Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Industrieterrein

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Industrieterrein. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Industrieterrein op onderwerp:

  Donderdag 11 januari 2018

  Man aangehouden na conflict
  Politienieuws
  Donderdag 11 januari 2018 om 13:55

  Arnhem - Een 35-jarige man uit Arnhem is woensdag 10 januari aangehouden nadat hij een 49-jarige plaatsgenoot bij een conflict had bedreigd. Bij controle van de auto van de verdachte werden een luchtdrukwapen en een mes aangetroffen. Bovendien bleken er diverse inbrekerswerktuigen in de auto te liggen.

  Arnhem » Arnhemse broek » Industrieterrein

  Zaterdag 23 september 2017

  Ernstig eenzijdig ongeval
  Politienieuws
  Zaterdag 23 september 2017 om 10:48

  Arnhem - Zaterdagmorgen rond 06.30 uur vond een eenzijdig ongeval plaats op de Westervoortsedijk. Een auto zou met vermoedelijk hoge snelheid tegen een lantaarnpaal zijn gereden. Politie en ambulancedienst gingen erheen voor hulpverlening en onderzoek. Alledrie de inzittenden van de auto raakten gewond, waarvan één ernstig. De bestuurder is aangehouden op verdenking van rijden onder invloed.

  Arnhem » Arnhemse broek » Industrieterrein

  Woensdag 16 november 2016

  Politie valt bedrijven binnen na overlast en anonieme meldingen
  Politienieuws
  Woensdag 16 november 2016 om 13:26

  Arnhem - Klachten uit de buurt over parkeeroverlast, anonieme meldingen over hennep en allerlei andere informatie. De aanwijzingen dat er in een growshop en motorzaak in Arnhem illegale zaken werden gedaan, stapelden zich op. Daarom heeft de politie op 15 november een inval gedaan, en heeft de gemeente de bedrijfspanden gesloten.

  Arnhem » Arnhemse broek » Industrieterrein

  Woensdag 28 september 2016

  Update: Derde verdachte aangehouden in onderzoek naar overvallen en bedrijfsinbraak
  Politienieuws
  Woensdag 28 september 2016 om 12:38

  Arnhem, Rheden, Velp, Zevenaar - In een langdurig onderzoek van het overvallenteam heeft de politie op 27 september opnieuw een verdachte aangehouden. Het betreft een 23-jarige Arnhemmer. Het onderzoek draait om drie overvallen en een bedrijfsinbraak in de periode augustus 2014 tot oktober 2015. Op 12 september werd al een 35-jarige Arnhemmer aangehouden. En op 20 september ook een 23-jarige Arnhemmer.

  Arnhem » Arnhemse broek » Industrieterrein

  Maandag 12 september 2016

  Arnhemmer (35) aangehouden voor overvallen en bedrijfsinbraak
  Politienieuws
  Maandag 12 september 2016 om 15:45

  Arnhem/Rheden/Velp/Zevenaar - In een langdurig onderzoek van het overvallenteam heeft de politie maandag 12 september een 35-jarige Arnhemmer aangehouden. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij drie overvallen en een bedrijfsinbraak in de periode augustus 2014 tot en met oktober 2015. Hij is in verzekering gesteld voor verhoor en verder onderzoek.

  Arnhem » Arnhemse broek » Industrieterrein

  Maandag 9 mei 2016

  Afsluitende alcoholcontrole rond Giro
  Politienieuws
  Maandag 9 mei 2016 om 20:12

  Arnhem - Bij de afsluitende alcoholcontrole rondom de Giro, van 16.00 tot 22.30 uur, zijn op diverse locaties in Arnhem en omgeving 3070 bestuurders gecontroleerd op rijden onder invloed. 15 van hen zaten met teveel alcohol op achter het stuur en kregen een proces-verbaal.

  Arnhem » Arnhemse broek » Industrieterrein

  Woensdag 25 maart 2015

  Koperdieven op heterdaad betrapt
  Politienieuws
  Woensdag 25 maart 2015 om 10:36

  Arnhem - Op dinsdagavond 24 maart heeft de politie in Arnhem twee jongemannen aangehouden op verdenking van diefstal van koper. Agenten kregen een melding dat de verdachten aan koperen kabels stonden te trekken bij een schuur aan de Westervoortsedijk.

  Arnhem » Arnhemse broek » Industrieterrein

  Dinsdag 6 januari 2015

  Hennepkwekerij in leeg huis
  Politienieuws
  Dinsdag 6 januari 2015 om 13:13

  Arnhem - De politie heeft op maandag 5 januari een hennepkwekerij in Arnhem ontmanteld. De hennep werd ontdekt in een leegstaande woning aan de Rijnwijk. Agenten ontdekten dat de woning verbonden was met een ander huis via de zolderverdieping.

  Arnhem » Arnhemse broek » Industrieterrein

  Donderdag 30 oktober 2014

  Moeder en zoon in huis overvallen
  Politienieuws
  Donderdag 30 oktober 2014 om 09:02

  Arnhem - Een moeder en zoon (beiden op leeftijd) zijn donderdag 30 oktober 's ochtends vroeg in hun huis aan de Cruquiusweg in Arnhem overvallen. Beiden zijn daarbij lichtgewond geraakt. De politie is nog op zoek naar de daders en roept getuigen op te reageren.

  Arnhem » Arnhemse broek » Industrieterrein

  Donderdag 23 oktober 2014

  Gewelddadige winkeldief ingerekend
  Politienieuws
  Donderdag 23 oktober 2014 om 10:21

  Arnhem - De politie heeft woensdagmiddag in Arnhem een gewelddadige winkeldief ingerekend. De man wilde het winkelpersoneel dat hem betrapt had te lijf gaan met een ijzeren buis.

  Arnhem » Arnhemse broek » Industrieterrein
  Roemenen betrapt bij auto-inbraak
  Politienieuws
  Zaterdag 23 augustus 2014 om 11:38

  Arnhem - Twee mannen van 24 en 39 jaar met Roemeense nationaliteit zijn vrijdagavond in Arnhem aangehouden. De twee hadden ingebroken in een geparkeerde auto aan de Westervoortsedijk.

  Arnhem » Arnhemse broek » Industrieterrein

  Zondag 30 maart 2014

  Inbreker op heterdaad gepakt
  Politienieuws
  Zondag 30 maart 2014 om 13:49

  Arnhem - Getuigen hebben in de nacht van zaterdag op zondag in een bedrijfspand aan de Simon Stevinweg in Arnhem een inbreker op heterdaad aangehouden en aan de politie overgedragen.

  Arnhem » Arnhemse broek » Industrieterrein

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Industrieterrein

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?