Gezochte personen in Amsterdam

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Amsterdam of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter Filter

Zondag 15 januari 2023

Zware mishandeling - Haarlemmerbuurt - Amsterdam

Gezochte personen

Haarlemmerbuurt - In de nacht van woensdag 5 op donderdag 6 oktober 2022 slaat een onbekende man op de Haarlemmerdijk een toerist uit het niets van zijn fiets. Terwijl de toerist daarna bewusteloos op de grond ligt, wordt hij ook nog eens door iemand anders van zijn persoonlijke bezittingen bestolen.

Dinsdag 10 januari 2023

Vermist persoon: Amir Aliev

Vermiste personen

Amsterdam - De 33 jarige Amir wordt sinds 31 december 2022 vermist vanuit zijn woonplaats Amsterdam. Amir, die de Russische nationaliteit heeft en sinds juni 2022 in Nederland verblijft heeft op 31 december 2022 omstreeks 22.00 uur (NL tijd) telefonisch contact gehad met zijn ouders. Daarna is het contact stilgevallen. Op 06 januari 2023 is de politie in kennis gesteld van de vermissing van Amir.

Zware explosie bij een basisschool in Noord - wie herkent de verdachten?

Gezochte personen

Amsterdam - Zondag 1 januari 2023 is er een zware explosie geweest bij een basisschool in Amsterdam Noord. Bij deze levensgevaarlijke en enorme knal zijn meerdere ramen, muren en diverse deuren uit hun voegen geblazen en vernield. Het gebroken glas ligt zelfs 25 meter verderop in het schoolgebouw en er is sprake van brandschade, zowel binnen het gebouw als aan de buitenkant. Gelukkig zijn er geen mensen gewond geraakt, maar de schade aan dit schoolgebouw is enorm en zal nog lang nadelige gevolgen hebben voor het schoolpersoneel en de kinderen. De politie is dan ook direct na het incident een onderzoek gestart om er achter te komen wie verantwoordelijk zijn voor deze onbezonnen actie en op wie de schade kan worden verhaald. Daarom deelt de politie de beelden van de verdachten, in de hoop achter hun identiteit te komen.

Woensdag 21 december 2022

Vermist persoon: Lando Vanejager

Vermiste personen

Amsterdam - De heer Vanejager is een dementerende man weggelopen uit het VU ziekenhuis te Amsterdam op maandag 19 december 2022 omstreeks 16.45 uur. De man is op camerabeelden nog waargenomen op de Boelelaan en is weggelopen in de richting van de Amstelveenseweg. De persoon is zwaar dementerend. Hij draagt een donkere broek en donkere jas, een lichtkleurige hoody, grijskleurig petje en zwartkleurige sportschoenen.

Zaterdag 10 december 2022

Verdachten gezocht straatroof Amsterdam Centraal Station

Gezochte personen

Amsterdam - De politie is op zoek naar twee verdachten van een straatroof op het Amsterdam Centraal Station. Hierbij werd het slachtoffer beroofd van zijn gouden ketting.

Vrijdag 9 december 2022

94-jarige man slachtoffer van babbeltruc

Gezochte personen

amsterdam - Woensdagmiddag 1 juni 2022 hebben een nog onbekende vrouw en man voor bijna 2000 euro opgenomen en betaald met een gestolen bankpas. De bankpas behoorde een 94-jarig slachtoffer toe en werd door een nep-postbezorger van hem weggenomen. Zowel de vrouwelijke als de mannelijke verdachte staat op beeld en de recherche wil graag weten wie zij zijn.

Donderdag 8 december 2022

Wie herkent deze twee verdachten van een straatroof?

Gezochte personen

Amsterdam - Woensdagavond 22 juni 2022 wordt een 47-jarige man op de Swammerdamstraat in Amsterdam-Oost slachtoffer van een gewapende straatroof. Onder bedreiging van vuurwapens weten meerdere mannen hem van zijn dure horloge en tas te bestelen. De recherche heeft zicht op vijf verdachten in de zaak, over drie is informatie over hun vermoedelijke identiteit. Wie de andere twee verdachten zijn staat nog niet vast. In de hoop te achterhalen om wie het gaat, deelt de politie nu beelden van het duo.

Maandag 5 december 2022

Wie zijn deze twee mannen die verantwoordelijk zijn voor een plofkraak op de iepenweg?

Gezochte personen

Amsterdam - Op zondag 7 augustus 2022 worden omwonenden aan de Iepenweg in Amsterdam-Oost in de vroege ochtend opgeschrikt door een harde knal. Rond 05.20 uur hebben twee nog onbekende verdachten met explosieven de voorzijde van een gelduitgifteautomaat verwoest en daarmee veel schade veroorzaakt. Wie zijn hiervoor verantwoordelijk? De politie deelt de beelden van de twee verdachten. Kijkt u mee?

Maandag 28 november 2022

Plofkraak Tussen Meer

Gezochte personen

Amsterdam - Op 16 juli 2022 hebben twee verdachten een gelduitgifteautomaat, gelegen op de Tussen Meer te Amsterdam, opgeblazen en met zware explosieven vernield. De ravage is groot. De twee verdachten gaan er na de plofkraak vandoor op een BMW-scooter, voorzien van een gestolen kentekenplaat. Kijkt u mee naar de beelden van de twee verdachten?

Zondag 27 november 2022

Vernieling snoepautomaat op station Sloterdijk

Gezochte personen

Amsterdam - In de nacht van maandag 9 op dinsdag 10 mei 2022, rond 02.30 uur, vernielen twee vermoedelijk jonge verdachten een snoepautomaat in de stationshal op Station Sloterdijk. De automaat wordt door het duo opengebroken, vernield en geplunderd. De twee verdachten die hiervoor verantwoordelijk zijn, krijgen twee weken de kans zichzelf bij de politie te melden. Doen ze dat niet, dan worden de beide verdachten herkenbaar getoond.

Maandag 21 november 2022

Wie neemt hier geld op met een gestolen bankpas op het Osdorpplein?

Gezochte personen

Amsterdam - Maandagmiddag 20 juni 2022 heeft een nog onbekende man in de omgeving van het Osdorpplein gepind en betaald met een gestolen bankpas. Een nep-postbezorger wist de pas kort daarvoor met een stiekeme wisseltruc van de hoogbejaarde eigenaar buit te maken.

Wie is deze verdachte van een straatroof aan het Frederiksplein?

Gezochte personen

Amsterdam - Op maandag 19 september 2022 wordt een 47-jarige man het slachtoffer van een gewelddadige straatroof. Het voorval gebeurt ter hoogte van het Frederiksplein te Amsterdam. De politie deelt beelden van één van de verdachten. Wie kent of herkent hem?

Donderdag 17 november 2022

Openlijke geweldpleging Spui

Gezochte personen

Amsterdam - In de nacht van vrijdag 1 op zaterdag 2 juli heeft in een fietsenstalling op het Spui een openlijke geweldpleging plaatsgevonden. Een Amsterdams stel wil na een avondje stappen naar huis gaan als ze in de stalling belaagd en mishandeld worden door een groep jongens. Van één van deze jongens weet een getuige later een foto te maken. De politie deelt een onherkenbaar gemaakte versie van de foto en roept de afgebeelde verdachte op zich te komen melden. Doet hij dit niet, dan gaat de foto twee weken later alsnog volledig herkenbaar naar buiten.

Maandag 14 november 2022

Wie neemt hier geld op met een gestolen bankpas in Osdorp?

Gezochte personen

Amsterdam - Dinsdag 19 juli wordt een 72-jarige Amsterdammer het slachtoffer van een babbeltruc. Pas als het slachtoffer de volgende dag haar bankrekening bekijkt, ziet zij dat er geld is afgeschreven. Het slachtoffer laat direct haar bankpas blokkeren, maar het kwaad is dan al geschied. Er is diezelfde dag nog voor bijna 4000 euro van haar rekening afgeschreven, hoofdzakelijk bij een pinautomaat aan de Osdorper Ban in Amsterdam West. Kijkt u mee naar de beelden van de verdachte?

Donderdag 10 november 2022

Vermist persoon: Mikkie Marino Molenaar

Vermiste personen

Amsterdam - Mik wordt vermist sinds 3 december 2005. Hij is verdwenen vanaf zijn woonadres en liet zijn hond Spyki achter. Zijn huisgenoten hebben hem voor het laatst gezien. Sindsdien heeft niemand meer iets van hem vernomen.

 

Wijken in Amsterdam

Meer nieuws in Amsterdam

Snelheidscontroles Amsterdam

Flitser Plesmanlaan, Amsterdam
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 06:22 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent