Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Gezochte personen in Amsterdam

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Amsterdam of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vanmorgen

  Dodelijk schietincident Wittenburg

  Amsterdam - De Amsterdamse recherche is bezig met een uitgebreid onderzoek naar een schietpartij vrijdagavond 26 januari op Wittenburg. De 17-jarige Mohamed Bouchikhi kwam hierbij om het leven. Twee anderen raakten gewond.

  Amsterdam

  Woensdag 16 januari 2019

  Oplichting via mobiel bankieren app

  Amsterdam - Op 18 oktober 2018 wordt tussen 12.20 uur en 12.40 uur met een mobiele telefoon betaald bij een supermarkt aan de Van Woustraat in Amsterdam.

  Amsterdam
  Dierbaar sieraad weggenomen bij straatroof

  Amsterdam - De recherche doet onderzoek naar een straatroof waarbij een sieraad is weggenomen met bijzonder grote emotionele waarde.

  Amsterdam
  Straatroof Polderweg

  Amsterdam - De politie is op zoek naar twee mannen die ervan worden verdacht op vrijdag 5 oktober een andere man te hebben beroofd aan de Polderweg.

  Amsterdam

  Donderdag 10 januari 2019

  Zorgen om vermiste Anthony Djemadi

  Amsterdam - De recherche is bezig met een onderzoek naar de vermissing van de 20-jarige Anthony Djemadi. Hij is sinds 13 november 2018 vermist. De familie en de politie zijn bezorgd om Anthony en doen een beroep op het publiek.

  Amsterdam
  Handgranaat bij hotel aan de Korte van Eeghenstraat

  Amsterdam - De recherche is bezig met een uitgebreid onderzoek naar een handgranaat die is aangetroffen bij een hotel aan de Korte van Eeghenstraat.

  Amsterdam

  Dinsdag 18 december 2018

  Winkeldiefstal Buitenveldertselaan

  Amsterdam - De politie is op zoek naar twee mannen die ervan verdacht worden op maandagmiddag 1 oktober een diefstal te hebben gepleegd bij een winkel aan de Buitenveldertselaan in Amsterdam-Zuid.

  Amsterdam

  Dinsdag 4 december 2018

  Dood Rosleny Magdalena

  Amsterdam - De 28-jarige Rosleny Magdalena is op donderdagochtend 17 november doodgeschoten aan het Maldenhof.

  Amsterdam

  Donderdag 29 november 2018

  Poging tot ontvoering Huigenbos

  Amsterdam - Dinsdagmiddag 10 april 2018 hebben meerdere mannen bij een flat aan Huigenbos geprobeerd een andere man te ontvoeren. De politie doet nog altijd uitgebreid onderzoek naar dit incident en spreekt graag met getuigen.

  Amsterdam

  Donderdag 8 november 2018

  Ramkraak kledingwinkel Van Baerlestraat

  Amsterdam - De politie is op zoek naar twee verdachten die op de vroege woensdagochtend 10 oktober een ramkraak hebben gepleegd bij een kledingwinkel aan de Van Baerlestraat.

  Amsterdam

  Woensdag 31 oktober 2018

  Diefstal uit auto Apollolaan

  Amsterdam - De politie is op zoek naar vier personen die verdacht worden van een auto-inbraak op maandag 11 december 2017. Bij deze inbraak is voor een groot bedrag aan sieraden gestolen

  Amsterdam
  Babbeltruc Brahmsstraat

  Amsterdam - De politie is op zoek naar drie personen die ervan worden verdacht dat zij op zaterdag 17 februari 2018 een hoogbejaarde vrouw door middel van een babbeltruc hebben bestolen.

  Amsterdam

  Dinsdag 30 oktober 2018

  Overval Westcord Fashion Hotel

  Amsterdam - Op dinsdag 1 mei heeft er een overval plaatsgevonden op een hotel aan de Hendrikje Stoffelstraat in Amsterdam. De politie is op zoek naar twee verdachten, waarvan één op beeld staat.

  Amsterdam
  Winkeldiefstal Gelderlandplein

  Amsterdam - De politie is op zoek naar een man die ervan wordt verdacht dat hij op zondag 24 juni voor ruim 1500 euro heeft gestolen uit een sportwinkel aan het Gelderlandplein.

  Amsterdam

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Amsterdam

  Instellen

  Wijken in Amsterdam

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?