aangehouden en een vrouw die al eerder was opgepakt werd gisteren opnieuw gearresteerd. Zij worden verdacht betrokken te zijn bij enkele tientallen oplichtingen die, in Amsterdam en de omliggende plaatsen, aan de deur plaatsvonden. De oplichtingen hebben voornamelijk voor de maand juli plaatsgevonden.

  AmsterdamStadsdeel CentrumOplichting
  Twee jongens aangehouden na reeks overvallen
  Vrijdag 1 september 2017 om 14:01

  Amsterdam - Vrijdag 1 september 2017 zijn twee mannen voorgeleid bij een rechter-commissaris in verband met een reeks gewapende overvallen in Amsterdam-West. De overvallen vonden vooral de laatste maanden plaats. De verdachten, beiden 15 jaar oud, werden afgelopen woensdag door rechercheurs aangehouden. Het rechercheonderzoek is nog in volle gang omdat men precies wil weten of de mannen ook nog bij andere zaken betrokken zijn.

  AmsterdamStadsdeel CentrumOverval
  Fietser ernstig gewond na aanrijding, getuigen gezocht
  Donderdag 31 augustus 2017 om 21:01

  Amsterdam - Op donderdagavond 31 augustus 2017 omstreeks kwart over zes is er op de Amstel, nabij de Halve Maansteeg, een fietser (vrouw) ernstig gewond geraakt na te zijn aangereden door een andere fietser (man). Als gevolg van de botsing kwamen beiden ten val echter de man is na een korte stop weggefietst in de richting van de Munt / Rokin. De ernstig gewonde fietser is met een ambulance en onder motorbegeleiding van de politie met spoed naar een ziekenhuis overgebracht. De politie maakt zich grote zorgen over de gezondheidstoestand van de gewonde fietser. De afdeling Ernstige Verkeersongevallen doet nader onderzoek en neemt de zaak hoog op. De fietser die doorreed is een blanke man, gezeten op een fiets met voorop een zwarte plastic krat. De onderzoekers doen een beroep op de doorrijder om zich te melden. Daarnaast is het team op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van de feitelijke aanrijding op de Amstel. Het onderzoeksteam is telefonisch te bereiken via 0900-8844. Wilt u de informatie digitaal met de politie delen maak dan gebruik van onderstaande link.

  AmsterdamStadsdeel CentrumAanrijding met letsel
  Drie mannen aangehouden voor homo-gerelateerd geweld
  Donderdag 31 augustus 2017 om 13:17

  Amsterdam - Twee mannen van 23 en 27 jaar uit Amsterdam en één man van 25 jaar uit Den Haag zijn aangehouden op verdenking van poging moord of poging doodslag. De drie mannen zouden op zondagochtend 18 juni 2017 twee homoseksuele mannen van 23 en 37 jaar hebben geschopt en geslagen. Een vierde verdachte wordt naar verwachting snel aangehouden.

  AmsterdamStadsdeel CentrumMishandeling
  Drie mannen aangehouden voor homo-gerelateerd geweld
  Donderdag 31 augustus 2017 om 13:17

  Amsterdam - Twee mannen van 23 en 27 jaar uit Amsterdam en één man van 25 jaar uit Den Haag zijn aangehouden op verdenking van poging moord of poging doodslag. De drie mannen zouden op zondagochtend 18 juni 2017 twee homoseksuele mannen van 23 en 37 jaar hebben geschopt en geslagen. Een vierde verdachte wordt naar verwachting snel aangehouden.

  AmsterdamStadsdeel CentrumMishandeling
  Medewerker aangehouden
  Vrijdag 25 augustus 2017 om 13:21

  Amsterdam - Donderdag 24 augustus is een medewerker van de politie-eenheid Noord-Holland aangehouden op verdenking van het schenden van het ambtsgeheim.

  AmsterdamStadsdeel Centrum
  Politie zoekt getuigen achterlaten handgranaat in portiek
  Donderdag 24 augustus 2017 om 11:06

  Amsterdam - De recherche is donderdag 24 augustus 2017 direct een onderzoek gestart, nadat een handgranaat in de Amstelstraat door experts van de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) onschadelijk is gemaakt. Het onderzoeksteam roept getuigen die iets verdachts hebben gezien of meer informatie hebben zich te melden.

  AmsterdamStadsdeel CentrumGrachtengordel-Zuid
  Agenten gewond bij arrestaties
  Maandag 14 augustus 2017 om 13:25

  Amsterdam - Afgelopen weekend zijn drie agenten bij twee verschillende arrestaties gewond geraakt bij incidenten in de binnenstad.

  AmsterdamStadsdeel CentrumMishandeling
  Man en vrouw bestolen terwijl men hulp verleende aan gewonde motorrijder
  Zondag 13 augustus 2017 om 09:35

  Amsterdam - Wie stal de jas en een tas van twee mensen die zaterdagmiddag op de Singel hulp verleenden aan een gewonde motorrijder? De politie zoekt getuigen en of beeldmateriaal om de dader(s) op te sporen.

  AmsterdamStadsdeel CentrumDiefstal
  Vrouw (54) aangehouden na steekincident
  Zaterdag 12 augustus 2017 om 10:54

  Amsterdam - Vrijdagmiddag raakte een hulpverleenster van een zorginstelling gewond, nadat een voormalig patiënt haar op de Eérste Helmerstraat in haar been stak. De verdachte is enkele uren later in Leiden aangehouden.

  AmsterdamStadsdeel CentrumSteekincident
  Pas op voor oplichters met bloemen en pakjes
  Woensdag 9 augustus 2017 om 11:59

  Amsterdam - De politie krijgt de laatste tijd regelmatig aangiften binnen van oplichting van ouderen waarbij hun bankrekening wordt geplunderd. Vaak krijgen de senioren een telefoontje dat een pakje onderweg is of staat er ineens iemand voor de deur met een pakje, plant of bos bloemen.

  AmsterdamStadsdeel CentrumOplichting
  De Pride op zaterdag
  Zondag 6 augustus 2017 om 16:05

  Amsterdam - Er was tijdens de Pride een goede- en gezellige sfeer in het centrum van Amsterdam. Langs de vaarroute van de Canal Parade op de Nieuwe Herengracht, De Amstel, De Prinsengracht en de Korte Prinsengracht stonden als vanouds heel veel toeschouwers. Het omdraaien van de route in vergelijking met voorgaande jaren was een succes. Op de evenementenplekken vonden voor de politie geen noemenswaardige gebeurtenissen plaats en was de sfeer feestelijk.

  AmsterdamStadsdeel CentrumDiefstal

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Stadsdeel Centrum

  Instellen

  Buurten in Stadsdeel Centrum

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk