Gezochte personen in Amsterdam

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Amsterdam of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Amsterdam heeft nu een eigen 112 Facebook pagina

  Gisteren

  Ontploffing explosief bij en beschieting van kapperszaak Slotermeerlaan

  Amsterdam - In de nacht van donderdag 27 op vrijdag 28 augustus 2020 ontploft bij een kapperszaak aan de Slotermeerlaan een explosief. Bijna exact 24 uur later wordt dezelfde kapperszaak beschoten. Beide incidenten staan op beeld, net als verschillende verdachten en een gebruikte motorscooter.

  Amsterdam
  Inbraak in en diefstal uit woning Prinsengracht

  Amsterdam - De politie is op zoek naar twee mannen die ervan worden verdacht op dinsdag 10 maar t 2020 in te hebben gebroken bij een woning aan de Prinsengracht. De politie deelt beelden van de verdachten en hoopt dat mensen meer informatie over de twee hebben.

  Amsterdam
  Wie herkent vier verdachten van mishandeling en poging straatroof?

  Amsterdam - In de nacht van zaterdag 26 september op zondag 27 september 2020 vindt er even voor middernacht mishandeling plaats bij een poging straatroof. De politie geeft beelden vrij van vier verdachten zijn die betrokken zijn bij de delicten. Omdat het vermoeden bestaat dat zij minderjarig zijn, krijgen zij tot vrijdag 27 november 2020 13.00 uur de tijd om zichzelf te melden. Doen zij dat niet, dan worden zij daarna herkenbaar getoond.

  Amsterdam
  Dood Nasim Namutebi

  Amsterdam - Donderdagavond 29 oktober 2020 treffen voorbijgangers op de rijbaan aan de Reigersbosdreef in Amsterdam-Zuidoost een zeer zwaargewonde vrouw aan. De vrouw is er zo slecht aan toe dat ze niet kan vertellen wat er gebeurd is en enkele minuten later zelfs komt te overlijden. Later blijkt het om de 34-jarige Nasim Namutebi te gaan. De recherche onderzoekt haar dood en is dringend op zoek naar meer informatie, onder andere over een mogelijk betrokken voertuig.

  Amsterdam
  Wie herkent deze man in het onderzoek naar het schietincident aan de Louise de Colignystraat?

  Amsterdam - Op zondagmiddag 9 augustus 2020 vindt er rond 16.45 uur een schietincident plaats in een woning aan de Louise de Colignystraat. Er is daarbij meerdere keren geschoten. De politie hield reeds vier verdachten aan op verdenking van betrokkenheid, maar meer aanhoudingen worden niet uitgesloten. In het onderzoek wil de recherche graag weten wie de nog onbekende man is waarvan beelden naar buiten worden gebracht.

  Amsterdam
  Aanranding Oude Looiersstraat

  Amsterdam - In de vroege ochtend van Nieuwjaarsdag 1 januari 2020 komt een 23-jarige vrouw met haar fiets aan bij haar studentenhuis aan de Oude Looiersstraat. Vier mannen omsingelen haar en twee van hen randen haar daarna aan in het studentenhuis. De politie heeft beeldmateriaal waarop de verdachten te zien zijn en wil graag weten wie hen kent of herkent.

  Amsterdam
  Schietincident Frederik Hendrikplantsoen

  Amsterdam - Op woensdagavond 29 april 2020 werd in een speeltuin aan het Fredrik Hendrikplantsoen een 24-jarige man in het bijzijn van zijn zoontje van 4 neergeschoten. Ondanks de verwondingen aan zijn benen slaagde het slachtoffer er met hulp van omstanders toch in om de schutter te overmeesteren en in bedwang te houden tot de politie arriveerde. Agenten konden de minderjarige jongen vervolgens aanhouden en hij zit momenteel nog steeds vast. De recherche vermoedt echter dat deze jongen mogelijk niet de enige betrokkene bij het schietincident is geweest en zoekt dringend naar een andere man.

  Amsterdam
  Diefstal uit voertuig Paleisstraat

  Amsterdam - Vrijdagmiddag 5 juni 2020 worden verschillende spullen uit een auto geparkeerd op de Paleisstraat gestolen. De politie heeft beelden van twee verdachten: van één verdachte is de identiteit bekend, de ander wordt nog gezocht.

  Amsterdam
  Getuigen gezocht: 17-jarige loopt op onbekende wijze zwaar letsel op

  Amsterdam - In de nacht van zaterdag 19 op zondag 20 september 2020 raakt een 17-jarig meisje uit Amsterdam op weg naar huis dusdanig gewond dat zij in het ziekenhuis geopereerd moet worden en daar vervolgens vier dagen ligt. Hoe zij aan haar letsel komt, is tot op de dag van vandaag onduidelijk. Het slachtoffer en ook de politie willen graag weten wat haar overkomen is en roepen mogelijke getuigen op zich te melden.

  Amsterdam
  Dodelijk schietinicident Hoekenes

  Amsterdam - In de nacht van maandag 19 op dinsdag 20 oktober 2020 werd op de Hoekenes in Amsterdam-Osdorp de 33-jarige Serdar Ay neergeschoten. Ondanks direct verleende eerste hulp ter plaatse en daaropvolgende behandelingen in het ziekenhuis overleed hij een paar uur na de beschieting aan zijn zware verwondingen. Een Team Grootschalig Opsporing (TGO) doet onderzoek naar de dood van Serdar en is dringend op zoek naar mensen met mogelijk meer informatie over de zaak.

  Amsterdam

  Donderdag 19 november 2020

  Zware mishandeling Admiraal de Ruijterweg

  Amsterdam - De politie is op zoek naar twee mannen die ervan worden verdacht donderdagmiddag 30 april 2020 op de Admiraal de Ruijterweg een fietser zwaar te hebben mishandeld. Er zijn camerabeelden van de mannen.

  Amsterdam

  Dinsdag 24 november 2020

  Overval lachgaskoerier Mijndenhof

  Amsterdam - Op vrijdagmiddag 31 juli 2020 wordt op het Mijndenhof in Amsterdam-Zuidoost een lachgaskoerier onder bedreiging van een vuurwapen door meerdere mannen overvallen. De overval en zes verdachten staan op beeld.

  Amsterdam

  Maandag 23 november 2020

  Phishing (oplichting), diefstal pinpas & pinnen met gestolen bankpas

  Amsterdam - De politie is op zoek naar een man die ervan verdacht wordt betrokken te zijn bij een phising-zaak. Hierbij werd een slachtoffer van bijna 15 duizend euro bestolen.

  Amsterdam

  Woensdag 11 november 2020

  Gewapende overval hotel Raadhuisstraat

  Amsterdam - In de nacht van vrijdag 27 op zaterdag 28 december 2019 heeft er een gewapende overval plaatsgevonden op een hotel aan de Raadhuisstraat. De nachtportier is hierbij door een onbekende man bedreigd met een vuurwapen. Bij deze gewapende overval zijn twee kluizen weggenomen. De politie is op zoek naar meerdere verdachten.

  Amsterdam

  Zaterdag 7 november 2020

  Betalen met gestolen bankpas Marnixstraat

  Amsterdam - De politie is op zoek naar twee mannen die ervan worden verdacht worden co tactloze betalingen te hebben gedaan bij een tankstation op de Marnixstraat. De verdachten staan op camerabeelden.

  Amsterdam

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Amsterdam

  Instellen

  Wijken in Amsterdam

  Meer nieuws in Amsterdam

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement