Gezochte personen in Amsterdam

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Amsterdam of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter Filter

Vannacht

Slachtoffer zwaar gewond na steekincident - Korte Niezel - Amsterdam

Gezochte personen

Amsterdam - Een gezellige avond uit in Amsterdam eindigt in een steekpartij op de Korte Niezel. Twee toeristen, een man en een vrouw, worden op straat aangesproken door een dealer met de vraag of ze drugs willen kopen. Als het stel dit weigert en aangeeft hier niet van gediend te zijn, slaat de sfeer om en wordt een van de toeristen gestoken. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar de verdachte.

Donderdag 9 mei 2024

Vermist persoon: Mariam Bhoelai

Vermiste personen

Amsterdam - De 46 jarige Mariam is sinds O8-03-2024 vermist uit Amsterdam. Zij is het laatst gezien in Weesp. Zij heeft een tenger postuur, grote donkere ogen, lang bruin/zwart haar.

Vrijdag 26 april 2024

zware mishandeling - Leidsebosje - Amsterdam

Gezochte personen

Amsterdam - Een avondje gezellig naar de verjaardag van een vriend op het Leidseplein eindigt in een zware mishandeling. Het overkwam een 25-jarige man rond 03:00 uur in de nacht van 11 februari. We hebben goede beelden van de verdachten, herkent u ze?

Woensdag 17 april 2024

zware mishandeling - Spaklerweg - Amsterdam

Gezochte personen

Amsterdam - Een 28-jarige Amsterdammer is op donderdag 29 februari omstreeks 11:00 uur slachtoffer geworden van een zware mishandeling. Hierbij heeft hij diverse botbreuken opgelopen en is zijn auto beschadigd. De politie is dringend op zoek naar de verdachte en deelt beelden van hem.

Woensdag 10 april 2024

Inbraak na diefstal sleutels door nep-Uberchauffeur

Gezochte personen

Amsterdam - Een 18-jarige man wordt gedurende een nacht twee keer slachtoffer van een misdrijf. Eerst wordt hem een aanzienlijk bedrag afgetroggeld voor een nep-taxirit en later die nacht wordt er bij hem ingebroken met eerder gestolen sleutels van zijn huis. Bekijk de beelden van de verdachten, ze staan er haarscherp op.

Vrijdag 5 april 2024

Zwaargewonde man overleden - Entrada nabij metrostation Van der Madeweg - Amsterdam

Gezochte personen

Amsterdam - De politie zoekt getuigen die afgelopen vrijdagochtend (29 maart) in de buurt van metrostation Van Der Madeweg, bij Entrada 600 zijn geweest. Daar werd een bewusteloze man aangetroffen die naderhand in het ziekenhuis is overleden. Een taxichauffeur zag de man kort daarvoor zwalkend lopen en in de bosjes vallen.

Donderdag 28 maart 2024

mishandeling jonge vrouw - stationshal Centraal Station - Amsterdam

Gezochte personen

Amsterdam - Stel je voor: je loopt door het Centraal Station en je ziet daar een huilende vrouw die door een man wordt toegeschreeuwd. Wat doe je dan?

Woensdag 27 maart 2024

Vermist persoon: Mohamed Hach Lahsen

Vermiste personen

Amsterdam - De 52-jarige Mohamed Hach Lahsen wordt vermist sinds woensdag 24 januari 2024. Zijn laatste contact was met een medewerker van het HVO. In zijn woning zijn andere personen aangetroffen. De politie maakt zich ernstige zorgen over het welzijn van Hach Lahsen en de omgeving waarin hij zich mogelijk begeeft.

Donderdag 21 maart 2024

Explosies – Westerduinenstraat – Amsterdam

Gezochte personen

Amsterdam - De bewoners van een portiekwoning aan de Westerduinenstraat zijn in februari drie keer opgeschrokken door explosies. Ken of herken jij de verdachte(n)? Laat het ons weten. Op 7 februari vinden binnen een paar uur tijd twee explosies plaats: de eerste explosie rond 5.30 uur en de tweede rond 12.00 uur. In de nacht van zondag op maandag 19 februari vindt er in hetzelfde complex om 05.00 uur weer een explosie plaats.

Woensdag 20 maart 2024

Niet jouw bankpas - wie herkent deze pinnende man - Amsterdam

Gezochte personen

Amsterdam - In een onderzoek naar oplichting heeft de politie camerabeelden van een man die betaalt met bankpassen die even daarvoor zijn ontfutseld bij een ouder slachtoffer in Amsterdam-Osdorp.

Donderdag 14 maart 2024

Tientallen autospiegels gestolen, duizenden euro’s schade - Amsterdam-Zuid - Amsterdam

Gezochte personen

Amsterdam - Twee mannen lopen doodgemoedereerd door straten in Amsterdam Zuid. Ze stoppen bij vrijwel iedere auto. Op hun gemak halen ze de spiegels van geparkeerde voertuigen. In alleen de nacht van 28 februari stelen ze zo 40 spiegels. Ze staan goed op beeld. Herken jij ze? Laat het ons weten.

Woensdag 6 maart 2024

brillenwinkel overvallen - Van Baerlestraat - Amsterdam

Gezochte personen

Amsterdam - Wie kent of herkent deze mannen? Zij overvielen een brillenwinkel in de Van Baerlestraat. Ze gebruikten daarbij een vuurwapen en een hamer om de winkelmedewerker te bedreigen. De overvallers maakten daarbij een aanzienlijke buit – bestaande uit brilmonturen - ter waarde van ongeveer 27.000 euro.

Woensdag 28 februari 2024

dodelijk schietincident - Rhoneweg - Amsterdam

Gezochte personen

Amsterdam - Op zondagochtend 25 februari 2024 werd Danzel Silos (26) – ook wel bekend als Bigidagoe - neergeschoten aan de Rhoneweg in Amsterdam West. Silos werd ter plaatse gereanimeerd, maar is later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden. De politie is dringend op zoek naar getuigen en mensen die video-opnamen hebben van die avond. Zij kunnen informatie achterlaten via het tipformulier op politie.nl. Anoniem informatie achterlaten kan via Team Criminele Inlichtingen of Meld Misdaad Anoniem.

Vrijdag 16 februari 2024

Most wanted: Voortvluchtige ahmed ezzat

Most wanted

Amsterdam - Het Openbaar Ministerie heeft op 13 juni 2022 Ahmed Ezzat op de Nationale Opsporingslijst geplaatst. Ahmed Ezzat is veroordeeld voor het van het leven beroven van de 27-jarige Karin Maarleveld.

Slinkse 'sleutelmaker' besteelt bewoner na babbeltruc - Nieuw-Sloten - Amsterdam

Gezochte personen

Amsterdam - Een bewoner van de Duke Ellingtonstraat is op 28 november 2023 slachtoffer geworden van een babbeltruc. Een man die zich voordeed als politiemedewerker belde daarbij op om een zogenaamde slotenmaker te introduceren. Ondanks de argwaan, werd de bewoner slachtoffer waarbij diverse kostbare sieraden werden meegenomen. Dezelfde man probeerde eerder die dag een andere persoon er in te luizen. We hebben goede beelden van de zogenaamde slotenmaker en hopen dat iemand de man herkent.

Wijken in Amsterdam

Meer nieuws in Amsterdam

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Snelheidscontroles Amsterdam

Flitser Piet Heinkade, Amsterdam
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 17:30 uur
Flitser Molenaarsweg, Amsterdam
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 17:30 uur
Flitser Plesmanlaan, Amsterdam
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 17:30 uur
Flitser Loosdrechtdreef, Amsterdam
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 17:30 uur
Flitser Vrijheidslaan, Amsterdam
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 17:30 uur
Flitser Troelstralaan, Amsterdam
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 17:30 uur
Flitser Zuiderzeeweg, Amsterdam
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 17:30 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement