Bedrijven in postcodegebied 1211BR

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 1211BR.

Filter Filter

Maandag 12 september 2022

MVSCA Charter B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap MVSCA Charter B.V. is gevestigd op 's-Gravelandseweg 6B te Hilversum en is actief in de branche Expediteurs, cargadoors, bevrachters en andere tussenpersonen in het goederenvervoer.

MVSCA Transport B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap MVSCA Transport B.V. is gevestigd op 's-Gravelandseweg 6B te Hilversum en is actief in de branche Expediteurs, cargadoors, bevrachters en andere tussenpersonen in het goederenvervoer.

MVSCA Services B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap MVSCA Services B.V. is gevestigd op 's-Gravelandseweg 6B te Hilversum en is actief in de branche Financiële holdings.

Maandag 24 mei 2021

Rijschool Nicce
Opgericht in Mei 2021

De onderneming Rijschool Nicce is gevestigd op 's-Gravelandseweg 2B te Hilversum en is actief in de branche auto- en motorrijscholen.

Donderdag 1 april 2021

Flawless
Opgericht in Januari 2021

De onderneming Flawless is gevestigd op 's-Gravelandseweg 6A te Hilversum en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Maandag 4 november 2019

TB Advies
Opgericht in Oktober 2019

De onderneming TB Advies is gevestigd op 's-Gravelandseweg 8D 1 te Hilversum en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Dinsdag 21 mei 2019

Meloudi
Opgericht in Mei 2019

De onderneming Meloudi is gevestigd op 's-Gravelandseweg 4E te Hilversum en is actief in de branche Bewerken van edelstenen en vervaardiging van sieraden e.d. (geen imitatie).

Vrijdag 27 oktober 2017

Evelien Laura
Opgericht in Oktober 2017

De onderneming Evelien Laura is gevestigd op 's-Gravelandseweg 8D 3 te Hilversum en is actief in de branche Fotografie.

Donderdag 1 januari 2015

Elastique B.V.
Opgericht in November 2013

De besloten vennootschap Elastique B.V. is gevestigd op 's-Gravelandseweg 4F te HILVERSUM en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Mozaïek & Diversiteit
Opgericht in April 2013

De onderneming Mozaïek & Diversiteit is gevestigd op Keiplein 1 te Hilversum en is actief in de branche Vertalers en tolken.

Koffiebranderij en Theehandel A. van Zijtveld
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Koffiebranderij en Theehandel A. van Zijtveld is gevestigd op 's-Gravelandseweg 8F te Hilversum en is actief in de branche Verwerking van koffie en thee.

Envy You
Opgericht in April 2013

De onderneming Envy You is gevestigd op 's-Gravelandseweg 4A te Hilversum en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Heksenbal - KA Living
Opgericht in April 2015

De vennootschap onder firma Heksenbal - KA Living is gevestigd op 's-Gravelandseweg 4B te HILVERSUM en is actief in de branche Winkels in artikelen voor woninginrichting algemeen assortiment.

Greenhousemedia
Opgericht in April 2013

De onderneming Greenhousemedia is gevestigd op 's-Gravelandseweg 8E te Hilversum en is actief in de branche Facilitaire activiteiten voor film- en televisieproductie.

El Divino Fashion
Opgericht in April 2013

De onderneming El Divino Fashion is gevestigd op 's-Gravelandseweg 8C te Hilversum en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

De Heksenbal
Opgericht in April 2013

De onderneming De Heksenbal is gevestigd op 's-Gravelandseweg 4B te Hilversum en is actief in de branche Winkels in meubels, verlichting en overige huishoudelijke artikelen n.e.g..

Oldenhof Kookkado
Opgericht in April 2013

De onderneming Oldenhof Kookkado is gevestigd op 's-Gravelandseweg 6-8 te Hilversum en is actief in de branche Winkels in elektrische huishoudelijke apparatuur en onderdelen daarvoor.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent