Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Arnhemse broek

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Arnhemse broek. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Arnhemse broek op onderwerp:

  Zaterdag 23 juni 2018

  Vuurwerk woning ingegooid, politie zoekt getuigen
  Politienieuws
  Zaterdag 23 juni 2018 om 12:17

  Arnhem - Bij een woning aan de Heemskerckstraat in Arnhem is in de nacht van vrijdag 22 op zaterdag 22 juni vuurwerk naar binnen gegooid. Hierbij zijn gelukkig geen gewonden gevallen. Wel ontstond er schade aan de woning. Getuigen worden verzocht zich bij de politie te melden.

  Arnhem » Arnhemse broek » Arnhemse Broek

  Zaterdag 5 mei 2018

  Aanhouding voor opiumwet na aantreffen hennepkwekerij
  Politienieuws
  Zaterdag 5 mei 2018 om 12:46

  Arnhem - Vrijdagmiddag gingen meerdere politieagenten naar aanleiding van binnengekomen informatie naar een pand aan de Johan de Wittlaan om poolshoogte te nemen. Zij troffen een in werking zijnde hennepkwekerij aan. Een man die op dat moment op het betreffende adres aanwezig was, is aangehouden op verdenking van overtreding van de Opiumwet.

  Arnhem » Arnhemse broek

  Zondag 18 februari 2018

  Autobrand Arnhem, politie sluit brandstichting niet uit
  Politienieuws
  Zondag 18 februari 2018 om 11:52

  Arnhem - In de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 februari heeft er in Arnhem een autobrand gewoed. Twee andere geparkeerde auto’s hebben ook vlam gevat. De politie sluit brandstichting niet uit en is een onderzoek gestart. Daarbij is de hulp van getuigen hard nodig.

  Arnhem » Arnhemse broek » Statenkwartier
  Politie onderzoekt straatroof
  Politienieuws
  Donderdag 18 januari 2018 om 08:44

  Arnhem - De politie is een onderzoek gestart naar een straatroof op de Johan de Wittlaan in Arnhem op woensdag 17 januari rond 10.30 uur.

  Arnhem » Arnhemse broek

  Donderdag 11 januari 2018

  Man aangehouden na conflict
  Politienieuws
  Donderdag 11 januari 2018 om 13:55

  Arnhem - Een 35-jarige man uit Arnhem is woensdag 10 januari aangehouden nadat hij een 49-jarige plaatsgenoot bij een conflict had bedreigd. Bij controle van de auto van de verdachte werden een luchtdrukwapen en een mes aangetroffen. Bovendien bleken er diverse inbrekerswerktuigen in de auto te liggen.

  Arnhem » Arnhemse broek » Industrieterrein

  Woensdag 4 oktober 2017

  Politie houdt verdachte aan in onderzoek naar dood transgender
  Politienieuws
  Woensdag 4 oktober 2017 om 12:49

  Arnhem - De recherche heeft op woensdagochtend 4 oktober in het onderzoek naar de dood van de transgender in Arnhem een verdachte aangehouden. De aanhouding vond plaats in de gemeente Veenendaal. Aansluitend aan deze aanhouding werden in het belang van het onderzoek in drie woningen doorzoekingen verricht.

  Arnhem » Arnhemse broek

  Zaterdag 30 september 2017

  Onderzoek dode in woning Van Oldenbarneveldtstraat (update)
  Politienieuws
  Zaterdag 30 september 2017 om 12:57

  Arnhem - Het rechercheonderzoek naar aanleiding van de vondst vrijdagmiddag 29 september van een dode in een huis aan de Van Oldenbarneveldtstraat in Arnhem is nog in volle gang. Het slachtoffer is vermoedelijk een 32-jarige transgender met vrouwelijke lichaamskenmerken. Het onderzoek naar de identiteit van het slachtoffer is nog niet afgerond. Wel is al duidelijk dat het niet de bewoner is van het pand.

  Arnhem » Arnhemse broek

  Vrijdag 29 september 2017

  Team Grootschalig Opsporing (TGO) opgestart na aantreffen dode in woning
  Politienieuws
  Vrijdag 29 september 2017 om 16:32

  Arnhem - De politie is een grootschalig rechercheonderzoek gestart naar aanleiding van het aantreffen van een dode vrijdagmiddag in een woning aan de Van Oldenbarneveldtstraat in Arnhem. De politie gaat er op basis van eerste onderzoek vanuit dat er sprake is van een misdrijf. Daarnaast is de politie op zoek naar getuigen.

  Arnhem » Arnhemse broek

  Zaterdag 23 september 2017

  Ernstig eenzijdig ongeval
  Politienieuws
  Zaterdag 23 september 2017 om 10:48

  Arnhem - Zaterdagmorgen rond 06.30 uur vond een eenzijdig ongeval plaats op de Westervoortsedijk. Een auto zou met vermoedelijk hoge snelheid tegen een lantaarnpaal zijn gereden. Politie en ambulancedienst gingen erheen voor hulpverlening en onderzoek. Alledrie de inzittenden van de auto raakten gewond, waarvan één ernstig. De bestuurder is aangehouden op verdenking van rijden onder invloed.

  Arnhem » Arnhemse broek » Industrieterrein

  Vrijdag 6 januari 2017

  Het Mobile Media Lab van de politie komt naar Arnhem-Noord
  Politienieuws
  Vrijdag 6 januari 2017 om 13:55

  Arnhem - Van dinsdag 10 januari t/m zaterdag 14 januari staat het Mobile Media Lab van de politie in Arnhem-Noord. Met deze testtruck, een vrachtwagen ingericht als mobiele onderzoeksruimte, rijdt de politie door Nederland om onderzoek te doen naar de ervaringen van inwoners met de dienstverlening van de politie.

  Arnhem » Arnhemse broek

  Woensdag 16 november 2016

  Politie valt bedrijven binnen na overlast en anonieme meldingen
  Politienieuws
  Woensdag 16 november 2016 om 13:26

  Arnhem - Klachten uit de buurt over parkeeroverlast, anonieme meldingen over hennep en allerlei andere informatie. De aanwijzingen dat er in een growshop en motorzaak in Arnhem illegale zaken werden gedaan, stapelden zich op. Daarom heeft de politie op 15 november een inval gedaan, en heeft de gemeente de bedrijfspanden gesloten.

  Arnhem » Arnhemse broek » Industrieterrein

  Woensdag 28 september 2016

  Update: Derde verdachte aangehouden in onderzoek naar overvallen en bedrijfsinbraak
  Politienieuws
  Woensdag 28 september 2016 om 12:38

  Arnhem, Rheden, Velp, Zevenaar - In een langdurig onderzoek van het overvallenteam heeft de politie op 27 september opnieuw een verdachte aangehouden. Het betreft een 23-jarige Arnhemmer. Het onderzoek draait om drie overvallen en een bedrijfsinbraak in de periode augustus 2014 tot oktober 2015. Op 12 september werd al een 35-jarige Arnhemmer aangehouden. En op 20 september ook een 23-jarige Arnhemmer.

  Arnhem » Arnhemse broek » Industrieterrein

  Maandag 12 september 2016

  Arnhemmer (35) aangehouden voor overvallen en bedrijfsinbraak
  Politienieuws
  Maandag 12 september 2016 om 15:45

  Arnhem/Rheden/Velp/Zevenaar - In een langdurig onderzoek van het overvallenteam heeft de politie maandag 12 september een 35-jarige Arnhemmer aangehouden. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij drie overvallen en een bedrijfsinbraak in de periode augustus 2014 tot en met oktober 2015. Hij is in verzekering gesteld voor verhoor en verder onderzoek.

  Arnhem » Arnhemse broek » Industrieterrein

  Zondag 21 augustus 2016

  Viertal betrapt met koper en aangehouden
  Politienieuws
  Zondag 21 augustus 2016 om 10:46

  Arnhem - In de nacht van zaterdag op zondag belde een getuige de politie dat hij in de Van Olden Barneveldtstraat een viertal personen in tuinen met spullen zag sjouwen. Een surveillancewagen werd meteen door de politiemeldkamer die kant opgestuurd. Agenten troffen de vier, die voldeden aan het doorgegeven signalement, aan bij de kruising met de Johan de Wittlaan en hielden hen staande.

  Arnhem » Arnhemse broek

  Maandag 9 mei 2016

  Afsluitende alcoholcontrole rond Giro
  Politienieuws
  Maandag 9 mei 2016 om 20:12

  Arnhem - Bij de afsluitende alcoholcontrole rondom de Giro, van 16.00 tot 22.30 uur, zijn op diverse locaties in Arnhem en omgeving 3070 bestuurders gecontroleerd op rijden onder invloed. 15 van hen zaten met teveel alcohol op achter het stuur en kregen een proces-verbaal.

  Arnhem » Arnhemse broek » Industrieterrein

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Arnhemse broek

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?