Gezochte personen in Amsterdam

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Amsterdam of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Amsterdam heeft nu een eigen 112 Facebook pagina

  Vannacht

  Mishandeling Nieuwe Nieuwstraat

  Amsterdam - Op zaterdag 23 november 2019 werd op de Nieuwe Nieuwstraat in het centrum van Amsterdam een man mishandeld nadat hij een graffitispuiter aansprak. De mishandeling staat op beeld en de politie is op zoek naar de graffitispuiter.

  Amsterdam
  Gewapende overval avondwinkel Nieuwe Maanstraat

  Amsterdam - Zaterdagavond 8 juni 2019 hebben twee jongens een avondwinkel aan de Nieuwe Maanstraat in Amsterdam-Noord overvallen. Er zijn beelden van de overal en de politie zoekt twee verdachten.

  Amsterdam

  Maandag 9 maart 2020

  Schending van de eerbaarheid en aanranding in trein

  Amsterdam - De politie deed een dringende oproep aan een jongen, die ervan wordt verdacht in de trein zijn geslachtsdeel aan een vrouw te hebben laten zien en haar op haar kont te hebben geslagen, om zich zo snel mogelijk bij de politie te melden. Hij had één de week de tijd gekregen om dit te doen, voordat herkenbare beelden van hem verspreid zouden worden. Dat heeft hij niet gedaan. Vandaar dat de verdachte nu herkenbaar wordt getoond.

  Amsterdam

  Dinsdag 24 maart 2020

  Vrouw (91) slachtoffer babbeltruc Langswater

  Amsterdam - Een 91-jarige vrouw is maandag 29 juli 2019 slachtoffer geworden van een babbeltruc. Met haar gestolen bankpas is 1500 euro gepind. De recherche onderzoekt deze zaak en heeft beelden van de twee vrouwelijke verdachten op het moment dat ze het gebouw aan Langswater betreden, op het moment dat ze in de lift staan en wanneer ze pinnen bij de geldautomaat.

  Amsterdam

  Donderdag 23 januari 2020

  Diefstal in vereniging sportwinkel Bijlmerplein

  Amsterdam - Donderdagavond 7 november 2019 pleegde een groep jonge jongens samen een winkeldiefstal bij een sportwinkel aan het Bijlmerplein. De diefstal en meerdere verdachten zijn vastgelegd door beveiligingscamera’s. Omdat het hier hoogstwaarschijnlijk om minderjarige jongens gaat, werden deze beelden in eerste instantie onherkenbaar getoond bij het opsporingsprogramma Bureau 020 van AT5. De verdachten kregen twee weken de tijd om zich te melden, maar deden dit niet. Daarom deelt de politie nu alsnog herkenbare beelden van de verdachten die bij de diefstal kleding hebben gepakt.

  Amsterdam

  Donderdag 16 januari 2020

  Zware mishandeling Leidsebrug

  Amsterdam - De recherche doet onderzoek naar een zware mishandeling aan de Leidsebrug op de vroege ochtend van zaterdag 9 november.

  Amsterdam

  Woensdag 27 november 2019

  Moord op advocaat Derk Wiersum

  Amsterdam - Op woensdagochtend 18 september 2019 is de 44-jarige advocaat Derk Wiersum doodgeschoten bij zijn woning aan de Imstenrade in Amsterdam Buitenveldert. Sindsdien wordt er zeer uitgebreid onderzoek gedaan om te achterhalen wie verantwoordelijk zijn voor deze moord.

  Amsterdam

  Woensdag 13 november 2019

  Dodelijk schietincident Jacob Krausstraat

  Amsterdam - In de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 oktober vond op de Jacob Krausstraat in Amsterdam-West een schietincident plaats. Hierbij raakte de 29-jarige Brennan Dalfour in eerste instantie zwaargewond, hij overleed nog diezelfde nacht in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. De politie doet uitgebreid onderzoek naar de dood van Brennan en vraagt daarbij de hulp van het publiek.

  Amsterdam

  Maandag 4 november 2019

  Plofkraak Haarlemmermeerstraat

  Amsterdam - In de nacht van maandag 14 op dinsdag 15 oktober heeft op de Haarlemmermeerstraat in Amsterdam-Zuid een plofkraak plaatsgevonden op een geldautomaat. De politie doet uitgebreid onderzoek naar deze plofkraak en zoekt twee verdachten én (specifieke) getuigen.

  Amsterdam

  Donderdag 31 oktober 2019

  Brandstichting Gravestein

  Amsterdam - Op 3 juni 2019 gooide iemand een brandende molotovcocktail door een raam naar binnen bij een woning aan de Gravestein in Amsterdam-Zuidoost.

  Amsterdam

  Donderdag 17 oktober 2019

  Woninginbraak Middenmeer

  Middenmeer - Op donderdag 9 mei heeft er tussen 11.15 en11.30 uur op de Professor Ter Veenweg een inbraak plaatsgevonden. Toen de bewoonster terug bij de woning kwam zag zij dat de achterdeur was geforceerd en de woning was doorzocht en dat er sieraden waren weggenomen.

  Amsterdam > Middenmeer

  Donderdag 3 oktober 2019

  Overval koerier Kamperfoelieweg

  Amsterdam - De recherche doet onderzoek naar de overval op een koerier op dinsdag 11 juni 2019, even na 17.00 uur op de Kamperfoelieweg.

  Amsterdam
  Woningoverval Tondenpad

  Amsterdam - De recherche doet onderzoek naar een woningoverval aan het Tondenpad in Amsterdam. Er zijn camerabeelden van de verdachten.

  Amsterdam
  Dodelijk schietincident Langbroekdreef

  Amsterdam - Woensdagavond 18 september 2019 vond op de Langbroekdreef in Amsterdam-Zuidoost een schietincident plaats. De 32-jarige Kelvin Maynard raakte hierbij zwaargewond en overleed ter plaatse. De recherche doet uitgebreid onderzoek naar dit dodelijk schietincident en spreekt graag met getuigen.

  Amsterdam

  Dinsdag 24 september 2019

  Woninginbraak Welnastraat

  Amsterdam - Zaterdagavond 23 maart 2019 is ingebroken bij een leegstaande woning aan de Welnastraat. De politie zoekt naar twee mannen die ervan worden verdacht deze inbraak te hebben gepleegd.

  Amsterdam

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Amsterdam

  Instellen

  Wijken in Amsterdam

  Meer nieuws in Amsterdam

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement