Gezochte personen in Amsterdam

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Amsterdam of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Amsterdam heeft nu een eigen 112 Facebook pagina

  Vannacht

  Betalen met frauduleus verkregen betaalmiddel bij elektronicawinkel Johan Cruijff Boulevard

  Amsterdam - Donderdagavond 5 augustus 2021 heeft een nog onbekende man bij een elektronicawinkel aan de Johan Cruijff Boulevard in Amsterdam-Zuidoost betaald met een frauduleus verkregen betaalmiddel. De betaalgegevens werden twee dagen eerder na een zogenaamde verkoop via een social media platform verkregen.

  Amsterdam
  Verdachten drie zware geweldsincidenten op Wisseloord gezocht

  Amsterdam - In de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 juli 2021 vinden op Wisseloord in Amsterdam-Zuidoost drie zware geweldsincidenten plaats: eerst beroven meerdere nog onbekende mannen iemand op gewelddadige wijze, vervolgens wordt een ander slachtoffer neergestoken en een derde persoon neergeschoten. Er lijkt een samenloop te zijn tussen de verschillende incidenten en de recherche denkt dat dezelfde groep mannen hierbij betrokken is geweest. Vijf verdachten staan op beeld en van één van deze mannen heeft de recherche ondertussen vermoedelijk zijn identiteit achterhaald. Naar (informatie over) de vier anderen wordt nog dringend gezocht.

  Amsterdam
  Gewapende overval parfumerie Buikslotermeerplein

  Amsterdam - Dinsdagochtend 29 juni hebben drie nog onbekende mannen een overval gepleegd op een parfumerie aan het Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord. In de hoop meer informatie over het drietal te krijgen, deelt de politie beelden van het incident.

  Amsterdam
  Inbraak bedrijf Mr. Treublaan

  Amsterdam - Begin november is er ingebroken bij een bedrijf aan de Mr. Treublaan in Amsterdam-Oost. Twee onbekende mannen hebben daarbij onder andere een tablet weggenomen. De recherche is op zoek naar meer informatie over de zaak.

  Amsterdam
  Overval tankstation Pieter Calandlaan

  Amsterdam - Donderdagochtend 3 juni 2021 overvalt een nog onbekende man een tankstation aan de Pieter Calandlaan in Amsterdam-West. Hij maakt daarbij cash geld, pakjes sigaretten en blikjes drinken buit. De overval en een verdachte staan op beeld, de recherche is dringend op zoek naar zijn identiteit.

  Amsterdam
  Betalen met gestolen bankpas op station Sloterdijk na insluiping in woning Voorburgstraat

  Amsterdam - Vrijdagavond 2 juli heeft een nog onbekende man op station Sloterdijk betalingen gedaan met een gestolen bankpas. De bankpas werd dezelfde dag weggenomen uit een woning aan de Voorburgstraat in Amsterdam-West. Er zijn duidelijke beelden van een verdachte en de recherche wil graag weten wie dit is.

  Amsterdam
  Mishandeling metrostation Overamstel

  Amsterdam - Zaterdagochtend 3 juli 2021 pleegt een nog onbekende man op metrostation Overamstel een zware mishandeling. Hij verdenkt een medereiziger ervan filmpjes van hem gemaakt te hebben en valt het slachtoffer na een woordenwisseling hierover aan. De recherche is dringend op zoek naar de identiteit van deze man.

  Amsterdam
  Openlijke geweldpleging en vernieling restaurant Albert Cuypstraat

  Amsterdam - In de eerste uren van zaterdag 3 juli 2021 heeft er een forse openlijke geweldpleging en vernieling plaatsgevonden in een restaurant aan de Albert Cuypstraat. Hier waren drie mannen bij betrokken: twee van deze mannen zijn reeds aangehouden, naar één andere verdachte is de politie nog op zoek.

  Amsterdam

  Woensdag 5 januari 2022

  Pinnen met gestolen bankpas in Amsterdam Zuid

  Amsterdam - Winkelen in de P.C. Hooftstraat met een gestolen bankpas: dit doet een verdachte op 20 november 2020. De politie is op zoek naar deze nog onbekende man, die daarna met dezelfde bankpas geld opneemt bij een pinautomaat in de Van Baerlestraat. Er zijn goede beelden. Kijkt u mee?

  Amsterdam

  Dinsdag 18 januari 2022

  Gewapende beroving in flat aan Hekla

  Amsterdam - Maandagavond 6 september 2021 vindt in een flat aan Hekla in Amsterdam-West een gewapende beroving plaats. Onder bedreiging van een vuurwapen dwingen twee nog onbekende mannen het slachtoffer zijn persoonlijke bezittingen af te staan, onder andere zijn autosleutel. De mannen stelen vervolgens ook zijn auto. De beroving en twee verdachten staan op beeld.

  Amsterdam
  Pinnen met frauduleus verkregen bankpas Lambertus Zijlplein en Utrechtsestraat

  Amsterdam - Op zaterdag 29 en zondag 30 mei hebben twee onbekende mannen geld opgenomen/gepind met een frauduleus verkregen bankpas. De politie wil graag weten wie deze mannen zijn.

  Amsterdam

  Woensdag 12 januari 2022

  Zware mishandeling De Clercqstraat

  Amsterdam - In de nacht van vrijdag 1 op zaterdag 2 oktober 2021 heeft een nog onbekende man op de De Clercqstraat in Amsterdam-West twee 23-jarige vrouwen zwaar mishandeld. De politie is dringend op zoek naar de verdachte die op beeld staat.

  Amsterdam

  Dinsdag 18 januari 2022

  Pinnen met gestolen bankpas in Jodenbreestraat

  Amsterdam - Donderdagmiddag 8 juli 2021 neemt een onbekende man bij een geldautomaat aan de Jodenbreestraat met een gestolen bankpas een groot geldbedrag op. De gebruikte pas is van een 84-jarige man en deze werd door middel van spoofing eerder die dag van hem gestolen.

  Amsterdam
  Zware mishandeling/openlijke geweldpleging op taxistandplaats Johan Cruijff ArenA

  Amsterdam - In de nacht van zaterdag 7 op zondag 8 augustus 2021 ontstaat er op de taxistandplaats bij de Johan Cruijff ArenA ruzie tussen twee groepen, voor de leesbaarheid hier groep A en groep B genoemd. Dit loopt uit op vechtpartijen en hierbij wordt een 19-jarige jongen zwaar mishandeld. Er zijn beelden van deze mishandeling en een verdachte.

  Amsterdam

  Maandag 17 januari 2022

  Schietincident Burgemeester Van Leeuwenlaan

  Amsterdam - Vrijdagochtend 27 augustus vindt op de Burgemeester Van Leeuwenlaan in Amsterdam-West een schietincident plaats. Een 34-jarige man wordt hierbij in zijn been geraakt, maar overleeft de beschieting wel. Wie hem heeft neergeschoten en waarom, staat nog niet vast. In de hoop de identiteit van de schutter te achterhalen, deelt de politie nu camerabeelden van een verdachte.

  Amsterdam

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Amsterdam

  Instellen

  Wijken in Amsterdam

  Meer nieuws in Amsterdam

  © 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement