Gezochte personen in Amsterdam

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Amsterdam of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter

Gisteren

Pinnen met gestolen bankpas Westerstraat

Amsterdam - Zaterdag 9 april 2022 weten oplichters de bankpas van een 75-jarige man te stelen. Met die bankpas neemt een onbekende man vervolgens bij een geldautomaat op de Westerstraat duizenden euro’s op.

Amsterdam
Diefstallen uit bedrijven Nieuwe Looiersstraat en Amsteldijk

Amsterdam - Twee verschillende bedrijven zijn in maart en juni van 2022 slachtoffer geworden van dezelfde insluiper. Op onbewaakte momenten zag hij zijn kans schoon en wist zo waardevolle spullen uit de bedrijven weg te nemen.

Amsterdam
Openlijke geweldpleging supermarkt Pieter Calandlaan

Amsterdam - Maandagmiddag 7 juni 2022 hebben twee nog onbekende mannen in een supermarkt aan de Pieter Calandlaan een andere man mishandeld. Een confrontatie bij de kassa’s tussen de drie klanten wordt gewelddadig wanneer de twee verdachten het slachtoffer plotseling aanvallen en vervolgens hard slaan en schoppen, onder andere tegen zijn hoofd.

Amsterdam
Pinnen met een gestolen bankpas Distelweg

Amsterdam - Dinsdag 5 april 2022 heeft een nog onbekende man bij een geldautomaat aan de Distelweg gepind met een gestolen bankpas. De pas werd eerder middels een babbeltruc gestolen van een bejaard slachtoffer uit Amsterdam.

Amsterdam

Woensdag 3 augustus 2022

Overval tankstation Laarderhoogtweg

Amsterdam - Zaterdagavond 25 juni 2022 hebben twee nog onbekende mannen een tankstation aan de Laarderhoogtweg in Amsterdam-Zuidoost overvallen. Tijdens de overval zijn de twee vermomd, maar camera’s leggen de mannen vlak voor de overval ook zonder gezichtsbedekking en dus herkenbaar op beeld vast.

Amsterdam

Gisteren

Explosie bij woning Bankwerkerij

Amsterdam - In de nacht van dinsdag 12 op woensdag 13 april 2022 vindt bij een woning aan Bankwerkerij in Amsterdam-Noord een zware ontploffing plaats. Twee nog onbekende personen duwen een explosief door de brievenbus naar binnen, brengen het vervolgens tot ontploffing en veroorzaken zo gigantische schade. De recherche is dringend op zoek naar informatie over de zaak.

Amsterdam
Openlijke geweldpleging Korte Leidsedwarsstraat

Amsterdam - In de nacht van donderdag 5 op vrijdag 6 mei 2022 zijn twee portiers en een medewerker van een club in de Korte Leidsedwarsstraat door drie mannen mishandeld. Bij de aanhouding van twee van die drie mannen (verdachte 1 en verdachte 2) worden ook nog twee politieagenten verwond. De derde man (verdachte 3) weet in alle commotie te ontkomen en naar hem is de politie op zoek.

Amsterdam

Dinsdag 19 juli 2022

Pinnen met een gestolen bankpas na babbeltruc Slotervaart

Amsterdam - Op vrijdagochtend 25 februari 2022 is een hoogbejaarde vrouw woonachtig in Slotervaart slachtoffer geworden van een babbeltruc. Criminelen hebben vervolgens met daarbij verkregen bankpassen voor duizenden euro’s op verschillende locaties in Amsterdam gepind. De recherche heeft beelden van een verdachte.

Amsterdam

Gisteren

Gebruik maken van frauduleus verkregen creditcard in Amsterdam en Rotterdam

Amsterdam - De politie heeft beelden van verschillende mannen die ervan verdacht worden vorig jaar in Amsterdam en Rotterdam gebruik te hebben gemaakt van een frauduleus verkregen creditcard. De creditcard stond op naam van een 51-jarige vrouw uit Amsterdam, maar werd buiten haar weten om aangevraagd en gebruikt.

Amsterdam
Poging inbraak woning Van Lennepbuurt

Amsterdam - In de nacht van maandag 25 op dinsdag 26 april 2022 hebben twee mannen geprobeerd in te breken bij een woning in de Van Lennepbuurt, Amsterdam-West. De twee staan op beeld als ze een plastic tas over een bewakingscamera bij de woning trekken. Over één van de twee is in het rechercheonderzoek informatie over zijn mogelijke identiteit naar voren gekomen, maar wie zijn handlanger is, staat nog niet vast.

Amsterdam
Bedreiging, vernieling en poging zware mishandeling metrostation Wibautstraat

Amsterdam - Vrijdagochtend 29 april 2022 heeft een nog onbekende man op metrostation Wibautstraat een storingsmonteur met een mes bedreigd en aangevallen. De man trapt eerst een servicedeur op het station open en wordt hierop aangesproken door de monteur. Tijdens de confrontatie die volgt, haalt de man opeens een mes tevoorschijn en haalt uit naar de monteur.

Amsterdam
Zware mishandeling Nieuwe Doelenstraat

Amsterdam - De recherche doet onderzoek naar een zeer ernstige mishandeling die in de nacht van vrijdag 1 op zaterdag 2 april 2022 heeft plaatsgevonden aan de Nieuwe Doelenstraat, ter hoogte van de Binnengasthuisstraat.

Amsterdam
Overval tankstation Pieter Calandlaan

Amsterdam - Donderdagochtend 3 juni 2021 overvalt een nog onbekende man een tankstation aan de Pieter Calandlaan in Amsterdam-West. Hij maakt daarbij cash geld, pakjes sigaretten en blikjes drinken buit. De overval en een verdachte staan op beeld, de recherche is dringend op zoek naar zijn identiteit.

Amsterdam
Overval supermarkt Tussen Meer

Amsterdam - Vrijdagochtend 11 juni vindt er een overval plaats op een supermarkt aan Tussen Meer in Amsterdam-West. Een nog onbekende man bedreigt een medewerker met een mes en gaat er vervolgens met de inhoud van de kassa vandoor.

Amsterdam
diefstal uit woning Postjeskade

Amsterdam - Op vrijdag 18 maart 2022 is een bejaarde vrouw in haar woning aan de Postjeskade slachtoffer geworden van een babbeltruc waarbij meerdere sieraden en contant geld zijn weggenomen. De recherche is op zoek naar de verdachte.

Amsterdam

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Amsterdam

Instellen

Wijken in Amsterdam

Meer nieuws in Amsterdam

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement