Gezochte personen in Amsterdam

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Amsterdam of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Amsterdam heeft nu een eigen 112 Facebook pagina

  Gisteren

  Dodelijk schietincident Van Limburg Stirumplein

  Amsterdam - Zondagavond 14 februari heeft rond 19.55 uur een schietincident plaatsgevonden op het Van Limburg Stirumplein in Amsterdam-West. Hierbij kwam de 29-jarige Roudile Paquay om het leven. Een andere 35-jarige man raakte gewond. Het onderzoeksteam houdt er sterk rekening mee dat beide mannen onschuldige slachtoffers zijn. De recherche is volop bezig met het onderzoek.

  Amsterdam
  Beelden schutter liquidatie Martin van de Pol

  Amsterdam - Op donderdag 4 maart 2021 werd op de Alexander Dumaslaan in Amsterdam-Zuidoost de 56-jarige Martin van de Pol neergeschoten. De politie toont nu beelden van de verdachte.

  Amsterdam
  Gewapende woningoverval IJburg

  Amsterdam - Donderdagochtend 7 januari 2021 overvallen twee mannen met veel geweld en onder bedreiging van een vuurwapen een woning in de Amsterdamse wijk IJburg. De 33-jarige bewoonster wordt geschopt en geslagen, haar 8-jarige dochtertje is op dat moment ook thuis. Uiteindelijk weten de daders een aantal dure sieraden en andere waardevolle eigendommen buit te maken. Een deel van de overval staat op beeld. De politie deelt onder andere deze beelden en verdere details over de zaak in de hoop meer informatie van het publiek te krijgen.

  Amsterdam
  Beschieting voertuig Lodewijk van Deysselstraat-Adele Opzoomerstraat

  Amsterdam - In de nacht van dinsdag 22 op woensdag 23 september 2020 wordt op de hoek van de Lodewijk van Deysselstraat en Adele Opzoomerstraat een auto beschoten. De politie heeft beelden van een verdachte in de zaak en is op zoek naar meer informatie over hem en de beschieting in het algemeen.

  Amsterdam
  Verdachten rellen tijdens demonstraties Museumplein gezocht

  Amsterdam - Naar aanleiding van ongeregeldheden en rellen bij de spontane demonstraties op het Museumplein van 17 en 24 januari 2021 zoekt de politie dringend naar verschillende verdachten van openlijke geweldpleging en deelt daarom duidelijke beelden. Wie herkent deze relschoppers?

  Amsterdam
  Politie zoekt ontsnapte verdachte poging plofkraak in Duitsland

  Amsterdam - De politie brengt beelden naar buiten van verdachte van een poging plofkraak in Duitsland die ontkomen is bij een achtervolging van een gestolen Audi, dwars door de grensregio. In het Limburgse Weert komt de achtervolging tot een einde en wordt in het voertuig explosief materiaal aangetroffen. Twee inzittenden worden aangehouden, een derde ontkomt. De politie deelt nu beelden van deze derde verdachte, in de hoop dat iemand informatie heeft over deze persoon in kwestie.

  Amsterdam
  Aanranding en zware mishandeling Vondelpark

  Amsterdam - Woensdagavond 24 februari wordt een 22-jarige vrouw in het Vondelpark ter hoogte van de uitgang Vossiusstraat aangerand en mishandeld. De politie is op zoek naar een verdachte en heeft beelden van hem.

  Amsterdam

  Dinsdag 6 april 2021

  Geld opnemen met gestolen bankpassen op Bos en Lommerweg

  Amsterdam - Op vrijdag 11 september 2020 worden bij een geldautomaat aan de Bos en Lommerweg grote geldbedragen opgenomen met de gestolen bankpassen van een 85-jarige slachtoffer. De politie geeft beelden vrij van de verdachte van deze geldopnames.

  Amsterdam

  Dinsdag 23 maart 2021

  Overval filiaal pizzaketen Pieter Calandlaan

  Amsterdam - Op donderdag 28 december 2020 omstreeks 22:00 uur wordt een filiaal van een pizzaketen aan de Pieter Calandlaan overvallen. De politie geeft beelden vrij van de overval om achter de identiteit van de overvaller te komen.

  Amsterdam

  Woensdag 31 maart 2021

  Woningoverval Ferdinand Bolstraat: unieke horloges gezocht

  Amsterdam - Een 67-jarige bewoner van de Ferdinand Bolstraat in Amsterdam is op woensdag 9 september 2020 met veel geweld in zijn woning overvallen. Om 20.45 uur dringen meerdere gewapende mannen zijn huis in. Het is het slachtoffer al snel duidelijk dat het de overvallers om de inhoud van de kluis gaat. De bewoner wordt bij deze overval zodanig mishandeld, dat hij in het ziekenhuis moet worden behandeld. Bij deze woningoverval zijn onder meer drie unieke horloges buitgemaakt, maar zijn nooit teruggevonden. De politie roept de hulp in van het publiek, omdat deze unieke exemplaren mogelijk bij horlogeverzamelaars en –liefhebbers zijn opgevallen.

  Amsterdam

  Woensdag 24 februari 2021

  Gewelddadige woningoverval Schutterweg

  Amsterdam - Woensdagavond 15 januari 2020 overvallen twee mannen onder bedreiging van een vuurwapen op gewelddadige wijze een gezin in hun woning aan de Schutterweg in Amsterdam-Noord. In het onderzoek naar deze woningoverval is de vermoedelijke identiteit van één van de verdachten inmiddels duidelijk geworden, van de andere man weet de recherche helaas nog niet wie hij is. Daarom deelt de politie nu beelden van de onbekende verdachte en roept iedereen met informatie over hem en/of de overval op zich te melden.

  Amsterdam

  Dinsdag 23 februari 2021

  Overval op telefoonwinkel Hoofddorpweg

  Amsterdam - Op dinsdagavond 6 oktober 2020 omstreeks 17.45 uur vindt er een gewapende overval plaats bij een telefoonwinkel aan de Hoofddorpweg. De recherche brengt beelden van de overval naar buiten en wil graag weten wie de twee verdachten (her)kent.

  Amsterdam

  Zondag 21 februari 2021

  Vernieling Westermoskee

  Amsterdam - Op maandagavond 14 december 2020 wordt tussen 19.30 uur en 20.30 uur de Westermoskee aan het Piri Reïsplein in Amsterdam West vernielingen gepleegd aan de Westermoskee. De politie heeft beelden van een verdachte en hoopt dat mensen kunnen vertellen wie dit is.

  Amsterdam

  Zondag 14 februari 2021

  Pinnen met weggenomen pinpas P.C. Hooftstraat

  Amsterdam - De politie is op zoek naar een man die ervan verdacht wordt tenminste één betaling te hebben gedaan met een eerder weggenomen bankpas. Er zijn camerabeelden van deze betaling en een verdachte.

  Amsterdam

  Donderdag 4 februari 2021

  Beschieting woning Waterkersweg

  Amsterdam - In de nacht van zondag 8 op maandag 9 november 2020 wordt rond 04.00 uur de voordeur van een appartement aan de Waterkersweg in de Amsterdamse Westerparkbuurt beschoten. De politie is op zoek naar getuigen van en/of mensen die meer weten over deze beschieting.

  Amsterdam

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Amsterdam

  Instellen

  Wijken in Amsterdam

  Meer nieuws in Amsterdam

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement