Gezochte personen in Amsterdam

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Amsterdam of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Amsterdam heeft nu een eigen 112 Facebook pagina

  Vannacht

  Gewapende en gewelddadige woningoverval Arenborg

  Amsterdam - Zondagmiddag 9 mei 2021 wordt het gezin van PSV-voetballer Eran Zahavi op gewelddadige wijze in hun woning aan Arenborg in Amsterdam-Buitenveldert overvallen. De voetballer is zelf op dat moment niet thuis, zijn vrouw en vier jonge kinderen wel. Ondanks uitgebreid onderzoek heeft de recherche helaas de identiteit van de twee overvallers nog niet weten te achterhalen en daarom deelt de politie nu bewakingsbeelden en duidelijke compositietekeningen.

  Amsterdam
  Diefstal en geld opnemen met gestolen bankpas Osdorpplein

  Amsterdam - Op maandag 23 november 2020 omstreeks 11:30 uur doet het slachtoffer zijn wekelijkse boodschappen bij een supermarkt aan het Osdorpplein. Het oudere, kwetsbare slachtoffer wordt ergens in de supermarkt eerst op slinkse wijze bestolen van zijn bankpas. Daarna wordt er met die bankpas in totaal 800 euro opgenomen bij verschillende geldautomaten in de omgeving van het Osdorpplein. De politie deelt beelden van de twee verdachten, een man en een vrouw, die pinnen met de gestolen bankpas. Wie kent of herkent dit duo?

  Amsterdam
  Steekincident metrostation Jan van Galenstraat

  Amsterdam - Donderdagavond 10 juni 2021 vindt bij metrostation Jan van Galenstraat een steekincident plaats. Hierbij raakt één slachtoffer gewond. Aanleiding voor het incident is een eerdere ruzie die de vrouw van het slachtoffer in de metro met drie jongens heeft gehad. Deze jongens staan op beeld en de politie ontvangt graag meer informatie over de drie verdachten en het incident. In opdracht van het Openbaar Ministerie zijn deze beelden eerst onherkenbaar getoond. De verdachten kregen twee weken de tijd zich bij de politie te melden. Dit hebben ze niet gedaan. Daarom worden de beelden van het drietal nu herkenbaar getoond.

  Amsterdam
  Poging overval op afhaalrestaurant Roelof Hartstraat

  Amsterdam - Op zondag 6 juni is een afhaalrestaurant om 18.30 uur op de Roelof Hartstraat overvallen door een nog onbekende man. De politie deelt beelden van deze verdachte en van de overval, waarbij de medewerkers van het restaurant zich dapper verweren en de overvaller zonder buit de winkel uit jagen.

  Amsterdam
  Betalen met gestolen bankpas Westerstraat Amsterdam

  Amsterdam - In de vroege ochtend van dinsdag 16 maart 2021 parkeert het slachtoffer zijn auto rond 06.00 uur op de Kattenslootbrug, nabij de Nassaukade. Als hij rond 09.30 uur weer terug bij zijn auto komt, ziet hij dat het raam van het rechterportier stuk is. Uit zijn auto zijn meerdere goederen gestolen, waaronder zijn portemonnee met zijn bankpassen. Op het moment dat hij de diefstal ontdekt, heeft hij zijn bankpassen laten blokkeren. Maar het kwaad is dan al geschied. Om 07:45 uur is betaald met zijn bankpas bij een supermarkt op de Westerstraat door een nog onbekende man met een felblauwe capuchon. De politie deelt beelden van de transactie in de supermarkt, in de hoop dat iemand de verdachte kent, herkent of anderszins informatie over deze zaak met de politie kan delen. Kijkt u mee?

  Amsterdam
  Diefstal uit kantoor zorginstelling Anna van den Vondelstraat

  Amsterdam - Maandagavond 27 juli 2020 heeft een nog onbekende man verschillende goederen gestolen uit een kantoor van een zorginstelling aan de Anna van den Vondelstraat. De politie deelt camerabeelden van een verdachte in de hoop zijn identiteit te achterhalen.

  Amsterdam
  Mishandeling fotograaf bij spontane ‘huldiging’ Ajax

  Amsterdam - Zondag 2 mei 2021 viert een groot aantal mensen samen op de ArenA Boulevard het die dag behaalde landskampioenschap van voetbalclub Ajax. Tijdens deze spontane ‘huldiging’ wordt een aanwezige persfotograaf mishandeld. De politie deelt beelden van één van de verdachten van deze mishandeling en hoopt zo zijn identiteit te achterhalen.

  Amsterdam
  Man van bijna €40.000 bestolen bij mislukte cryptomuntenkoop

  Amsterdam - In oktober 2018 werd een 33-jarige man uit Rusland in Amsterdam op gewelddadige wijze van bijna 40.000 euro bestolen toen hij cryptomunten wilde kopen. Ruim tweeënhalf jaar later probeert de recherche er nog altijd achter te komen wie verantwoordelijk zijn voor deze heftige diefstal. In de hoop de identiteit van vier verdachten te achterhalen, kan de politie nu een aantal beelden delen.

  Amsterdam

  Dinsdag 7 september 2021

  Geldopname div. locaties na babbeltruc nep politie (Osdorper Ban)

  Amsterdam - De Amsterdamse recherche doet onderzoek naar een reeks babbeltrucs, waarbij vier ouderen op slinkse wijze zijn bestolen van hun geld. Middels babbeltrucs, waarbij de slachtoffers telefonisch worden benaderd door nep-agenten, worden hun pincodes achterhaald en hun bankpassen gestolen. De bankpassen worden vervolgens gebruikt om geld op te nemen en om sloffen sigaretten te kopen. Het onderzoeksteam deelt nu beelden van vijf verdachten, die met deze gestolen bankpassen geld opnemen of betalen. Wie kent of herkent ze?

  Amsterdam

  Dinsdag 31 augustus 2021

  Nog veel onduidelijk rond dood Nasim Namutebi: wie weet meer over haar laatste uren?

  Amsterdam - Donderdagavond 29 oktober 2020 troffen voorbijgangers op de rijbaan aan de Reigersbosdreef in Amsterdam-Zuidoost de zeer zwaargewonde Nasim Namutebi aan. Het letsel van de 34-jarige vrouw was zo ernstig dat ze daar enkele minuten later overleed. Ondanks uitgebreid onderzoek van de recherche staat na ruim een half jaar nog steeds niet vast wat Nasim precies is overkomen die avond. In de hoop de onderste steen in de zaak toch boven te krijgen, doet de politie opnieuw een dringende oproep aan iedereen die mogelijk informatie heeft over de laatste uren en daaropvolgende dood van Nasim om zich te melden.

  Amsterdam

  Dinsdag 24 augustus 2021

  Vernieling kroonluchter uitgaansgelegenheid Rembrandtplein

  Amsterdam - In de nacht van zaterdag 12 op zondag 13 september 2020 heeft een onbekende man een kroonluchter die in de hal hangt van een uitgaansgelegenheid aan het Rembrandtplein vernield. Deze vernieling en een verdachte staan duidelijk op beeld. De verdachte krijgt van het Openbaar Ministerie twee weken de tijd om zich bij de politie te melden, anders worden de beelden herkenbaar naar buiten gebracht.

  Amsterdam
  Geldopname in Soest na oplichting Amsterdammer

  Amsterdam - De politie is op zoek naar een man die ervan wordt verdacht op zaterdag 17 oktober 2020 geld op te hebben genomen dat via oplichting verkregen was en deelt beelden van een verdachte. Criminelen wisten het geld door middel van bankhelpdeskoplichting, ook wel spoofing genoemd, het slachtoffer afhandig te maken.

  Amsterdam

  Dinsdag 15 juni 2021

  Overval supermarkt Frederiksplein

  Amsterdam - Dinsdagochtend 12 januari 2021 hebben twee mannen onder bedreiging van messen een supermarkt aan het Frederiksplein overvallen. De medewerkers van deze supermarkt beleefden enkele angstaanjagende momenten. De politie deelt nu beelden van voor, tijdens en na de overval, in de hoop dat er mensen zijn die de verdachten kennen of herkennen.

  Amsterdam
  Explosie Dijkmanshuizenstraat - wie weet meer over de verdachte op beeld

  Amsterdam - In de nacht van zondag 25 op maandag 26 oktober 2020 worden bewoners in de Dijkmanshuizenstraat in Amsterdam-Noord opgeschrikt door een luide knal. Al snel blijkt dat er een explosief is afgegaan bij één van de woningen in de straat. Gelukkig vallen er geen gewonden, maar de betreffende woning raakt zwaar beschadigd. De persoon die het explosief bij de woning achterliet, staat op beeld en de recherche is dringend op zoek naar informatie over deze verdachte.

  Amsterdam

  Donderdag 10 juni 2021

  Avondwinkels, slijterij én eigenaar doelwit van geweld in Osdorp

  Amsterdam - In september 2020 vinden er twee heftige incidenten plaats in Amsterdam-Osdorp. Het begint op 5 september met een harde en heftige explosie bij een avondwinkel aan de Pieter Calandlaan. Drie weken later is het opnieuw raak: nog onbekende daders proberen explosieven af te laten gaan bij een avondwinkel en een slijterij aan de Osdorper Ban. De eigenaar van deze twee bedrijven wordt hierbij zelfs beschoten. De politie is dringend op zoek naar meer informatie over beide incidenten.

  Amsterdam

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Amsterdam

  Instellen

  Wijken in Amsterdam

  Meer nieuws in Amsterdam

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement