Gezochte personen in Amsterdam

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Amsterdam of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Amsterdam heeft nu een eigen 112 Facebook pagina

  Vannacht

  Plofkraak Haarlemmermeerstraat

  Amsterdam - In de nacht van maandag 14 op dinsdag 15 oktober heeft op de Haarlemmermeerstraat in Amsterdam-Zuid een plofkraak plaatsgevonden op een geldautomaat. De politie doet uitgebreid onderzoek naar deze plofkraak en zoekt twee verdachten én (specifieke) getuigen.

  Amsterdam
  Brandstichting Gravestein

  Amsterdam - Op 3 juni 2019 gooide iemand een brandende molotovcocktail door een raam naar binnen bij een woning aan de Gravestein in Amsterdam-Zuidoost.

  Amsterdam

  Donderdag 17 oktober 2019

  Moord op advocaat Imstenrade

  Amsterdam - Op woensdagochtend 18 september werd een 44-jarige advocaat doodgeschoten bij zijn woning aan de Imstenrade in Amsterdam Buitenveldert.

  Amsterdam
  Woninginbraak Middenmeer

  Middenmeer - Op donderdag 9 mei heeft er tussen 11.15 en11.30 uur op de Professor Ter Veenweg een inbraak plaatsgevonden. Toen de bewoonster terug bij de woning kwam zag zij dat de achterdeur was geforceerd en de woning was doorzocht en dat er sieraden waren weggenomen.

  Amsterdam > Middenmeer

  Donderdag 3 oktober 2019

  Overval koerier Kamperfoelieweg

  Amsterdam - De recherche doet onderzoek naar de overval op een koerier op dinsdag 11 juni 2019, even na 17.00 uur op de Kamperfoelieweg.

  Amsterdam
  Woningoverval Tondenpad

  Amsterdam - De recherche doet onderzoek naar een woningoverval aan het Tondenpad in Amsterdam. Er zijn camerabeelden van de verdachten.

  Amsterdam
  Dodelijk schietincident Langbroekdreef

  Amsterdam - Woensdagavond 18 september 2019 vond op de Langbroekdreef in Amsterdam-Zuidoost een schietincident plaats. De 32-jarige Kelvin Maynard raakte hierbij zwaargewond en overleed ter plaatse. De recherche doet uitgebreid onderzoek naar dit dodelijk schietincident en spreekt graag met getuigen.

  Amsterdam

  Dinsdag 24 september 2019

  Woninginbraak Welnastraat

  Amsterdam - Zaterdagavond 23 maart 2019 is ingebroken bij een leegstaande woning aan de Welnastraat. De politie zoekt naar twee mannen die ervan worden verdacht deze inbraak te hebben gepleegd.

  Amsterdam

  Donderdag 12 september 2019

  Verdachten pinnen met gestolen pinpas Burgemeester De Vlugtlaan gezocht

  Amsterdam - De politie is op zoek naar twee mannen die ervan worden verdacht op dinsdag 5 maart 2019 te hebben gepind met een gestolen pinpas bij een geldautomaat aan de Burgemeester De Vlugtlaan.

  Amsterdam

  Woensdag 11 september 2019

  Mishandeling Ferdinand Bolstraat

  Amsterdam - Op zondag 12 augustus 2018 wordt er op de Ferdinand Bolstraat een barman zo hard in zijn gezicht geslagen dat hij zwaar letsel oploopt in zijn gezicht. De politie wil graag de identiteit weten van de twee mannen op de foto om hun rol in de mishandeling te onderzoeken.

  Amsterdam

  Donderdag 25 juli 2019

  Woninginbraak Jacques Veltmanstraat

  Amsterdam - De recherche doet onderzoek naar een woninginbraak aan de Jacques Veltmanstraat in Amsterdam.

  Amsterdam

  Maandag 22 juli 2019

  Betalen met gestolen bankpas

  Amsterdam - De recherche doet onderzoek naar de diefstal van meerdere pinpassen uit een horecagelegenheid op het Marie Heinekenplein in Amsterdam. Er zijn goede beelden van de twee verdachten die na de diefstal meerdere keren pinnen met deze gestolen passen.

  Amsterdam

  Donderdag 18 juli 2019

  Poging inbraak woning Dijkmanshuizenstraat

  Amsterdam - De politie is op zoek naar drie mannen die in de vroege avond van maandag 8 oktober 2018 hebben gepoogd in te breken bij een flatwoning aan de Dijkmanshuizenstraat in Amsterdam Noord.

  Amsterdam

  Woensdag 10 juli 2019

  Plofkraak metrohal Ganzenhoef

  Amsterdam - Een geldautomaat bij de ingang van het metrostation Ganzenhoef aan de Elsrijkdreef in Amsterdam Zuidoost, in de nacht van woensdag 20 op donderdag 21 maart 2019 om 3.20 uur.

  Amsterdam

  Dinsdag 9 juli 2019

  Intensief rechercheonderzoek naar schietincident Hoekenes

  Amsterdam - De recherche in Amsterdam-West is nog altijd bezig met een uitgebreid onderzoek naar een schietincident dat heeft plaatsgevonden op woensdag 12 december 2018, rond 18.30 uur. Een 30-jarige man raakte hierbij zeer ernstig gewond.

  Amsterdam

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Amsterdam

  Instellen

  Wijken in Amsterdam

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement